آموزش جوشکاری برق (SMAW)
دوره آموزش جوشکاری برق (جوشکاری الکترود دستی یا SMAW یا جوشکاری قوسی) در آموزشگاه فن آموزان به صورت تخصصی در کارگاه های کاملاً مجهز توسط اساتید و مهندسین جوشکاری مجرب و با تجربه برگزار میگردد. دوره جوشکاری برق به مدت 45 ساعت آموزش از صفر تا صد و به صورت کاملاً عملی تدریس میشود.
جوشکاری برق (SMAW) یکی از پرکاربردترین روش های جوشکاری است که در صنایع مختلف از جمله ساختمان سازی، خودروسازی، کشتی سازی و صنایع نفت و گاز کاربرد دارد. این روش به دلیل مزایای متعددی مانند هزینه مناسب، تجهیزات ساده، قابلیت جوشکاری در مکان های غیرقابل دسترس و طیف وسیع جوشکاری، به عنوان یکی از محبوب ترین روش های جوشکاری شناخته می شود.
جوشکاری یکی از حرفه های بسیار پرکاربرد در صنایع مختلف از جمله صنعت ساختمان، صنایع خودرو، صنایع تأسیسات و راه و ترابری و … است و بازار کار بسیار گسترده ای را شامل میشود. از همین رو ما در آموزشگاه فن آموزان دوره جوشکاری را ویژه ورود به بازار کار و از صفر تا صد برگزار میکنیم. سرفصل های دوره جوشکاری مطالب و نکات حرفه جوشکاری را از ابتدایی ترین مباحث یعنی شناخت انواع جوش و متریال قابل جوشکاری تا تخصصی ترین مباحث یعنی برآورد هزینه فرآیند جوشکاری و انجام کار را در برمیگیرد و در دوره آموزش داده میشود.
دوره جوشکاری قوسی (جوشکاری برق SMAW) به صورت حضوری و کاملاً عملی در کارگاه های مجهز به تجهیزات جوشکاری برگزار و تمام مباحث آموزشی از صفر تا صد به صورت تخصصی آموزش داده می شود. همچنین به شرکت کنندگانی که در پایان دوره موفق به دریافت نمره قبولی در آزمون پایانی شوند، مدرک معتبر و بین المللی فنی و حرفه ای جوشکاری داده خواهد شد. همچنین تمامی کارآموزان میتوانند با استفاده از پشتیبانی نامحدود دوره استفاده کرده و با اساتید خود پس از اتمام دوره جهت طرح سوال و رفع مشکلات در ارتباط باشند. به علاوه؛ اگر دوست دارید مهارت های خود را در این حوزه گسترش دهید؛ می توانید در دوره های تخصصی فن آموزان مانند آموزش بازرسی جوش ، جوشکاری co2 ، جوش آرگون و … شرکت نمایید.
ویدیو معرفی دوره جوشکاری برق
حداقل سن : 14 سال
حداقل مدرک تحصیلی : سیکل
جنسیت : آقا / خانم
پیش نیاز : ندارد
پایان خدمت : نیاز ندارد
محل برگزاری : تهران و شعبات
نوع برگزاری : تئوری و عملی
دوره آنلاین : ندارد
پشتیبانی بعد از دوره : دارد
معرفی خوابگاه : دارد
کلاس رایگان مشاوره راه اندازی کسب و کار : دارد
سرفصل های دوره جوشکاری SMAW
آماده سازی قطعات برای جوشکاری
برش و مونتاژ قطعات
جوشکاری قطعات طبق دستورالعمل E1، E2، E3
برآورد هزینه فرایند جوشکاری SMAW
تشخیص نوع فلز بر اساس مشخصه های فیزیکی آن (رنگ ظاهری ، چگالی) و آزمایشهای صدا، سوهان کاری، چکش خواری و جرقه
رسم سه نما و نقشه خوانی
انتقال اندازه از نقشه بر روی قطعه کار
آشنایی با برشکاری، سوراخ کاری، قلاویز کاری و حدیده کاری
برش قطعات فولادی با قیچی دستی و ماشینی
برش قطعات فولادی با اره های دستی ، ماشینی و دستگاه سنگ
برش قطعات فولادی با سنگ فیبری
برش قطعات فولادی با شعله دستی و ماشینی
برش قطعات فولادی با قوس پلاسما به صورت دستی و ماشینی
برش قطعات فولادی با الکترود گرافیتی
برش قطعات فولادی با الکترود روپوش دار مناسب
کنترل ابعادی قطعات و کیفیت سطوح قبل از مونتاژ
تنظیم و ثابت نمودن قطعات با خال جوش و یا با استفاده از گیره قید و بند
کنترل مونتاژ و تراز بندی اتصالات جوشی
راه اندازی دستگاه جوشکاری
تنظیم دستگاه جوشکاری
ایجاد قوس الکتریکی
گرده سازی بر روی صفحات با ضخامت ۱۳۵ میلیمتر در وضعیت های ISO 6947) GF PA با الکترودهای روپوش دار نوع B,C (با قطر ۳/۲ میلیمتر)
جوشکاری Fillet قطعات فولادی کم کربن با طرح اتصال T شکل با ضخامت ۱۳۴ میلیمتر در وضعیت های PFP BPA با الکترودهای روپوش دار نوع R و B (قطر ۲/۵ ۳/۲۰ و ۴ میلیمتر)
جوشکاری Fillet قطعات فولادی کم کربن با طرح اتصال Lap Joint و ضخامت ۳ میلیمتر در وضعیت PB با الکترود های روپوش دار نوع R و B (قطر ۲/۵ و ۳/۲ میلیمتر)
جوشکاری fillet قطعات فولادی کم کربن با طرح اتصال T شکل و ضخامت ۱۳۵ میلیمتر در وضعیت PD با الکترودهای روپوش دار نوع B (قطر ۲/۵ و ۳/۲ میلیمتر)
جوشکاری fillet قطعات فولادی کم کربن (لوله به صفحه با طرح اتصال T شکل) ضخامت ورق : ۵۳ میلیمتر و لوله به قطر ۱۰۰ ۸۰ میلیمتر در وضعیت PB با الکترودهای روپوش دار نوع B, قطر ۲/۵ و ۳/۲ میلیمتر
جوشکاری fillet قطعات فولادی کم کربن (لوله به صفحه با اتصال T شکل) ضخامت ورق : ۵ میلیمتر و لوله به قطر : ۱۶۰ میلیمتر در وضعیت PF با الکترود های روپوش دار نوع R,B قطر ۲/۵ و ۳/۲ میلیمتر
جوشکاری fillet قطعات فولادی کم کربن با اتصال T شکل ( ضخامت ورق : ۳۵ میلیمتر و لوله به قطر : ۸۰ ۵۰ میلیمتر) در وضعیت PF و PD با الکترودهای روپوش دار نوع B, قطر ۲۵ میلیمتر
جوشکاری fillet قطعات فولادی کم کربن با اتصال گوشه ای خارجی(corner joint) و ضخامت ۱۳۵ میلیمتر در وضعیتهای PB و PF با الکترودهای روپوش دار نوع RB (قطر ۳/۲٫۴ میلیمتر)
جوشکاری اتصال لب به لب درز جناغی یک طرفه با نفوذ نسبی قطعات فولادی کم کربن با ضخامت ۱۳۵ میلیمتر در وضعیت PA با الکترودهای روپوش دار نوع R,B (قطر ۴ و ۳/۲ میلیمتر)
جوشکاری اتصال لب به لب درز ساده قطعات فولادی کم
کربن با ضخامت ۵۳ میلیمتر در وضعیت PA با الکترودهای روپوش دار نوع B, قطر ۲/۵ و ۳/۲ میلیمتر
جوشکاری اتصال لب به لب درز جناغی یک طرفه قطعات فولادی کم کربن با ضخامت ۱۳۸ میلیمتر در وضعیت PF با الکترودهای روپوش دار نوع B, قطر ۲/۵ و ۳/۲ میلیمتر
تشخیص ناپیوستگی ها در جوش
تعیین مساحت سطح مقطع فلز جوش
محاسبه هزینه تمام شده یک متر جوش SMAW (در سطح 1,2,3)
نظر کارآموزان دوره جوشکاری فن آموزان
هزینه آموزش جوشکاری برق (SMAW)
ثبت نام در کلاس آموزش جوشکاری برق (SMAW)
عنوان | ظرفیت | ثبت نام |
---|---|---|
جوشکاری برق - 19 مهر ماه پنجشنبه ها ساعت 9 الی 14 | 5 نفر | ثبت نام |
جوشکاری برق - 12 آبان ماه شنبه تا چهارشنبه ساعت 9 الی 12 | 6 نفر | ثبت نام |
برای یک شروع قدرتمند این ویدئو را حتما ببینید
خصوصیات دوره جوشکاری در آموزشگاه فن آموزان
- دوره فنی و حرفه ای آموزش جوشکاری به مدت 45 ساعت آموزش تخصصی در کارگاه های مجهز است که کاملاً عملی برگزار میگردد.
- دوره جوشکاری به صورت حضوری و توسط اساتید و مهندسین جوش مجرب و با تجربه تدریس میشود.
- در این دوره کامل ترین سرفصل های استاندارد فنی و حرفه ای و بین المللی و بروز آموزشی مورد نیاز برای یادگیری صفر تا صد جوشکاری برق (SMAW) از شناخت انواع متریال جوشکاری و اندازه گیری و برش تا استفاده از از ابزار های تخصصی جوشکاری را به شما آموزش خواهیم داد.
- تمام تجهیزات مورد نیاز برای کار عملی جوشکاری قوسی را در کارگاه های مجهز برای آموزش عملی را آماده کرده ایم تا شرکت کنندگان در این دوره به صورت 100% عملی با ابزارها را تجربه کنند.
- 30 درصد تخفیف در شهریه دوره جهت سهولت شرکت در دوره برای علاقه مندان در نظر گرفته شده است.
- بعد از پایان دوره انتظار میرود که شرکت کنندگان تسلط کامل بر همه سرفصل های آموزش داده شده داشته باشند و در صورتی که سوال یا نکته ای مبهم در طول دوره و نیز بعد از دوره وجود داشته باشد، می توانند با اساتید دوره رفع اشکال کرده و بپرسند.
- در پایان دوره و پس از اتمام سرفصل های دوره در صورتی که کارآموزان در آزمون های فنی حرفه ای نمره قبولی را کسب کنند مدرک رسمی فنی و حرفه ای برای دوره جوشکاری قوسی (SMAW) صادر و به شرکت کنندگان اعطا می شوند.
کارآموزان عزیز دقت داشته باشند که ما در آموزشگاه فن آموزان تمام تلاش و سعی مان بر اینست که کارآموزان بعد از گذراندن این دوره وارد بازار کار شده بنابراین این دوره به صورت صفر تا صد از مبتدی تا پیشرفته از “آموزش تا اشتغال” برگزار میگردد.
"*" indicates required fields
درباره دوره جوشکاری بیشتر بدانید!
جوشکاری SMAW یا جوشکاری برق که با نام جوشکاری قوس الکتریکی با الکترود روکش دار نیز شناخته می شود، یکی از رایج ترین روش های جوشکاری است. این روش از قوس الکتریکی و الکترود روکش دار برای ذوب فلزات و ایجاد اتصال بین آن ها استفاده می کند. جوشکاری SMAW به دلیل سادگی و انعطاف پذیری، در طیف وسیعی از صنایع از جمله ساخت و ساز، تعمیرات و نگهداری، و تولیدات فلزی کاربرد دارد.
تقاضا برای جوشکاران SMAW ماهر در حال افزایش است و این شغل به عنوان یک شغل پر درآمد با فرصت های شغلی متنوع در شاخه مهارت های فنی شناخته می شود. به طوری که علاقه مندان با کسب تجربه و مهارت بیشتر، می توانند در سطوح بالا تر و با حقوق و مزایای بهتر مشغول به کار شوند.
اما یادگیری اصولی و صحیح جوشکاری، رمز موفقیت در این شغل است. آموزشگاه فن آموزان با سال ها تجربه در ارائه آموزش های فنی و حرفه ای، دوره های تخصصی جوشکاری SMAW را در سطوح مختلف برگزار می کند و پس از گذراندن موفقیت آمیز دوره، گواهینامه معتبر فنی و حرفه ای به کارآموزان خود اعطا می کند. با ما همراه باشید تا در ادامه با این مهارت بیشتر آشنا شوید.
شروع یادگیری: آموزش جوشکاری co2
وظایف شغلی جوشکار (SMAW)
جوشکاران SMAW در یک روز کاری خود، کار های مختلفی را انجام می دهند که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد.
- آماده سازی قطعات برای جوشکاری، مانند تمیز کردن، علامت گذاری و برش
- مطالعه نقشه ها و طرح های جوشکاری
- انتخاب الکترود مناسب
- انتخاب روش جوشکاری مناسب با توجه به نوع قطعات و شرایط کاری
- انجام دستور العمل های مربوز به روش های جوشکاری در سطح های E1، E2، E3
- انجام گرده سازی روی صفحات فولادی
- جوشکاری قطعات فولادی کم کربن از روش Fillet
- تنظیم دستگاه جوشکاری SMAW و تجهیزات جانبی
- انجام جوشکاری با دقت و کیفیت بالا
- تراز بندی و کنترل مونتاژ اتصالات جوش
- کنترل کیفیت جوشکاری انجام شده
- تعمیر و نگهداری تجهیزات جوشکاری
- ارائه گزارش کار به سرپرست
شروع یادگیری: آموزش جوش آرگون
بازار کار و درآمد جوشکاری
تقاضا برای جوشکاران ماهر در حال افزایش است. این شغل به عنوان یک شغل پر درآمد با فرصت های شغلی زیاد در داخل و خارج از کشور شناخته می شود. این روش جوشکاری به علت سادگی و انعطاف پذیری بالا، در طیف وسیعی از صنایع از جمله ساخت و ساز، تعمیرات و نگهداری و تولیدات فلزی کاربرد دارد.
میزان درآمد جوشکاران SMAW به عوامل مختلفی از جمله تجربه، مهارت، محل کار و نوع صنعت بستگی دارد. به طور کلی، جوشکاران ماهر می توانند درآمدی بالا تر از میانگین مشاغل دیگر داشته باشند. در ایران، متوسط درآمد ماهانه یک جوشکار SMAW باتجربه بین 10 تا 20 میلیون تومان است.
وضعیت بازار کار جوشکاری در کشور های خارجی، به نسبت عالی برآورد شده است. میزان تقاضا برای جوشکاران در کشور های خارجی به مراتب بالا تر است. در بسیاری از کشور های اروپایی و آمریکای شمالی، کمبود جوشکار ماهر وجود دارد و این موضوع باعث شده است تا فرصت های شغلی مناسبی برای جوشکاران SMAW در این کشور ها فراهم شود.
دوره جوشکاری SMAW فن آموزان شامل چه مباحثی است؟
شرکت کنندگان در این کلاس در ابتدا با چگونگی آماده ساری قطعات برای شروع جوشکاری را یاد گرفته و پس از بررسی روش مونتاژ و برش آن ها، با دستورالعمل های استاندارد روش E1 و E2 و E3 آشنا خواهند شد. سپس به سراغ تشخیص انواع فلزات طبق مشخصه های فیزیکی مانند رنگ ظاهری و چگالی می رویم. در این قسمت کارآمزوان روش های سوهان کاری و چکش خواری را تمرین می کنند.
در ادامه روش های ترسیم سه نما و نقشه خوانی را آموزش می دهیم تا بتوانند پس از منتقل کردن نقشه روی قطعه، مراحل برشکاری، سوراخ کاری، قلاویز کاری و حدیده کاری را به صورت عملی اجرا نمایند. به علاوه ضمن معرفی انواع تجهیزات مورد نیاز، نحوه کار با اره های دستی ، ماشینی، دستگاه سنگ و قیچی های دستی و ماشینی را تمرین می کنند.
هم چنین چگونگی بریدن قطعات فولادی با کمک سنگ فیبری، شعله دستی و ماشینی، قوس پلاسما، الکترود گرافیتی و روپوش دار به طور صفر تا صد تدریس می شود و کارآموزان با روش کنترل کیفیت سطوح جوشکاری داده شده آشنا خواهند شد و یاد می گیرند که چگونه از گیره قید و بند برای ثابت نمودن قطعات با خال جوش و تراز بندی اتصالات استفاده نمایند.
استاد دوره مراحل راه اندازی دستگاه جوش و تنظیم آن برای ایجاد قوس الکتریکی را به طور کامل آموزش می دهد. روش گرده سازی برای وضعیت های مختلف PA و GF برای انواع الکترود های روپوش دار با قطر های گوناگون تدریس می شود و در ادامه به سراغ شناخت اصول جوشکاری Fillet برای قطعات فولادی کم کربن با طرح T و Lap Joint می رویم.
در نهایت روش جوشکاری اتصال لب به لب درز ساده قطعات فولادی کم کربن برای قطر 2.5 و 3.2 را در ضخامت های 53 میلی متری آموزش داده شده و به بررسی ناپیوستگی ها و محاسبه هزینه تمام شده در یک متر جوشکاری می پردازیم.
دیدگاهتان را بنویسید