0 روز
0 ساعت
0 دقیقه
0 ثانیه

مشاغل مرتبط با برق ساختمان

مشاغل مرتبط با برق ساختمان
چکیده مطلب :

در این مقاله قصد داریم مشاغل مرتبط با برق ساختمان را بررسی کنیم. رشته برق بسیار گسترده است و شامل بخش های مختلفی می شود و بهتر است هر برق کار در همه ی این موارد تخصص لازم را کسب کند.

اگرچه برق ساختمان در وهله اول ساده و آسان به نظر می رسد؛ اما شغلی بسیار تخصصی و پیچیده است زیرا طراحی نقشه برق، اجرا و پیاده سازی آن در ساختمان های مسکونی، اداری و تجاری وظیفه برق کار است و باید بر اساس یک سری استانداردها انجام شود؛ چرا که اگر اختلالی در یکی از این مراحل ایجاد شود؛ باعث بروز حوادث جانی و مالی می شود. در این مقاله قصد داریم مشاغل مرتبط با برق ساختمان را بررسی کنیم. آموزشگاه فن آموزان در دوره آموزش برق ساختمان تمامی مهارتهای تخصصی رشته برق را بصورت عملی در کارگاههای مجهز به تجهیزات اموزش می دهد. علاوه بر این کلاسهای مربوط هر کدام از این مهارتها بصورت جداگانه نیز برای علاقمندان برگزار می شود. برای مشاهده سرفصلهای کامل دوره روی تصویر زیر کلیک نمایید:

آموزش برق ساختمان

برق کارها معمولا دو گروه برق کار ساختمانی یا برق کار صنعتی هستند. برق کار ساختمان با ساختمان های مسکونی، اداری و تجاری بیشتر درگیر است. برق کار صنعتی با برق کارخانه ها سرو کار دارد.

برق کار ساختمان ممکن است با پیمان کاران ساختمانی قرار داد ببندد و یا مستقیما با سازندگان کار کند. متخصص برق ساختمان معمولا به صورت پروژه ای کار می کند و یا به صورت جزئی به تعمیر تجهیزات ساختمانی می پردازد. از جمله وظایف برق کار می توان به نصب ایفون صوتی یا تصویری، نصب کلید و پریز هر واحد و راه پله و پارکینگ ساختمان، کابل کشی تلفن و انتن اشاره کرد.

خوشبختانه برای شروع به فعالیت در این شغل، به کسب تخصص بالایی نیاز نیست و با گذراندن یک دوره در کلاسهای فنی و حرفه ای تمام مراحل برق کشی را آموزش یاد میگیرید. همچنین با کار آموزی در کنار یک متخصص برق ساختمان نیز می توان به راحتی مهارت های لازم را کسب کرد و جالب است بدانید که میزان دستمزدی که برق کار دریافت می کند نسبتا بالا بوده و می توان به درآمد بسیار عالی از طریق این شغل دست یافت.

آموزشگاه فنی حرفه ای فن آموزان دوره های تخصصی آموزش برق صنعتی و ساختمان را با مجوز رسمی از سازمان فنی حرفه ای کشور و اعطای مدرک معتبر برگزار می کند. تمامی دوره ها بصورت عملی و با امکان تجدید رایگان دوره ارائه می شود. برای اطلاعات بیشتر با شماره 02191321001 تماس بگیرید.

عناوین این نوشته:

شغل های مرتبط با برقکاری ساختمان

  • نصاب دوربین مدار بسته
  • نصاب دزدگیر اماکن
  • تکنسین پشتیبان و نگهداری برق ساختمان
  • نصاب آسانسور
  • تکنسین رفع اشکال برق ساختمان
  • نصاب کرکره برقی
  • نصاب جک برقی پارکینگی
  • نصاب اعلام حریق
  • نصاب آیفون صوتی و تصویری
  • هوشمند سازی ساختمان
  • نصب سانترال

بیشتر بخوانید: چگونه مدرک فنی و حرفه ای برق ساختمان بگیریم؟

  1. نصاب دوربین مدار بسته

تکنسین های دوربین مداربسته وظیفه نصب و نگهداری سیستم های تلویزیون مدار بسته را بر عهده دارند. آن ها معمولاً با دوربین ‌های ویدئویی، مانیتور ها، دستگاه‌ های ضبط  مانند DVR، تجهیزات شبکه و سایر سخت‌ افزار های مرتبط کار می‌ کنند تا اطمینان حاصل کنند که این سیستم ‌ها همیشه به درستی کار می ‌کنند. هم چنین باید بتوانید این سیستم ها را نصب، پیکربندی و نگهداری کنید. این نیاز به دانش کاری خوب در مورد سیم کشی برق و مسیریابی کابل دارد.

فروشنده و نصاب دوربین مداربسته

هم چنین ممکن است از تکنسین های دوربین مدار بسته برای عیب یابی مشکلات سیستم یا اجزای آن استفاده شود. این ممکن است شامل هر چیزی از تعویض قطعات شکسته گرفته تا تشخیص مشکلات نرم افزاری یا سایر مشکلات فنی باشد.

وظایف شغلی نصاب دوربین مداربسته

تکنسین های دوربین مداربسته دارای طیف وسیعی از مسئولیت ها هستند که می تواند شامل موارد زیر باشد:

  • نصب، نگهداری، تعمیر و تعویض دوربین های امنیتی، شبکه های کامپیوتری و سایر تجهیزات مورد استفاده در سیستم های نظارت تصویری
  • نظارت بر عملکرد تجهیزات امنیتی برای نقص یا سایر مشکلات
  • ضبط وقایع روی دوربین و ذخیره فیلم در فرمت دیجیتال برای مراجعه بعدی
  • حفظ گزارش حوادث امنیتی و اطمینان از گزارش آن ها به پرسنل مناسب
  • نصب و نگهداری تجهیزات امنیتی مانند دزدگیر یا سیستم های کنترل
  • پاسخگویی به نقض های امنیتی یا سایر موارد اضطراری مانند آتش سوزی یا فوریت های پزشکی
  • سیستم عامل های کامپیوتری که تغذیه دوربین های نظارتی را برای فعالیت نظارت می کنند
  • هماهنگی با سازمان های مجری قانون و سایر پرسنل امنیتی در هنگام وقوع جرم

حقوق و چشم انداز نصاب دوربین مداربسته

دستمزد تکنسین دوربین مدار بسته به عوامل متعددی از جمله سطح تحصیلات، سال ها تجربه و نوع شرکتی که در آن کار می کنند وابسته است. برخی از تکنسین ها نیز ممکن است به عنوان پیمانکار آزاد کار کنند و به صورت ساعتی حقوق دریافت کنند.

متوسط حقوق سالانه در کشور های خارجی به میزان 62500 دلار (30.05 دلار در ساعت) برآورد شده است. انتظار می رود که استخدام تکنسین های دوربین مداربسته در دهه آینده سریعتر از حد متوسط رشد کند.

با نصب دوربین های امنیتی بیشتر کسب و کار ها و سازمان ها، تقاضا برای این افراد متخصص افزایش می یابد. علاوه بر این، با تعویض سیستم ‌های دوربین مدار بسته قدیمی، نیاز به تکنسین ‌ها برای نصب تجهیزات جدید وجود خواهد داشت.

مهارت های مورد نیاز برای نصب دوربین مدار بسته

تکنسین های دوربین مدار بسته برای موفقیت به مهارت های زیر نیاز دارند:

  • مهارت های فنی: مهارت های فنی توانایی ها و دانش هایی هستند که به شما امکان انجام وظایف و تکمیل پروژه ها را می دهند. مهارت های فنی برای یک نصاب دوربین مدار بسته ضروری است زیرا به شما امکان نصب، تعمیر و نگهداری سیستم های امنیتی را می دهد. مهارت های فنی می تواند شامل دانش سیستم های الکتریکی، نرم افزار کامپیوتر و پروتکل های امنیتی باشد.
  • مهارت های ارتباطی: مهارت های ارتباطی برای یک نصاب دوربین مدار بسته ضروری است، زیرا باید بتواند به وضوح اطلاعات را به تکنسین ها، مشتریان و مدیران دیگر منتقل کند. آنها همچنین باید بتوانند درخواست های مشتریان و مدیران را بشنوند و درک کنند.
  • توجه به جزئیات: توجه به جزئیات توانایی مشاهده تغییرات کوچک در یک موقعیت است. برای نصاب های دوربین مداربسته مهم است که متوجه تغییرات کوچک در اتاق یا منطقه ای که قبلاً بازرسی کرده اند، باشند. این به آن ها امکان می دهد هر گونه تهدید امنیتی جدید را شناسایی کنند و اطمینان حاصل شود که آن ها منطقه را به طور کامل بررسی کرده اند.
  • مهارت های حل مسئله: مهارت های حل مسئله برای نصاب های دوربین مداربسته ضروری است. زیرا اغلب در هنگام نصب و نگهداری سیستم های امنیتی با چالش هایی مواجه می شوند. به عنوان مثال، اگر یک دوربین به درستی کار نمی کند، ممکن است یک تکنسین نیاز داشته باشد که منبع مشکل را پیدا کرده و آن را برطرف کند. به طور مشابه، اگر یک سیستم امنیتی خراب شود، ممکن است یک تکنسین نیاز به عیب یابی سیستم و یافتن راه حل داشته باشد.
  • توانایی کار مستقل: کار مستقل به این معنی است که شما می توانید وظایف را بدون کمک دیگران انجام دهید. به عنوان یک نصاب دوربین مدار بسته، ممکن است نیاز باشد که سیستم های امنیتی را خودتان نصب و تعمیر کنید. این بدان معنی است که شما باید دانش و مهارت های لازم برای انجام کار را داشته باشید.

محیط کار تکنسین دوربین مدار بسته

نصاب های دوربین مدار بسته در تنظیمات مختلفی از جمله ساختمان های اداری، کارخانه ها، موسسات خرده فروشی و سایر مشاغل کار می کنند. آن ها هم چنین ممکن است در خانه های شخصی کار کنند. اکثر تکنسین های دوربین مدار بسته تمام وقت کار می کنند و برخی ممکن است عصر ها یا آخر هفته ها کار کنند. تکنسین‌های دوربین مداربسته معمولاً در محیط‌ های سرپوشیده در مناطقی با نور و تهویه مناسب کار می ‌کنند. ممکن است از آن ها خواسته شود از نردبان بالا بروند، در فضا های تنگ کار کنند یا تجهیزات سنگین را بلند کنند. دوره آموزش نصب دوربین مدار بسته با سرفصلهای کامل در اموزشگاه فن آموزان برگزار می شود.

  1. نصاب دزدگیر اماکن

حفاظت از خانه و ایمنی خانواده از اهداف اولیه یک سیستم امنیتی در منزل است. در حالی که این موضوع شامل تشخیص سرقت می شود، یک سیستم امنیتی هم چنین تعدادی از تهدیدات دیگر از جمله دود، آتش، مسمومیت با مونوکسید کربن و آسیب آب را شناسایی می کند. نصب ‌کنندگان سیستم‌ های امنیتی مانند دزدگیر اماکن، سیستم‌ های الکترونیکی را که مزاحمان را شناسایی می‌ کنند یا دسترسی به ساختمان‌ ها را مدیریت و نصب می ‌کنند.

وظایف شغلی نصاب دزدگیر اماکن

به عنوان یک نصاب دزدگیر اماکن باید به طور روزمره وظایف زیر را انجام دهید:

  • در مورد طرح های امنیتی با مشتریان صحبت کنند
  • نصب سیستم ها و تجهیزات امنیتی دزدگیر اماکن
  • دزدگیر ها را آزمایش کنند، عیوب را پیدا کنند و آن ها را برطرف کنند
  • نحوه استفاده از تجهیزات خود را به مشتریان نشان دهند
  • ارائه پشتیبانی از سیستم های موجود

حقوق و چشم انداز نصاب دزدگیر اماکن

برای آشنایی بیشتر با شغل نصب دزدگیر اماکن، لازم است با میزان درآمد و حقوق افراد فعال در این زمینه آشنا شویم. توصیه‌ هایی که نصاب‌ های دزدگیر اماکن ارائه می ‌دهند می ‌تواند بسیار متفاوت باشد و همین امر در مورد هزینه ‌ای که از شما دریافت می‌ کنند نیز صدق می‌ کند. بنابراین، مهم است که قبل از این که بخواهید هزینه خدمات نصب را بپردازید، همه حقایق را بدانید.

در مورد قیمت متوسط خرید و نصب سیستم اعلام سرقت و امضای قرارداد های نگهداری و نظارت را تحقیق کنید. اگر با فعالان این حوزه صحبت کنید، متوجه خواهید شد که با توجه به بازار کار عالی نصب دزدگیر اماکن به دلیل لزوم نصب آن در اکثر مکان ها، حقوق خوبی برای این اشخاص برآورد شده است. میزان متوسط حقوق تصب دزدگیر امکان 5 برابر حقوق اداره کار است. نصب تنها جنبه ای نیست که باید در نظر گرفته شود. ه مچنین باید در مورد هزینه های بالقوه نگهداری و نظارت نیز فکر کنید.

بسیاری از شرکت ‌ها و نصاب ‌های دزدگیر اماکن نیز قرارداد هایی را برای نگهداری مداوم دزدگیر و یا برای نظارت و پاسخ به آن هنگام فعال شدن دزدگیر ارائه می ‌دهند.

مهارت های مورد نیاز برای نصب دزدگیر اماکن

شما به مهارت های زیر برای نصب دزدگیر امکان نیاز دارید تا اطمینان حاصل کنید که دزدگیر به درستی کار می کند و می تواند به خوبی وظیفه خود را انجام دهد:

  • مهارت های عملی برای نصب تجهیزات
  • مهارت های خدمات مشتری
  • دقیق بودن و توجه به جزئیات
  • توانایی کار به تنهایی
  • منعطف بودن و باز بودن برای تغییر
  • دانش ایمنی و امنیت عمومی
  • دانش توسعه و مخابرات
  • مهارت های حل مسئله

محیط کار تکنسین دزدگیر اماکن

شما می توانید در خانه مشتری یا در محل کار مشتری کار کنید. محیط کار شما ممکن است برخی اوقات در فضای باز و در ارتفاع باشد. به طور کلی محیط کار تکنسین دزدگیر اماکن متنوع بوده و بسته به محل نصب دزدگیر اماکن تغییر پیدا می کند. با توجه به این که استفاده از دزدگیر اماکن در کنار سیستم های امنیتی به یک ضرورت بدل شده است، تکنسین های دزدگیر اماکن در محیط های مختلفی کار می کنند.

  1. تکنسین پشتیبان و نگهداری برق ساختمان

یک تکنسین تعمیر و نگهداری ساختمان ها، تجهیزات و سیستم ها را برای هر گونه مشکلی بازرسی می کند. آن ها تعمیرات تجهیزات معیوب یا سازه های آسیب دیده را برنامه ریزی می کنند. آن ها هم چنین تعمیرات عمومی تأسیسات و محوطه را انجام می دهند.

تکنسین پشتیبان و نگهداری برق ساختمان وظیفه نگهداری کلی از سیستم برق ساختمان را بر عهده دارند. آن ها باید به طور منظم محل را بازرسی کنند، تعمیرات معمولی را انجام دهند و در صورت لزوم سیم کشی معیوب را تعمیر کنند. به علاوه ممکن است نیاز به تعویض وسایل برقی در ساختمان باشد.

تکنسین های تعمیر و نگهداری از لوازم ایمنی استفاده می کنند و بسته به جایی که کار می کنند، ممکن است از شما خواسته شود تا نجاری و نقاشی اولیه، تعمیر تجهیزات HVAC یا حتی انجام برخی کار های لوله کشی را انجام دهید. این یک کار سخت است، اما می تواند هم از نظر مالی و هم از نظر شخصی بسیار مفید باشد.

وظایف شغلی تکنسین پشتیبان و نگهداری برق ساختمان

انجام فعالیت های تعمیر و نگهداری برای طیف گسترده ای از تجهیزات خدمات برق ساختمان از جمله سیستم های LV، روشنایی عمومی، کنترل های ساختمان، قدرت و توزیع برق ساختمان، سیستم های BMS و سایر تجهیزات موجود در اماکن تجاری و صنعتی مدرن از وظایف این شغل محسوب می شود.

در محدوده وظایف شغلی تکنسین پشتیبان و نگهداری برق ساختمان طیف وسیعی از تجهیزات خدمات مکانیکی ساختمان از جمله بویلر های گرمایش، پمپ ها، لوازم بهداشتی، فن کویل و واحد های جابجایی هوا و سایر تجهیزات وجود دارد که باید توسط این افراد بازرسی شود و در صورت وجود هر گونه عیب و ایراد آن را برطرف کنید و در جهت پایداری بهتر در ساختمان و ارتقاء درک و اهمیت استفاده اقتصادی از انرژی اقداماتی مفید را انجام دهید.

حقوق و چشم انداز تکنسین پشتیبان و نگهداری برق ساختمان

متوسط حقوق یک تکنسین پشتیبان و نگهداری برق ساختمان در سال 2021 میلادی 43180 دلار بود. 25 درصد پر درآمد ترین آن ها در آن سال 53900 دلار درآمد داشتند، در حالی که کمترین دستمزد 34270 دلار بود.

با حقوق متوسط از 55000 دلار تا 76000 دلار در سال، تکنسین ها این توانایی را دارند که در هنگام انتخاب محیط کار خود درآمدی بالا تر از میانگین کسب کنند. نیاز به تکنسین های فناوری اطلاعات با سرعت بیشتری نسبت به سایر مشاغل در حال رشد است.

مهارت های مورد نیاز برای تکنسین پشتیبان و نگهداری برق ساختمان

تکنسین پشتیبان و نگهداری برق ساختمان باید در درجه اول مهارت های فنی و تخصصی داشته باشد تا بتواند به طور صفر تا صد با ابزار و تجهیزات کار کرده و مشکلات موجود را برطرف نمایند. بنابراین این افراد توانایی حل مسئله برای عیب یابی و تعویض قطعات معیوب دارند و راه حل های کاربردی را ارائه می دهند. مهارت های مدیریت زمان و کار تیمی یکی از مهارت های ضروری بوده که می تواند در بالا رفتن درآمد این افراد موثر باشد. به علاوه این اشخاص ممکن است در شرایط سخت کار کنند و باید از توانایی بدنی خوبی برخوردار باشند.

محیط کار تکنسین پشتیبان و نگهداری برق ساختمان

اگر بخواهیم به این نکته اشاره کنیم که تکنسین های پشتیبان و نگهداری برق ساختمان در چه جاهایی فعالیت می کنند باید به این نکته اشاره کنیم که این افراد در هر محیطی که سیم کشی برق ساختمان وجود داشته باشد و از تجهیزات برق ساختمان استفاده شده باشد می توانند کار کنند. این تجهیزات و لوازم به دلایل مختلفی می توانند دچار مشکل شده و در کل برق کشی ساختمان تاثیر منفی بگذارند. به همین دلیل تعمیر کارانی که وظیفه نگهداری از دستگاه های برقی مورد استفاده در اماکن را بر عهده دارند، در انواع محیط های تجاری، مسکونی و غیره مشغول به کار می شوند.

  1. طراحی، سیم کشی و نصب تابلو های برق

یکی دیگر از مشاغل مشاغل مرتبط با برق ساختمان طراحی، سیم کشی و نصب تابلوهای برق محسوب می شود. تابلو برق یک محفظه فلزی است که تجهیزات الکتریکی یا الکترونیکی از جمله کلیدهای قطع و وصل، قطعات کنترلی و حفاظتی و تجهیزات اندازه گیری روی آن نصب می‌شوند. از تابلو برق ها برای روشنایی کارخانجات و توزیع برق ساختمان های مسکونی، بیمارستان ها و غیره استفاده می شود.

مشاغل مرتبط با برق ساختمان: طراحی، سیم کشی و نصب تابلو های برق

  1. نورپردازی هوشمند ساختمان

بخش زیادی از زیبایی یک سازه را نور پردازی ان تشکیل می دهد. در حقیقت نقاط روشن باعث جلب توجه بیشتر می شود. اگر نور پردازی ساختمان به درستی انجام شود می تواند بجای معماری ساختمان و دکوراسیون داخلی با هزینه های کمتری ساختمان شما را زیبا تر کند. منابعی که برای این نور پردازی استفاده می شود شامل لامپ های LED و ریسه رنگین کمان هستند و یا در قالب هالوژن و نور مخفی در طراحی ساختمان استفاده می شود. همچنین امکان کنترل و مدیریت رنگ ها و لامپ ها از طریق سیستم های هوشمند و یا استفاده از کلید های لمسی بجای مکانیکی وجود دارد.

شغلهایی که با برق سرو کار دارند: نورپردازی هوشمند ساختمان

  1. نصاب، سرویس کار و فروشنده سیستم اعلام حریق

نصب اعلان حریق به مهارت سیم کشی و همچنین آشنایی جزئی با برق نیاز دارد. امروزه از سیستم های اعلان حریق در اماکن مسکونی و صنعتی به طور گسترده استفاده می شود تا خسارتهای ناشی از حریق را کاهش دهد و با اطلاع رسانی به افراد و ساکنین، از طریق آژیر اعلان حریق، خسارات جانی را نیز به حداقل برساند. با شرکت در دوره آموزش نصب اعلام حریق در آموزشگاه فن آموزان می توانید مهارتهای کامل این رشته را برای ورود به بازار کار این رشته کسب کنید.

  1. نصاب درب های اتوماتیک

درب اتوماتیک به دلیل استفاده راحت و امنیت بالا در صنعت درب های اتوماتیک جایگاه خوبی پیدا کرده است زیرا با فشار دادن یک دکمه ریموت درب ها باز می شوند و دیگر نیازی به پیاده شدن از اتومبیل نیست در نتیجه احتمال دزدیده شدن اتومبیل کاهش پیدا می کند. نصب درب های اتوماتیک هم یکی از مشاغل زیر مجموعه برق ساختمان است. اگر علاقمند به فعالیت در حوزه نصب دربهای اتوماتیک هستید، دوره آموزش نصب درب اتوماتیک توانمندی های لازم این رشته را بصورت کامل و ویژه بازار کار آموزش می دهد.

شغل های مرتبط با برق ساختمان: نصاب درب های اتوماتیک

  1. نصاب کرکره برقی

افزودن کرکره برقی به خانه و دیگر ساختمان ها یک راه آسان برای افزایش جذابیت آن است. نصب کرکره برقی یک پروژه ساده استکه بسته به تعداد پنجره هایی که دارید، می توان در یک بعد از ظهر تکمیل گردد. کرکره برقی ها از تجهیزات مربوط به برق ساختمان هستند که دارای استجکام بالایی می باشند. استحکام و دوام کرکره برقی به این معنی است که آن ها نه تنها در جلوگیری از نفوذ افراد موثر هستند. کرکره های برقی نیز از شما در برابر شرایط آب و هوایی سخت محافظت می کنند. آن ها می توانند در برابر باران شدید، طوفان، تگرگ و باد مقاومت کنند. کرکره های برقی هم چنین یک سپر محافظ در برابر اشعه های شدید خورشید ایجاد می کنند. عایق حرارتی اضافه شده در کرکره برقی می تواند به کاهش شدید قبض برق شما نیز کمک کند.

مشاغل مرتبط با برق : نصاب کرکره برقی

کرکره‌ های برقی کنترل ‌شده رادیویی بی ‌سیم به شما امکان می ‌دهند برنامه‌ های روزانه و هفتگی فردی را برای بالا و پایین بردن خودکار کرکره برقی تنظیم کنید. کنترل با استفاده از سوئیچ های زمانی کار می کند. علاوه بر برنامه‌ های روزانه یا هفتگی، بسیاری از مدل ‌ها برنامه‌ های تصادفی را نیز ارائه می ‌دهند که در برابر فعالیت‌ های کلاه‌ برداران محافظت می ‌کنند و می ‌توانند به عنوان یک بازدارنده برای سارقان عمل کنند. هم چنین برنامه های تعطیلات، سنسور های نور خورشید و هم چنین تغییر خودکار از تابستان به زمستان وجود دارد.

وظایف شغلی نصاب کرکره برقی

نصب کرکره برقی به سادگی سوراخ کردن 8 سوراخ در راهنما های کرکره، سوراخ کردن 8 سوراخ در دیوار، و سوراخ کردن 1 سوراخ برای موتور الکتریکی یا کابل موتور باتری است، سپس کرکره را به دیوار خود محکم کنید و کار تمام است. اما این کار نیازمند استفاده از ابزار و تجهیزات تخصصی، آشنایی با نحوه کار با آن ها و نصب دقیق آن ها می باشد. وظایف شغلی نصاب کرکره برقی شامل موارد زیر است:

  • طراحی پروژه های کرکره برقی در ابعاد مختلف
  • مونتاژ اجزای مختلف کرکره برقی
  • نصب کرکره برقی با موتور ساید و راه اندازی آن
  • عیب یابی، تعمیر و تعویض اجزای خراب کرکره برقی
  • آشنایی با انواع تیغه های مورد استفاده در نصب کرکره برقی

حقوق و چشم انداز نصاب کرکره برقی

امروزه استفاده از کرکره های معمولی و قدیمی منسوخ شده و جای خود را به کرکره برقی های مدرن داده اند. فواید این تجهیزات باعث شده که استفاده از کرکره برقی ها گسترش یابد. بازار کار شغل نصب کرکره برقی عالی برآورد شده و با توجه به لزوم استفاده از آن، چشم انداز رو به رشدی برای این شغل تخمین زده شده است. حقوق نصاب کرکره برقی به فاکتور های مختلفی بستگی دارد. در درجه اول مهارت و تجربه فرد در عایدی این افراد تاثیر گذار است. میزان دستمزد دریافتی، محل کار و تبلیغات بر روی درآمد ماهیانه نصابان کرکره برقی تاثیر می گذارد.

مهارت های مورد نیاز برای نصب کرکره برقی

کرکره های برقی مزایای مختلفی مانند امنیت برای ملک شما، عایق بندی برای صرفه جویی در مصرف انرژی و برق، کاهش نویز و نور همراه با زیبایی شناسی بهبود یافته را ارائه می دهند. انتخاب کرکره ها باید بر اساس هدفی باشد که باید برای ملک شما انجام دهند. می توانید کرکره ای را انتخاب کنید که زیبایی خانه شما را افزایش دهد و در عین حال امنیت کامل را به شما بدهد.

برای نصب کرکره برقی باید با داشتن مهارت های تشخیص تفاوت ها و اجزای درونی آن ها به طراحی نقشه ساخت با توجه به ابعاد بپردازید. توانایی های نقشه خوانی و درک تفاوت قطعات و اجزای به کار رفته در ساخت و نصب کرکره برقی از مهارت هایی است که افراد علاقه مند باید با شرکت در دوره های آموزشی نصب کرکره برقی به دست بیاورند.

محیط کار تکنسین کرکره برقی

آیا می خواهید کرکره های برقی را برای ساده سازی زندگی روزمره و ارتقای خانه خود به روز کنید؟ طیف گسترده ای از کرکره های برقی با موتور های الکتریکی، امکاناتی را برای هر موقعیت نصب ارائه می دهد. کرکره های برقی مجهز به موتور های یابد و توبلار، عملکرد ساده و راحتی بیشتری را ارائه می دهند. کرکره برقی را می توان به خوبی در هر خانه ای ادغام کرد. بسته به شرایط و شرایط نصب، کرکره برقی را می توان به صورت کرکره در جلو یا کرکره در بالا با جعبه های عایق نصب کرد.

بسته به اندازه و نوع کرکره، نصب ممکن است از چند ساعت تا یک روز کامل طول بکشد، و اکثر پروژه ها از ابتدا تا پایان به حدود دو هفته نیاز دارند. فرآیند ساخت معمولاً حدود 2-3 هفته طول می کشد. بنابراین، برنامه ریزی از قبل برای جلوگیری از تاخیر در فرآیند نصب ضروری است. این افراد در هر جایی که نیاز به نصب کرکره برقی باشد مانند منازل، آپارتمان های مسکونی، ساختمان های اداری و تجاری و غیره می توانند مشغول به کار شده یا در شرکت هایی که این خدمات را ارائه می دهند استخدام شوند.

آموزش نصب کرکره برقی در آموزشگاه فن آموزان هم بصورت حضوری و هم بصورت آنلاین ویژه بازار کار ارائه می شود. برای دریافت اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.

  1. نصب و تعمیر آیفون های صوتی و تصویری

نصب و تعمیرآیفون صوتی و تصویری هم یکی از مواردی است که در حوزه برق ساختمان قرار می گیرد. نصب آیفون باید توسط نصاب باتجربه و حرفه‌ای انجام شود زیرا اگر به درستی انجام نشود مشکلاتی از قبیل تصویر بی کیفیت و یا صدای ضعیف به وجود می اید.

آیا روشی وجود دارد که تمامی تخصصهای برق ساختمان را در مدت زمان کوتاه یادگرفت؟

رشته برق ساختمان بطور کامل شامل تمامی مهارتها و تخصصهای ذکر شده می باشد. شرکت در دوره های آموزشی برق ساختمان در آموزشگاههای فنی و حرفه ای می تواند مسیر برقکار شدن را برای شما کوتاهتر نماید. آموزشگاه فنی و حرفه ای فن آموزان علاوه بر اینکه دوره جامع برق ساختمان مشتمل بر تمامی تخصص های لازم را بصورت عملی و ویژه بازار کار (کوتاه مدت) برگزار می کند. هر کدام از تخصصهای لازم را بصورت کاربردی در دوره های مجزا نیز برگزار می کند. برای دریافت مشاوره رایگان درباره دوره ها و نیز اطلاع از نحوه ثبت نام با شماره 02191321001 تماس بگیرید.

روش های افزایش درآمد در شغل برقکار ساختمان

خوش قول باشید به موقع پروژه را تکمیل کنید و تحویل دهید زیرا سرعت عمل باعث افزایش رضایت مندی مشتری می شود. از قطعات و تجهیزات با کیفیت استفاده کنید. تمامی نکات ایمنی را رعایت کنید چرا که ممکن است منجر به ایجاد خسارات مالی و جانی شود. انصاف را فراموش نکنید. خوش رویی، خوش برخوردی و مشتری مداری باعث افزایش مشتری میشود در نتیجه درامد بالاتری بدست می آورید.

آموزشگاه فن آموزان بیش از هشتاد دوره تخصصی الکترونیک ، تعمیرات و کنترل ابزار دقیق را بصورت 100% عملی در کارگاههای مجهز برگزار می کند. برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

5/5 - (1 امتیاز)
نویسنده مطلب
پرهام انتظامی
حمیدرضا هوشمند

حمیدرضا هوشمند هستم. فارغ التحصیل برق و کنترل. در حوزه برق ساختمان و صنعتی و حوزه های زیربط نظیر تابلو برق ، هوشمند سازی، سیستم های حفاظتی فعالیت دارم و در این سایت محتواهای مرتبط با این حوزه ها را به اشتراک می گذارم.

دوره های فنی پردرآمد برای ورود به بازار کار

یک پاسخ به “مشاغل مرتبط با برق ساختمان”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *