آموزش فیلم سازی

دوره جامع آموزش فیلمسازی طبق استانداردهای بین المللی آموزش فیلمسازی در دپارتمان هنر آموزشگاه فن آموزان زیر نظر اساتید برجسته سینما در حال برگزاری است. این دوره شامل 12 درس است که آموزش هر درس به صورت جداگانه برگزار می شود. این دوره در مجموع به مدت 288 ساعت آموزش تخصصی میباشد که به صورت حضوری و کاملاً عملی میباشند.

در این دوره مهمترین و اصلی ترین درس ها و تخصص های حوزه سینما آموزش داده می شود که هر یک از آنها را باید یک فیلمساز یا یک کارگردان سینما به خوبی بشناسد و آموخته باشد. شخص فیلمساز یا کارگردان باید به دیگر تخصص ها و دیگر رشته های سینمایی اشراف کامل داشته باشد تا بتواند فیلمی استاندارد بسازد. در غیر اینصورت قطعا در ساخت یک فیلم ناتوان خواهد بود از این رو آموزشگاه فن آموزان به حول و قوه الهی، با بهره گیری از اساتید برجسته سینما و امکانات لازم این بستر را فراهم کرده تا افرادی که علاقه مند به فیلمسازی هستند این هنر را با کمترین هزینه و به بهترین شکل ممکن بیاموزند.

دروس این دوره عبارتند از:

عکاسی، فیلمنامه نویسی، کارگردانی 1، شناخت عوامل تولید، فیلمبرداری سینما، کارگردانی 2، تدوین، آشنایی با گریم، نقد و تحلیل فیلم، کارگردانی 3، آشنایی با طراحی صحنه و لباس، صدابرداری و صداگذاری

در پایان دوره در صورت قبولی در آزمون به هنرجویان مدرک بین المللی فیلمسازی از سازمان فنی و حرفه ای کشور اهدا می شود. امکان معرفی برای هنرجویان برتر به پروژه ها نیز وجود دارد.

ویدیو معرفی دوره فیلم سازی

ویدئو

پادکست معرفی دوره آموزش فیلم سازی

شرایط مورد نیاز جهت شرکت در دوره

حداقل سن : 14 سال

حداقل مدرک تحصیلی : سیکل

جنسیت : آقا / خانم

پیش نیاز : ندارد

پایان خدمت : نیاز ندارد

محل برگزاری : تهران و شعبات

دوره فیلم سازی ترم 1
شهریه: 10/000/000 تومان
مدت آموزش: 96 ساعت
پیشنیاز: ندارد
دوره فیلم سازی ترم 2
شهریه: 10/000/000 تومان
مدت آموزش: 96 ساعت
پیشنیاز: فیلم سازی ترم 1
دوره فیلم سازی ترم 3
شهریه: 10/000/000 تومان
مدت آموزش: 96 ساعت
پیشنیاز: فیلم سازی ترم 2
ویژگی‌های این دوره

نوع برگزاری : تئوری و عملی

پشتیبانی بعد از دوره : دارد

معرفی خوابگاه : دارد

کلاس رایگان مشاوره راه اندازی کسب و کار : دارد

توانایی هایی که در این دوره بدست می آورید

عکاسی یکی از مهارت های پایه ای فیلمسازی است که برای فیلمساز شدن باید به آن تسلط کامل داشته باشید. در این دوره شما با اصول و فنون عکاسی آشنا شده و می توانید به صورت حرفه ای عکاسی کنید.

برای ساخت یک فیلم قبل از هر چیزی به فیلمنامه احتیاج داریم و تا فیلمنامه ای نباشد نمی شود فیلمی را ساخت. فیلمنامه پایه و اساس یک فیلم است که هرچقدر قوی تر باشد و بر آن تسلط بیشتری داشته باشیم فیلم بهتری را خواهیم ساخت. در این دوره به توانایی شناخت فیلمنامه و نوشتن آن خواهید رسید.

فیلم را فقط یک نفر نمی سازد بلکه افرادی به عنوان عوامل فیلم مانند فیلمنامه نویس، کارگردان و دستیاران آن، مدیر فیلمبرداری، طراح صحنه، طراح گریم، صدابردار و... دست به دست هم می دهند تا فیلمی را تولید کنند. هر کدام از این اعضایی که نامبرده شد دارای گروه ها و وظیفه هایی هستند که باید آنها را شناخت و دانست که وظیفه چه کسی چیست. در غیر اینصورت نمی توان کاری از پیش برد و فیلمی را ساخت. در این دوره شما با تمامی عوامل ساخت یک فیلم آشنا شده و به شناخت درستی از آنها و وظایشان خواهید رسید.

فیلمبرداری یکی از مهمترین عناصر فیلم است. یک فیلم ممکن است صدا، گریم، و بعضی از عناصر دیگر را نداشته باشد اما قطعا فیلمبرداری دارد. چون فیلمبرداری است که تصویر آن فیلم را به وجود می آورد. و همین فیلمبرداری دارای زیبایی شناسی و اصولی است که باید آن را شناخت و آموخت. در این دوره شما به این شناخت و تسلط دست پیدا می کنید.

برخی بر این باورند که تدوینگر کارگردان دوم فیلم است. پس نسبت به عناصر دیگر در جایگاه ویژه ای قرار دارد. تدوینگر بودن فقط تسلط بر نرم افزار نیست بلکه شناخت سینماست. تدوین هم مثل عناصر دیگر دارای اصول و زیبایی شناسی است که باید آن را آموخت. در این دوره شما هم اصول و زیبایی شناسی تدوین را خواهید آموخت هم نحوه کار با نرم افزارهای تدوین. شما بعد از گذراندن این دوره توانایی تدوین کردن فیلم را به دست خواهید آورد.

گریم یا چهره پردازی یکی دیگر از عناصر تشکیل دهنده فیلم است. که البته باید آن را به درستی شناخت. وظیفه گریم چیست؟ گریم قرار است چه کاری برای ما انجام دهد؟ در کجا باید از گریم استفاده کنیم؟ در کجا باید استفاده نکنیم؟ گریم در سینما چه فرقی با گریم در تئاتر دارد؟ طراح گریم چه اختیاراتی دارد؟ در این دوره شما به توانایی شناخت درستی از گریم خواهید رسید.

نقد و تحلیل فیلم از مهارت هایی هستند که یک فیلمساز باید برآنها تسلط کامل داشته باشد. بخشی از کار یک فیلمساز بررسی آثار دیگر فیلمسازان است. و این بررسی دقیقا یعنی نقد و تحلیل. در این دوره شما به توانایی نقد و تحلیل کردن آثار دیگر فیلمسازان خواهید رسید.

صحنه و لباس مثل عناصر دیگر از مهمترین عناصر یک فیلم هستند. بخشی از دوره تاریخی، طبقه اجتماعی، حالت درونی و بیرونی کاراکتر و...را در سینما به وسیله صحنه و لباس آن فیلم نشان می دهند. یک فیلمساز باید با همفکری طراح صحنه و لباس فیلمش به صحنه و لباس درستی برای اثرش برسد در غیراینصورت فیلم آن فیلمساز نمی تواند به لحاظ بصری فیلم خوبی باشد. در این دوره شما به توانایی شناخت طراحی صحنه و لباس و اهمیت آن خواهید رسید.

همانطور که می دانید عنصر صدا چندین سال بعد از ظهور سینما به سینما اضافه شد و شاید در آن موقع اهمیت چندانی نداشت اما امروزه به بالاترین درجه از اهمیت خود رسیده است. چرا که بیننده فیلم برخلاف گذشته با گوش هایش نیز می بیند. و این شما هستید که به عنوان یک فیلمساز تعیین می کنید که تماشاگر اثر شما چه بشنود و چه نشنود. صدای فیلم شما فقط گفتگوی بازیگران فیلم شما نیست. عنصر صدا و شناخت و اهمیت آن در سینما بسیار فراتر از آنچه هست که فکر می کنید. در این دوره شما به توانایی شناخت عنصر صدا، صدابرداری و صداگذاری در سینما خواهید رسید.

فیلمسازی کاری ساده نیست و برای فیلم ساختن علاوه برآنچه ذکر شد شما باید به مهارت های دیگری مثل دکوپاژ کردن، طراحی میزانسن، هدایت بازیگر و...تسلط کامل داشته باشید در غیر این صورت نمی توانید فیلم بسازید. در این دوره شما به توانایی کارگردانی کردن و فیلم ساختن خواهید رسید.

مدرسین دوره آموزش فیلم سازی

متولد 1366 در رفسنجان، دارای مدرک کارشناسی کارگردانی سینما از دانشگاه سوره تهران، دارای مدرک کارشناسی ارشد ادبیات نمایشی از دانشگاه سوره تهران، برنده جایزه پروانه زرین بهترین کارگردانی جشنواره فیلم کودک اصفهان در سال 1393، برنده جایزه دیپلم افتخار بهترین فیلمنامه جشنواره فیلم کوتاه تهران در سال 1393، برنده جایزه تندیس بهترین کارگردانی جشنواره فیلم کوتاه تهران در سال 1393، برنده جایزه تندیس بهترین فیلم در بخش سینمای ایران جشنواره فیلم کوتاه تهران در سال 1393، برنده جایزه تندیس سیمین بهترین فیلم جشنواره فیلم رشد در سال 1393، برنده جایزه تندیس بهترین فیلم در بخش صلح و دوستی جشنواره فیلم وارش مازندران در سال 1393، برنده جایزه تندیس بهترین کارگردانی جشنواره فیلم رویش در سال 1393، برنده جایزه تندیس پرستوی زرین بهترین فیلمنامه جشنواره فیلم سما در سال 1394، برنده جایزه تندیس بهترین فیلم از جشنواره فیلم رضوی یزد در سال 1395، برنده جایزه تندیس بهترین فیلم از جشنواره فیلم رومانی در سال 2023، برنده جایزه تندیس بهترین فیلم از جشنواره زرو پلاس روسیه در سال 2015، برنده جایزه تندیس بهترین فیلم در بخش سینمای آسیا از جشنواره فیلم شورت شورتس ژاپن در سال 2015، برنده جایزه بزرگ جشنواره فیلم شورت شورتس ژاپن در سال 2015، نماینده ایران در بخش فیلم کوتاه اسکار سال 2016 و 2022، داور جشنواره فیلم کوتاه سایه در سال 1395، داور جشنواره فیلم مستقل خورشید در سال 1398، عضو هیئت انتخاب جشنواره فیلم کوتاه تهران در سال 1400، نویسنده، کارگردان و مدرس، نویسنده و کارگردان فیلم هایی چون یکی مثل من، با مرد دیگری رفت، کودکان ابری، سفید پوش، سم پاش، دوباره زندگی و…

متولد 1346 در اراک، دارای مدرک لیسانس فیلمبرداری از دانشگاه هنر تهران، نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین فیلمبرداری از جشنواره فیلم فجر در سال 1397، عضو هیئت مدیره کانون فیلمبرداران خانه سینما، مترجم کتاب راهنمای فیلمبرداران، مترجم کتاب راهنمای نورپردازی، مدیر فیلمبرداری، مترجم و مدرس، مدیر فیلمبرداری فیلم ها و سریال هایی چون خون خدا، رمانتیسم عماد و طوبا، پسرآدم، پاکول، هوک، همه خانواده من، سی و نه هفته، در بند اروند، چهارگاه، ماه و پلنگ، چادر گلدار، رخنه، و…

متولد 1362 در خرم آباد، دارای مدرک کاردانی تدوین از دانشگاه سروش تهران، دارای مدرک کارشناسی کارگردانی سینما از دانشگاه سروش تهران، تدوینگر، صدا گذار، کارگردان و مدرس، برنده جایزه دیپلم افتخار بهترین کارگردانی جشنواره فیلم آتن یونان در سال 2024، برنده جایزه بهترین فیلم جشنواره فیلم رم ایتالیا در سال 2024، کارگردان فیلم هایی چون حیاتی دیگر، ماهی عید، صورت، رستاخیز، و…، تدوینگر فیلم هایی چون دا، باران که می بارد، آخر خط، اسفندیار، دلبر، یگانه ی او، ما و خودم، دانه های قرمز برف، ایران 68، سوئیت 21 و بیش از 300 فیلم کوتاه، مستند، سینمایی و سریال

متولد 1341 در چالوس، فیلمنامه نویس، منتقد و مدرس، دبیر بخش سینمای ایران ماهنامه فیلم نگار از سال 1380 تا 1382، عضو شورای مرکزی کانون فیلمنامه نویسان سینمای ایران از سال 1380 تا کنون، مدیر اجرایی بانک فیلمنامه ایران، عضو آکادمی داوری خانه سینما، برنده جایزه بهترین فیلمنامه اپیزودیک از جشنواره عاشورایی سپید در سال 1385، برنده جایزه بهترین فیلمنامه سریال تلویزیونی جشن حافظ در سال 1386، برنده جایزه بهترین فیلمنامه مجموعه تلویزیونی از شبکه سوم سیما در سال 1387، داور جشنواره فیلم فجر در سال 1389، داور جشن خانه سینما در سال های 1378 ، 1379، 1381، داور بخش فیلمنامه جشن خانه سینما در پنج دوره متناوب، داور بخش فیلمنامه‌های کوتاه در سومین جشنواره فیلم کوثر در سال 1386، داور بخش فیلمنامه و فیلم‌های کوتاه (مستند، داستانی، انیمیشن و …) جشنواره فیلم وارش بابل درسال 1386، فیلمنامه نویس فیلم ها و سریال هایی چون زعفرانیه 14 تیر، تلفن همراه رئیس جمهور، روانی، ساعت شلوغی، جای امن، بالاتر از خطر، رنگ زیتون کال، ستاره خاموش، تصادف، حلقه، دایره تلخ، جنگلبان، فرزند افیون، فسیل زنده، مدیوم، جاده های سبز شمالی، جوان امروز، باران عشق، بیگانه ای میان ما، اگه بابام زنده بود، طلسم شدگان، راه شب، نرگس، وارش، خانه ای روی تپه، و…

متولد 1362 در صومعه سرا، دارای مدرک کارشناسی ارشد طراحی صنعتی از دانشگاه آزاد تهران مرکز، دانشجوی دکترای پژوهش هنر دانشگاه آزاد اسلامی، رئیس انجمن طراحان صحنه و لباس خانه تئاتر، عضو صنف طراحان صحنه و لباس خانه سینما، دارای نشان هنری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مولف کتاب مدلسازی برای صحنه تئاتر، کارشناس مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی، طراح صحنه و لباس، نویسنده و کارگردان، برنده جایزه بهترین طراحی صحنه از جشنواره بین المللی RTF نیجریه در سال 2020، برگزیده طراح صحنه سال تئاتر مشهد در سالهای 1387 و 1391 و 1392 و 1393، برنده جایزه دوم طراحی صحنه جشنواره تئاتر سبزترین سرخ در سال 1381 و 1384، برنده جایزه اول طراحی صحنه جشنواره سراسری تئاتر ماه در سال 1386، برنده جایزه اول طراحی صحنه جشنواره تئاتر منطقه‌ای فجردر سال 1386، برنده جایزه برتر طراحی صحنه سال تئاتر مشهد در سال 1386، برنده جایزه دوم طراحی صحنه جشنواره تئاتر دانشگاهیان در سال 1388، برنده جایزه دوم طراحی صحنه جشنواره تئاتر استان خراسان در سال 1389، برنده تقدیر طراحی صحنه جشنواره تئاتر مقاومت در سال 1390، برنده جایزه اول طراحی صحنه جشنواره تئاتر کودک و نوجوان رضوی در سال 1390، برنده جایزه مقام برتر طراحی صحنه جشنواره تئاتر بین المللی بارلی هندوستان در سال 1390، برنده جایزه اول طراحی صحنه جشنواره تئاتر ماه (بخش کودک و نوجوان) و (بخش بزرگسال) در سال 1391، برنده جایزه سوم طراحی صحنه جشنواره تئاتر ماه در سال 1392، برنده جایزه اول طراحی صحنه جشنواره تئاتر کودک و نوجوان رضوی در سال 1392، برنده جایزه اول طراحی صحنه جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان در سال 1392، برنده جایزه برتر طراحی صحنه سال تئاتر مشهد در سال 1392، برنده جایزه دوم طراحی صحنه جشنواره تئاتر کودک و نوجوان رضوی بندرعباس در سال 1393، برنده جایزه برتر طراحی صحنه سال تئاتر مشهد در سال 1393، برنده جایزه مقام طراحی صحنه سی و سومین جشنواره بین المللی تئاتر فجر، بخش مسابقه تئاتر ایران درسال 1393 ، برنده جایزه اول طراحی صحنه جشنواره تئاتر ماه بیرجند در سال 1394، برنده جایزه دوم طراحی صحنه جشنواره تئاتر استانی مشهد در سال 1394، برنده جایزه اول طراحی صحنه جشنواره تئاتر ماه تهران در سال 1394، طراح صحنه نمایش ها، فیلم ها و برنامه های تلویزیونی چون پدر/مادر، وانیک، گذر لوطی هاشم، هیپنوگوژیک، دو استکان چای داغ، صبح یک روز لعنتی، بلافیگورا، زندگی؛ شاید همین حالا، راز روزبه، بی نوایان، من آنجا نیستم، چهل گیس، میدان مقاومت، شرم و دغدغه، عزیز شنگال، مروارید، خروس، اوکاریتوی قهوه ای، یک بشقاب ماکارونی پیچی، نود و دو درصد زندگی، بدون شرح، قصه شبنمی که چشم می بست و آغوش می گشود، گام بلند لک لک، داستانهای ناتمام، خون و ماتیک، صد سال تنهایی، به آسمان نگاه کن، خط رو خط، کٌنار، عکاسخانه، ترنج، گره‌ای در تار و پود یک نقش، صدای من کجاست، ما همه اهل یک محله‌ایم، دیدار در اتاق شماره ۳۹، شمعی در قاب، بشنو از دل، بچه‌های زهرا، آبی‌های زمین، منورهای سیاه، چهار خاطره از جنگ، شیرعلی، کربلا بی‌شمر، آرام زیر بارش مهتاب خندی، پائیز تنهایی، زنانی که با گرگها دویده اند، پنجره، وضعیت، دختر دیروزی، اینان، شب های شرقی، شوکران، سوره مهر، محرمانه همسرانه، و…، طراح لباس نمایش ها و فیلم هایی چون قصه شبنمی که چشم می بست و آغوش می گشود، پناهگاه، بشنو از دل، بچه‌های زهرا، آبی‌های زمین، منورهای سیاه، چهار خاطره از جنگ، وضعیت، دختر دیروزی، و…

متولد 1363 در خرم آباد، دارای مدرک کارشناسی سینما از دانشگاه تهران، برنده جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم ماهانه تورنتو کانادا در سال 2022، برنده جایزه بهترین کارگردانی جشنواره فیلم شادی هند در سال 2021، نامزد دریافت جایزه بهترین صدابرداری جشنواره فیلم کوتاه تهران در سال 1396، نامزد دریافت جایزه بهترین صدابرداری جشنواره فیلم کوتاه تهران در سال 1400، نامزد دریافت جایزه بهترین صدابرداری جشن فیلم کوتاه ایران(ایسفا) در سال 1400، نامزد دریافت جایزه بهترین صدابرداری جشن فیلم کوتاه ایران (ایسفا) در سال 1401، عضو هیئت انتخاب جشن فیلم کوتاه ایران (ایسفا) در سال 1399، عضو آکادمی داوری جشن فیلم کوتاه ایران (ایسفا) در سال 1400، عضو آکادمی داوری جشن فیلم کوتاه ایران (ایسفا) در سال 1401، مدیرصدابرداری، کارگردان و مدرس، کارگردان موزیک ویدئوها و فیلم هایی چون چپرا، سیت بیارم، هلپله، و…. مدیرصدابرداری فیلم ها و سریال هایی چون آداپت، بوتاکس، شیرجه بزرگ، قیچی، پدران، شانه به سر، عشق و جنون، گوشت تلخ، روتوش، ارفاق، دیدن، شهربازی، اشغال، منطقه، تاسوکی، ماچ سینمایی، آشیل، یقه سفیدها، بهتر از نیل آرمسترانگ، بی بازگشت، راش او، ازدواج، افسردگی، دولت مخفی، عصرپاییزی، کهنه سرباز، و…

متولد 1329 در تهران، نویسنده، کارگردان، تهیه کننده، بازیگر، تدوینگر و مدرس، رئیس مجمع فیلمسازان ایران، نویسنده و کارگردان و تهیه کننده فیلم هایی چون مادیان، عیسی می آید، دخترک کنار مرداب، سایه به سایه، چهره به چهره، اولین امضا برای رعنا، سوء ظن، چوپانان کویر، جعبه کوچک فلزی و…، تدوینگر فیلم هایی چون بهترین بابای دنیا، روزی عقابی و…، بازیگر فیلم هایی چون سمک عیار، دلیران تنگستان، غریبه و مه، جاده و…

اشکان عسکری متولد 1362 در بوشهر، دارای مدرک کارشناسی ارشد ادبیات نمایشی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز برگزیده مقطع دکتری پژوهش هنر، دارای مدرک گریم ministry of nation education degisim Sanat academi، مدرس و مدیرگروه گریم دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد 48، مدرس گریم در دانشگاه الف تبریز، ادیبان پارس و واحدهای 11، 12، 4، 35، 49، 11، 46، 17 دانشگاه جامع علمی کاربردی، عضو هیئت علمی اولین دوره جشنواره فعالیت های دانشجویان دانشگاه علمی و کاربردی در سال 1392، نماینده جشنواره رشد در سینما کانون و عضو هیئت تحریر نشریه شنبه های مولوی در دانشگاه تهران، برنده جایزه بهترین گریم در جشنواره استانی تئاتر فجر، برنده دیپلم افتخار بهترین گریم جشنواره استانی تئاتر سوره، مدیر و موسس آموزشگاه گریم فرهنگ، طراح گریم و مدرس، طراح گریم و گریمور فیلم ها و نمایش هایی چون اتانازی، راز دشت تاران، ذبیح و دلاوران، فراری، سایه ها، موی دماغ، پیک نیک در میدان جنگ، هویت، مرد مجهول، غیر قابل پخش، مهمان ناخوانده، معبد جان، پری دریایی، سکه، چارلی در تهران، طیلا، بن بست، مسابقه، جای گرم، سریال مختارنامه، سریال سلام تهران، سریال شن های شاهد، سریال تفنگ سر پر، سریال دفتر مشق، سریال معما، سریال خشم و قضاوت، سریال مرا دریاب، سریال صد سال بیداری، سریال هفت، سریال خانه پهلوی، سریال بهارستان، سریال پندهای عارفانه، سریال خانه بی پرنده، سریال حالا برعکس، سریال دست انداز، سریال قصه های اردو، مهارت های زندگی، کوچولوی خوش شانس، نشانی لاله ها، شاید رسیده باشی، صدای پای مورچه، بچه های صبح، به رنگ زرد، خواب های آشفته من، ردپایی در بزرگراه، به جا مانده، راز، صفر مرزی، صبح تنهایی، چراغ خاموش چرا روشن، هفت سین، گردش پرگار، شکار، شب شیشه ای، سوگند، من و تو، دردسرهای زیبا، تنهایی رود، خشم و قضاوت، شب بیست و یکم، انواع مرغابی، گوریل، تب تند، و…

متولد 1368 در ایلام، دارای مدرک کارشناسی کارگردانی سینما از دانشگاه سروش تهران، دارای مدرک کارشناسی ارشد ادبیات نمایشی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز، نویسنده، کارگردان، بازیگر، مدیر فیلمبرداری و مدرس، عضو پیوسته کانون کارگردانان خانه تئاتر، برنده جایزه بهترین فیلمبرداری جشنواره فیلم کوتاه پینک سیتی هندوستان در سال 2022، برنده جایزه بهترین فیلمنامه جشنواره فیلم کوتاه پینک سیتی هندوستان در سال 2022، نامزد دریافت جایزه بهترین فیلمبرداری جشنواره فیلم کوتاه دریچه در سال 1397، نامزد دریافت جایزه بهترین فیلم بخش بین الملل جشنواره بین المللی سیمرغ در سال 1398، برنده جایزه سوم بازیگری مرد جشنواره بازیگری تکنفره سروش در سال 1396، داور جشنواره نمایشنامه خوانی و اجراخوانی مهرگان در سال 1398، نویسنده و کارگردان فیلم هایی چون آخرین داستان، تداعی در روزهای تباهی، یک اتفاق ساده در یک روز معمولی، یارکمکی، فردا، بن بست، مسابقه، جای گرم و…، کارگردان نمایش هایی چون دهانی پر از کلاغ، دکترای کامل، عادل ها، تکرار، تئاتر بی حیوان و…، بازیگر نمایش ها و فیلم هایی چون دهانی پر از کلاغ، هیله، موسیقی مجلسی، تکرار، بی صاحاب، ژنرال مظفر، بیدرمن و آتش افروزان، آدم و گناه، ستایش، گوشت تلخ و…، مدیر فیلمبرداری فیلم هایی چون فردا، مسابقه، اسب، استیصال، شب بخیر، تامینات، آسمانی با ارتفاع کم، میعاد خونین و…

سرفصل های دوره آموزش جامع فیلم سازی

logo gold
ترم یک

کارگاه عکاسی :

آموزش تاریخ عکاسی

آموزش ترکیب بندی در عکاسی

آموزش مفاهیم عناصر تصویر (حجم، خط، تن، عمق)

آموزش کادر بندی و مراحل آن (قالب بندی، چیدمان و…)

آموزش چیدمان عناصر در کادر برحسب رنگ، شکل، اندازه

آموزش عکاسی با انواع لنز و تاثیر آن در زیبایی شناسی تصویر

آموزش عکاسی با لنزهای متفاوت با در نظر گرفتن تاثیر لنزهای گوناگون بر عناصر تصویر و نمایش عمق میدان ، وضوح تصویر در لنزهای گوناگون

آموزش عکاسی با ویژگی های رنگ، بافت، اشکال هندسی در طبیعت، ضد نور

آموزش عکاسی با ویژگی های عمق میدان زیاد، عمق میدان کم، فریز، رویایی

آموزش بکارگیری فیلترها در عکاسی

آموزش تنظیم نور درست برای پرتره

آموزش عکاسی در نور طبیعی و مصنوعی

آموزش تنظیمات دوربین

کارگاه فیلمنامه نویسی :

آموزش ساختار نگارشی فیلمنامه

آموزش شناخت تفاوت ها و مشخصه های متمایز کننده فیلمنامه با رمان و داستان

آموزش روش تفکیک ساختار های خرده پیرنگ، ضد پیرنگ و شاه پیرنگ

آموزش ویژگی های سینمای قصه گو

آموزش شناخت تفاوت فیلمنامه شخصیت محور و اتفاق محور

آموزش روش اتنخاب موضوعات جهان شمول بر اساس شناخت جهان بینی نویسنده

آموزش ویژگی ها و تفاوت های فیلمنامه بلند داستانی با فیلمنامه های کوتاه

آموزش یافتن ایده مناسب برای فیلمنامه

آموزش تعیین محتوا بر اساس مخاطب

آموزش خلق گره نمایشی در فیلمنامه

آموزش طراحی داستانی موجز و جذاب (اول شخص)

آموزش مقایسه گونه ها (ژانرها) سینمایی

آموزش طراحی ابتدایی (طرح)

آموزش نگارش از اقتباس (از زندگینامه های اشخاص تاثیرگذار)

آموزش نگارش سیناپس

آموزش اصول تفکیک دنیای واقعی با دنیای نمایشی

آموزش مفهوم ایجاز در روایت

آموزش مفهوم ایجاز در نشان دادن صحنه های پیش برنده در داستان

آموزش مفهوم سر سکانس و شرح صحنه

آموزش مفهوم منطق روایدی داستان در فیلمنامه (موضدع قرارداد با مخاطب)

آموزش انتخاب نقطه عطف مناسب ابتدایی و انتهایی در فیلمنامه

آموزش شناسایی اطلاعاتی که از مخاطب پنهان و یا آشکار می گردد

آموزش بکارگیری ایجاز در نگارش (شرح صحنه، دیالوگ، حوادث)

آموزش اصول تقسیم بندی فصل های مختلف در فیلمنامه

آموزش معرفی فضای کلی فیلمنامه و نیروی محرک در آن

آموزش اصول آنالیز سه پرده در فیلمنامه

آموزش روش گسترش و بسط رویداد در فیلمنامه و ایجاد تعلیق

آموزش روش کشمش، و گره افکنی و گره گشایی

آموزش طراحی فیلمنامه سه پرده ای

آموزش ایجاد سیر درماتیکی مناسب و در تعلیق نگاه داشتن مخاطب

آموزش خلق کشمش و درگیری و شیوه های آن

آموزش کشمش با شخصیت اصلی، با عوامل بیرونی، با مافوق طبیعت و با خود

نحوه تکامل فیلمنامه (رشد پیش رونده تنش فیلمنامه و شخصیت)

آموزش طراحی کامل فیلمنامه

آموزش مفهوم زاویه دید در فیلمنامه

آموزش زاویه دید دانای کل

آموزش روایت اول شخص، سوم شخص محدود

آموزش تغییر زاویه دید شخصیت به فراخور داستان فیلمنامه

آموزش نحوه تاثیر شخصیت در روند داستان و استحاله در شخصیت اصلی

آموزش خلق شخصیت های اصلی و فرعی و مکمل (تعریف تیپ شخصیت) و دراماتیک

آموزش دریافت اطلاعات مستقیم و غیر مستقیم از طریق دیالوگ

آموزش نحوه گفتگوهای پیش برنده در داستان

آموزش منطق در گفتگوی شخصیت ها

آموزش مفهوم ایجاز و سادگی در گفتگو نویسی

آموزش نحوه تکامل و رشد گفتگو

آموزش دیالوگ نویسی و خلق گفتگو های دراماتیک

آموزش مفهوم تِم در فیلمنامه

آموزش مفهوم نتیجه گیری و پایان بندی در فیلمنامه

آموزش نحوه بازنویسی فیلمنامه

آموزش پرداختن به ضرورت های محتوایی و اجتماعی

آموزش نوشتن فیلمنامه و بازنویسی

آموزش نحوه انتخاب اسم فیلمنامه بر اساس ویژگی های آن

آموزش انتخاب اسم مناسب برای فیلمنامه و شخصیت ها

کارگاه کارگردانی 1 :

آموزش چگونگی خواندن فیلمنامه

آموزش بررسی عناصر فیلمنامه

آموزش اصول کارگردانی و دکوپاژ

آموزش شناخت اندازه نما

آموزش شناخت لنزها و کاربرد آنها درفیلمسازی

آموزش شناخت ارتفاع و زوایای دوربین

آموزش شناخت حرکات دوربین

آموزش شناخت خط دید

آموزش شناخت خط فرضی

آموزش راه های عبور از خط فرضی

آموزش اصول قاب بندی و ترکیب بندی

آموزش شناخت میزانسن، معنی و اصول آن

آموزش چگونگی انتخاب عوامل

آموزش چگونگی انتخاب و هدایت بازیگر

آموزش اختیارات کارگردان و باید و نباید های کارگردانی درتمام مدت ساخت فیلم( از پیش تولید تا پس تولید)

آموزش چگونگی برقراری ارتباط کارگردان با سایر عوامل

آموزش نقش و وظایف کارگردان در ساخت یک فیلم

بررسی فیلم های ساخته شده توسط هنرجویان

کلاس شناخت عوامل تولید :

آموزش مراحل تولید فیلم (پیش تولید، تولید و پس تولید)

آموزش نقش، وظیفه و شناخت گروه نویسندگان

آموزش نقش، وظیفه و شناخت گروه تهیه

آموزش نقش ، وظیفه و شناخت گروه های تولید و تدارکات

آموزش نقش ، وظیفه و شناخت گروه کارگردانی

آموزش نقش ، وظیفه و شناخت گروه بازیگران

آموزش نقش ، وظیفه و شناخت گروه صحنه

آموزش نقش ، وظیفه و شناخت گروه لباس

آموزش نقش ، وظیفه و شناخت گروه گریم

آموزش نقش ، وظیفه و شناخت گروه فیلمبرداری

آموزش نقش ، وظیفه و شناخت گروه صدا

آموزش نقش ، وظیفه و شناخت گروه جلوه های ویژه میدانی

آموزش نقش ، وظیفه و شناخت گروه جلوه های ویژه کامپیوتری

آموزش نقش ، وظیفه و شناخت گروه تدوین

آموزش نقش ، وظیفه و شناخت گروه صداگذاری

آموزش نقش ، وظیفه و شناخت گروه موسیقی

logo gold
ترم دو

کارگاه فیلمبرداری سینما :

آموزش نقش و وظیفه مدیر فیلمبر داری در ساخت یک فیلم

آموزش چگونگی انتخاب مدیرفیلمبرداری توسط کارگردان

آموزش چگونگی پیوستن مدیرفیلمبرداری به یک فیلم توسط مدیرفیلمبرداری

آموزش تاریخ فیلمبرداری

آموزش زیبایی شناسی، اصول و مبانی فیلمبرداری

آموزش چگونگی شروع فیلمبرداری یک فیلم

آموزش چگونگی ارتباط مدیرفیلمبرداری با کارگردان

آموزش آماده سازی تجهیزات ،ابزار و لوازم فیلمبرداری و بكار گیری صحیح آنها

آموزش یادگیری نام و عملكرد هر یك از وسایل و تجهیزات مربوط به فیلمبرداری و كار با آنها

آموزش انجام تنظیمات دوربین فیلمبرداری

آموزش تنظیم دیافراگم، شاتر و ایزو

آموزش تنظیم وایت بالانس دوربین

آموزش تنظیم فوكوس دوربین

آموزش نصب و تنظیم فیلتر بر روی دوربین

آموزش كادر بندی تصویر

آموزش فیلمبرداری با رعایت نكات مهم كادر بندی تصویر

آموزش فیلمبرداری با نماها و زوایای مختلف

آموزش فیلمبرداری با رعایت نقاط طلایی كادر تصویر و خط فرضی

آموزش فیلمبرداری با عمق میدان متفاوت تصویر

آموزش انجام انواع حركات دوربین

آموزش شناخت انواع دوربین و کاربرد آنها

آموزش شناخت انواع لنز و کاربرد آنها

آموزش شناخت انواع تجهیزات فیلمبرداری و کاربرد آنها

آموزش نورپردازی و كنترل نورصحنه

آموزش چیدمان صحیح نور های اصلی ، پر كننده ، پشت و…

آموزش نور پردازی تك چهره ، گروهی و كروماكی

آموزش بالانس رنگ با تنظیم دمای رنگ پروژكتورها

آموزش مدیریت ، برنامه ریزی و اجرای روند فیلمبرداری

آموزش تهیه طرح و برنامه فیلمبرداری

آموزش بازرسی لوکیشن های فیلم پیش از شروع فیلمبرداری

آموزش اختیارات مدیر فیلمبرداری و باید و نباید های فیلمبرداری درتمام مدت ساخت فیلم( از پیش تولید تا پس تولید)

کارگاه کارگردانی 2 :

آموزش چگونگی خواندن فیلمنامه

آموزش بررسی عناصر فیلمنامه

آموزش اصول کارگردانی و دکوپاژ

آموزش شناخت اندازه نما

آموزش شناخت لنزها و کاربرد آنها درفیلمسازی

آموزش شناخت ارتفاع و زوایای دوربین

آموزش شناخت حرکات دوربین

آموزش شناخت خط دید

آموزش شناخت خط فرضی

آموزش راه های عبور از خط فرضی

آموزش اصول قاب بندی و ترکیب بندی

آموزش شناخت میزانسن، معنی و اصول آن

آموزش چگونگی انتخاب عوامل

آموزش چگونگی انتخاب و هدایت بازیگر

آموزش چگونگی برقراری ارتباط کارگردان با سایر عوامل

آموزش نقش و وظایف کارگردان در ساخت یک فیلم

آموزش اختیارات کارگردان و باید و نباید های کارگردانی درتمام مدت ساخت فیلم( از پیش تولید تا پس تولید)

بررسی فیلم های ساخته شده توسط هنرجویان

کارگاه تدوین :

آموزش نقش و وظیفه تدوینگر در ساخت یک فیلم

آموزش چگونگی انتخاب تدوینگرتوسط کارگردان

آموزش چگونگی پیوستن تدوینگربه یک فیلم توسط تدوینگر

آموزش تاریخ تدوین

آموزش زیبایی شناسی، اصول و مبانی تدوین

آموزش انواع تدوین و انواع برش

آموزش چگونگی شروع تدوین یک فیلم

آموزش مراحل مختلف تدوین(اسمبلی، راف کات، فاین کات)

آموزش اصول راش بینی

آموزش سینک زدن صدا و تصویر

آموزش اختیارات یک تدوینگر

آموزش ایجاد ریتم و تمپو در فیلم

آموزش رابطه تدوینگر با کارگردان

آموزش مديريت نرم افزار

آموزش ایجاد فضای کاری متناسب برای ویرایش رنگ، صوت و افکت ها

آموزش وارد کردن عکس، صوت و موسیقی مرتبط در پروژه

آموزش هماهنگ کردن و چیدمان اطلاعات با درنظر گرفتن گویایی، هدفمندی و زیبایی شناسی

آموزش خروجی گرفتن، ذخیره کردن و مدیریت پروژه برای انتقال پروژه

آموزش بكارگیري مانیتورها در ويرايش تصوير

آموزش تدوین به شیوه تسلط بر مانیتورها

آموزش ساخت پروژه متناسب با اطلاعات فیلم موجود

آموزش گرفتن خروجی نهایی فیلم

کارگاه آشنایی با گریم :

آموزش نقش و وظیفه طراح گریم در ساخت یک فیلم

آموزش چگونگی انتخاب طراح گریم توسط کارگردان

آموزش چگونگی پیوستن طراح گریم به یک فیلم توسط طراح گریم

آموزش تاریخ گریم

آموزش زیبایی شناسی، اصول و مبانی گریم

آموزش چگونگی شروع گریم یک فیلم

آموزش چگونگی ارتباط طراح گریم با کارگردان

آموزش چگونگی برقراری ارتباط بین طراح گریم با دیگر عوامل فیلم

آموزش انواع گریم

آموزش کاربرد گریم در ژانرها و سبک های مختلف

آموزش اختیارات طراح گریم و باید و نباید های گریم درتمام مدت ساخت فیلم( ازطراحی و تست گریم تا صحنه فیلمبرداری)

logo gold
ترم 3

کارگاه کارگردانی 3 :

آموزش چگونگی خواندن فیلمنامه

آموزش بررسی عناصر فیلمنامه

آموزش اصول کارگردانی و دکوپاژ

آموزش شناخت اندازه نما

آموزش شناخت لنزها و کاربرد آنها درفیلمسازی

آموزش شناخت ارتفاع و زوایای دوربین

آموزش شناخت حرکات دوربین

آموزش شناخت خط دید

آموزش شناخت خط فرضی

آموزش راه های عبور از خط فرضی

آموزش اصول قاب بندی و ترکیب بندی

آموزش شناخت میزانسن، معنی و اصول آن

آموزش چگونگی انتخاب عوامل

آموزش چگونگی انتخاب و هدایت بازیگر

آموزش چگونگی برقراری ارتباط کارگردان با سایر عوامل

آموزش نقش و وظایف کارگردان در ساخت یک فیلم

آموزش اختیارات کارگردان و باید و نباید های کارگردانی درتمام مدت ساخت فیلم( از پیش تولید تا پس تولید)

بررسی فیلم های ساخته شده توسط هنرجویان

کارگاه نقد و تحلیل فیلم :

بررسی فیلم های یک فیلمساز صاحب سبک جهانی از نظر فیلمنامه، کارگردانی، بازیگری و…

بررسی اندیشه های آن فیلمساز از نظر جامعه شناسی، روانشناسی و فلسفی

بررسی چگونگی تولید فیلم های آن فیلمساز از انتخاب بازیگر تا اکران فیلم

کارگاه آشنایی با طراحی صحنه و لباس :

آموزش نقش و وظیفه طراح صحنه و لباس در ساخت یک فیلم

آموزش چگونگی انتخاب طراح صحنه و لباس توسط کارگردان

آموزش چگونگی پیوستن طراح صحنه و لباس به یک فیلم توسط طراح صحنه و لباس

آموزش تاریخ طراحی صحنه و لباس

آموزش زیبایی شناسی، اصول و مبانی طراحی صحنه و لباس

آموزش انواع طراحی

آموزش چگونگی شروع طراحی صحنه و لباس یک فیلم

آموزش چگونگی ارتباط طراح صحنه و لباس با کارگردان

آموزش چگونگی برقراری ارتباط بین طراح صحنه و لباس با دیگر عوامل فیلم

آموزش کاربرد طراحی صحنه و لباس در ژانرها و سبک های مختلف

آموزش اختیارات طراح صحنه و لباس، و باید و نباید های صحنه و لباس درتمام مدت ساخت فیلم( ازطراحی تا صحنه فیلمبرداری)

کارگاه صدابرداری و صداگذاری :

آموزش نقش و وظیفه صدابردار و صداگذار در ساخت یک فیلم

آموزش چگونگی انتخاب صدابردارو صداگذار توسط کارگردان

آموزش چگونگی پیوستن صدابردار و صداگذار به یک فیلم توسط صدابردارو صداگذار

آموزش تاریخ صدابرداری و صداگذاری

آموزش زیبایی شناسی، اصول و مبانی صدابرداری

آموزش زیبایی شناسی، اصول و مبانی صداگذاری

آموزش شناخت انواع میکروفن و کاربرد آنها

آموزش شناخت انواع رکوردر و کاربرد آنها

آموزش شناخت انواع لوازم جانبی و تجهیزات صدابرداری

آموزش چگونگی ضبط صدا در پروژه های مختلف

آموزش چگونگی ضبط صدای یک نفر در وضعیت ها و مکان های مختلف

آموزش چگونگی ضبط صدای دو یا چند نفر در وضعیت ها و مکان های مختلف

آموزش چگونگی ضبط صدای محیط

آموزش اختیارات صدابردار و باید و نباید های صدابرداری در صحنه فیلمبرداری

آموزش اختیارات صداگذار و باید و نباید های صداگذاری در پس تولید فیلم

آموزش چگونگی جا گیری صدابردار در وضعیت ها و مکان های مختلف

آموزش چگونگی نگهداری از میکروفن ها و دیگر تجهیزات صدابرداری

آموزش چگونگی برقراری ارتباط صدابردار با دیگر عوامل فیلم

آموزش رابطه صدابردار با کارگردان

آموزش رابطه صداگذار با کارگردان

آموزش چگونگی طراحی و ترکیب صدا

آموزش چگونگی صداگذاری، شروع و انواع آن

هزینه آموزش فیلم سازی

دوره آنلاین
دوره فیلم سازی ترم 1
درحال ضبط
دوره فیلم سازی ترم 2
درحال ضبط
دوره فیلم سازی ترم 3
درحال ضبط
ثبت نام
دوره حضوری
با 30% تخفیف
دوره فیلم سازی ترم 1
13/000/000 تومان
10/000/000 تومان
دوره فیلم سازی ترم 2
13/000/000 تومان
10/000/000 تومان
دوره فیلم سازی ترم 3
13/000/000 تومان
10/000/000 تومان
ثبت نام
دوره خصوصی
دوره فیلم سازی ترم 1
17/000/000 تومان
دوره فیلم سازی ترم 2
17/000/000 تومان
دوره فیلم سازی ترم 3
17/000/000 تومان
ثبت نام

ثبت نام در کلاس آموزش فیلم سازی

عنوانظرفیتثبت نام
فیلم سازی - 4 مهر ماه چهارشنبه و پنجشنبه ها ساعت 12 الی 185 نفرثبت نام

برای یک شروع قدرتمند این ویدئو را حتما ببینید

ویدئو

خصوصیات دوره فیلم سازی در آموزشگاه فن آموزان

  • دوره آموزش فیلم سازی در آموزشگاه فن آموزان در مجموع به مدت 288 ساعت آموزش جامع و تخصصی میباشد که تمامی نکات و مباحث تئوری و عملی را در بر دارد.
  • ابزارها و تجهیزات تخصصی فیلم سازی برای کار عملی را آماده کرده و آموزش می دهیم.
  • کامل ترین سرفصل های آموزشی از صفر تا صد و مبتدی تا پیشرفته برای ساخت یک فیلم را ارائه و آموزش خواهیم داد.
  • تمام تجهیزات مورد نیاز برای کار و برنامه ریزی برای ساخت یک فیلم را در کارگاه های مجهز برای آموزش عملی آماده کرده ایم تا شرکت کنندگان در این دوره به صورت 100% عملی با ابزار ها را تجربه نمایند.
  • بعد از پایان دوره انتظار داریم که شرکت کنندگان دوره فیلم سازی تسلط کامل بر همه سرفصل های آموزش داده شده را داشته باشند. همچنین در صورتی که سوال یا نکته ای مبهم در طول دوره و نیز بعد از دوره وجود داشته باشد، می توانند با اساتید دوره رفع اشکال کرده و بپرسند.
  • در پایان دوره و پس از اتمام سرفصل های دوره در صورتی که کارآموزان در آزمون های فنی حرفه ای نمره قبولی را کسب کنند مدرک رسمی فنی و حرفه ای برای دوره حرفه فیلمسازی صادر و به شرکت کنندگان اعطا می شود.
  • امکان معرفی هنرجویان برتر این دوره به پروژه های سینمایی و تئاتر فراهم میباشد.

کاراموزان عزیز دقت داشته باشند که ما در آموزشگاه فن آموزان تمام تلاش و سعی مان بر اینست که کارآموزان بعد از گذراندن این دوره وارد بازار کار شده و برای خودشان کسب درامد کنند بنابراین این دوره به صورت صفر تا صد از “آموزش تا اشتغال” برگزار میگردد.

امتیاز بدهید
آموزشگاه فنی حرفه ای فن آموزان

4 پاسخ به “آموزش فیلم سازی”

  1. در کل آموزش فیلمسازی میتونه بهتر باشه؟؟؟یا آموزش کارگردانی و فیلمنامه نویسی و عکاسی به صورت جدا؟؟؟

    • سلام دوست عزیز.
      باید دید که هدف شما چیه؟ دوره های دیگه تخصصی تر به مباحث می پردازن ولی دوره فیلمسازی بیشتر تمرکز روی فیلمسازی و کارگردان شدنه. آموزش فیلمسازی به لحاظ هزینه ای خیلی به صرفه تر هست در این دوره شما 12 تا کلاس رو می گذرونید با 30 میلیون تومان

  2. سلام.من مواردی که بالا گفتین رو مطالعه کردم.تمام مهارت هایی که در دوره ی فیلمسازی بدست میاد،با هزینه 30 میلیون تومن امکان پذیره،در حالی که اگه به صورت جداگانه بخوایم اون مهارت ها رو یاد بگیریم هزینه ی خیلی زیادتری رو شامل میشه.قیمت اموزش تکیشون بالاست.یعنی (کیفیت) اموزش به صورت تک مهارتی خیلی بالاتره؟؟؟یعنی اگه کسی بخواد پس از اتمام آموزش فیلمسازی،در شاخه هایی مثل عکاسی و گریم و تدوین کار کنه،مهارتش به اندازه ی آموزش تکیش نیست درسته؟یعنی شما به صورت جزئی آموزش میدین و کاملا جامع نیست؟
    راستش من میخوام دوره ی کارگردانی و فیلمنامه نویسی شرکت کنم.اما میترسم بعد از اتمام دوره نتونم کار زیادی انجام بدم.شرکت در دوره ی فیلمسازی آموزش کلی مهارت دیگه هست که میشه از اون مهارت ها هم به درامد رسید.اما اگه قرار نیست عکاسی در دوره ی فیلمسازی به صورت حرفه ای یاد داده بشه،به صورت تکی منطقی تره؟من نمیدونم چیکار کنم…میشه راهنمایی کنید؟؟

    • ما به شما دوره فیلمسازی رو پیشنهاد میدم. چون با توجه به چیزهایی که گفتید، احساس می کنم نیاز شما رو دوره فیلم سازی برآورده می کنه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 دیدگاه
تمامی حقوق این وبسایت متعلق به آموزشگاه فن آموزان فیدار می‌باشد. (طرف قرارداد با خانه کارگر)
اینستاگرام
تلگرام
یوتیوب
آپارات
بستن X
ارتباط با فن آموزان
تماس با فن آموزان تلگرام واتس آپ ایتا روبیکا بله