آموزش جوشکاری برق
در صورتی که به دنبال یک شغل فنی هستید که بازار کار گسترده ای داشته باشد، به شما دوره آموزش جوشکاری را پیشنهاد می کنیم. جوشکاری یکی از رشته های پرکاربرد در صنعت است که منوط به دسته یا بخش خاصی از صنعت نیست و با داشتن این مهارت می توانید در موقعیت های شغلی مختلفی فعالیت کنید.
دوره آموزش جوشکاری برق یا قوس الکتریکی در آموزشگاه فن آموزان با تجهیزات کامل کارگاهی تحت نظر اساتید فنی حرفه ای برگزار می شود. این دوره از مبانی شناخت انواع آلیاژها و ابزارهای کاربردی در این نوع جوشکاری شروع شده و به جوشکاری حرفه ای از جمله انواع جوش های افقی ، تخت ، عمودی ، سر بالا ، سر پایین و … پرداخته می شود. سرفصل های کامل دوره در ادامه صفحه قابل مشاهده است.
این دوره جوشکاری مناسب کسانی است که به این رشته علاقمند هستند و می خواهند در مدت کوتاهی وارد بازار کار شوند. در صورتی که تصمیم به یادگیری جوشکاری دارید فن آموزان از آموزش تا اشتغال در کنار شما است.
از ویژگی های شرکت در دوره های فن آموزان می توان به آموزش کاربردی ویژه بازار کار، ارائه مدرک معتبر و قابل ترجمه فنی حرفه ای، پشتیبانی نامحدود بعد از اتمام دوره وارائه مشاوره لازم به منظور راه اندازی کسب و کار برای کارآموازن اشاره کرد.
ویدیو معرفی دوره جوشکاری برق
پادکست معرفی دوره آموزش جوشکاری برق
حداقل سن 14 سال
حداقل تحصیل سیکل
جنسیت زن / مرد
محل برگزاری شعبه قریب
کلاس رایگان کسب و کار دارد
پیش نیاز ندارد
نوع برگزاری تئوری و عملی
دوره آنلاین ندارد
پشتیبانی بعد از دوره دائمی
معرفی خوابگاه دارد
نظر کارآموزان دوره جوشکاری فن آموزان
توانایی هایی که در دوره جوشکاری به دست می آورید
در دوره آموزش جوشکاری برق روش های مختلف جوشکاری مواد و فلزاتی مانند مس، استیل، آلومینیوم، برنج، آهن و فولادهای پرکاربرد در صنایع آشنا می شوید. و درک کاملی از تکنیک هایی مانند MIG، TIG و SMAW و کاربردها و مزایای ویژه هر یک به دست می آورید. همچنین یاد می گیرید چگونه بهترین روش اتصال را برای هر نوع فلز و پروژه انتخاب کنید.
در دوره جوشکاری به مفاهیمی مانند جریان الکتریکی، ولتاژ، مقاومت و توان که برای درک عملکرد دستگاه های جوش اهمیت دارد مسلط می شوید و یاد می گیرید با استفاده از این مفاهیم تنظیمات دستگاه جوش به درستی انجام داده و مشکلات احتمالی در فرآیندهای جوش قطعات و فلزات را به طور صحیح شناسایی و برطرف کنند.
در این دوره با انواع مختلف الکترودها و کاربردهای آن ها آشنا می شوید و به نحوه استفاده صحیح از الکترودها در پروژه های مختلف تسلط پیدا می کنید.
در این دوره به انواع پارامترهای مؤثر در جوش از جمله جریان جوش، ولتاژ، سرعت جوشکاری، زاویه الکترود و موارد دیگر مسلط می شوید. و یاد می گیرید چگونه این پارامترها را تنظیم کنید و تأثیر هر یک بر کیفیت جوش را به طور کامل درک کرده و تا حد امکان کنترل نمایید.
در دوره آموزش جوشکاری، یاد می گیرید با دستگاه های جوش مختلف مانند دستگاه های دستی، خودکار و موارد دیگر کار کنید، نحوه کارکرد، نگهداری و تعمیر آن ها را بشناسید و بتوانید برای هر نوع پروژه دستگاه مناسب ان را انتخاب کنید.
در این دوره یاد می گیرید چگونه از انرژی الکتریکی برای ایجاد قوس الکتریکی مورد نیاز در جوش استفاده کنید. و مهارت کاملی در نحوه تنظیم دقیق پارامترهای مختلف دستگاه مانند جریان و ولتاژ، انتخاب الکترود مناسب و کنترل جریان الکتریکی به منظور ایجاد جوش مقاوم، بدون عیب و با کیفیت به دست می آورید.
در این دوره نحوه تنظیمات ساده و پیشرفته دستگاه های جوش و انجام کارهای مختلف با استفاده از این دستگاهها را می آموزید. همچنین یاد می گیرید چگونه دستگاه جوش را بر اساس نوع فلز و ضخامت آن تنظیم کنید و بتوانید جوش هایی یکنواخت و باکیفیت بالا ایجاد کنید.
در این دوره با تکنیک های پایه و مقدماتی جوشکاری آشنا می شوید و مهارت های ابتدایی شما را در زمینه ایجاد جوش های ساده و با کیفیت تقویت می شود. برخی از این مهارت ها شامل نحوه ایجاد قوس جوش، نگه داشتن الکترود، کنترل حرارت جوش و موارد مشابه است.
در این دوره با تکنیک های برش و سنگ زنی قطعات فولادی کم کربن آشنا می شوید و یاد می گیرید چگونه از ابزارهای برش مختلف مانند قیچی های دستی و اتوماتیک، اره های دستی و دستگاه های سنگ زنی استفاده کنید.
با شرکت در این دوره مهارت کاملی در آماده سازی ورق های فولادی برای جوش به دست می آورید و روش های اصولی برای پاک سازی سطح ورق ها از زنگ زدگی، آلودگی ها و مواد ناخواسته، حذف ناهنجاری های سطحی و تنظیم ابعاد مورد نیاز را یاد می گیرید.
در این دوره با انواع اتصالات مختلف بر روی ورق های فولادی از جمله اتصالات گوشه ای، لب به لب، اتصالات مخصوص لوله ها و اتصالات پیچیده تر می آشنا می شوید و یاد می گیرید چگونه هر نوع اتصال را به درستی و بصورت مقاوم و بادوام اجرا کنید.
در این دوره توانایی تفسیر نقشه های جوش بر اساس استانداردهای بین المللی مانند ISO را بدست می آورید و یاد می گیرید چگونه علائم و نمادهای مختلف در نقشه های فنی مرتبط را تفسیر کنید.
در دوره جوشکاری برق مهارت کاملی در اجرای جوشهای پیچیده تر، بهبود کنترل حرارت و افزایش دقت در اجرای اتصالات بدست می اورید و قادر خواهید بود جوش هایی مقاوم و بدون عیب را در پروژه های بزرگ تر و پیچیده تر ایجاد کنید.
در سطح E3 دوره آموزش جوشکاری برق به نحوه انجام اتصالات پیچیده تر و بهینه سازی فرآیند جوش برای پروژه های بزرگ مسلط می شوید. و قادر خواهید بود تکنیک های پیشرفته و کنترل دقیق تر فرآیند های جوش را اجرایی کنید.
در این دوره نحوه تست جوش های انجام شده بر اساس استانداردهای بین المللی را یاد می گیرید و به روش های مختلف تست جوش مانند تست های مخرب و غیرمخرب، تکنیک های ارزیابی کیفیت جوش و اطمینان از مطابقت آن ها با استانداردهای صنعتی ملی و بین المللی مسلط می شوید.
در این دوره به مهارت های فلزکاری عمومی از جمله برش، خم کردن، قالب گیری و شکل دهی فلزات مسلط می شوید و یاد می گیرید چگونه قطعات فلزی را با دقت و کیفیت بالا آماده کرده و فرآیند جوش را به صورت بهینه و حرفه ای انجام دهید.
در دوره آموزش جوشکاری فن آموزان روشهای استفاده صحیح از تجهیزات حفاظتی مانند عینک و کلاه ایمنی، دستکش و لباس کار را میآموزید. همچنین، نحوه شناسایی و مدیریت خطراتی مانند دودها و گازهای سمی، حرارت بالا و برق گرفتگی به طور کامل آموزش داده می شود.
علی اکبر سرخه ای متولد ۱۳۵۶ تهران، دارای مدرک کارشناسی ارشد جوشکاری.
دستاوردهای شغلی و تحصیلی استاد
- مدرس دانشگاه های تربیت دبیر شهید رجایی انقلاب اسلامی علمی کاربردی : قطعه سازان، قالبسازان، ایران لوازم قطعه، پولاد پیچ کار، ساپکو و استیل آذین در زمینه فرایندهای جوشکاری و تست های غیر مخرب (NDT)
- مدرس رسمی وزارت دفاع در حوزه تکنولوژی جوشکاری
- مدرس دوره های مدیریت کیفیت جوش بر اساس ISO 3834
- مدرس WQT تایید صلاحیت جوشکاران در فرایندهای جوشکاری : TIG,GMAW(MIG & MAG), SMAW OFW
- مشاور جوش صنایع و کارخانجات صنعتی
- متخصص جوشکاری قطعات ظریف و ضخامت پایین با فرایند TIG نوع 0.36 mm
- تدوین و اجرای دوره های WPS, POR, Weld Map & ITP برای صنایع کارخانجات و آموزشگاه های مختلف
- مدرس دوره های بازرسی غیر مخرب (VT,PT,MT & CWI )
- دارای مدرک مربیگری سازمان فنی و حرفه ای کشور
- مدرس جوشکاری انواع فلزات رنگین (مس آلومینیوم) و برنج با فرآیند TIG یا آرگون
- مفسر فیلم رادیوگرافی
- و …
سرفصل های دوره جوشکاری SMAW
آماده سازی قطعات برای جوشکاری
برش و مونتاژ قطعات
جوشکاری قطعات طبق دستورالعمل E1، E2، E3
برآورد هزینه فرایند جوشکاری SMAW
تشخیص نوع فلز بر اساس مشخصه های فیزیکی آن (رنگ ظاهری ، چگالی) و آزمایشهای صدا، سوهان کاری، چکش خواری و جرقه
رسم سه نما و نقشه خوانی
انتقال اندازه از نقشه بر روی قطعه کار
آشنایی با برشکاری، سوراخ کاری، قلاویز کاری و حدیده کاری
برش قطعات فولادی با قیچی دستی و ماشینی
برش قطعات فولادی با اره های دستی ، ماشینی و دستگاه سنگ
برش قطعات فولادی با سنگ فیبری
برش قطعات فولادی با شعله دستی و ماشینی
برش قطعات فولادی با قوس پلاسما به صورت دستی و ماشینی
برش قطعات فولادی با الکترود گرافیتی
برش قطعات فولادی با الکترود روپوش دار مناسب
کنترل ابعادی قطعات و کیفیت سطوح قبل از مونتاژ
تنظیم و ثابت نمودن قطعات با خال جوش و یا با استفاده از گیره قید و بند
کنترل مونتاژ و تراز بندی اتصالات جوشی
راه اندازی دستگاه جوشکاری
تنظیم دستگاه جوشکاری
ایجاد قوس الکتریکی
گرده سازی بر روی صفحات با ضخامت ۱۳۵ میلیمتر در وضعیت های ISO 6947) GF PA با الکترودهای روپوش دار نوع B,C (با قطر ۳/۲ میلیمتر)
جوشکاری Fillet قطعات فولادی کم کربن با طرح اتصال T شکل با ضخامت ۱۳۴ میلیمتر در وضعیت های PFP BPA با الکترودهای روپوش دار نوع R و B (قطر ۲/۵ ۳/۲۰ و ۴ میلیمتر)
جوشکاری Fillet قطعات فولادی کم کربن با طرح اتصال Lap Joint و ضخامت ۳ میلیمتر در وضعیت PB با الکترود های روپوش دار نوع R و B (قطر ۲/۵ و ۳/۲ میلیمتر)
جوشکاری fillet قطعات فولادی کم کربن با طرح اتصال T شکل و ضخامت ۱۳۵ میلیمتر در وضعیت PD با الکترودهای روپوش دار نوع B (قطر ۲/۵ و ۳/۲ میلیمتر)
جوشکاری fillet قطعات فولادی کم کربن (لوله به صفحه با طرح اتصال T شکل) ضخامت ورق : ۵۳ میلیمتر و لوله به قطر ۱۰۰ ۸۰ میلیمتر در وضعیت PB با الکترودهای روپوش دار نوع B, قطر ۲/۵ و ۳/۲ میلیمتر
جوشکاری fillet قطعات فولادی کم کربن (لوله به صفحه با اتصال T شکل) ضخامت ورق : ۵ میلیمتر و لوله به قطر : ۱۶۰ میلیمتر در وضعیت PF با الکترود های روپوش دار نوع R,B قطر ۲/۵ و ۳/۲ میلیمتر
جوشکاری fillet قطعات فولادی کم کربن با اتصال T شکل ( ضخامت ورق : ۳۵ میلیمتر و لوله به قطر : ۸۰ ۵۰ میلیمتر) در وضعیت PF و PD با الکترودهای روپوش دار نوع B, قطر ۲۵ میلیمتر
جوشکاری fillet قطعات فولادی کم کربن با اتصال گوشه ای خارجی(corner joint) و ضخامت ۱۳۵ میلیمتر در وضعیتهای PB و PF با الکترودهای روپوش دار نوع RB (قطر ۳/۲٫۴ میلیمتر)
جوشکاری اتصال لب به لب درز جناغی یک طرفه با نفوذ نسبی قطعات فولادی کم کربن با ضخامت ۱۳۵ میلیمتر در وضعیت PA با الکترودهای روپوش دار نوع R,B (قطر ۴ و ۳/۲ میلیمتر)
جوشکاری اتصال لب به لب درز ساده قطعات فولادی کم
کربن با ضخامت ۵۳ میلیمتر در وضعیت PA با الکترودهای روپوش دار نوع B, قطر ۲/۵ و ۳/۲ میلیمتر
جوشکاری اتصال لب به لب درز جناغی یک طرفه قطعات فولادی کم کربن با ضخامت ۱۳۸ میلیمتر در وضعیت PF با الکترودهای روپوش دار نوع B, قطر ۲/۵ و ۳/۲ میلیمتر
تشخیص ناپیوستگی ها در جوش
تعیین مساحت سطح مقطع فلز جوش
محاسبه هزینه تمام شده یک متر جوش SMAW (در سطح 1,2,3)
هزینه آموزش جوشکاری برق
ثبت نام در کلاس آموزش جوشکاری برق
عنوان | ظرفیت | ثبت نام |
---|---|---|
جوشکاری برق - 6 بهمن ماه شنبه تا چهارشنبه ساعت 10 الی 13 | 5 نفر | ثبت نام |
جوشکاری برق - 11 بهمن ماه پنجشنبه ها و جمعه ها ساعت 10 الی 15 | 4 نفر | ثبت نام |
برای یک شروع قدرتمند این ویدئو را حتما ببینید
گفتگو با مدرس کلاس جوشکاری
ویژگی های جوشکاری برق و تفاوت آن با سایر انواع جوشکاری ها
جوشکاری برق یکی از پرکاربردترین و ساده ترین روش های اتصال فلزات است که بر پایه تولید حرارت از طریق جریان الکتریکی عمل می کند. در این روش، از الکترودهای مصرفی برای ایجاد قوس الکتریکی و ذوب فلزات استفاده می شود. دستگاه های جوش برق به دو نوع ترانسفورماتور و اینورتر تقسیم می شوند که نوع اینورتر به دلیل سبک تر بودن و امکان تنظیم دقیق تر جریان، بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.
از جمله ویژگی های جوشکاری برق میتوان به هزینه کم تجهیزات، قابلیت اجرا در شرایط متنوع محیطی و سرعت بالای کار اشاره کرد. این روش به ویژه برای پروژه های ساختمانی و تعمیرات مناسب است، هرچند کیفیت نهایی کار به مهارت جوشکار و تنظیمات دقیق دستگاه بستگی زیادی دارد.
در مقایسه با روش آرگون (TIG)، جوشکاری برق دارای تفاوت های قابل توجهی است. آرگون یکی از دقیق ترین روش های این حرفه محسوب می شود که با استفاده از الکترود غیرمصرفی و گاز محافظ آرگون انجام می گیرد.این روش برای فلزات نازک و آلیاژهای حساس مانند آلومینیوم عالی است و کیفیت کار بسیار تمیزی ارائه می دهد که در صنایع حساس مانند ساخت تجهیزات پزشکی، هوافضا و لوله کشی گاز کاربرد زیادی دارد.
در مقابل، جوشکاری برق به دلیل عدم نیاز به گاز محافظ و تجهیزات ساده تر، برای پروژه های عمومی و اقتصادی تر مناسب تر است. هرچند TIG زمان و هزینه بیشتری می طلبد، اما برای کارهای دقیق و ظریف بهترین انتخاب به شمار می آید، در حالی که جوشکاری برق انتخابی مقرون به صرفه تر برای کارهای روزمره و تعمیراتی محسوب می شود.
متد MIG (CO2) نیز یکی دیگر از روش های متداول است که با استفاده از گاز محافظ CO2 برای جلوگیری از اکسیداسیون فلزات انجام می شود. این روش به دلیل سرعت بالا و کیفیت مناسب، به ویژه برای قطعات ضخیم و سازه های فلزی در صنایع خودروسازی و ساختمانی بسیار محبوب است.
روش MIG نیاز به تجهیزات پیشرفته تری دارد و اپراتورهای با مهارت متوسط نیز می توانند نتایج مطلوبی به دست آورند. در مقابل، جوشکاری برق به دلیل سادگی تجهیزات و عدم وابستگی به گاز محافظ، برای تعمیرات و پروژه های کوچک تر مناسب تر است. اگرچه MIG امکان تولید انبوه را با کیفیت مطلوب فراهم می کند، اما جوشکاری برق برای نتایج باکیفیت به تجربه و مهارت بیشتری از سوی جوشکار است.
در آموزشگاه فن آموزان دوره های جامع جوشکاری از جمله دوره آموزش جوشکاری برق ، آموزش جوشکاری آرگون ، آموزش جوشکاری CO2 و آموزش بازرسی جوش در حال برگزاری است.
فیلد های "*" اجباری هستند
درباره شغل جوشکاری بیشتر بدانید
این روش به دلیل مزایای متعددی مانند هزینه مناسب، تجهیزات ساده، قابلیت جوشکاری در مکان های غیرقابل دسترس و طیف وسیع جوشکاری، به عنوان یکی از محبوب ترین روش های جوشکاری شناخته می شود. به طور کلی، جوشکاری یکی از حرفه های بسیار پرکاربرد در صنایع مختلف از جمله صنعت ساختمان، صنایع خودرو، صنایع تاسیسات (لوله های آب و گاز و …) و راه و ترابری و … است و بازار کار بسیار گسترده ای را در ایران و همه جای دنیا شامل می شود.
برای جوشکاری برق چه مهارت هایی باید داشته باشید؟
برای تبدیل شدن به یک جوشکار برق ماهر، نیاز به کسب مجموعه ای از مهارت های تئوری و عملی دارید که در دوره آموزش جوشکاری برق آموزشگاه فن آموزان به طور کامل به آن ها پرداخته می شود. در ادامه به چهار مورد از مهم ترین این مهارتها اشاره میکنیم:
شناخت کامل فرآیند جوشکاری برق و تجهیزات آن
یک جوشکار برق ماهر باید درک درستی از اصول کار داشته باشد که شامل شناخت انواع دستگاه های جوش برق مانند ترانسفورماتورها، رکتیفایرها و اینورترها، نحوه عملکرد آن ها، تنظیمات مربوط به آمپر و ولتاژ و همچنین انتخاب الکترود مناسب با توجه به نوع فلز پایه، ضخامت قطعه کار و وضعیت جوشکاری است.
در این دوره شما با تمام این تجهیزات به صورت عملی کار خواهید کرد و با جزئیات فنی هر کدام آشنا خواهید شد. همچنین، با برندهای معتبر تولید کننده دستگاه های جوش و الکترودها آشنا می شوید تا بتوانید در آینده، بهترین تجهیزات را برای کار خود انتخاب کنید.
تسلط بر تکنیک های مختلف جوشکاری برق
جوشکاری برق شامل تکنیک های مختلفی برای ایجاد اتصالات با کیفیت در وضعیت های گوناگون (تخت، افقی، عمودی و بالاسری) است. یک جوشکار ماهر باید بتواند قوس الکتریکی را به درستی برقرار کند، طول قوس را ثابت نگه دارد، زاویه الکترود را به درستی تنظیم کند و با سرعت مناسب در طول درز جوش حرکت کند.
در فن آموزان، شما این تکنیک ها را زیر نظر اساتید مجرب تمرین خواهید کرد و با ظرافت های هر کدام آشنا خواهید شد. همچنین، با انواع اتصالات جوشی مانند لب به لب، سپری، گوشه ای و روی هم آشنا می شوید و نحوه اجرای صحیح هر کدام را فرا خواهید گرفت.
توانایی خواندن و تفسیر نقشههای جوشکاری
نقشه ها شامل اطلاعات مهمی در مورد نوع اتصال، اندازه جوش، نوع الکترود وضعیت جوش و سایر الزامات فنی هستند. در دوره جوشکاری آموزشگاه فن آموزان، شما با علائم و نمادهای استاندارد جوشکاری در نقشه ها، مطابق با استانداردهای بین المللی مانند ISO، آشنا خواهید شد و یاد می گیرید که چگونه اطلاعات مورد نیاز برای اجرای صحیح جوش را از نقشه ها استخراج کنید. این مهارت برای انجام پروژه ها مطابق با مشخصات فنی و استانداردهای کیفی، ضروری است.
رعایت کامل نکات ایمنی در حین کار
جوشکاری برق با خطرات متعددی از جمله برق گرفتگی، سوختگی، استنشاق دود و گازهای مضر و آسیب به چشم ها همراه است. یک جوشکار ماهر باید به تمام نکات ایمنی توجه ویژه ای داشته باشد و از تجهیزات حفاظت فردی) مناسب مانند ماسک، دستکش چرمی، لباس کار مقاوم در برابر حرارت و جرقه و کفش ایمنی استفاده کند. ) در دوره آموزش جوشکاری فن آموزان، مبحث ایمنی به طور کامل پوشش داده می شود و شما با تمام خطرات احتمالی و روش های پیشگیری از آن ها آشنا خواهید شد. همچنین، با اصول ایمنی در کار با تجهیزات برقی و نحوه ایجاد یک محیط کار ایمن برای خود و همکارانتان آشنا می شوید.
بازار کار و درآمد جوشکاری برق
بازار کار جوشکاری برق در ایران به دلیل نیاز گسترده صنایع مختلف به این تخصص، همواره از درآمد نسبتاً خوبی برخوردار بوده است.
صنایعی مانند ساختمان سازی، خودروسازی، نفت و گاز، پتروشیمی، کشتی سازی، ساخت مخازن و سازه های فلزی، همگی به طور مستمر به جوشکاران ماهر نیاز دارند. بر اساس اطلاعات موجود در وبسایت های کاریابی و انجمن های صنفی مرتبط با جوشکاری، تقاضا برای جوشکاران برق، به ویژه افرادی که دارای مهارت های تخصصی در روش آرگون (TIG) و CO2 (MIG/MAG) و یا تجربه کار با دستگاه های جوش اتوماتیک و نیمه اتوماتیک هستند، بالا است. همچنین، پروژه های عمرانی بزرگ مانند ساخت پل ها، تونل ها، سدها و نیروگاه ها نیز فرصت های شغلی متعددی را برای جوشکاران برق ایجاد می کنند.
یکی از نکات قابل توجه در بازار کار جوشکاری برق، کمبود نیروی ماهر و متخصص در برخی از مناطق کشور است. بسیاری از کارفرمایان در شهرهای صنعتی و مناطقی که پروژه های عمرانی بزرگ در آن ها در حال اجرا است، برای جذب جوشکاران ماهر با یکدیگر رقابت می کنند که به افزایش دستمزدها در این مناطق شده است.
درآمد جوشکاران برق به عوامل مختلفی مانند مهارت، تجربه، نوع جوشکاری، محل کار و نوع قرارداد بستگی دارد. بر اساس بررسیهای انجام شده و آگهیهای استخدام منتشر شده در وبسایتهای کاریابی، درآمد ماهیانه یک جوشکار برق ساده در ایران میتواند از حدود 8 میلیون تومان شروع شده و برای جوشکاران ماهر و باتجربه در پروژههای بزرگ و صنایع خاص مانند نفت و گاز تا بیش از 30 میلیون تومان نیز افزایش یابد. جوشکارانی که دارای مدارک بینالمللی معتبر هستند و یا در جوشکاریهای تخصصی مانند آرگون مهارت دارند، معمولاً از درآمد بالاتری برخوردار هستند. همچنین، جوشکارانی که به صورت پروژهای کار میکنند و یا سرپرست تیم هستند، میتوانند درآمد بیشتری نسبت به جوشکاران عادی داشته باشند. لازم به ذکر است که این ارقام به صورت میانگین بوده و ممکن است در مناطق مختلف کشور و با توجه به شرایط اقتصادی و نوع پروژه، متفاوت باشد.
۲۰ روش درآمدزایی پس از دوره جوشکاری
- استخدام در شرکت های ساختمانی
- فعالیت در زمینه تعمیرات صنعتی
- جوش لوله ها در صنایع نفت و گاز
- کار در نیروگاه ها و پالایشگاه ها
- تولید قطعات سفارشی سازی شده فلزی
- فعالیت در صنایع مربوط به خودروسازی
- بازرسی و کنترل کیفیت جوش ها
- آموزش و تدریس حرفه جوشکاری
- همکاری با شرکت های فنی مهندسی
- فعالیت در صنایع متخصص امور مربوط به ساخت و ساز پل ها و تونل ها
- تولید و تعمیر تجهیزات کشتی رانی
- جوشکاری در صنایع برق و الکترونیک
- فعالیت در عرصه تولید و تعمیر ماشین آلات کشاورزی
- تولید و نصب تجهیزات ایمنی صنعتی
- خدمات جوشکاری در پروژه های راه سازی
- جوشکاری در صنایع مخابراتی
- فعالیت در زمینه تولید و نصب تجهیزات تاسیساتی
- تولید قطعات هنری و دکوراتیو فلزی
- جوشکاری در صنایع پزشکی و دارویی
- مشارکت در پروژه های بین المللی