0 روز
0 ساعت
0 دقیقه
0 ثانیه

شغل های فنی مناسب برای خانم ها

شغل های فنی مناسب برای خانم ها
چکیده مطلب :

دنیای شغل های فنی در بیست سال گذشته در نوسانی صعودی بوده است و افراد بیشتری در زمینه‌های مرتبط مشاغل پردرآمد و موفقی برای خود ایجاد می‌کنند. در سالهای اخیر مشاغل فنی پرسود مورد توجه خانمها نیز قرار گرفته است که قبلاً هرگز مورد بررسی قرار نگرفته بود. ما چند شغل فنی برای خانمها را در زیر فهرست کرده ایم.

بسیاری از خانم ها به دلیل علاقه به مباحث فنی، مایل به فعالیت در حوزه مشاغل فنی می باشند. ممکن است بسیاری از مشاغل فنی به نیروی جسمانی زیاد نیاز داشته و برای خانم ها مناسب نباشد. در این مقاله ضمن معرفی مشاغل فنی مناسب خانم ها با بازار کار و میزان درآمد آن ها آشنا می شویم. مشاغل فنی مناسب خانم ها عبارتند از:

  • شغل تعمیرات موبایل
  • شغل طراحی بردهای الکترونیکی
  • شغل تعمیرات برد های الکترونیکی لوازم خانگی و صنعتی
  • شغل برنامه نویسی کامپیوتر
  • شغل رباتیک
  1. شغل تعمیرات موبایل

امروزه استفاده از گوشی های هوشمند در میان افراد گسترش یافته است. افراد از گوشی های هوشمند خود علاوه بر سرگرمی در جهت مشاغل اینترنتی و کسب و کار از آن استفاده می کنند. با مرور زمان و استفاده مداوم از گوشی ها، احتمال معیوب شدن قطعات مختلف مانند باتری، صفحه نمایش، بلندگو ها و غیره وجود دارد. البته مشکلات نرم افزاری مانند پر بودن حافظه گوشی، عدم اتصال گوشی به وای فای  در مدل های مختلف گوشی از جمله آیفون، سامسونگ و شیائومی رایج است.

آموزش تعمیرات موبایل

هم چنین با توجه به قیمت بالای موبایل، افراد ترجیح می دهند به جای خرید موبایل، با عیب یابی و تعمیر گوشی خود بتوانند مجددا از آن استفاده کنند.از این رو وجود نیروی متخصص تعمیر موبایل در جامعه ضروری است.

از وظایف مهم فرد تعمیرکار موبایل، مونتاژ قطعات الکترونیکی موجود در موبایل بوده که علاوه بر صبر و حوصله، نیازمند دقت و ظرافت در کار است. بسیاری از شرکت های معتبر دنیا برای تعمیرات موبایل از نیروی متخصص خانم استفاده می کنند. سه ویژگی که می تواند باعث موفقیت بیشتر خانم ها نسبت به آقایان در بازار کار تعمیرات موبایل شود، عبارتند از:

  • دقت و ریز بینی بالا در حین کار
  • توجه به ظرافت کار نهایی
  • صبر و بردباری
  • تعهد و مسئولیت پذیری بیشتر نسبت به مشتری

شغل تعمیرات موبایل نیاز به دانش تخصصی نداشته و خانم ها می توانند با یادگیری تعمیرات موبایل در حوزه نرم افزار و سخت افزار، از توانمندی های خود استفاده نموده و دوشادوش مردان وارد حوزه کاری تعمیرات موبایل بشوند.

 آموزش تعمیرات موبایل برای خانمها

راه اندازی مغازه تعمیرات موبایل حداقل به دو نفر نیرو نیاز داشته که یک نفر به منظور ارتیاط با مشتری و نفر دوم برای تعمیرات موبایل و کار های تخصصی در نظر گرفته می شود. هر دو جایگاه ذکر شده مناسب خانم ها بوده و از این رو با یادگیری تخصصی و آموزش تعمیرات موبایل و همکاری با یک خانم دیگر برای ارتباط با مشتری، راه اندازی مغازه تعمیرات موبایل برای خانم ها به راحتی ممکن است.

یکی از نکات مهم در مورد شغل تعمیرات موبایل، به روز بودن اطلاعات و مهارت فرد تعمیر کار می باشد و افراد با جلب رضایت مشتری می توانند به درآمد بالا برسند.

بازار کار و درآمد شغل تعمیرات موبایل

کاربرد های متنوع گوشی موبایل در سرگرمی، خرید، کار، پرداخت قبض، کار های بانکی و غیره باعث شده میزان خرید موبایل های هوشمند در دنیا افزایش یابد. متناسب با خرید گسترده گوشی های موبایل، نیاز به عیب یابی و تعمیر آن ها نیز افزایش می باید.

افراد به دلایل مختلف مانند ضربه و استفاده نامناسب از گوشی برای عیب یابی و تعمیر قطعاتی مانند صفحه نمایش، دوربین، بلندگو و غیره به تعمیرکار موبایل مراجعه می کنند. علاوه بر تعمیرات سخت افزاری، مشکلاتی مانند عدم شارژ شدن موبایل، پر بودن حافظه، هنگ کردن مداوم گوشی و فریز شدن آن و تعمیرات نرم افزاری از حوزه های کاری تعمیرکار موبایل می باشد.

افزایش قیمت گوشی موبایل و گران شدن آن ها افراد ترجیح می دهند به جای خرید گوشی، گوشی خود را تعمیر کرده و مجددا از آن استفاده کنند. بنابراین بازار کار تعمیرات موبایل بالا بوده و افراد با شرکت در دوره های آموزشی می توانند به تعمیر کار حرفه ای تبدیل شده و کسب و کار خود را آغاز نمایند.

میزان درآمد شغل تعمیرات موبایل به عوامل متعددی مانند میزان مهارت و تجربه فرد تعمیرکار، تبلیغات به صورت تراکت و ثبت نام در شبکه های اجتماعی و سایت هایی مانند دیوار و آچاره و هم چنین مشتری مداری و کسب رضایت وی بستگی دارد.

خانم ها می توانند با صرف هزینه کم برای خرید لوازم مورد نیاز تعمیرات موبایل کسب و کار خود را از منزل شروع کرده و با معرفی خود در شبکه های اجتماعی شروع به کسب درآمد کنند. در ابتدا می توان با ارائه خدمات اضافی و دریافت هزینه تعمیرات کمتر به طوری که میزان سود دریافتی از مشتری نسبت به همکاران کمتر باشد شروع به کار کرده و سپس با کسب مهارت و تجربه، مغازه شخصی تعمیرات موبایل خود را راه اندازی نمایند.

یکی از مزیت های شغل تعمیرات موبایل برای خانم ها کسب و کار در فضای ایمن و به دور از شرایط نامساعد آب و هوایی و یا مشکلات مشاغل دیگر می باشد.

بیشتر بخوانید: درآمد تعمیرات موبایل

  1. شغل طراحی بردهای الکترونیکی

طراحی و ساخت برد های الکترونیکی نیاز به نیروی جسمانی بالا نداشته و با شرکت در دوره های آموزشی تخصصی و یادگیری نرم افزار های مربوطه می توان به مهارت بالا در این زمینه رسید. برد های مدار چاپی یا همان PCB در تمام وسایل الکترونیکی از اسباب بازی ها گرفته تا لوازم خانگی و گوشی های هوشمند کاربرد دارد.

آموزش طراحی برد الکترونیکی

طراحی و ساخت برد های الکترونیکی با توجه به استاندارد ها و نرم افزارهای مرتبط انجام شده و فرد طراح برد الکتریکی باید با نحوه قرارگیری قطعات بر روی مدار آشنایی داشته و به مسیر یابی مدارات توجه داشته باشد.

یکی از شغل های فنی مناسب برای خانم ها طراحی برد های الکترونیک بوده که خانم ها پس از آموزش تخصصی در این حوزه و آشنایی با قطعات الکترونیکی و استاندارد ها می توانند با صرف دقت و حوصله بالا به موفقیت در این حوزه برسند. هم چنین به دلیل ریز بینی و ظرافت خانم ها و هم چنین مسئولیت پذیری بیشتر خانم ها نسبت به آقایان، طراحی و ساخت برد های مدار چاپی یکی از حوزه های فنی مناسب خانم ها می باشد.

بازار کار و درآمد شغل طراحی برد های الکترونیکی

با توجه به استفاده از برد های الکترونیکی، نیاز به طراح مجرب و حرفه ای برای ساخت برد های الکترونیکی از نیاز روز بازار محسوب شده به طوری که افراد می توانند به صورت پروژه ای و تمام وقت در این حوزه فعالیت کنند.

شغل طراحی برد برای خانمها

خانم ها می توانند با صرف هزینه کم برای شرکت در دوره های آموزش طراحی برد الکترونیکی و خرید تجهیزات اولیه به صورت پروژه ای از منزل خود شروع به کار کنند و سپس با بالا رفتن تجربه و مهارت در این حوزه و تبلیغات گسترده به صورت چاپ تراکت، ثبت نام در سایت هایی مانند دیوار و شیپور، معرفی خود در شبکه های اجتماعی، جلب رضایت مشتری و ارائه کار با کیفیت بالا درآمد خود را افزایش داده و با شرکت های معتبر در حوزه طراحی برد های الکترونیکی همکاری کنند.

بیشتر بخوانید: بازار کار طراحی برد الکترونیکی

  1. شغل تعمیرات برد های الکترونیکی لوازم خانگی و صنعتی

برد الکترونیکی در لوازم خانگی و صنعتی نقش مغز دستگاه را بر عهده داشته و در صورت خرابی و معیوب شدن آن دستگاه از کار افتاده و به منظور جلوگیری از آسیب به قطعات دیگر دستگاه سریعا به عیب یابی و تعمیر آن پرداخت.

آموزش تعمیرات لوازم خانگی

با توجه به حساس بودن شغل تعمیرات برد الکترونیکی لوازم خانگی، نیاز به دانش تخصصی داشته و افراد به ویژه خانم ها می توانند با شرکت در دوره های تخصصی ارائه شده برای آموزش تعمیرات برد لوازم خانگی کسب و کار خود را آغاز کنند.

با توجه به حساسیت قطعات به کار رفته در برد لوازم خانگی، خانم ها به دلیل دقت و حوصله بالا می تواند به بررسی تک تک قطعات پرداخته و پس از عیب یابی به تعمیر آن بپردازند.

از آن جایی که تعمیر برد الکترونیکی نیاز به نیروی جسمانی بالا ندارد، می تواند گزینه مناسبی برای خانم ها باشد. خانم ها یم توانند ضمن آشنایی با قطعات الکترونیکی به کار رفته در مدارات الکترونیکی و ابزار مورد نیاز تعمیر برد های الکترونیکی، مراحل تعمیر برد را یاد گرفته و کسب و کار خود را آغاز نمایند.

خانم ها به دلیل دلسوزی و مسئولیت پذیری بیشتر نسبت به آقاین می توانند در این حوزه موفق شده و به درآمد بالا برسند.

بازار کار و درآمد شغل تعمیرات برد های الکترونیکی لوازم خانگی و صنعتی

امروزه استفاده از لوازم خانگی مانند ماشین لباسشویی، ماشین ظرفشویی، مایکروفر و لوازم خرد منزل مانند جارو برقی، سشوار و آب میوه گیری گسترش یافته است. قطعه مهم در تمامی لوازم الکترونیکی که وظیفه کارکرد صحیح دستگاه را بر عهده دارد، برد الکترونیکی می باشد.

آموزش تعمیرات لوازم خانگی برای خانمها

با توجه به افزایش قیمت خرید لوازم خانگی و صنعتی، در صورت خرابی و معیوب شدن آن ها افراد به جای خرید نمونه جدید، مایل به تعمیر نمونه قدیمی و استفاده مجدد از آن ها می باشند. از این رو بازار کار تعمیر برد های الکترونیکی لوازم خانگی و صنعتی افزایش یافته است.

میزان درآمد تعمیر برد لوازم خانگی و صنعتی بسته به مهارت و تجربه فرد تعمیرکار، سرعت عمل و خوش قولی در ارائه خدمات و تبلیغات متفاوت است.

خانم ها می تواند با صرف هزینه کم برای شرکت در دوره های آموزش تعمیرات برد لوازم خانگی و خرید تجهیزات مورد نیاز، کسب  کار خود را از منزل آغاز کرده و از طریق تبلیغات به صورت تراکت و شبکه های اجتماعی پروژه بگیرند. در مرحله بعد، پس از بالا رفتن مهارت و توانایی ارائه کار با کیفیت مغازه تعمیرات برد لوازم خانگی خود را تاسیس کرده و کسب و کار خود را گسترش دهند.

به طور کلی می توان میزان درآمد متوسط تعمیر برد لوازم خانگی و صنعتی را بین 7 تا 15 میلیون تومان ماهانه در نظر گرفت.

بیشتر بخوانید: بازارکار و درآمد تعمیرات لوازم خانگی

  1. شغل برنامه نویسی کامپیوتر

برنامه نویسی کامپیوتر جز مشاغلی است که علاوه بر درآمد بالا برای خانم ها بسیار مناسب است. بازنویسی، رفع ایراد، نگهداری و تست نرم افزار ها در زبان های برنامه نویسی مختلف مانند اندروید و iOS، هم چنین آشنایی با زبان های برنامه نویسی مختلف موجود در سیستم عامل ها و کاربرد های مختلف آن ها ز زمینه های کاری شغل برنامه نویسی کامپیوتر می باشد.

برنامه نویسی کامپیوتر از مشاغل حوزه فنی بوده که نیازی به داشتن نیروی جسمانی بالا نبوده و خانم ها می توانند با یادگیری زبان های برنامه نویسی مختلف بسته به علاقه خود کسب و کار خود را آغاز نمایند.

برنامه‌نویسی کامپیوتر به‌عنوان 10 شغل پردرآمد برای زنان معرفی شده است. یکی از مزایای برنامه نویسی کامپیوتر برای خانم ها امکان کار به صورت پروژه ای و دور کاری می باشد.

بازار کار و درآمد شغل برنامه نویسی کامپیوتر

بازار کار شغل برنامه نویسی کامپیوتر به دلیل پیشرفت تکنولوژی و دیجیتالی شدن بسیاری از امور گسترش یافته است.به طوری که فرد علاقه مند به این حوزه می تواند با صرف زمان و هزینه شرکت در دوره های آموزشی مرتبط به کسب مهارت بپردازد و با شرکت های مختلف همکاری کند.

درآمد شغل برنامه نویسی کامپیوتر متغیر بوده و به عوامل متعددی مانند کیفیت کار، حوزه تخصصی، میزان تجربه و مهارت، سرعت عمل، تبلیغات و رضایت مشتری بستگی دارد.

با توجه به دقت زیاد خانم ها در یادگیری مباحث جدید و ظریف برنامه نویسی، خانم ها می توانند پس از یادگیری اصول برنامه نویسی به صورت پروژه ای یا دورکاری شروع به کار کنند. پس از بالا رفتن مهارت و تجربه با شرکت های معتبر همکاری نموده و درآمد خود را افزایش دهند.

  1. شغل رباتیک

رباتیک یکی از 10 صنعت برتر آینده می باشد که از محدوده کارخانجات خارج شده و به کاربرد های روزمره تبدیل شده است. یکی از زمینه های اصلی شغل رباتیک، بخش تحقیق و توسعه می باشد که برای افراد علاقه مند به تکنولوژی و تحقیقات به منظور ارائه مفاهیم و راه های جدید و پیشرفته مناسب است.

آموزش رباتیک

شغل رباتیک به افرادی خلاق و نوآوری بالا، دقت و ظرافت زیاد و توجه به جزئیات، روابط عمومی بالا و توانایی تحلیل اطلاعات نیاز دارد که خانم ها به دلیل دارا بودن این ویژگی ها می توانند در این حوزه وارد شده و موفق شوند. مهارت های ذکر شده جز مهارت های اولیه می باشد و افراد علاقه مند در صورت تحصیل در رشته های متفرقه می توانند مهارت های تخصصی را از طریق شرکت در دوره های آموزش رباتیک مرتبط فرا گیرند.

همچنین بخوانید: آموزش مکانیک خودرو برای بانوان

بازار کار و درآمد شغل رباتیک

شغل رباتیک به سرعت در حال نفوذ به صنایع مختلف می باشد و به دلیل اشباع نشدن این رشته در حال حاضر و تعداد کم فارغ التحصیلان رشته مهندسی رباتیک از بازار کار به نسبت عالی برخوردار است.

آموزش رباتیک برای خانمها

میزان درآمد فرد شاغل در حوزه رباتیک به مهارت و تجربه او بستگی داشته که با به روز بودن اطلاعات وی می توان میزان درآمد را تا حد زیادی بالا برد.

امتیاز بدهید

دوره های فنی حرفه ای ویژه اشتغال و بازار کار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *