0 روز
0 ساعت
0 دقیقه
0 ثانیه

عیب یابی و رفع ارورهای مختلف در پرینترهای hp

عیب یابی و رفع ارورهای مختلف در پرینترهای hp
چکیده مطلب :

در این مقاله ی آموزشگاه فن آموزان به منظور آشنایی با ارور های مختلف در پرینتر های hp و دلایل آن، کد خطا های مربوط به پرینتر های hp را معرفی کرده و برای رفع ارور ها، راه حل هایی پیشنهاد شده است.

در صورتی که پرینترها به دلایل مختلف، دچار مشکل شده و از کار بیفتند، یک پیام خطا نیز نمایش می دهند. به منظور آشنایی با ارور های مختلف در پرینتر ها لازم است به دفترچه راهنما دستگاه مراجعه کرده و با آن ها آشنا شوید. این ارور ها در عیب یابی دستگاه ها و تعمیر آن ها مفید واقع شده و به تعمیر کاران پرینتر کمک می کند. با وجود این که ارور ها در مدل های مختلف پرینتر کمی با هم تفاوت دارند، اما نکات عیب یابی معمولا یکسان است. در این مقاله ی آموزشگاه فن آموزان به منظور آشنایی با ارور های مختلف در پرینتر های hp و دلایل آن، کد خطا های مربوط به پرینتر های hp را معرفی کرده و برای رفع ارور ها، راه حل هایی پیشنهاد شده است.

آموزشگاه فن اموزان دوره جامع و تخصصی آموزش تعمیرات ماشین های اداری را بصورت عملی و ویژه بازار کار در کارگاههای مجهز برگزار می کند. این دوره شامل آموزش تعمیرات پرینتر ، آموزش تعمیرات فتوکپی ، آموزش تعمیرات اسکنر و فکس ، شارژ کارتریج و سایر دستگاههای اداری می باشد. برای مشاهده سرفصل های کامل دوره تعمیر دستگاههای اداری روی تصویر زیر کلیک نمایید:

آموزش تعمیرات ماشین های اداری

کد خطا های مختلف در پرینتر های hp عبارتند از:

کد خطا 2

این کد خطا مربوط به گرم شدن دستگاه بوده و با مشکلات کابل چاپگر یا درایور مرتبط است.

راه حل: پرینتر hp را خاموش کنید و کابل USB یا کابل ورودی خزوجی را جدا کنید، سپس دوباره آن را روشن کنید. اگر چاپگر “آماده” را گزارش کرد، ابتدا درایور را به ‌روز رسانی کنید، و اگر برطرف نشد، کابل چاپگر را به‌ روز رسانی کنید. اگر باز هم خطایی وجود دارد، ممکن است ایراد سخت افزاری در پرینتر وجود داشته باشد و نیاز به تعمیر حرفه ای می باشد.

رفع خطاهای پرینتر اچ پی: علت گرم شدن پرینتر

کد خطا 10

خطای 10 مربوط به پرینتر های hp به دللی وجود مشکلاتی در حافظه دستگاه نمایش داده می شود. پرینتر شما با تراشه کارتریج تونر مشکل دارد که قادر به خواندن آن نیست. این اطلاعات الکترونیکی یا برچسب الکترونیکی روی کارتریج چاپ است.

راه حل: اول از همه سعی کنید چاپگر را با روشن و خاموش کردن مجدد تنظیم کنید. اگر این راه حل کار نکرد، کارتریج را بردارید و دوباره نصب کنید یا آن را تعویض کنید. اگر هنوز کار نمی کند، ممکن است مشکل سخت افزاری داشته باشید.

کد خطا 11

هنگامی که دستگاه با نبود کاغذ در سینی کاغذ پرینتر رو به رو می شود، کد خطا 11 را به نمایش می گذارد. در صورتی که تعداد کاغذ به تعداد کافی موجود باشد و مجددا خطای 11 نشان داده شود احتمالا سینی کاغذ یا سنسور آن دچار مشکل شده اند.

راه حل: مطمئن شوید که چاپگر شما روی یک سطح کاملا صاف قرار دارد. سینی های کاغذ را از نظر آسیب دیدگی بررسی کنید و هرگونه تونر را از بین ببرید. اگر حل نشد، سنسور کاغذ را بررسی کنید یا سنسور نوری را تمیز کنید.

بیشتر بخوانید: آموزش کلید سازی

کد خطا 12

کد خطا 12 چاپگر های hp به باز بودن یا عدم وجود EP در دستگاه اشاره داد. اگر چاپگر شما کارتریج های تونر را به درستی نصب کرده باشد، به این معنی است که یا درپوش آن باز است یا ممکن است فن های خنک کننده یا سنسورهای PS5 معیوب داشته باشید.

راه حل: بررسی کنید که همه تونرها به درستی نصب شده باشند و آیا همه روکش ها به درستی بسته شده باشند. اگر مشکل ادامه داشت ممکن است مشکل سخت افزاری داشته باشید.

کد خطا 13

گیر کردن کاغذ در پرینتر ها یکی از مشکلات رایج بوده که در پرینتر های hp با کد خطا 13 به نمایش گذاشته می شود. گیر کردن کاغذ می تواند در چهار مرحله رخ دهد: برداشت، چاپ، ذوب و خروج. پرینتر های مدرن HP نشان می دهند که کجا گیر کرده است. اگر از کاغذ ضخیم استفاده می کنید، راهنمای کاغذ HP را برای چاپگر خود بررسی کنید.

راه حل: در پرینتر های مدل قدیمی hp باید محل گیر کردن کاغذ را تشخیص داده و با استفاده از ابزار مناسب اقدام به جدا کردن کاغذ نمایید. سعی نکنید از ابزارهای سخت برای حذف کاغذ استفاده کنید تا به چاپگر و خودتان آسیب وارد شود. هم چنین می توانید در صورت وجود، از دستور العمل های مخصوص به مدل پرینتر خود بهره ببرید. در صورت ادامه دار بودن مشکل، لهتر است سخت افزار دستگاه را بررسی کنید.

کد خطا 14

عدم تشخیص کارتریج EP با کد خطا 14 قابل نمایش می باشد. این خطا به دلیل عدم نصب صحیح کارتریج تونر درون پرینتر اتفاق افتاده یا ممکن است به دلایل خطای سخت افزاری، قادر به تشخیص کارتریج نباشد.

راه حل: معمولا با برداشتن و نصب مجدد کارتریج تونر مشکل حل می شود.

کد خطا 16

با توجه به این که وجود تونر به مقدار کافی و توزیع یکنواخت آن در سطح پرینتر تایر مستقیمی بر روی کیفیت چاپ کاغذ در پرینتر های hp دارد، در صورت کم بودن مقدار تونر دستگاه کد خطا 16 ظاهر می شود. این معمولا به این معنی است که تونر کارتریج شما یا کم است یا خالی است. اما ممکن است به این معنی باشد که تونر پرینتر باقیمانده به طور یکنواخت توزیع نشده است.

راه حل: سعی کنید کارتریج تونر را بردارید و به آرامی تکان دهید تا تونر باقیمانده به طور یکنواخت توزیع شود. پس از تخلیه، کارتریج را تعویض کنید.

بیشتر بخوانید: آموزش کابینت سازی

کد خطا 20

حافظه پرینتر های hp دارای یک ظرفیت محدود بوده و در صورت استفاده بیش از حد مجاز از حافظه آن ها با پیغام پر شدن حافظه از طریق کد خطا 20 روبرو خواهیم شد. به این معنی که کار چاپ شما از ظرفیت حافظه فعلی چاپگر بیشتر است.

راه حل: شما باید اندازه کار چاپ خود را کاهش دهید. می توانید DPI را کاهش دهید یا تیک گزینه collate را در درایور چاپگر بردارید. هم چنین می توانید سعی کنید سند یا تصویر را ساده تر کنید. در صورت وجود، می توانید حافظه اضافی نصب کنید.

کد خطا 21

کد خطای 21 در مواقع چاپ بیش از حد به کاربر اجازه پرینت کردن صفحات را به دلیل بالا تر بودن حافظه مدرک از ظرفیت حافظه دستگاه نمی دهد.

راه حل: کد خطا 21 مشابه کد خطا 20 در پرینتر های hp بوده و برای حل آن مشابه کد خطا 20 می توان به کاهش سایز کار و ساده تر کردن آن پرداخت. هم چنین با نصب حافظه اضافی روی دستگاه و بالا بردن ظرفیت حافظه پرینتر خود مشکل را به راحتی حل کنید.

 

کد خطا 22

وجود اشکال در پیکر بندی I/O یا همان ورودی – خروجی پرینتر های hp با کد خطا 22 قابل نمایش بوده و به مشکل ارتباطی بین پرینتر و کامپیوتر مربوط می شود.

راه حل: در صورت امکان، سعی کنید به پورت دیگری در رایانه متصل شوید. کابل دیگری را امتحان کنید و مطمئن شوید که کامپیوتر روشن است و کابل به طور کامل در هر دو طرف وارد شده است. اگر این کمک نمی کند ممکن است مشکل سخت افزاری باشد.

کد خطا 24

در صورت ارسال تعداد زیاد کار های چاپی و پر شدن حافظه کاری، پرینتر hp با به نمایش گذاشتن کد خطا 24 پیچیده شدن پردازش حافظه چاپگر را گزارش می دهد. می توان گفت علت به وجود امدن کد خطا 24 در پرینتر های hp با کد خطا 20 و 21 مشابه بوده و اقدامات مشابهی را برای حل مشکل باید انجام داد.

راه حل: همان طور که گفته شد به دلیل شباهت کد خطا 24 با کد خطا 20 و 21 با کاهش سایز و کیفیت چاپ و افزودن حافظه به دستگاه مشکل حل خواهد شد.

بیشتر بخوانید: آموزش تعمیرات ساعت

کد خطا 25

با کامل شدن حافظه دستگاه پرینتر hp، کد خطا 25 به دلیل سخت شدن عملیات پردازش به نمایش گذاشته می شود.

راه حل: مشابه اقدامات کد خطای 24 نسبت به رفع ارور پیش بروید. در صورت بر طرف نشدن مشکل می توانید از تعمیر کاران دستگاه های اداری کمک بگیرید.

کد خطا 30

کد خطا 30 که با کد PS 16 نیز معروف است، معمولا با با خطاهای سیستم عامل PostScript مرتبط است. هم چنین ممکن است با ارسال فایل‌های PCL در حالی که چاپ در حالت PS است یا یک فایل پست اسکریپت بد، فعال شود.

راه حل: برای رفع مشکل مربوط به کد خطا 30 باید یک فایل PostScript جدید را امتحان کرده و PostScript SIMM جدیدی را جایگزین نموده و آن را تنظیم نمایید.

کد خطا 30.1.1

معیوب شدن هارد دیسک پرینتر hp و از کار افتادن آن با خطا 30.1.1 به کاربر اطلاع داده می شود.

راه حل: شما معمولا می توانید با فشار دادن دکمه SELECT این مشکل را حل کنید. اگر ادامه داشت ممکن است مشکل سخت افزاری داشته باشید.

کد خطا 40

در صورتی که اتصال بین کامپیوتر و پرینتر hp شما مختل شده به طوری که مانع از انتقال داده شود، کد خطا 40 ظاهر می شود. دلایل زیادی منجر به ظاهر شدن خطای عدم انتقال داده می شود. به طور مثال قطع شدن ارتباط بین چاپگر و کامپیوتر، خرابی کابل ها و اتصالات و هم چنین عدم قرار گیری صحیح صفحات EIO از دلایل به وجود آمدن این مشکل است.

راه حل: در صورت لزوم تمام کابل ها را بررسی یا تعویض کنید. اطمینان حاصل کنید که هر صفحه EIO به درستی قرار دارد. در صورت اتصال به شبکه، بررسی کنید که تنظیمات IP در چاپگر و درایور تغییر نکرده و مطابقت نداشته باشد. گاهی اوقات می توانید SELECT را برای ادامه چاپ فشار دهید، هرچند ممکن است داده های چاپ از بین بروند. به سادگی صفحات از دست رفته را دوباره چاپ کنید.

کد خطا 41

کد خطا 41 به خطای موقت موتور چاپ معروف بوده و زمانی که پرینتر HP با مشکل ساده ای در موتور دستگاه روبرو می شود ظاهر شده و به راحتی رفع می شود.

رفع کدخطای 41 در پرینتر HP: مشکل موتور پرینتر

راه حل: چاپگر را در دستگاه خاموش کنید، سپس برق دستگاه را قطع کنید و بگذارید 30 ثانیه بماند. دوباره روشن کنید و در صورت لزوم کار چاپ را دوباره ارسال کنید.

کد خطا 49

خطای چاپگر یا خطای ارتباطی با کد خطا 49 در پرینتر های HP نمایش داده می شود و بسته به مدل دستگاه، چند دلیل برای این خطا وجود دارد که معمولا با خطاهای سیستم عامل، مشکلات کابل یا مشکلات سخت افزاری مرتبط است.

راه حل: ابتدا سعی کنید عملیات چاپ را متوقف نموده و دستگاه را خاموش و دوباره روشن کنید. اگر مشکل هم چنان ادامه داشت، سخت ‌افزار را به ‌روز رسانی کنید و کابل‌ های ارتباطی چاپگر را جایگزین کنید یا ماژول ‌های حافظه را دوباره جا به جا کنید. اگر حل نشد، به احتمال زیاد مشکل سخت افزاری است.

کد خطا 50

در صورت وجود مشکل در فیوز پرینتر های hp با کد خطا 50 روبرو خواهیم شد که عمدتا به دلیل خرابی فیوز، وجود مشکل در مدار های پشتیبانی و هم چنین برق دستگاه رخ می دهد.

  • کد خطا 50.1: فیوز دستگاه به دلیل دمای پایین گرم نمی شود.
  • کد خطا 50.2: به دلیل وجود مشکلات برقی در دستگاه های hp مانند خرابی منبع تغذیه یا سیستم عامل.
  • کد خطا 50.3: به دلیل بالا رفتن بیش از خد دما دستگاه، ترمیستور معیوب شده و در مدار کنترلی مشکلی به وجود آمده است.
  • کد خطا 50.4: به دلیل استفاده از منبع تغذیه نا مناسب، فیوز معیوب شده است.
  • کد خطا 50.5: عدم نصب صحیح فیوز و عدم شناسایی فیور توسط دستگاه پرینتر hp
  • کد خطا 50.6: بالا رفتن دمای فیوز و از کار افتادن آن. قطع مدار فیوز و باز کردن آن راه حل رفع مشکل است.
  • کد خطا 50.7: مکانیزم آزاد سازی فشار فیوز به دلیل خرابی موتور درایو فیوز و اختلال در فرایند کار آزاد کننده فشار.
  • کد خطا 50.8: تشخیص خطا توسط ترمیستور ثانویه و پایین رفتن دمای ترمیستور
  • کد خطا 50.9: بالا رفتن دمای ترمیستور فرعی

vtu کد خطای 50.5 در پرینتر hp: عدم شناسایی فیور توسط دستگاه پرینتر hp

راه حل: به دلیل تخصصی بودن مشکلات مربوط به فیوز دستگاه پرینتر hp، نیم توان با اقدامات ساده به تعمیر آن پرداخت. بنابراین لازم است از تعمیر کاران پرینتر با تجربه و متخصص کمک گرفت.

کد خطا 51

خطای تشخیص پرتو در چاپگر های مدل hp با کد خطای 51 نمایش داده شده و بسته به مدل دستگاه به دلایل متنوعی رخ می دهد. در مدل‌ های قدیمی ‌تر، این معمولا نشان می ‌دهد که زبانه ‌ای در پایین کارتریج که شاتر لیزر را باز می ‌کند، از بین رفته یا جدا شده است. در مدل های جدید ممکن است کل واحد اسکنر لیزری مشکل داشته باشد.

راه حل: اگر یک چاپگر قدیمی است، بررسی کنید که آیا زبانه وجود ندارد و اگر چنین است کارتریج تونر را جایگزین کنید. مدل های جدید ممکن است نیاز به تعویض مجموعه اسکنر لیزری داشته باشند.

کد خطا 52

کد خطا 52 مربوط به نا درست بودن سرعت اسکنر در پرینتر های مدل hp می باشد. چاپگر از یک آینه چند ضلعی برای انعکاس پرتو لیزر در سراسر واحد تصویربرداری استفاده می کند. این کد خطا و کدهای خطای 52.1 و 52.2 نشان دهنده مشکل در این فرآیند است.

راه حل: این خطا ها معمولا به کمک یک تعمیر کار متخصص در تعمیر پرینتر و دستگاه های اداری نیاز دارند.

کد خطا 54

ایجاد مشکل در چرخه چاپگر و کم شدن توان آن با ظاهر شدن کد خطا 54 در پرینتر های hp همراه است. دلایل زیادی برای این کد خطا وجود دارد. در برخی از مدل ها به این معنی است که نوار آب بندی از کارتریج تونر جدا نشده است که به راحتی حل می شود.

راه حل: بررسی کنید که آیا نوار روی کارتریج های چاپگر باقی مانده است یا خیر و آن را بردارید، اگر نه، این کد خطا معمولا به تعمیر کار پرینتر HP نیاز دارد.

کد خطا 55

مشکل ارتباط داخلی یا خطای کنترلر با کد خطا 55 به نمایش گذاشته شده و به احتمال زیاد به دلیل اتصال ضعیف بین کنترلر DC و فرمت کننده رخ می دهد. ممکن است هر دو ایراد داشته باشند، اگرچه گاهی اوقات می ‌توان آن را به نقص فیوزر ها، مجموعه‌ های لیزری، میان ‌افزار DIMMS یا مشکلات درایور نسبت داد.

راه حل: در اقدام اولیه برای رفع کد خطا 55 می توانید تنظیمات را دوباره انجام دهید و در صورت ادامه دار بودن مشکل، به تعمی رپرینتر hp خود با کمک یک تکنسین متخصص بپردازید.

کد خطا 56

خطای دستگاه چاپگر hp با کد خطا 56 به دلایل متنوعی رخ داده و باید به مدل دستگاه دقت نمود.

راه حل: بسته به چاپگر HP خود، یک یا چند مورد از موارد زیر را امتحان کنید:

  1. مطمئن شوید که تمام سینی های کاغذ به درستی نصب شده اند.
  2. استکر را دوباره نصب کنید.
  3. تنظیمات چاپ را مورد بررسی قرار دهید.
  4. ممکن است در حال تلاش برای چاپ اسناد در حالت دو رو باشید
  5. پیکر بندی چاپگر را بررسی کنید تا مطمئن شوید که درست است.
  6. چاپ را به مدت 30 ثانیه خاموش کنید و دوباره روشن کنید.

کد خطا 57

دلیل نمایش دادن کد خطای 57 متناسب با نوع دستگاه و مدل آن متفاوت است. در پرینتر های قدیمی تر hp، به دلیل خراب شدن چرخ دنده ها یا خطای کارت حافظه با کد خطا 57 روبرو می شویم. این در حالی است که خراب شدن یک یا چند فن در دستگاه های مدرن تر با این کد نمایش داده می شود.

راه حل: برای تعمیر پرینتر در حالت کد خطا 57 باید از تعمیر کاران کمک بگیرید.

کد خطا 58

عوامل متعددی مانند خطای سنسور محیطی، مشکل کنترل کننده حافظه، مشکل فن، مشکل برق یا خطای کنترل کننده DC منجر به ظاهر شدن کد خطا 58 بر روی مدل های مختلف پرینتر های hp می شود.

عیب یابی پرینتر HP» خطای کارت حافظه در پرینتر

راه حل: به دلیل تخصصی شدن مشکل و در گیر شدن قطعات مختلف، باید یک تعمیر کار با تجربه پرینتر اقدام به عیب یابی دستگاه و تعمیر و تعویض قطعات معیوب بپردازد.

کد خطا 59

در مدل های مدرن پرینتر های hp معیوب بودن موتور اصلی، موتور فیوزر، موتور درام تصویر یا موتور ETC با کد خطا 59 که به خطا موتور معروف است نشان داده می شود. در صورتی که وجود مشکلات در حافظه پرینتر های قدیمی با این کد خطا تشخیص داده می شد.

راه حل: اگر مایل به بر طرف کردن کد خطا 59 را در مدل قدیمی ‌پرینتر hp هستید، می توانید با نصب مجدد یا تغییر حافظه مشکل را حل کنید. اما در مدل‌ های جدید معمولا به کمک یک تعمیر کار با تجربه HP نیاز دارید.

کد خطا 60

در چاپگرهای جدید کد خطا 60 به یک ایراد در بالابر سینی موتوری مربوط می شود. در حالی که در مدل های قدیمی به مشکلات حافظه مربوط می شود.

راه حل: اگر مدل قدیمی‌ تری دارید، با نصب مجدد یا تغییر حافظه ممکن است مشکل حل شود. مشکلات بالابر سینی در مدل‌ های جدید را می‌ توان با بررسی موانعی مانند گیره کاغذ یا اشیاء دیگر برطرف کرد.

کد خطا 61

چاپگر شما دارای سیم ‌کارت ‌های نامناسب یا حافظه ضعیف یا برد فرمت ‌کننده معیوب است.

راه حل: سعی کنید به سادگی تراشه های حافظه را مجددا تنظیم کنید. اگر این کار نکرد و با تعویض تراشه‌ ها هم چنان مشکل حل نشد، ممکن است مجبور شوید برد فرمت ‌کننده را تعویض کنید.

کد خطا 62

کد خطای 62 مشابه کد خطای 61 بوده و لازم است اقدامات مشابه ای را انجام دهید.

کد خطا 63

ایجاد مشکل در صفحه قالب و معیوب شدن آن با کد خطا 63 نمایش داده می شود.

راه حل: برای حل مشکل خرابی صفحه قالب می توانید از تعمیر کار دستگاه های اداری مانند پرینتر کمک گرفته و با تعویض آن با یک نمونه جدید و با کیفیت مشکل را حل نمایید.

کد خطا 64

کد خطای 64 در پرینتر های hp مربوط به خرابی بافر اسکن دستگاه بوده و بسته به مدل شما، موارد مختلفی از جمله خرابی کنترلر DC، DIMM‌های نامناسب یا برد فرمت‌ کننده معیوب موجب بروز این خطا شود.

راه حل: چاپگر را خاموش کنید، سپس برق را قطع کرده و بگذارید 30 ثانیه بماند. اگر کد خطا هم چنان نشان داده می‌شود، DIMM و برد فرمت ‌کننده را دوباره تنظیم کنید. اگر با این کار مشکل حل نشد، DIMM و سپس برد فرمت کننده را تعویض کنید. برای تعویض قطعات از متخصص پرینتر hp کمک بگیرید.

تعمیر پرینتر HP: خرابی بافر اسکن

کد خطا 65

کد خطای 65 به علت تشابه زیاد به خطای 64 نیازمند اقدامات مشابه می باشد.

کد خطا 66

کد خطای 66 که به خطای دستگاه جابجایی کاغذ خارجی شناخته می شود. به این معنی که یک یا چند سینی کاغذ یا پاکت اضافی یا واحدهای تکمیلی، مانند فینیشر منگنه، مشکل دارد.

راه حل: چاپگر را خاموش کنید و اتصالات بین همه لوازم جانبی و حرکت آزادانه آن ها را در صورت لزوم بررسی کنید. اگر این مشکل را حل نکرد، ممکن است مشکلاتی در سنسور یا برد داشته باشید که نیاز به توجه یک تعمیر کار متخصص پرینتر hp دارد.

کد خطا 67

بسته به مدل پرینتر hp شما، این ممکن است موارد مختلفی از جمله: خطای موقت، راهنمای کاغذ معیوب، قطع ارتباط، خطای برد کنترل یا سیم ‌کارت ‌های معیوب منجر به نمایش کد خطای 67 شود.

راه حل: چاپگر خود را خاموش کنید و بررسی کنید که سینی های کاغذ به درستی وارد شده و آسیبی ندیده باشند. بررسی کنید که آیا کابل چاپگر ورودی/خروجی به درستی نصب شده است و آسیبی ندیده است، بهتر است از کابل دیگری برای آزمایش استفاده کنید. سیم ‌کارت ‌ها را دوباره در جای خود قرار دهید یا در صورت لزوم تعویض کنید. اگر برد کنترلر نیاز به تعویض دارد، ممکن است به یک مهندس نیاز داشته باشید.

کد خطا 68

پر بودن NVRAM در پرینتر های hp منجر به نمایش کد خطای 68 به معنای خطای سرویس NVRAM می شود. به این معنی که برخی از اقدامات قابل پردازش نیستند.

راه حل: سعی کنید NVRAM را ریست کنید. اول از همه یک صفحه پیکربندی را چاپ کنید، برای وارد کردن مجدد جزئیات به آن نیاز دارید. اکنون با نگه داشتن دکمه Reset یا Cancel Job به مدت 20 ثانیه در حالی که روشن است، عملیات بازنشانی را انجام دهید. صفحه پیکربندی دوم را پرینت بگیرید و جزئیاتی که از دست رفته است را دوباره وارد کنید. اگر با این کار مشکل حل نشد، ممکن است به برد قالب‌ بندی جدید نیاز داشته باشید.

کد خطا 69

کد خطا 69 که با خطای Duplexer نیز معروف است، نشان دهنده مشکل در واحد دورو است. به این معنی که موانعی در قسمتی که امکان چاپ دو طرفه را می دهد وجود دارد.

راه حل: واحد دوبلکس یا همان Duplexer را بررسی کنید و مجددا در جای خود قرار دهید و موانعی را که ممکن است باعث خطا شوند را پاک کنید. اگر خطا ادامه داشت ممکن است به یک واحد دوبلکس جدید نیاز داشته باشید.

کد خطا 70

وجود مشکل در سیم کارت یا نا سازگار بودن کارتریج با پرینتر hp منجر به ظاهر شدن کد خطای 70 می شود.

راه حل: سیم‌ کارت ‌ها یا کارتریج‌ ها را بررسی کنید تا مطمئن شوید که برای دستگاه شما در نظر گرفته شده ‌اند. وقوع کد خطای 70 در پرینتر های hp بسیار نادر است.

کد خطا 71

کد خطای 71 به کد خطای 70 بسیار تشابه داشته و می توان از راه حل آن نیز برای رفع مشکل استفاده کرد.

کد خطا 72

شناسایی کارتریج معیوب یا وجود مشکل در برد فرمت کننده پرینتر های hp دلیل ظاهر شدن کد خطای 72 می باشد. هم چنین حذف کارتریج در حین دسترسی به آن از دلایل دیگر کد خطا 72 می باشد.

راه حل: چاپگر را خاموش و روشن کنید و ببینید آیا با این کار مشکل حل می شود یا خیر. بررسی کنید که کارتریج به درستی نصب شده باشد. کارتریج را تعویض کنید، در صورت حل نشدن مشکل، ممکن است برد فرمت کننده نیاز به تعویض داشته باشد.

کد خطا 79

کد خطا 79 مربوط به خطای سخت افزاری بحرانی در پرینتر hp بوده و علت آن، مشکلی در لوازم جانبی، کارت ورودی/خروجی یا سخت‌افزار می باشد.

 

راه حل: برای رفع کردن این مشکل، باید سیستم عامل دستگاه را به آخرین نمونه به روز کنید. اگر حل نشد، همه کارت ها و لوازم جانبی را جدا نموده و یکی یکی جایگزین کنید تا مشخص شود چه چیزی باعث به وجود آمدن این مشکل شده است. با تشخیص قطعه معیوب، آن را با یک نمونه جدید تعویض کنید.

کد خطا 80

به وجود آمدن خطای سخت افزاری در پرینتر های hp به دلیل معیوب بودن لوازم سخت افزاری دستگاه علاوه بر کد خطای 79، با کد خطای 80 نیز قابل مشاهده است. با انجام اقدامات مشابه کد خطای 79 می توان به رفع آن پرداخت.

کد خطا 81

کد خطای 81 در پرینتر های hp در واقع همان کد های خطای 79 و 80 بوده و با بررسی قطعات سخت افزاری و تعمیر آن ها می توان مشکل را رفع کرد.

کد خطا 89

معیوب شدن رام پست اسکریپت کامپیوتر متصل به پرینتر hp، عدم قرار گیری صحیح آن و هم چنین آسیب دیدن پین های آن منجر به نمایش کد خطا 89 می شود.

راه حل: ابتدا چاپگر را خاموش و روشن کنید تا ببینید مشکل حل می شود یا خیر. اگر این طور نیست، رام PS را برای هر گونه آسیب بررسی کنید و دوباره در جای خود قرار دهید. اگر مشکل همچنان پا برجاست، ممکن است نیاز به تعویض رام PS داشته باشید.

کد خطا 99

نیاز به ارتقاء سیستم عامل به دلیل وجود مشکل در سیستم عامل فلش با کد خطا 99 در پرینتر های hp اعلام می شود.

راه حل: این مربوط به ارتقاء سیستم عامل و به خصوص خرابی سیستم عامل فلش است. به روز رسانی به آخرین سیستم عامل یا جایگزینی سیستم عامل فلش DIMM باید این مشکل را حل کند.

مشاهده و دانلود pdf مقاله: عیب یابی و رفع ارورهای مختلف در پرینترهای hp

5/5 - (1 امتیاز)

دوره های پردرآمد برای ورود به بازار کار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *