بازار کار و درآمد شغل تعمیرات ماشین های اداری چگونه است؟
با گسترش تکنولوژی شاهد آن هستیم که کارها و وظایف انسان ها کم کم به دستگاه ها و ماشین آلات مختلفی سپرده شده اند. بدون شک در بسیاری از ادارات و شرکت ها شاهد استفاده از دستگاه های مختلف از قبیل پرینتر، اسکنر، بارکد خوان، پرس، فتوکپی و غیره خواهید بود.
دستگاه های نامبرده باعث سرعت دادن به کارهای روزمره و همچنین صرفه جویی در زمان، انرژی افراد و هزینه شده اند. از آن رو که تقریبا تمامی کارهای اداری به این تجهیزات وابسته است، ایجاد خرابی در هر کدام مشکلات بسیاری را برای روند کار کارمندان و همچنین ارباب رجوع رقم می زند.
لازم به ذکر است که هریک از این دستگاه ها دارای فناوری و ساختاری پیچیده هستند که بدون داشتن تخصص در مورد آن نمی توان دست به تعمیر زد چرا که باعث صدمات خسارت ناپذیری می شود و ممکن است هزینه های جبران ناپذیری را برای شما در پی داشته باشد.
به همین دلیل به افرادی در جامعه نیاز است که به آموزش تعمیرات دستگاه های مختلف اداری بپردازند تا در صورت بروز مشکل قادر به عیب یابی و رفع مشکل آن باشند. در ادامه به بررسی جوانب مختلف این شغل و بازار کار و میزان درآمد و سرمایه آن خواهیم پرداخت.
آموزشگاه فنی حرفه ای فن آموزان دوره های تخصصی و عملی از جملع دوره های آموزش تعمیرات ماشین های اداری ، آموزش تعمیرات پرینتر و آموزش کابینت سازی را تحت نظارت سازمان فنی حرفه ای کشور و با هدف اشتغال سریع کارآموزان برگزار می کند. برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با شماره 02191321001 تماس بگیرید.
عناوین این نوشته:
فیلم معرفی بازار کار و درآمد شغل تعمیر ماشین های اداری
راه ورود به بازار کار شغل تعمیرات ماشین های اداری
در حال حاضر آموزشگاه های فنی بسیاری در سراسر کشور موجود هستند که برگزار کننده دوره تعمیرات ماشین های اداری می باشند. چنانچه می خواهید به عنوان یک تعمیرکار حرفه ای در زمینه ماشین های اداری فعالیت نمائید، بهتر است که بررسی های لازم را انجام داده و یکی از بهترین آموزشگاه ها را برای سپری نمودن دوره انتخاب کنید.
در این جا خاطر نشان می سازد که برای ثبت نام و شرکت در دوره های تخصصی این رشته لزوما نیازی به داشتن تحصیلات دانشگاهی و آکادمیک نخواهید داشت بلکه حتی یک فرد نوجوان هم می تواند به فراگیری این دوره ها بپردازد و مهارت های فنی و عملی را توسعه دهد و سپس آن را به عنوان شغل آینده خود انتخاب نماید.
البته به یاد داشته باشید افرادی که در رشته های برق و الکترونیک تحصیل کرده باشند یک قدم در این مسیر جلوتر هستند چرا که با قطعات الکترونیکی و انواع مدارات آشنا هستند و در نتیجه سرعت یادگیری آن ها افزایش می یابد.
چنانچه آموزشگاه درستی را انتخاب کرده باشید، اصولا به مباحثی همچون آشنایی با انواع قطعات الکترونیکی بکار برده شده در ماشین های اداری و نقش هریک، طریقه عیب یابی آن ها و تست نمودن قطعات، تعویض و سرویس کردن آنها پرداخته می شود.
بازار کار شغل تعمیرات ماشین های اداری
علاوه بر اینکه امروزه در تمامی دفاتر تجاری، ادارات و شرکت ها از ماشین های اداری نظیر فکس، اسکنر و پرینتر و غیره استفاده می شود، در مراکز آموزشی مانند مدارس و آموزشگاه ها نیز این دستگاه ها کاربرد دارند.
همچنین دستگاه های یاد شده جزو پرکاربردترین ماشین های اداری در کافی نت ها به شمار می آیند. به علاوه تمام موارد بالا، در برخی شرکت ها و مشاغل از ماشین های اداری خاصی همچون اسکنر اثر انگشت، بارکد خوان، پرس کارت، فیش و فاکتور چاپ کن استفاده می شود که این دستگاه ها هم به نوبه خود خراب می شوند و نیازمند تعمیر خواهند بود.
تعداد زیادی از افراد اعم از دانشجویان، نویسندگان، اساتید و غیره نیز امروزه در محل کار و یا منزل خود حداقل یک دستگاه فتوکپی، اسکنر و یا پرینتر دارند. تا به اینجا به موارد استفاده از ماشین های اداری در قسمت های مختلف اشاره شد تا به گستره استفاده از این تجهیزات بیشتر پی ببرید.
هرچه میزان استفاده از این دستگاه ها و تجهیزات بیشتر باشد، نیاز به متخصصان و تعمیرکاران این ماشین ها نیز افزایش می یابد. به طور کلی می توان گفت که از میان مشاغل فنی متفاوت، شغل تعمیرات ماشین های اداری یکی از پر رونق ترین آن ها می باشد.
درآمد شغل تعمیرات ماشین های اداری
با توجه به این موضوع که شغل تعمیرات ماشین های اداری دارای بازار کار خوبی است، می توان درآمد خوبی نیز از آن کسب نمود. البته به این نکته توجه داشته باشید که عوامل مختلفی نیز می تواند بر میزان درآمد شما به عنوان تعمیرکار ماشین های اداری تاثیرگذار باشند.
یکی از مهم ترین این عوامل میزان مهارت و تخصص شما در این حرفه است. به یاد داشته باشید که افراد هواره به دنبال افراد متخصص می گردند که دارای مهارت بالایی باشند و در کمترین زمان ممکن مشکل دستگاه را تشخیص داده و به رفع آن مشکل بپردازد.
چنانچه تعمیرکار دارای مهارت کافی نباشد این امکان وجود دارد که پس از گذشت مدت کوتاهی به مشکل برخورد کنید و مشتری دوباره مجبور باشد هزینه اضافی را متحمل شود. حال برعکس این را در نظر بگیرید، اگر مهارت و تخصص شما افزایش یابد به راحتی می توانید بین مشتریان خود به شهرت برسید و اعتبار خوبی را بدست آورید در این صورت درآمد شما هم بطور چشمگیری صعودی خواهد شد.
یکی دیگر از عوامل مهمی که می توانید به واسطه آن رضایت مشتریان خود را جلب کنید داشتن سرعت عمل در انجام کار و خوش قولی شما خواهد بود. همان گونه که پیش تر نیز گفته شد، اکثر کارهای اداری به واسطه دستگاه ها و ماشین های اداری قابل انجام هستند و بروز اختلال در عملکرد آن ها باعث مختل شدن و به هدر رفتن وقت کاری خواهد شد.
به همین منظور است که رجوع کنندگان خواستار رفع مشکل دستگاه خود به صورت هرچه سریع تر هستند. حتما در ذهن خود این نکته را همیشه به یاد داشته باشید که چنانچه نتوانید مشکل دستگاهی را به درستی متوجه شوید و رفع نمایید و بیش از حد کار شما زمان ببرد، مشتریان خود را از دست خواهید داد زیرا هیچکس تمایل ندارد کار خود را به دست یک فرد مبتدی و بد قول بسپارد. در نتیجه نیاز است که تمام مهارت و تخصص خود را بکار ببندید تا در کمترین زمان بتوانید به عیب یابی و در صورت نیاز تعمیر دستگاه بپردازید.
یکی دیگر از کارهایی که در تمامی کسب و کارها باید به آن توجه شود امر تبلیغات است که می تواند به صورت چشمگیری درآمد ها را افزایش دهد. امروزه با وجود فضای مجازی و اینترنت می توانید به راحتی تبلیغات خود را منتشر کرده و مشتری جذب نمایید.
یکی از ساده ترین راه ها استفاده از محیط پر بازدید و پر مخاطب اینستاگرام می باشد. از میان شبکه های مجازی پر مخاطب همچنین می توان به برنامه هایی از جمله تلگرام و دیوار هم اشاره کرد. قابل ذکر است که روش هایی همچون نصب تابلو و بیلبورد، پخش تراکت و کارت ویزیت هم می تواند مفید عمل کند.
سرمایه مورد نیاز برای شروع کار تعمیر ماشین های اداری
اگر می خواهید که شغل خود را به عنوان تعمیرکار ماشین های اداری استارت بزنید پیش از هر چیزی نیاز به شرکت در یک دوره تخصصی دارید که حدودا به 1 تا 2 میلیون تومان سرمایه نیاز دارد.
همانند تمامی مشاغل فنی دیگر نیز به ابزارهایی نیاز دارید تا در صورت نیاز قطعات الکترونیکی را بتوانید تعویض و یا حتی تعمیر نمایید. برای این بخش نیز حدود 2 الی 3 میلیون تومان نیاز دارید. به موارد گفته شده تا کنون هزینه اجاره یک مغازه را نیز برای شروع کار اضافه کنید. علاوه بر همه موارد معجزه تبلیغات را به هیچ عنوان فراموش نکنید و سرمایه ای برای آن کنار بگذارید.