نحوه برقی کردن کرکره های سنتی

نحوه برقی کردن کرکره های سنتی
چکیده مطلب :

برای برقی کردن کرکره های سنتی میتوانید مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید.

کرکره را تا انتها پایین آورده و پین کاسه فنر ها را جا بزنید.
کرکره را از روی فنرها جدا کنید. کرکره توسط یک پیچ 6 یا 8 روی کاسه فنر سوار شده است. محل نصب موتور روی شفت را علامت بزنید.

آیا کرکره های سنتی مغازه و پنجره خود را دوست دارید اما از این که بخواهید آنها را به صورت دستی باز و بسته کنید خسته شده اید؟ آیا با شکستن تیغه های کرکره به طور مداوم یا به هم پیچیده شدن آنها مشکل دارید؟ آیا محدودیت تحرک شما دسترسی به کرکره غلتکی را دشوار می کند؟ احساس می کنید خانه شما به یک به روزرسانی مدرن نیاز دارد؟

اگر به هر یک از این سوال ها پاسخ مثبت داده اید، قطعاً زمان آن فرا رسیده است که کرکره دستی خود را به برقی تبدیل کنید. انجام این کار ساده، آسان و به طرز شگفت آوری مقرون به صرفه است و از این که چه تفاوتی ایجاد می کند شگفت زده خواهید شد.

در گذشته استفاده از کرکره های دستی گسترش زیادی داشت و امروز هم با مشاهده این نوع از کرکره ها حس نوستالژی برای ما ایجاد می گردد. اما قدرت بدنی زیادی که برای باز و بسته کردن این کرکره ها وجود دارد وبا پیشرفتی که در تکنولوژی حاصل شده است امکان برقی کردن آنها وجود داشته و می توان با کمک یک نصاب کرکره برقی و با صرف هزینه ای اندک اقدام به تعویض کرکره های دستی با برقی نمود. در ادامه این مطلب به نحوه برقی کردن کرکره های سنتی می پردازیم.

کرکره سنتی یا دستی چیست

با نگاهی به محله های قدیمی و مشاهده دکان هایی که در قدیم وجود داشته اند متوجه می شوید که درب هایی که در این مغازه ها به کار می رفت دارای ساختاری ساده و بدون هیچ گونه فناوری جدیدی بودند. جنس این درب ها از آهن یا گالوانیزه بود و به علت ساختاری که داشتند در هنگام بالا و پایین کشیدن آنها سر و صدایی زیادی ایجاد می شد.

افراد برای باز و بسته کردن این کرکره ها باید نیروی زیادی را با استفاده از دست وارد می کردند. امنیتی که این نوع از درب ها ایجاد می کردند پایین بوده و امکان شکستن قفل آنها به راحتی وجود داشت. اما با توجه به این که در آن زمان جمعیت کمتر بود و آمار سرقت ها مانند الان نبود، گسترش این کرکره ها بسیار زیاد بود.

دوره های ویژه بازر کار در آموزشگاه فن آموزان : آموزش نصب دوربین مدار بسته ، آموزش تعمیرات بردهای الکترونیکی ، آموزش تعمیرات لپ تاپ

اجزای تشکیل دهنده کرکره دستی

همانطور که گفته شد ساختار کرکره های سنتی بسیار ساده بوده و اجزایی تشکیل دهنده آن نیز از پیچیدگی زیادی برخوردار نمی باشند. این نوع از کرکره ها از یک ناودانی یا پروفیل به عنوان پایه، شفت لوله ای، کاسه فنر، ریل و ورق کرکره تشکیل شده اند.

قرار گرفتن مستقیم ورق ها بر روی شفت لوله ای، روان بودن لازم را نداشته و برای بالا و پایین بردن کرکره نیاز به یک نیروی بسیار زیاد می باشد؛ به همین دلیل در این کرکره ها از کاسه فنر استفاده می شود. فنرها موظف می باشند که کرکره ها را به سمت بالا حرکت دهند و نیازی به اعمال نیروی بسیار زیاد برای بالا بردن کرکره نباشد.

نیاز است تا بین قدرت فنرها و وزن کرکره تناسب کافی وجود داشته باشد چرا که کم و زیاد بودن قدرت فنر باعث می شود تا کرکره به سرعت به بالا رفته و یا این که بالا بردن آن سخت باشد.

با افزایش جمعیت و گسترش تکنولوژی استفاده از کرکره های دستی کم کم منسوخ شد و کرکره های برقی تقریبا با همان ساختار اما با شکل و شمایلی جدیدتر وارد بازار گردید. در ادامه به معرفی این نوع از کرکره ها خواهیم پرداخت.

کرکره برقی چیست

امروزه درب های اتوماتیک بسیاری وارد بازار شده اند که از آنها به جای درب های قدیمی استفاده می شود و به علت امنیت بالایی که ایجاد می کنند و همچنین زیبایی ظاهری که در نما ساختمان دارند، استفاده از این نوع درب ها با استقبال زیادی مواجه شده است و با توجه به نوع کاربرد، از انواع درب های اتوماتیک موجود در بازار استفاده می شود.

کرکره برقی یکی از انواع محبوب درب های اتوماتیک می باشد که از آن در اماکن مختلفی مانند درب پارکینگ و گاراژ ساختمان ها، درب مغازه ها و فروشگاه های مختلف و غیره استفاده می شود. این نوع از کرکره ها به صورت اتوماتیک و با استفاده از یک ریموت به بالا و پایین حرکت کرده و نیازی به استفاده از نیروی دست برای باز و بسته کردن آنها نمی باشد.

کرکره برقی قادر است با استفاده از موتوری که بر روی آن تعبیه شده است در جهت محور y به بالا و پایین حرکت کند و این کار بدون وجود هیچ گونه سر و صدایی و در زمانی بسیار کوتاه انجام می گیرد. در واقع می توان گفت کرکره های برقی شکلی مدرن و امروزی از کرکره های سنتی و دستی می باشند که با اعمال تغییراتی بر روی آنها شکلی تازه و جدید به خود گرفته اند.

امروزه انواع مختلفی از کرکره های برقی با موتورهای مختلف توسط شرکت های متعدد تولید می شود که هر یک دارای ویژگی های می باشند. از جمله موتورهای به کار رفته در کرکره های برقی می توان به موتور ساید و موتور توبلار اشاره کرد که هر یک دارای مزایا و معایب بسیاری می باشند.

رنگ بندی متنوعی که در کرکره های برقی وجود دارد و امکان انجام تبلیغات که در آنها وجود دارد باعث شده تا افراد از مدل ها و طرح های متنوع آنها استفاده نموده و شهر را رنگارنگ و زیبا نمایند. اما آیا امکان برقی کردن کرکره های دستی و نصب موتور بر روی آنها وجود دارد؟ پاسخ به این سوال مثبت است و در ادامه مطلب به نحوه برقی کردن کرکره های سنتی به طور کامل پرداخته ایم.

نحوه برقی کردن کرکره های سنتی چگونه است

با توجه به مزایایی که کرکره های برقی دارند بسیاری از افرادی که هنوز هم از کرکره های سنتی استفاده می کنند تمایل دارند تا کرکره های خود را تعویض نموده و آن را به صورت برقی در آورند. راحتی بیشتر، افزودن به ارزش ساختمان، نیاز به تعمیر و نگهداری اندک، عملکرد تایمر خودکار، گزینه های قدرت همه کاره، زیبایی بی نظیر و امنیت بالاتر از جمله مواردی هستند که افراد را ترغیب به تعویض کرکره های سنتی خود با نوع برقی می نمایند. در ادامه به نحوه برقی کردن کرکره های سنتی پرداخته ایم.

برقی کردن کرکره های سنتی

برای برقی کردن کرکره های دستی با برقی در ابتدا نیاز است تا کرکره را پایین آورده و پین های کاسه فنرها را جا بزنید. پس از آن کرکره باید از روی فنر جدا شده و کرکره با استفاده از یک پیچ با اندازه 6 یا 8 بر روی کاسه فنر سوار گردد. برای برقی کردن کرکره باید بر روی شفت موتوری نصب گردد که برای انجام این کار باید بر روی شفت، محلی که قرار است موتور نصب گردد را علامت بزنید.

بر روی میله کرکره دو سوراخ را با استفاده از مته ایجاد نمایید. این سوراخ ها برای عبور دادن کابل موتور و سیم خلاص کن از میله می باشد. بعد از این که این کابل ها را از سوراخ میله عبور دادید باید موتور را بر روی شفت محکم نمایید. برای محکم کردن موتور باید با استفاده از بست آن را به لوله اتصال دهید.

در ادامه نیاز است تا ورق های کرکره دستی را با استفاده از چند پیچ به کاسه فنر و موتور متصل نمایید. یک پیچ را بر روی موتور بسته و با ایجاد یک سوراخ بر روی کرکره ورق را بر روی کاسه موتور با استفاده از یک پیچ و واشر محکم نمایید. با استفادهاز 4 پیچ دیگر کاسه فنرها را به ورق کرکره محکم کنید. در ادامه پین های ضامن که مربوط به کاسه فنرها می باشد را با دقت به بیرون بکشید. در نهایت نیز کرکره برقی را امتحان کرده و چندین بار آن را به بالا و پایین حرکت دهید تا از سالم بودن آن مطمئن شوید.

برای برقی کردن کرکره ها باید دقت داشته باشید که ورق های موجو زیاد فرسوده و پوسیده نباشند و در صورتی که عمر زیادی از ورق ها گذشته باشد بهتر است به طور کلی نسبت به خرید یک کرکره برقی جدید اقدام نمایید.

جمع بندی

با توجه به این که امروزه بسیاری از وسایل مورد استفاده توسط بشر به صورت اتوماتیک درآمده اند، بسیاری از افراد تمایل دارند تا کرکره های دستی و سنتی را به صورت اتوماتیک و برقی درآورند. مزایایی که کرکره های برقی دارند باعث شده تا افراد زیادی تمایل به انجام این کار داشته باشند. به همین دلیل ما در این مطلب به نحوه برقی کردن کرکره های سنتی پرداختیم. این نکته قابل ذکر است که برای تبدیل کرکره های دستی به برقی نیاز به تخصص بالایی بوده و باید حتما از حضور یک نصاب کرکره برقی استفاده نمود.

آموزشگاه فن آموزان برگزار کننده دوره های آموزشی از جمله آموزش نصب کرکره برقی می باشد . برای اطلاع از نحوه برگزاری دوره ها با کارشناسان ما تماس بگیرید.  موسسه فن آموزان بیش از 80 دوره ی درآمد زا ویژه بازار کار را با ارائه مدرک فنی و حرفه ای برگزار می کند. برخی از پرطرفدارترین دوره ها شامل آموزش تعمیرات لوازم خانگی ، آموزش تعمیرات موبایل ، آموزش سیم پیچی موتور ، آموزش برق ساختمان و … می باشد. برای اطلاع از لیست کامل دوره ها به صفحه اصلی مراجعه نماییدو و یا از قسمت جستجوی سایت دوره مورد نظر خود را سرچ کنید.

امتیاز بدهید
نویسنده مطلب
سیامک رشوند
سیامک رشوند

سیامک رشوند هستم فعال در حوزه نصب و تعمیر سیستم های حفاظتی و امنیتی مجتمع های مسکونی ، تجاری ،اداری و .... در این سایت در مورد نصب دوربین ها ، دزدگیرهای اماکن و منازل ، نصب اعلام حریق های متعارف و آدرس پذیر، نصب سانترال و کرکره برقی و حوزه های مرتبط دیگر مطلب می نویسم.

یک پاسخ به “نحوه برقی کردن کرکره های سنتی”

  1. سلام. آقای رشوند یه موتور ساید به نام بولت هست که یه کلید دستی وایرلس دارد نحوه ست کردن این کلید دستی وایرلس به چه شکل هستش.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *