0 روز
0 ساعت
0 دقیقه
0 ثانیه
آموزشگاه فنی و حرفه ای فن آموزان
Search

آموزش بازیگری

دوره جامع آموزش بازیگری سینما و تئاتر طبق استانداردهای بین المللی آموزش بازیگری در دپارتمان هنر آموزشگاه فن آموزان زیر نظر اساتید برجسته سینما و تئاتر برگزار می شود . این دوره شامل آموزش های تخصصی در حوزه بازیگری تئاتر و سینما است.

در این دوره کارگاه های تخصصی بازیگری مانند کارگاه صدا، بیان، تربیت حس، نمایشنامه خوانی، زبان بدن، بازیگری تئاتر و بازیگری مقابل دوربین سینما برای علاقه مندان برگزار می گردد که از سرفصل های دوره بازیگری می باشند و هر کدام به صورت جداگانه توسط اساتید برجسته سینما و تئاتر تدریس می شوند. همچنین در پایان دوره علاقه مندان می توانند در فیلم های کوتاه که توسط تیم های حرفه ای ساخته می شود نقش آفرینی کنند.

در پایان این دوره هنرجویان در صورت موفقیت در آزمون پایانی مدرک فنی و حرفه ای و بین المللی بازیگری را دریافت خواهند کرد. همچنین شرکت کنندگان دوره از پشتیبانی نامحدود دوره که توسط اساتید انجام میشود برخوردار خواهند بود تا بتوانند در صورت وجود سوال یا مشورت با آنها در ارتباط باشند. لازم به ذکر است که امکان معرفی هنرجویان برتر این دوره به پروژه های سینمایی و تئاتری نیز وجود دارد.

در دپارتمان هنر آموزشگاه فن آموزان علاوه بر دوره های بازیگری دوره های دیگر مثل آموزش فیلم سازی، فیلمنامه نویسی و نمایشنامه نویسی، کارگردانی و دیگر دوره های هنر های نمایشی نیز در حال برگزاری میباشند.

ویدیو معرفی دوره بازیگری

ویدئو

گفتگو با مدرس کلاس بازیگری

ویدئو

پادکست معرفی دوره آموزش بازیگری

شرایط و ویژگی های این دوره

حداقل سن محدودیت سن ندارد

محدودیت سن ندارد

حداقل تحصیل سیکل

جنسیت زن / مرد

محل برگزاری تهران و شعب

کلاس رایگان کسب و کار دارد

پیش نیاز ندارد

نوع برگزاری تئوری و عملی

دوره آنلاین فعلاً ندارد

فعلاً ندارد

پشتیبانی بعد از دوره دائمی

معرفی خوابگاه دارد

دوره بازیگری
شهریه: 6/900/000 تومان
مدت آموزش: 100 ساعت
پیشنیاز: ندارد
بازیگری کودک و نوجوان
شهریه: 2/900/000 تومان
مدت آموزش: 24 ساعت
پیشنیاز: ندارد

توانایی هایی که در این دوره بدست می آورید

بدن یکی از مهمترین ابزار های بازیگر است. بدن بازیگر باید منعطف بوده تا به هر شکلی که بازیگر خواست آن را دربیاورد و در هنگام بازی دچار گرفتگی نشود. اکثر افرادی که قصد شروع بازیگری دارند دارای بدنی منقبض هستند که این انقباض باید از بین برود. در غیر اینصورت آن بازیگر یکی از مهمترین ابزارهایش را از دست داده و نمی تواند به درستی بازی کند. در این دوره توانایی بدنی شما به حدی می رسد که برای بازی مناسب باشد.

همزمان با هر جمله ای که به زبان می آوریم تنفس ما نیز خود به خود در جریان است. در این لحظه اگر نتوانیم تنفس خود را کنترل کنیم قطعا جمله را به بدترین شکل ممکن بیان کرده ایم. که در بازیگری نباید اینطور باشد. در بازیگری و به خصوص بازیگری تئاتر یکی از ابزارهای مهم بازیگر صدای اوست. و این صدا در بازیگری اگر پخته و پرحجم نباشد فاقد ارزش است. همانطور که می دانید بیان چه در بازیگری و چه در زندگی نقش مهمی را ایفا می کند. چرا که اگر کلمات و جملات با بیان درستی گفته نشوند نا مفهوم اند و شنونده نمی تواند با شما ارتباط برقرار کند و بفهمد شما دقیقا چه می گویید. پس در بازیگری و در سینما و تئاتر که شنونده فقط شنونده است و قدرت گفتگو با شما را ندارد باید بیان درستی داشته باشید تا شنونده دقیقا کلمات و جملاتی را که شما بر زبان می آورید را بشنود و بفهمد. شما در این دوره طرز درست نفس کشیدن در هنگام حرف زدن را خواهید آموخت، صدای شما به صدایی پخته و پرحجم تبدیل می شود و به بیان درستی خواهید رسید.

احساس، تخیل و تمرکز از دیگر ابزارهای مهم یک بازیگر هستند که باید آنها را شناخت، تربیت و تقویت کرد. شما در این دوره به شناخت درستی از احساسات خواهید رسید و توانایی به وجود آوردن هر احساسی در خود را به عنوان بازیگر به دست می آورید. تخیل شما هدفمند می شود و توانایی تخیل کردن در شما بالا می رود. همچنین عدم تمرکزی از آن رنج می بردید از بین رفته و صاحب تمرکزی قوی می شوید.

شما شاید تا به امروز نمایشنامه خوانده باشید اما قطعا به عنوان بازیگر نخوانده اید. خواندن نمایشنامه اصولی دارد به خصوص وقتی که قرار است به عنوان بازیگر آن را بخوانید. در این دوره به توانایی خواندن نمایشنامه به شیوه ای فنی و اصولی خواهید رسید.

اگر قرار باشد نقشی را در نمایشنامه ای بازی کنید باید آن نقش و آن نمایشنامه را تحلیل کنید تا بتوانید نمایشنامه را بفهمید و در ایفای نقش خود به بهترین شکل ممکن ظاهر شوید. در این دوره به توانایی تحلیل نمایشنامه و شناخت شخصیت خواهید رسید.

حتما موقع فیلم دیدن برایتان سوال شده که چرا این فیلمساز این گونه فیلم می سازد. از این گونه فیلم ساختن چه هدفی دارد؟ اندیشه اش چیست؟ با فیلمش می خواهد چه به مخاطب بگوید؟ در فیلم های این فیلمساز بازیگران چگونه انتخاب می شوند؟ و سوالات دیگری که ذهن شما را درگیر می کنند. پاسخ به این سوالات کار تحلیل است. در این دوره به توانایی تحلیل فیلم خواهید رسید.

بازیگری که نتواند آواز بخواند بازیگر نیست. اگر نگاهی به بهترین بازیگران جهان بیاندازید می بینید که همه آنها قادر به خواندن آواز هستند. و آواز خواندن جزو مهمترین مهارت هایی است که یک بازیگر باید داشته باشد. در این دوره به توانایی خواندن آواز خواهید رسید.

برای بازی کردن در تئاتر علاوه بر مهارت ها و توانایی هایی که قبلا ذکر شد به شناخت تئاتر و صحنه نمایش نیز نیاز داریم. بازی کردن در تئاتر دارای اصول و قواعدی است که باید آنها را آموخت. در این دوره شما به توانایی بازی در تئاتر خواهید رسید.

بازیگری در سینما با بازیگری در تئاتر تفاوت دارد. برای بازی کردن در سینما مانند بازیگری در تئاتر علاوه بر مهارت ها و توانایی هایی که قبلا ذکر شد به شناخت سینما و دوربین نیز نیاز داریم. بازی کردن در سینما دارای اصول و قواعدی است که باید آنها را آموخت. در این دوره شما به توانایی بازی در سینما خواهید رسید.

مدرسین دوره آموزش بازیگری

متولد 1352 در شیراز، دارای مدرک کارشناسی بازیگری از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز، دارای مدرک کارشناسی ارشد کارگردانی از دانشگاه تربیت مدرس، کارگردان، بازیگر و مدرس، عضو هیئت مدیره کانون کارگردانان خانه تئاتر، برنده جایزه بزرگ جشنواره تئاتر فجر در سال 1392، برنده، جایزه بهترین کارگردانی جشنواره تئاتر فجر در سال 1392، برنده جایزه بهترین طراحی، صحنه جشنواره تئاتر فجر در سال 1392، برنده جایزه بهترین کارگردانی جشنواره تئاتر مقاومت در سال 1390، برنده جایزه بهترین کارگردانی جشنواره تئاتر فجر در سال 1390، برنده دیپلم افتخار و جایزه اول طرح برتر خیابانی جشنواره تئاتر ماه در سال 1390، کارگردان و بازیگر نمایش های چون آژاکس، الفبای ضربه ها،مکبث، کالون و قیام کاستلیون، صبحانه برای ایکاروس، شاه لیر، ده دقیقه، حریم، بازگشت افتخارآمیز مردان جنگ، طوفان، هملت، اودیسه، اسب، او، اودیسه 2020، پیش از کشتن، فریز مکبث فریز و …

متولد 1357 در تهران، دارای مدرک کارشناسی ادبیات نمایشی از دانشکده هنر و معماری، دارای مدرک کارشناسی ارشد معماری از دانشگاه خاتم، بازیگر و مدرس، بازیگر فیلم ها، سریال ها و نمایش هایی چون وقتی همه خوابیم، حس تماس، وقتی بهار می آید، خنده در باران، مادر پاییزی، محرمانه تهران، سگ های پوشالی، حریر، اولین امضا برای رعنا، بوی عطر مردانه، سلول انفرادی، بی صدا حلزون، کرگدن، پل، مجرم، کشتی ارواح، عامل سوم، یک نفر تا مرگ، بیداری، سلام مامان، پرواز956، به وقت رهایی، الف امنیت، سه سپیده، انتخاب ویژه، کلاه سبزها، چشمهای بی سرمه، تانک شب، مواجهه، دختری با لباس ارغوانی، مرجان، گوهر سیراف، آن مرد، بهشت تبهکاران، محرمانه، سرجوخه، آنها، بچه مهندس 4، وارش، ترور خاموش، راه و بیراه، راه و بیراه، سارق روح، نفس شیرین، غیرعلنی، رخنه، راز پنهان، گمشده، منصور حلاج، زاویه، شاعر، رستم از شاهنامه رفت، یادگاری، تن سایه، مردمان خشمگین، و…

متولد 1358 در تهران، دارای مدرک کارشناسی بازیگری از دانشگاه سوره تهران، دارای مدرک کارشناسی ارشد کارگردانی تئاتر از دانشگاه تهران، بازیگر، نویسنده، کارگردان، دوبلور، عروسک گردان و مدرس، برنده جایزه اول بازیگری مرد از جشنواره تک نفره در سال 1385، برنده جایزه اول بازیگری مرد از بخش نمایشنامه خوانی جشنواره تئاتر دانشجویی در سال 1386، برنده جایزه اثر برتر جشنواره بین‌المللی عروسکی در سال 1387، برنده جایزه سوم بازیگری مرد جشنواره نمایشنامه خوانی نیاوران در سال 1387، برنده جایزه بازی و عروسک گردانی جشنواره بین‌المللی عروسکی در سال 1387، برنده جایزه اول نمایش نامه نویسی از جشنواره تئاتر ارتش در سال 1388، برنده جایزه بهترین کارگردانی جشنواره عاشورائیان در سال 1388، برنده جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره تئاتر آیینی و سنتی در سال 1396، برنده جایزه اثر برگزیده جشنواره تئاتر آیینی و سنتی در سال 1396، برنده جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره تئاتر آیینی و سنتی در سال 1397، پرکار ترین بازیگر سال 1396، کارگردان نمایش هایی چون دور، به مناسبت ورود اشکان، کوران، شمعدانی ها، آرزوهای یک موش کور، تصویر مصور مظفری، کاتالپسی، یکی ازهمه، همه چیز می گذرد تو نمی گذری، ایستاده در موقعیت، تو این خاطره هم مشترک هستیم، و…، بازیگر نمایش هایی چون کارخانه هیولاها، همکارها، شیش و بش، سه شب با مادوکس، جریان، آلزایمر، توفان، مرگ تصادفی یک آنارشیست، خانه خراب، شپی، سه گانه پاریسی، افرا یا روز می گذرد، بوقلمون، گریز از مرکز، چشم به راه میرغضب، یک ساعت آرامش، شوبیل، شیروانی داغ، بلوری ها، دپوتات، شیرهای خان بابا سلطنه، هملت و دن کیشوت، همشهری، چهل گیس، مرگ آسیدکاظم، کابوس شب نیمه تابستان، دو روی روایت نادری، در سوگ کاظم اشتری، دیده بانان، به مناسبت ورود اشکان، آنسفالیت، شمعدانی ها، تعبیر یک رویا، نام همه مصلوبان عیسی است، اگه سپیده سر زد، لامپ، سمنو، پشت بوم، کا، مکافات، آوا ی آواره، و… ، بازیگر فیلم ها و سریال هایی چون بیست و یک اینچ، اینجا بدون من، آذر، شهدخت، پرویز و دیگران، قندون جهیزیه، والدرما،خون خدا، تورنا2، مصلحت، بیرو، هم آهنگ، معمای شاه، گلشیفته، نجوا، سلام آقای مدیر، بوی باران، نجلا1، بیگانه ای با من است، بچه مهندس4، شانس، تمام رخ، همه گیری، داوینچیز، و…، دوبلور فیلم ها و انیمیشن هایی چون سیاره گنج، کارخانه هیولاها، آواتار: آخرین بادافزار، ژنراتور رکس، مربی اژدها1، دانشگاه هیولاها، هتل ترانسیلوانیا2، فصل شکار4، رچت و کلانک، ترول ها(ریزغولکها)، بتمن لگویی، کاپیتان زیرشلواری، طلسم شدگان، پاکوچول، توربو(تندر)، ترول: تورجهانی،(ریزغولک ها2)، روح، جاسوسان نا محسوس(بالاتر از کفتر)، هیولاها در محل کار، و…

متولد 1341 در چالوس، فیلمنامه نویس، منتقد و مدرس، دبیر بخش سینمای ایران ماهنامه فیلم نگار از سال 1380 تا 1382، عضو شورای مرکزی کانون فیلمنامه نویسان سینمای ایران از سال 1380 تا کنون، مدیر اجرایی بانک فیلمنامه ایران، عضو آکادمی داوری خانه سینما، برنده جایزه بهترین فیلمنامه اپیزودیک از جشنواره عاشورایی سپید در سال 1385، برنده جایزه بهترین فیلمنامه سریال تلویزیونی جشن حافظ در سال 1386، برنده جایزه بهترین فیلمنامه مجموعه تلویزیونی از شبکه سوم سیما در سال 1387، داور جشنواره فیلم فجر در سال 1389، داور جشن خانه سینما در سال های 1378 ، 1379، 1381، داور بخش فیلمنامه جشن خانه سینما در پنج دوره متناوب، داور بخش فیلمنامه‌های کوتاه در سومین جشنواره فیلم کوثر در سال 1386، داور بخش فیلمنامه و فیلم‌های کوتاه (مستند، داستانی، انیمیشن و …) جشنواره فیلم وارش بابل درسال 1386، فیلمنامه نویس فیلم ها و سریال هایی چون زعفرانیه 14 تیر، تلفن همراه رئیس جمهور، روانی، ساعت شلوغی، جای امن، بالاتر از خطر، رنگ زیتون کال، ستاره خاموش، تصادف، حلقه، دایره تلخ، جنگلبان، فرزند افیون، فسیل زنده، مدیوم، جاده های سبز شمالی، جوان امروز، باران عشق، بیگانه ای میان ما، اگه بابام زنده بود، طلسم شدگان، راه شب، نرگس، وارش، خانه ای روی تپه، و…

متولد 1346 در خوی، دارای مدرک کارشناسی ارشد ادبیات نمایشی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز نویسنده، کارگردان، پژوهشگر و مدرس، عضو پیوسته کانون کارگردانان خانه تئاتر، برنده جایزه اول طراحی لباس جشنواره تئاتر سوره در سال 1373 و 1374، برنده جایزه ویژه نمایشنامه‌نویسی سراسری سوره در سال 1375، برنده جایزه سوم نمایشنامه‌نویسی تئاتر استان تهران در سال 1378، برنده جایزه اول کارگردانی جشنواره تئاتر استان تهران در سال 1379 و 1381، برنده جایزه سوم نمایشنامه‌نویسی جشنواره تئاتر میثاق در سال 1380، برنده جایزه اول نمایشنامه‌نویسی جشنواره تئاتر استان تهران در سال 1381 و 1386، برنده جایزه اول نمایشنامه‌‌نویسی جشنواره تئاتر سراسری دانشجویی در سال 1381، برنده جایزه سوم کارگردانی جشنواره تئاتر منطقه‌ای در سال 1381، برنده جایزه اول طراحی صحنه جشنواره تئاتر استانی تهران در سال 1382، برنده جایزه اول کارگردانی دومین جشنواره تئاتر یاوران حسین (ع) در سال 1383، برنده جایزه سوم کارگردانی جشنواره حماسه حسینی در سال 1383، برنده جایزه سوم نمایشنامه‌نویسی جشنواره طنز سراسری تهران در سال 1386، برنده جایزه سوم داستان‌نویسی جشنواره طنز سراسری تهران در سال 1387
، برنده جایزه اول فیلمنامه‌نویسی جشنواره استان تهران در سال 1386، برنده جایزه ویژه نمایشنامه‌نویسی جشنواره سال پیامبر اعظم در سال 1386، برنده جایزه اول داستان‌نویسی جشنواره بین‌المللی ندای وحدت در سال 1387، برنده جایزه دوم نمایشنامه‌نویسی جشنواره تئاتر کانون‌های نمایش تهران در سال 1378، برنده جایزه اول داستان نویسی جشنواره سراسری امام رضا(ع) در سال 1387، برنده جایزه اول داستان نویسی جشنواره بین المللی حجاب و عفاف در سال 1390، برنده جایزه پژوهش بنیاد اکبر رادی در سال 1390، برنده جایزه اول مقاله نویسی جشنواره مطبوعات دفاع مقدس در سال 1389، برنده جایزه اول مقاله نویسی خانه تئاتر در سال 1389، برنده جایزه اول نمایشنامه نویسی جشنواره طنز سراسری زاهدان در سال 1389، برنده جایزه اول نمایشنامه نویسی جشنواره طنز سراسری ساری در سال 1390، برنده جایزه سوم داستان نویسی جشنواره طنز شمس‌العماره در سال 1390، برنده جایزه سوم فیلمنامه‌نویسی جشنواره طنز سراسری مکتوب در سال 1387، برنده جایزه دوم مقاله نویسی مسابقه بزرگ نمایشنامه نویسی و مقالات پژوهشی در سال 1391، نویسنده و مولف کتاب هایی چون ماندگاران صحنه، ماهرخ، گوزن های نفت، شنا در فنجان، مبانی بازیگری، شخصیت شناسی در تئاتر و بیش از 100 عنوان کتاب دیگر، نویسنده و کارگردان نمایش هایی چون پرواز را به خاطر بسپار، پروانه سفید، آموختن برای ماندن، مرگ دیگری، بی نای، از خرما تا زیتون، دو رکعت عشق، رولت روسی، آهو و پرندگان، جزیره، سارای، شاپرکان بی بال پر از پرواز، عروس طوقی، به دنبال بهار، اتاقک زیر شیروانی، گیلگمش، آرش، قایق های کاغذی، گوزن های نفت، لعبتک شیرین، من او، با خویشتن در راه، عبور از میدان تردید، سمفونی عاشورا، مهر و تیغ، معرکه در محاق، سلمان فارسی، خشم و هیاهو، هزار واژه، برف و بهمن، خرداد خبرنگار، مردمان خشمگین ، و… ، نویسنده و کارگردان فیلم هایی چون سمفونی باران، بند، آینه، رجعت، نور، مادر، مخیر، آینه زمان، دیوار، بچه مردم، چراغ های رابطه، بادبادک، پشت کنکور، قصه های مادربزرگ، مام میهن، اوتی ها، شقایق، پروانه های آذربایجان، سوتک، و…

متولد 1372 در قزوین، دارای مدرک کارشناسی ارشد بازیگری از دانشگاه هنر تهران، کارگردان ، بازیگر و مدرس، برنده جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره بین المللی تئاتر فجر در سال 1398 و 1401، برنده جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره بین المللی سیمرغ در سال 1398، برنده جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره ملی آرخه در سال 1398، برنده جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره دانشجویی فجر در سال 1399، برنده جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره ملی جشنواره ملی ادیبان در سال 1398، برنده جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره ملی مونودرام های کوتاه بانو در سال 1397، برنده جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره سراسری مهر واله در سال 1400، برنده جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره سراسری تئاتر فتح خرمشهر در سال 1401، برنده جایزه دیپلم افتخار بهترین کارگردان جشنواره دانشجویی فجر در سال 1399، برنده جایزه دوم بازیگری زن جشنواره سراسری تئاتر کوتاه ارسباران در سال 1398، برنده جایزه دوم خوانشگر زن جشنواره نمایشنامه خوانی بهارستان در سال 1397، برنده جایزه دوم بازیگری زن جشنواره جشنواره منطقه ای طنز دیواندره در سال 1397، برنده جایزه دوم بازیگری زن جشنواره ملی مونولوگ ایذه در سال 1399، برنده جایزه سوم بازیگری زن جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان در سال 1396، برنده تقدیر ویژه بازیگری زن جشنواره منطقه ای زاگرس در سال 1396، برنده تقدیر بهترین اجرا جشنواره ملی آنلاین نور موضعی در سال 1400، کارگردان نمایش هایی چون تهمینه خوانی، مجلس رستم و تهمینه، نقص عضو و…، بازیگر نمایش ها و فیلم هایی چون هناسه، رویای کاغذی، کافکا با من سخن بگو، اسب چشمه، عاشقستان، دو بیگانه تابع سرنوشتی مشترک، به صرف چای و گلوله، تلخک و قندک، کاتلین، اسرار کوهپایه، آلا، دکتر نون زنش را بیشتر از مصدق دوست دارد، قصه های در گوشی، ناآرامسایشگاه، آهوی پیشونی سفید، آشنا، روسپید، اسکیزوفرنی، آغوش، راز گل سرخ، خانه سرد است، با کمال احترام، یه لغزضش کوچولو، مقام من و…

متولد 1368 در ایلام، دارای مدرک کارشناسی کارگردانی سینما از دانشگاه سروش تهران، دارای مدرک کارشناسی ارشد ادبیات نمایشی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز، نویسنده، کارگردان، بازیگر، مدیر فیلمبرداری و مدرس، عضو پیوسته کانون کارگردانان خانه تئاتر، برنده جایزه بهترین فیلمبرداری جشنواره فیلم کوتاه پینک سیتی هندوستان در سال 2022، برنده جایزه بهترین فیلمنامه جشنواره فیلم کوتاه پینک سیتی هندوستان در سال 2022، نامزد دریافت جایزه بهترین فیلمبرداری جشنواره فیلم کوتاه دریچه در سال 1397، نامزد دریافت جایزه بهترین فیلم بخش بین الملل جشنواره بین المللی سیمرغ در سال 1398، برنده جایزه سوم بازیگری مرد جشنواره بازیگری تکنفره سروش در سال 1396، داور جشنواره نمایشنامه خوانی و اجراخوانی مهرگان در سال 1398، نویسنده و کارگردان فیلم هایی چون آخرین داستان، تداعی در روزهای تباهی، یک اتفاق ساده در یک روز معمولی، یارکمکی، فردا، بن بست، مسابقه، جای گرم و…، کارگردان نمایش هایی چون دهانی پر از کلاغ، دکترای کامل، عادل ها، تکرار، تئاتر بی حیوان و…، بازیگر نمایش ها و فیلم هایی چون دهانی پر از کلاغ، هیله، موسیقی مجلسی، تکرار، بی صاحاب، ژنرال مظفر، بیدرمن و آتش افروزان، آدم و گناه، ستایش، گوشت تلخ و…، مدیر فیلمبرداری فیلم هایی چون فردا، مسابقه، اسب، استیصال، شب بخیر، تامینات، آسمانی با ارتفاع کم، میعاد خونین و…

متولد 1357 در تهران، دارای مدرک کارشناسی ارشد جامعه شناسی، دارای مدرک کارشناسی ارشد طراحی صنعتی، عضو اتحادیه جهانی دانشگاه های اروپا و آسیا (اوراسیا یوراس)، برنده جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره ایند فست نیویورک، نویسنده، کارگردان، بازیگر، گوینده و صداپیشه، نویسنده و کارگردان نمایش هایی چون خودکشی، بیگانه خوران، علیمردان خان، خون آشام کشی، اوردوز، مرگ خنده دار یک دوچرخه سوار استقامت، دیوار، وامانده تهران، شیزوفرنی، آلزایمر، و…، بازیگر نمایش ها و فیلم هایی چون پوست انداختن، قدم زدن با اسب، نوشتن در تاریکی، شهاب ثاقب، دور از دسترس اطفال نگهداری شود، بیگانه خوران، هامان کشان، رومولوس کبیر، نمیدونم فردا چی میشه، کمدی مرد کمدی، چهارشنبه آخرین روز هفته، شیزوفرنی، اوردوز، آلزایمر، وامانده تهران، مجبوریم، تعارض، و…

متولد 1329 در تهران، نویسنده، کارگردان، تهیه کننده، بازیگر، تدوینگر و مدرس، رئیس مجمع فیلمسازان ایران، نویسنده و کارگردان و تهیه کننده فیلم هایی چون مادیان، عیسی می آید، دخترک کنار مرداب، سایه به سایه، چهره به چهره، اولین امضا برای رعنا، سوء ظن، چوپانان کویر، جعبه کوچک فلزی و…، تدوینگر فیلم هایی چون بهترین بابای دنیا، روزی عقابی و…، بازیگر فیلم هایی چون سمک عیار، دلیران تنگستان، غریبه و مه، جاده و…

گالری تصاویر کلاس آموزش بازیگری

آموزش بازیگری
آموزش بازیگری سینما
آموزش بازیگری تئاتر و سینما
دوره بازیگری تئاتر

سرفصل های دوره آموزش تخصصی بازیگری

logo gold
سر فصل های مبانی بازیگری

شناسایی بدن و نقاط ضعف و قوت آن

آموزش رهایی بدن از انقباض

آموزش رها سازی ذهن و بدن

آموزش آشنایی با آماده کردن بدن

آموزش بكارگیری بدن در بازیگری

آموزش چگونه نفس کشیدن

آموزش نفس گیری درست برای ادای کلمات

آموزش آشنایی با انواع صدا و چگونگی استفاده از آن

آموزش شناخت اصول فن بیان

آموزش آشنایی با طرز صحیح ادای كلمات

آموزش شناخت اصول قدرت صدا و کاربرد آن

آموزش پرورش صدا و بیان

آموزش شناخت و تربیت حافظه ها(حسی، عضلانی، عاطفی)

آموزش تنهایی در جمع (لحظه خلوت شخصی)

آموزش اصول تجسم، تخیل و تمرکز

آموزش اصول حس گیری و تقویت حس

آموزش نمایشنامه خوانی

آموزش شناخت تئاتر

آموزش بازیگری در تئاتر

آموزش شناخت سینما و عناصر آن

آموزش بازیگری در سینما

logo gold
سرفصلهای تخصصی بازیگری ترم 1

کارگاه بدن 1

شناسایی بدن و نقاط ضعف و قوت آن

آموزش رهایی بدن از انقباض

آموزش رها سازی ذهن و بدن

آموزش تمرین یوگا، ایروبیك، پیلاتس و…برای هماهنگی ذهن و حركت

آموزش تمركز بر روی حركات

آموزش بكارگیری بدن در بازیگری

آموزش آشنایی با آماده کردن بدن

کارگاه تنفس، صدا و بیان

تمرینات چگونه نفس کشیدن

تمرینات نفس گیری درست برای ادای کلمات

آموزش قدرت صدا و کاربرد آن

آموزش دانش چگونگی استفاده از صدا

آموزش آشنایی با تمرکز در بیان

آموزش هدایت هوا به درون شکم

آموزش آشنایی با انواع صدا و چگونگی استفاده از آنها

آموزش شناخت اصول فن بیان

آموزش آشنایی با طرز صحیح ادای كلمات

آموزش شناخت اصول قدرت صدا و کاربرد آن

آموزش آشنایی با تأثیر چگونگی ارتباط اشخاص در بیان

آموزش آشنایی با تأثیر شرایط و موقعیت در بیان

آموزش آشنایی با ریتم در بیان

آموزش شناخت اصول گفتگو (دیالوگ) در نمایش

آموزش شناخت و رعایت ریتم در بیان، سكوت و مكث

کارگاه تربیت حس، تخیل و تمرکز

آموزش شناخت و تربیت حافظه ها (حسی، عضلانی، عاطفی)

آموزش تنهایی در جمع (لحظه خلوت شخصی)

آموزش اصول تجسم، تخیل و تمرکز

آموزش اصول حس گیری و تقویت حس

آموزش اصول وانمود سازی و باورپذیری

آموزش تمركز و قدرت بخشیدن به آن

آموزش غلبه به تنش های فیزیكی و روانی (رها سازی)

آموزش تقویت حواس پنج گانه

آموزش آشنایی با حجم اندازه و شکل اجسام

آموزش تمرکز بر روی حرکات

آموزش آشنایی با حس در بازیگر و اصول حس گیری او

آموزش تقلید اشیاء، حیوانات، آدمها و…

کارگاه نمایشنامه خوانی

آموزش بكارگیری كامل متن نمایشی

آموزش بازی در قالب یك متن و شناخت ساختار آن

آموزش شناخت شخصیت و تیپ

آموزش خواندن زیرمتن ها

آموزش شناخت خواسته و هدف پرسوناژ

آموزش شناخت موقعیت اجتماعی، خانواده و فرهنگ شخص

آموزش مفهوم شناسنامه، هویت و وضع ظاهری پرسوناژ

آموزش توجه به اندیشه ها و افكار شخصیت

آموزش تجزیه و تحلیل افراد نمایش

آموزش بررسی تاثیر جامعه، فرهنگ، خانواده و ویژگی های شخصی در شكل گیری كاراكتر

آموزش آشنایی با شناسنامه، هویت و شرایط سنی و تحصیلی پرسونا

آموزش آشنایی با موقعیت اجتماعی و فرهنگی و روحی، روانی و جسمی پرسونا

logo gold
سرفصلهای تخصصی بازیگری ترم 2

کارگاه بداهه

بداهه پردازی در تئاتر به چه معناست؟

آموزش طرز استفاده از تکنیک بداهه

آموزش عمل در لحظه غیرمنتظره

آموزش ارتباط مستقیم با تماشاچی

آموزش به وجود آوردن لحظات خارج ازمتن

آموزش بازی بدون متن

آموزش بداهه سازی بر روی نقش

کارگاه بازیگری تئاتر

آموزش بررسی و شناخت تعاریف مختلف بازیگری

آموزش سیر تحول شیوه های بازیگری تا به امروز

آموزش بازی به شیوه ی كهن و آیینی

آموزش شناخت اگر طلایی، حقیقت لحظه

آموزش ارتقاء قدرت دید و مشاهده در بازیگر

آموزش اصول وانمود سازی و باورپذیری

آموزش غلبه به تنش های فیزیكی و روانی (رها سازی)

آموزش دقت و توجه صحنه ای

آموزش انواع كشمكش

آموزش اصول گفت و گو در نمایش

آموزش تحلیل رویداد

آموزش چگونگی ارتباط اشخاص

آموزش مفهوم موقعیت

آموزش دراماتیك كردن رویداد ساده

آموزش انواع لوگ و مفهوم آن (مونولوگ، سولی لوگ، دیالوگ و…)

آموزش شناخت روش تربیت بازیگر استانیسلاوسكی، استلا آدلر، برشت پیتر بروك و…

آموزش رسیدن به نقش از درون به بیرون و بالعکس

آموزش آشنایی با پیچیدگی، بحران، تعلیق و فاجعه در نمایش

آموزش آشنایی با نقطه اوج و فرود در نمایش

آموزش آشنایی با انواع بازیگری طبیعی، تیپ، شخصیت و فیزیکی

کارگاه سلفژ و آواز

سلفژ چیست؟

آواز چیست؟

آموزش کاربرد سلفژ در بازیگری

آموزش کاربرد آواز در بازیگری

آموزش شناخت نت های موسیقی و چگونه خواندن آنها

آموزش شناخت دستگاه های موسیقی ایرانی و خواندن در آنها

کارگاه بدن 2

آموزش طراحی حركت و فرم

آموزش اجرای پانتومیم

آموزش اجرای حركات موزون نمایشی

آموزش رسیدن به نقش از طریق ژست

آموزش تمرکز بر روی حرکات

آموزش شناسایی شناخت اصول حرکت

آموزش آشنایی با راه رفتن ساده در نمایش پانتومیم

آموزش آشنایی با بالا و پائین رفتن در نمایش پانتومیم

آموزش آشنایی با حرکت سایر اعضاء بدن دست سر و گردن

آموزش شناخت اصول شخصیت سازی در پانتومیم

آموزش نقش بدن در ایفای نقش

logo gold
سرفصلهای تخصصی بازیگری ترم 3

کارگاه تحلیل نمایشنامه و شخصیت شناسی

تحلیل چیست؟

نقد و تحلیل چه تفاوتی با هم دارند؟

چگونه یک نمایشنامه را تحلیل کنیم؟

آموزش مبانی علوم انسانی (روانشناسی، جامعه شناسی، فلسفه و…)

آموزش خواندن زیرمتن ها

آموزش شناخت خواسته و هدف پرسوناژ

آموزش شناخت موقعیت اجتماعی، خانواده و فرهنگ شخص

آموزش مفهوم شناسنامه، هویت و وضع ظاهری پرسوناژ

آموزش باورها و ویژگی های روانی

آموزش توجه به اندیشه ها و افكار شخصیت

آموزش تجزیه و تحلیل افراد نمایش

آموزش بررسی تاثیر جامعه، فرهنگ، خانواده و ویژگی های شخصی در شكل گیری كاراكتر

آموزش توانایی شناخت نمایش و عوامل آن

آموزش آشنایی با متن نمایشنامه آشنایی با کارگردان

آموزش آشنایی با پیچیدگی، بحران، تعلیق و فاجعه در نمایش

آموزش آشنایی با نقطه اوج و فرود در نمایش

آموزش طراحی یک قصه

آموزش شناخت ساختارهای کلاسیک، مدرن، پست مدرن و…

آموزش تجزیه و شناسایی عناصر یک نمایشنامه و یافتن ارتباط آنها با یکدیگر

کارگاه بازیگری مقابل دوربین و شناخت سینما

آموزش تاریخچه سینمای جهان از پیدایش تا كنون

آموزش نحوه ی پیدایش سبكها در سینما

آموزش تاریخچه سینمای ایران

آموزش آشنایی با فیلمسازان بین المللی سینمای ایران وجهان

آموزش شناخت بازیگران طراز اول سینما و نحوه ی كار آنها

آموزش شناخت فستیوال ها و جشنواره های بین المللی معتبر

آموزش شناخت وجه تمایز سبك های سینمایی و مقایسه آنها

آموزش استفاده و فهم اصطلاحات سینمایی

آموزش اجرای قطعات گوناگون تئاتر بر اساس دكوپاژ و دوربین

آموزش شیوه صحیح بازی و حفظ راكورد ها در تقطیع سكانس بر اساس دكوپاژ كارگردان

آموزش مقایسه فیلم نامه با نمایش نامه و شناخت قابلیتهای هر كدام

آموزش مفهوم پرده سینما و صفحه تلوزیون در مقایسه با تئاتر

آموزش روش مقایسه شیوه بازیگری سینما و تلویزیون

آموزش مفهوم قابلیتها و نوع بازی برای دوربین

آموزش روش مقایسه فن بیان در سینما و تئاتر

آموزش اصول قدرت صدا و كاربرد آن در سینما

آموزش عدم تداوم تكنیك حسی بازی

آموزش مهارت بازی خلاقه در نمای كامل (دینامیك بدن)

آموزش بازی خلاقه در نمای متوسط (دینامیك دست و صورت)

آموزش بازی خلاقه در نمای بسته (دینامیك چشم به عنوان دریچه روح)

آموزش استفاده از قابلیتهای زاویه پایین (تاكید بر اندامهای تحتانی قاب)

آموزش استفاده از قابلیتهای زاویه بالا (تاكید بر وجوه اندامهای فوقانی قاب)

آموزش بازی با تلفیق زوایا و اندازه ها

آموزش مفهوم حركت سوژه و حركت دوربین (تغییر زاویه و اندازه نما)

آموزش مفهوم سطوح میزانسنیك ( لایه بندی قاب)

آموزش مفهوم بازیگر و شئ (چرخش انرژی)

آموزش مفهوم فوكوس و فولو ( زمان گردش بازی)

آموزش اجرای پلان با در نظر گرفتن هر كدام از موارد فوق الذكر

آموزش بازی تكنیكی در لنز

Wide.Angle، Tele.Photo، Macro، Fish.Eye، Normal

آموزش بازی با حضور دوربین ناظر و طرف بازی

آموزش بازی با دیوار چهارم و خط فرضی

آموزش بازی با نگاه به عدسی

آموزش بازی با چشم سوم

آموزش بازی با آزمون و خطا

آموزش بازی با برون فكنی

آموزش بازی با توجه به تمام نكات فوق الذكر و اتود های كلاسی در هر بخش با دوربین

تمرین نقش های مختلف به صلاح دید استاد

کارگاه تحلیل فیلم

بررسی فیلم های یک فیلمساز صاحب سبک جهانی از نظر فیلمنامه، کارگردانی، بازیگری و…

بررسی اندیشه های آن فیلمساز از نظر جامعه شناسی، روانشناسی و فلسفی

بررسی چگونگی تولید فیلم های آن فیلمساز از انتخاب بازیگر تا اکران فیلم

سوالات متداول کلاس بازیگری

با توجه به پر طرفدار بودن رشته بازیگری و کمبود فضای آموزشی با کیفیت در سطح کشور، همچنین با نگاه به آموزش های نادرست در بعضی از مراکز آموزشی و شهریه های گزاف این مراکز هدف کلی این دوره تربیت بازیگران حرفه ای با کمترین هزینه و استفاده از اساتید مجرب و آموزش صحیح و بین المللی است.

این دوره مناسب هنرجویان مبتدی است. افرادی که هیچ آموزشی در زمینه ندیده اند.

بله. این دوره هم به مباحث تئوری می پردازد و هم به مباحث عملی. و حتی در بعضی از دروس کلاس کاملاً عملی است.

میدان انقلاب. ابتدای خیابان منیری جاوید. ساختمان بهمن واحد 1 آموزشگاه فن آموزان

264 ساعت آموزش است که معمولاً تا 9 ماه به طول می انجامد.

خیر نیاز به آموزش های پیشنیاز و ابتدایی نیست و دوره به صورت جامع از مقدماتی تا پیشرفته ادامه می یابد.

داشتن بدن مناسب برای بازیگری و تسلط بر آن. داشتن صدای گیرا و پرحجم، تنفس و بیان صحیح. شناخت و تسلط بر احساسات، قدرت تخیل و تمرکز. شناخت نمایشنامه و خواندن آن. مهارت تحلیل نمایشنامه و شناخت شخصیت، مهارت تحلیل فیلم، مهارت بازیگری در تئاتر، مهارت بداهه پردازی در سینما و تئاتر، مهارت بازیگری در سینما، و...

تمرکز دوره بر روی بازیگری در مدیوم های مختلف(سینما، تئاتر و تلویزیون) است.

به صورت نقد و اقساط.

دوره بازیگری جمعه و شنبه هر هفته برگزار می شود.

بله. در پایان دوره امکان معرفی هنرجویان برتر به پروژه ها وجود دارد.

خیر. این دوره از صفر و آموزش های مقدماتی تا مباحث پیشرفته را شامل میشود.

هزینه آموزش بازیگری

دوره آنلاین
دوره مبانی بازیگری
ندارد
بازیگری کودک و نوجوان
ندارد
ثبت نام
دوره حضوری
با 30% تخفیف
دوره بازیگری
9/800/000 تومان
6/900/000 تومان
بازیگری کودک و نوجوان
4/200/000 تومان
2/900/000 تومان
ثبت نام
دوره خصوصی
دوره بازیگری
42/000/000 تومان
بازیگری کودک و نوجوان
12/000/000 تومان
ثبت نام

ثبت نام در کلاس آموزش بازیگری

عنوانظرفیتثبت نام
مبانی بازیگری - 18 آذر ماه یکشنبه و چهارشنبه ها ساعت 16 الی 195 نفرثبت نام

عنوانظرفیتثبت نام
بازیگری تئاتر و سینما - 24 آذر ماه روز های زوج ها ساعت 16 الی 206 نفرثبت نام
بازیگری تئاتر و سینما - 27 بهمن ماه روز های زوج ساعت 16 الی 206 نفرثبت نام

عنوانظرفیتثبت نام
بازیگری کودک و نوجوان - 18 آذر ماه یکشنبه و سه شنبه ساعت 15 الی 185 نفرثبت نام
بازیگری کودک و نوجوان - 9 دی ماه یکشنبه و سه شنبه ساعت 15 الی 176 نفرثبت نام

برای یک شروع قدرتمند این ویدئو را حتما ببینید

ویدئو

چرا دوره بازیگری در فن آموزان را شرکت کنم؟

  • دوره آموزش بازیگری در آموزشگاه فن آموزان به صورت جامع و صفر تا صد در سه ترم بازیگری مقدماتی تا پیشرفته (سینما) برگزار میشود.
  • کامل ترین سرفصل های آموزشی از صفر تا صد و پایه تا حرفه ای برای آموزش هنر بازیگری را ارائه و آموزش خواهیم داد.
  • دوره بازیگری به صورت حضوری و زیر نظر اساتید مجرب و با تجربه عرصه هنر نمایش و سینما و تئاتر برگزار میشود.
  • ترم های بازیگری به ترتیب شامل کارگاه بدن 1 و 2، کارگاه بازیگری تئاتر، بازیگری مقابل دوربین و شناخت سینما، تنفس،صدا و بیان، تربیت حس، تخیل و تمرکز، نمایشنامه خوانی، تحلیل نمایشنامه و شخصیت شناسی، تحلیل فیلم، کارگاه بداهه و سلفژ و آواز میباشند که به صورت تخصصی توسط اساتید نام برده شده در بالا تدریس و آموزش داده میشوند.
  • این دوره به صورت صفر تا صد برگزار میشود و مناسب علاقه مندان تئاتر، سینما، بازیگری، کارگردانی و همچنین دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته سینما و تئاتر می باشد.
  • برای هنرجویانی که از مسیر های دور در دوره شرکت میکنند خوابگاه مناسب و نزدیک آموزشگاه معرفی و ارائه میشود.
  • بعد از پایان دوره انتظار داریم که شرکت کنندگان دوره بازیگری تسلط کامل بر همه سرفصل های آموزش داده شده را داشته باشند و بتوانند اجرا کنند. همچنین در صورتی که سوال یا نکته ای مبهم در طول دوره و نیز بعد از دوره وجود داشته باشد، می توانند با اساتید دوره رفع اشکال کرده و بپرسند.
  • در پایان دوره و پس از اتمام سرفصل های دوره در صورتی که کارآموزان در آزمون های فنی حرفه ای نمره قبولی را کسب کنند مدرک رسمی فنی و حرفه ای برای دوره حرفه بازیگری صادر و به شرکت کنندگان اعطا می شود.
  • همچنین امکان معرفی هنرجویان برتر دوره های بازیگری به پروژه های سینمایی و تئاتری نیز وجود دارد.

بازیگری، چرا، چگونه، کی و کجا؟

به جرات میتوان گفت که پر طرفدارترین رشته هنرهای نمایشی بازیگری است. چرا؟ چون در هر اثر نمایشی، سینمایی و یا تلویزیونی تنها کسی که بیشتر از دیگر عوامل سازنده دیده می شود بازیگر است. و در همه جای جهان مردم عادی اکثراً هر اثری را با بازیگرش می شناسند و به یاد می آورند. چون اگرکسی در این رشته به شهرت برسد درآمد میلیاردی خواهد داشت. چون بازیگر است که در همه جای جهان با او عکس یادگاری می اندازند و از او امضا می گیرند. چون بازیگر است که به کاراکترهای درون متن (نمایشنامه و فیلمنامه) جان می بخشد و آنها را زنده می کند. به نظر می رسد این موارد دلایل محکمی هستند برای شناخت بازیگری به عنوان پر طرفدارترین رشته هنرهای نمایشی. و بی دلیل نیست که اکثر افراد دنبال آموزش بازیگری و یا بازیگر شدن هستند. با این وجود چگونه می توان بازیگر شد؟

چگونه می توان بازیگر شد؟

آیا بازیگر شدن کار ساده ای است؟ آیا کسی یک شبه بازیگر می شود؟ آیا اگر کسی در چند اثر به صورت کوتاه به واسطه آشنایی، دوستی و نسبت فامیلی با عوامل بازی کند بازیگر شده است؟ قطعاً بازیگری یک هنر است اما به همان اندازه که پزشک شدن نیازمند سواد، مهارت و تجربه است بازیگری نیز به همان اندازه.

پس برای بازیگر شدن ابتدا باید آموزش دید. چه آموزشی؟ رفتن به دانشگاه؟ رفتن به آموزشگاه؟ شرکت در ورکشاپ های افراد مشهور؟ احتمالاً. برای بازیگر شدن می شود همه این راه ها را امتحان کرد اما این همه ماجرا نیست. شاید افرادی بوده اند و یا باشند که در فیلم ها بازی کرده یا می کنند و معروف اند و دیگران فکر می کنند آنها بازیگرند اما حقیقتاً آنها فقط بازی می کنند و بازیگر نشده اند. بسیارند نابازیگران و بی هنرانی که تصویر آنها در فیلم ها وجود دارد و دیالوگ های طولانی دارند اما بازیگر نیستند.

بازیگری بعد از کار در معدن به عنوان سخت ترین کار در دنیا شناخته می شود. پس هر کسی نمی تواند به راحتی بازیگر شود و در اینجا آموزش نقش مهمی را ایفا می کند.

بازیگری را از کجا شروع کنیم؟

با توجه به آنچه که ذکر شد شاید برای برخی افراد این سوال پیش بیاید که بازیگری را کی و کجا شروع کنند؟ در چه سنی به سراغ بازیگری بروند؟ با توجه به تعدد کلاس های بازیگری اگر بخواهند در کلاس های بازیگری شرکت کنند باید کدام آموزشگاه و کلاس را برگزینند؟

بازیگری را باید موقعی شروع کرد و به سراغش رفت که اوقاتی برای اختصاص دادن به آن وجود داشته باشد. یعنی بازیگری حرفه ایست که باید برای آن وقت گذاشت و در طول شبانه روز ساعات زیادی را به آن اختصاص داد در غیر اینصورت بازیگر شدن ممکن نیست. بازیگری را از هر سنی می توان شروع کرد و به سراغش رفت اما هر چقدر سن پایین تر باشد بهتر است و قدرت یادگیری بیشتر. فقط برای آن باید وقت گذاشت.

درباره آموزش بازیگری و انتخاب کلاس و آموزشگاه بازیگری هم این را نباید فراموش کرد که هرکسی بازیگر و یا کارگردان است مدرس نیست و هرکسی که مدرس است بازیگر و کارگردان نیست. همین جمله انتخاب را سخت می کند اما حقیقت است.

لزوماً نباید شاگرد کسی شد که تعداد زیادی فیلم و تئاتر بازی کرده است و یا بازیگر درجه یکی است بلکه باید شاگرد کسی شد که آموزش دادن را بلد است و شاگردان زیادی را تربیت کرده. به جرات می توان گفت اساتید بزرگ بازیگری ایران و جهان را کمتر از شاگردانشان می شناسند. در صورتی که شاگردانشان بسیار پر آوازه اند و به شاگردی استادانشان می بالند.

پس برای بازیگر شدن نباید دنبال آن بود که حتماً باید شاگرد کسی شد که خود معروف است و بازیگر درجه یکی است بلکه باید در ابتدا به سراغ کسی رفت که علاوه بر بازیگری و کارگردانی، مدرس باشد و سابقه تدریس داشته و شاگردان خوبی تربیت کرده باشد.

3/5 - (2 امتیاز)
آموزشگاه فنی حرفه ای فن آموزان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بدون دیدگاه
تمامی حقوق این وبسایت متعلق به آموزشگاه فن آموزان فیدار می‌باشد. (طرف قرارداد با خانه کارگر)
بستن X
ارتباط با فن آموزان
تماس با فن آموزان تلگرام واتس آپ ایتا روبیکا بله
مارا در شبکه های اجتماعی دنبال کنین
فن آموزان در اینستاگرام کانال رسمی فن آموزان در تلگرام کانال رسمی فن آموزان در یوتیوب کانال رسمی فن آموزان در آپارات
icon-angle icon-bars icon-times