علت کم شدن شتاب موتور سیکلت

چکیده مطلب :

بعد از آشنایی با قطعات موتور سیکلت و کارکرد آن ها می توانیم به بحث اصلی یعنی روش های رفع کاهش شتاب موتور سیکلت اشاره کنیم، روش های مختلفی برای رفع کاهش شتاب موتور سیکلت وجود دارد که بعضی از این روش ها به سادگی انجام می شوند و برخی نیز پیچیده هستند، در ادامه با این روش ها آشنا خواهید شد.

علت کم شدن شتاب موتور سیکلت : موتور سیکلت یکی از وسایل نقلیه ای است که به وسیله یک پیشرانه تامین کننده نیروی محرکه به عنوان یک وسیله برای جابه جایی افراد مورد استفاده قرار می گیرد. این وسیله نقلیه در سراسر جهان طرفداران خاص خود را دارد و علاوه بر مصرف سوخت کم و ارزان قیمت بودن در بعضی از مواقع بسیار کاربردی می باشد.

اولین موتور سیکلت در کشور آلمان توسط دو مخترع آلمانی در سال 1885 ساخته شد، موتور اولیه ای که توسط این مخترعان طراحی شد، شبیه به یک دوچرخه بود که مخترعان آن را ریت واگن نامیدند، موتور سیکلت ها مزایایی زیادی دارند، که از جمله آن ها می توان به صرفه جویی در سوخت، امکان جابه جایی سریع با آن ها، دارا بودن هزینه های کمتر نسبت به خودروها و … اشاره کرد.

یکی از عوامل مهم در کیفیت موتور سیکلت ها سرعت یا شتاب آن ها می باشد، به طور طبع تمام اشخاصی که از موتور سیکلت برای جابه جایی و عبور و مرور استفاده می کنند و یا متقاضی خرید این وسیله نقلیه می باشند، تمایل دارند که شتاب و قدرت موتور سیکلت آن ها زیاد و مناسب باشد.

بالا بودن کیفیت سرعت و شتاب به ویژه برای اشخاصی که از موتور سیکلت برای شرکت در مسابقه های ورزشی و موتور سواری استفاده می کنند، بسیار پراهمیت است؛ اما طبیعی است که با گذشت زمان و به وجود آمدن یک سری مشکلات یا فرسودگی ها باعث کاهش شتاب موتور سیکلت می شود،.

در این مطلب قصد داریم که به علت کم شدن شتاب موتور سیکلت و روش های رفع آن به طور مفصل و جامع بپردازیم، اما برای درک بهتر علل و روش ها بهتر است که ابتدا به یک آشنایی اجمالی و تعریف مختصری از اجزا و قطعات موتور سیکلت بپردازیم.

اگر شما به تعمیرات موتور سیکلت علاقه مند هستید میتوانید در دوره آموزش تعمیرات موتور سیکلت که تحت نظر اساتید شناخته شده از مقدماتی تا پیشرفته و کاملاً عملی و تخصصی در آموزشگاه فن آموزان برگزار میشود شرکت کرده و مدرک فنی حرفه ای آن را دریافت کنید. جهت مشاهده جزئیات و شرایط این دوره روی تصویر بالا کلیک کنید و یا با آموزشگاه تماس حاصل فرمایید.

تماس با فن آموزان

علت کم شدن شتاب موتور سیکلت

  • داشتن بار اضافی
  • استفاده از بنزین بی کیفیت
  • کثیف بودن فیلتر هوا
  • استفاده از رینگ و لاستیک نامناسب
  • استفاده از شمع نامناسب
  • استفاده از آیرودینامیک نامناسب
  • استفاده از گیربکس نامناسب
  • فرسوده بودن اگزوز موتور سیکلت

روشهای تقویت شتاب موتور سیکلت

  • حذف وسایل اضافی
  • افزایش کیفیت سوخت
  • تمیز کردن فیلتر هوا و کاربراتور
  • تعویض شمع
  • آیرودینامیک مناسب
  • انجام گریس کاری موتور سیکلت
  • استفاده از رینگ و لاستیک مناسب
  • تغییر دادن خورشیدی
  • تغییر گیربکس
  • اضافه کردن اگزوز

حذف وسایل اضافی

یکی از عواملی که می تواند باعث کاهش شتاب موتور سیکلت شود، وجود وسایل اضافی و سنگین و نیز قطعات سنگین بر روی دستگاه باشد. هر چه وزن موتور سیکلت بیشتر شود، موتور مجبور است توان بیشتری برای به حرکت درآوردن موتور سیکلت صرف کند و استفاده بیش از حد توان از موتور در دراز مدت باعث کاهش شتاب اولیه موتور سیکلت خواهد شد.

بنابراین بهتر است با تهیه قطعات سبک تر برای موتور سیکلت خود وزن آن را کم کنید تا فشار از روی موتور برداشته شود؛ یعنی بهتر است تمام وسایل که باعث وارد شدن فشار اضافه و یا مقاومت در برابر جریان هوا می شود را حذف کنید.

از جمله وسایلی که اضافه محسوب می شوند می توان به آینه های سنگین، طلق زمستانی، بادگیر و … اشاره کرد. وزن موتور سیکلت و همچنین وزن سر نشین عامل مهم و تاثیر گذاری در افزایش سرعت و شتاب موتور می باشد و هر چه وزن کمتر باشد، باعث تقویت شتاب موتور سیکلت خواهد شد.

افزایش کیفیت سوخت

کیفیت و میزان اشتعال سوخت در قدرت و افزایش گشتاور موتور سیکلت اهمیت زیادی دارد. اگر می خواهید موتور سیکلت خود را قوی تر کنید تا شتاب و قدرت بیشتری داشته باشد، بهتر است از بنزین با کیفیت بالا استفاده کنید. جهت این امر بنزین های سوپر با عدد اکتان بالا که درجه اشتعال بالایی دارند، مناسب می باشد.

اگر از بنزین بی کیفیت و ناخالص استفاده کنید، درون باک موتور سیکلت زنگ زدگی به وجود خواهد آمد که وجود زنگار در داخل باک باعث می شود که درصد اوکتان بنزین کاهش پیدا کند و این زنگار با بنزین واکنش شیمیایی می دهد که علاوه بر آثار زیست محیطی مخرب و به وجود آمدن بیماری ها باعث کاهش شتاب و قدرت موتور سیکلت نیز می شود.

افزایش کیفیت سوخت

توصیه می گردد که اگر به دنبال افزایش قدرت و تقویت شتاب موتور سیکلت هستید، از گاز نیتروژن استفاده نمایید؛ یعنی داخل سیلندر موتور سیکلت مقداری گاز نیتروژن وارد کنید که البته میزان وارد کردن این نیتروژن باید دقیق و محاسبه شده باشد، زیرا اگر بدون محاسبه این کار را انجام دهید خسارات مالی و جانی زیادی می تواند به بار آورد و حتی باعث به وجود آمدن انفجار گردد.

تمیز کردن فیلتر هوا و کاربراتور

فیلتر هوا که در ابتدای مطلب به آن به صورت مختصر اشاره کردیم، وظیفه دارد که از ورود گرد و غبار و ذرات دیگر به داخل محفظه احتراق موتور سیکلت جلوگیری نماید. نقش فیلتر هوا در موتور سیکلت همانند شش در بدن انسان است، وجود ترکیب مناسب سوخت و هوا به اندازه کیفیت و خالص بودن بنزین در افزایش قدرت و شتاب موتور سیکلت تاثیرگذار و با اهمیت است.

اگر کاربراتور موتور سیکلت نتواند به درستی فرآیند ترکیب هوا و بنزین را انجام دهد و نسبت ترکیب هوا و بنزین مناسب نباشد، باعث می شود نقطه اشتعال بنزین کاهش یابد و کاهش نقطه اشتعال باعث به وجود آمدن انفجار ضعیف در محفظه سیلندر خواهد شد و در پی این امر از میزان قدرت، گشتاور و شتاب موتور سیکلت کم خواهد شد.

هر چه قدر فیلتر هوا کار تصفیه هوای ورودی را بهتر انجام دهد، کیفیت بنزین بالاتر خواهد رفت و زمانی که فیلتر هوا کثیف است مقدار هوای عبوری از فیلتر کاهش پیدا می کند که این امر باعث می گردد میزان ترکیب هوا و بنزین تغییر کند.

معمولاً توصیه می شود که به ازای هر 5000 کیلومتر کار کرد موتور سیکلت فیلتر هوا را به وسیله شناور کردن آن در بنزین تمیز نمایید و کاربراتور را نیز لازم است که به ازای هر 12000 کیلومتر کارکرد موتور سیکلت تمیز نمایید.

همچنین برای تقویت کاربراتور موتور سیکلت می توانید قبل از محل ورود بنزین به کاربراتور یک فیلتر کاغذی استاندارد قرار دهید.

تعویض شمع

شمع موتور سیکلت یکی از قطعات و بخش هایی است که باعث کمک کردن به فرآیند سوخت بنزین و بهتر انجام شدن آن می شود. شمع های معمولی که در ولتاژهای 50 هزار ولتی تولید جرقه می کنند، جرقه های کوچیکی ایجاد می کنند.

هرچه جرقه بزرگ تر باشد بهتر است، زیرا باعث می شود سوختی که به محفظه سیلندر وارد می گردد دچار انفجار کامل تری شود که این امر باعث تقویت قدرت و شتاب موتور سیکلت می شود.

تعویض شمع

بهترین نوع شمع های مورد استفاده در موتورسیکلت ها شمع های سوزنی ایریدیوم که دارای یک الی چهار الکترود هستند می باشد. این شمع ها توانایی این را دارند که جرقه هایی ده برابر بزرگ تر از شمع های معمولی B8RTC ایجاد کنند.

همچنین یکی دیگر از مواردی که در ارتباط با شمع ها باعث کاهش راندمان و شتاب موتور سیکلت می شود، پلاتین های شمع می باشد. برای عملکرد درست شمع ها خوب است که به صورت منظم شمع تعویض گردد، زمان مناسب برای تعویض شمع بعد از هر 10000 کیلومتر کارکرد موتور سیکلت می باشد.

آیرودینامیک مناسب

شکل آیرودینامیکی موتورسیکلت نیز از عواملی است که در میزان سرعت و شتاب موتور سیکلت تاثیر دارد؛ به این صورت که هر چه قدر ارتفاع بدنه موتور سیکلت از سطح زمین کاهش یابد، سرعت و شتاب بیشتر خواهد شد.

علاوه بر این اگر سطح های جانبی موتور سیکلت توسط کایت های با کیفیت و مرغوبی پوشیده گردد، میزان جریان هوای کمتری به سمت قطعات نفوذ می کند؛ در نتیجه سرعت و شتاب زیاد می شود.

انجام گریس کاری موتور سیکلت

روان کاری کردن قسمت هایی از موتورسیکلت که متحرک هستند، تاثیر مناسبی بر روی تقویت شتاب و عملکرد موتور سیکلت دارد. اگر روان کاری قسمت های متحرک به صورت منظم و دوره ای انجام نشود، باعث می شود که بین قطعات اصطکاک به وجود بیاید و باعث کاهش سرعت و شتاب موتور سیکلت شود.

انجام گریس کاری موتور سیکلت

بنابراین لازم است که برای تقویت موتور سیکلت همیشه قسمت های توپی های چرخ را بعد از هر 5000 کیلومتر کارکرد موتور سیکلت با استفاده از گریس نسوز اورجینال و با کیفیت، روان کاری نمایید.

قسمت های دوشاخ عقب و قسمت گردن فرمان را هم باید بعد از هر 10000 هزار کیلومتر کارکرد موتور سیکلت گریس کاری و روان کاری کنید و زنجیر چرخ موتورسیکلت را نیز بعد از هر 1000 کیلومتر کارکرد موتور سیکلت به وسیله روغن موتور به منظور روان کاری آغشته نمایید.

استفاده از رینگ و لاستیک مناسب

گاهی اوقات شرکت های تولید کننده موتور سیکلت برای این که هزینه تمام شده محصول را کاهش دهند، از نمونه های ارزان قیمت و بی کیفیت رینگ برای موتور سیکلت ها استفاده می کنند.

وقتی رینگ نامناسب بر روی موتور سیکلت باشد قطعاً سیستم تعلیق و سایر سیستم های جدید نیز عملکرد چندان مناسبی نخواهند داشت. در این راستا برای تقویت موتور سیکلت و افزایش سرعت و شتاب آن می توانید رینگ های فوق سبک با جنس های مرغوب تهیه کنید و در موتور سیکلت خود از آن استفاده کنید.

با انجام این کار تفاوت شتاب و سرعت در موتور سیکلت را به صورت واضح حس خواهید کرد. رینگ های فوق سبک که معمولاً جنس آلومینیومی دارند، چون وزن کمی دارند باعث می شوند که نیروی حرکت تولید شده توسط موتور هدر نرود.

البته قابل ذکر است که رینگ خوب در صورتی عملکرد خوب دارد که لاستیک هایی از جنس مناسب و دارای مقدار باد کافی بر روی موتور سیکلت وجود داشته باشد تا رینگ درون آن جای بگیرد.

هر لاستیک برای هدف خاص و مسیرها و آب و هوای خاصی طراحی می شود و باید هر لاستیک مناسب شرایط خاص استفاده گردد. معمولاً لاستیک هایی که عرض کمی دارند و عاج آن ها کم عمق است، چون با هدف کاهش اصطکاک طراحی می شوند، باعث افزایش سرعت و تقویت شتاب موتورسیکلت می شوند.

تغییر دادن خورشیدی

یکی دیگر از روش هایی که باعث تقویت موتور سیکلت و افزایش شتاب آن می شود، تغییر خورشیدی عقب یا جلوی موتور می باشد که با هزینه بسیار اندکی قابل انجام است،.

خورشیدی یا چرخ دنده قسمت جلویی موتورسیکلت هر چقدر بزرگ تر باشد و یا خورشیدی قسمت عقب موتور سیکلت هر چه قدر کوچک تر باشد به همان میزان سرعت و شتاب موتور سیکلت افزایش خواهد یافت.

البته بزرگ تر کردن بیش از حد چرخ دنده جلویی یا کوچک کردن زیاد چرخ دنده عقب باعث کاهش قدرت موتور می گردد و در مواقعی که موتور از سربالایی ها عبور می کند و یا به صورت دو ترکه حرکت می کند فشار بیشتری به انجین وارد می گردد.

تغییر دادن خورشیدی

اگر خورشیدی یا چرخ دنده قسمت جلویی بزرگ تر از چرخ دنده عقب باشد، باعث ایجاد استهلاک در موتور می شود،. برای افزایش سرعت و شتاب باید چرخ دنده جلویی یک شماره بزرگ تر و یا چرخ دنده قسمت عقب موتور سیکلت را یک شماره کوچک نمایید.

توجه داشته باشید که تغییر دادن خورشیدی یا چرخ دنده به صورت غیر اصولی باعث می شود فشار وارد شده به میل لنگ، شاتون و گیربکس افزایش یابد، در نتیجه موتور دچار آسیب های جدی می گردد،

تغییر گیربکس

برای موتورسیکلت ها با توجه به اساس و رده موتورسیکلت ها توسط شرکت های سازنده گیربکس های متفاوتی بر روی موتور سیکلت قرار داده می شود.، برای موتور سیکلت های معمولی معمولاً گیربکس های قدرتی به کار برده می شود که برای ماکسیمم سرعت حدود 95 کیلومتر طراحی می شود.

بعضی از شرکت ها گیربکس های دارای 5 یا 6 دنده بر روی موتور سیکلت های معمولی داخل شهری طراحی می کنند، که این امر به این جهت است که اگر شخصی تمایل داشت با سرعت و شتاب بالاتری رانندگی کند بتواند با افزایش حجم سیلندر ( برای مثال افزایش حجم از 200 سی سی به 250 سی سی ) در دنده 5 یا 6 حدود 5 الی 10 درصد سرعت و شتاب را افزایش دهند.

البته این موضوع به این معنا نیست که اگر موتور سیکلت تعداد دنده های بیشتری داشته باشد، سرعت و شتاب بیشتری خواهد داشت. بلکه تعداد دنده های بیشتر با کنترل تقسیم سرعت و قدرت باعث تاثیر بر مصرف بهینه سوخت می گردد و باعث می شود که در سرعت ها و شتاب های بالا مثلا ۸۰ کیلومتر لرزش کم شود و موتور به صورت نرم کار کند.

اضافه کردن اگزوز

اگزوز یک قطعه ای است که در صورتی که آن را روی موتور سیکلت اضافه کنید، وظیفه دارد که دود های حاصل از احتراق بنزین از محل خروجی محفظه احتراق و رساندن هوا را خارج کند.

نقش اگزوز در میزان شتاب وسیله نقلیه غیر قابل چشم پوشی است و نقش بسزایی در این امر دارد. اگزوزهایی که حجم دود حاصل از سوخت بنزین را بیشتر و سریع تر خارج می کنند، باعث افزایش حدود 20 الی 50 درصدی شتاب و قدرت موتور سیکلت می شوند.

اضافه کردن اگزوز

بنابراین با اضافه کردن یک اگزوز به سیستم موتور سیکلت خود می توانید علاوه بر سرعت بخشیدن به ورود بنزین و هوا به داخل موتور قدرت و شتاب آن را نیز افزایش دهید. البته باید توجه داشت که به علت اثرات زیست محیطی مخربی که دود خروجی از اگزوزها دارد، لازم است که در صورت اضافه کردن اگزوز حتماً از کاتالیست در آن استفاده کنید.

علت کم شدن شتاب موتور سیکلت انژکتوری

  • گرفتگی فیلترهای هوا یا سوخت
  • کیفیت نامطلوب سوخت
  • خرابی سنسور
  • کاهش قدرت کمپرس سیلندرها

علت گاز خوردن و راه نرفتن موتور سیکلت انژکتوری چیست؟

  • خرابی کلاچ
  • خرابی سنسورهای حساس
  • مشکلات در سیستم انژکتور

خرابی کلاچ: اگر صفحات کلاچ فرسوده یا آسیب دیده باشند، انتقال نیرو از موتور به چرخ‌ ها به درستی صورت نمی‌ گیرد.

خرابی سنسورهای حساس: خرابی سنسورهای حساس مانند سنسور دریچه گاز باعث اختلال در تنظیم دقیق نسبت سوخت و هوا میشود، که منجر به احتراق ناقص و تولید نیروی ناکافی می‌ گردد.

مشکلات در سیستم انژکتور: مانند گرفتگی انژکتورها یا خرابی پمپ سوخت باعث میشود که سوخت کافی به موتور نرسد.

چرا موتور سیکلت گاز میخوره ولی راه نمیره

این مشکل معمولاً به دلیل اختلال در سیستم انتقال قدرت موتور سیکلت رخ می دهد. یکی از شایع ترین دلایل، خرابی یا فرسودگی کلاچ است. اگر صفحات کلاچ ساییده شده باشند، نمی توانند نیروی موتور را به درستی به چرخ عقب منتقل کنند. در این حالت موتور گاز می خورد اما حرکتی ایجاد نمی شود. مشکلات دیگری مانند گیر کردن کابل گاز، خرابی زنجیر یا چرخ دنده ها، و حتی مسدود شدن اگزوز نیز می توانند باعث این مشکل شوند. در برخی موارد، تنظیم نبودن کاربراتور یا سیستم سوخت رسانی نیز می تواند منجر به این وضعیت شود. برای تشخیص دقیق علت و رفع مشکل، بررسی توسط یک مکانیک متخصص موتور سیکلت توصیه می شود.

علت کم آوردن موتور سیکلت در دور بالا

  • سیستم سوخت رسانی نامناسب
  • کیفیت پایین سوخت
  • مشکل سیستم احتراق
  • تنظیم نادرست دریچه ها
  • فشار ضعیف کمپرس

سیستم سوخت‌رسانی نامناسب

کثیف شدن کاربراتور یا انژکتور: کاربراتور یا انژکتور در صورت کثیف شدن نمی‌تواند سوخت را به طور یکنواخت و صحیح به موتور تحویل دهد. این امر منجر به عملکرد ناپایدار موتور در دورهای بالا می‌شود. تمیز کردن یا تعویض این قطعات می‌تواند بهبود چشمگیری ایجاد کند.

 فیلتر سوخت مسدود شده: فیلتر سوخت وظیفه دارد تا ذرات و آلودگی‌ها را از سوخت جدا کند. اگر این فیلتر مسدود شود، جریان سوخت به موتور محدود شده و موتور در دورهای بالا کم می‌آورد. تعویض منظم فیلتر سوخت از بروز این مشکل جلوگیری می‌کند.

پمپ سوخت ضعیف: پمپ سوخت باید فشار مناسب را برای رساندن سوخت به موتور تامین کند. پمپ ضعیف یا خراب نمی‌تواند این وظیفه را به درستی انجام دهد و باعث افت عملکرد موتور می‌شود. در این صورت، بررسی و احتمالا تعویض پمپ سوخت ضروری است.

کیفیت پایین سوخت

سوخت با اکتان پایین: سوخت با اکتان پایین نمی‌تواند احتراق مناسب و کاملی را فراهم کند که منجر به کاهش توان و عملکرد موتور در دورهای بالا می‌شود. استفاده از سوخت با اکتان بالاتر می‌تواند این مشکل را رفع کند.

کیفیت پایین سوخت

مشکلات سیستم احتراق

شمع‌ های فرسوده یا کثیف: شمع‌های موتور باید بتوانند جرقه‌ های قوی و منظم ایجاد کنند. اگر شمع موتور فرسوده و کثیف باشد موجب کاهش توان موتور می‌شوند. تعویض و تنظیم این قطعات می‌ تواند به بهبود عملکرد موتور کمک کند.

سیم‌ های جرقه‌ زنی و کویل‌ ها: سیم‌ ها و کویل‌ های معیوب یا قدیمی نمی‌توانند جریان برق مناسب را برای ایجاد جرقه فراهم کنند که منجر به اختلال در احتراق می‌شود. بررسی و در صورت لزوم تعویض این قطعات ضروری است.

تنظیم نادرست دریچه‌ ها

دریچه‌ های ورودی و خروجی: دریچه‌ ها باید به درستی تنظیم شوند تا جریان هوا و سوخت به موتور بهینه باشد. تنظیم نبودن این دریچه‌ ها می‌ تواند منجر به عدم تعادل در جریان هوا و سوخت و کاهش کارایی موتور شود. این تنظیمات باید توسط تکنسین‌ های ماهر انجام شود.

فشار ضعیف کمپرس

 ساییدگی سیلندرها و رینگ‌های پیستون: فشار کمپرس باید در حد مناسبی باشد تا موتور بتواند توان لازم را تولید کند. ساییدگی سیلندرها و رینگ‌های پیستون می‌تواند باعث کاهش فشار کمپرسور و در نتیجه کاهش عملکرد موتور شود. 

علت کم و زیاد شدن گاز موتور سیکلت

  • کثیف بودن کاربراتور، گرفتگی فیلتر سوخت یا مسدود شدن جت های کاربراتور می تواند باعث رسیدن نامنظم سوخت به موتور و در نتیجه نوسان دور شود.
  • مشکلات الکتریکی مانند خرابی CDI، کویل یا وایرها نیز می تواند منجر به احتراق نامنظم و تغییرات ناگهانی در دور موتور شود.
  • گاهی اوقات، نشتی در مانیفولد ورودی یا خلأ نیز می تواند این مشکل را ایجاد کند.
  • تنظیم نبودن کابل گاز یا خرابی دسته گاز نیز می تواند باعث تغییرات ناخواسته در دور موتور شود

تاثیر صفحه کلاچ در شتاب موتور سیکلت

این قطعه وظیفه انتقال نیروی تولید شده توسط موتور به سیستم انتقال قدرت و در نهایت چرخ عقب را بر عهده دارد. یک صفحه کلاچ سالم و با کیفیت می تواند انتقال قدرت را به صورت نرم و یکنواخت انجام دهد، که این امر منجر به شتاب گیری بهتر و روان تر موتور سیکلت می شود. در مقابل، یک صفحه کلاچ فرسوده یا نامناسب می تواند باعث لغزش، کاهش انتقال قدرت و در نتیجه افت شتاب شود. علاوه بر این، نوع و جنس صفحه کلاچ نیز در میزان اصطکاک و در نتیجه کیفیت انتقال نیرو تاثیرگذار است.

صفحات کلاچ با کیفیت بالاتر می توانند تحمل گشتاور بیشتری داشته و در شرایط سخت تر نیز عملکرد خوبی از خود نشان دهند. بنابراین، انتخاب و نگهداری مناسب صفحه کلاچ می تواند تاثیر قابل توجهی بر شتاب و عملکرد کلی موتور سیکلت داشته باشد.

تاثیر صفحه کلاچ در شتاب موتور سیکلت

علت خرابی کیلومتر شمار سرعت موتور سیکلت

  • آسیب دیدگی یا قطع شدن سیم‌های متصل به کیلومترشمار
  • خرابی سنسور سرعت
  • مشکلات نرم‌ افزاری یا اختلال در مدارهای الکترونیکی

علت خفه شدن موتورسیکلت هنگام گاز دادن

اختلال در سیستم سوخت‌ رسانی:

اگر سوخت به میزان کافی یا با فشار مناسب به موتور نرسد، موتور به جای افزایش دور، خفه می‌ شود.

گرفتگی فیلتر هوا : گرفتگی فیلتر هوا باعث این مشکل میشود، زیرا مانع از رسیدن هوای کافی به موتور می‌ شود.

تنظیم نبودن کاربراتور: در موتورسیکلت‌ های کاربراتوری، تنظیم نبودن کاربراتور منجر به مخلوط نامناسب سوخت و هوا میشود. .

درباره دوره تعمیرات موتور سیکلت سوالی داری؟ از مشاوران ما بپرس تا راهنماییت کنن

جهت دریافت مشاوره رایگان شماره موبایل خود را وارد کنید.

"*" indicates required fields

Hidden
این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .
person
دریافت مشاوره رایگان

مقاله “علت کم شدن شتاب موتور سیکلت ” حاصل تلاش تیم تحریریه دپارتمان اتومکانیک بود که دوره های آموزش تعمیرات موتور سیکلت و آموزش تعمیرات دوچرخه را با ارائه مدرک فنی حرفه ای برگزار میکند. در واقع فن آموزان بزرگترین مرکز تخصصی آموزش های الکترونیک ، مکانیک و تعمیرات در تهران است که با مجوز رسمی از سازمان فنی حرفه ای کشور دوره های درآمد زا ویژه بازار کار و اشتغال از جمله آموزش تعمیرات لوازم خانگی ، آموزش برق خودرو و … را برگزار می کند.

کامنت بگذارید

 

2.7/5 - (4 امتیاز)
نویسنده مطلب
آرمان قاضیانی
پرهام انتظامی

پرهام انتظامی هستم. هشت سال سابقه کار در حوزه تعمیرات خودرو  موتورسیکلت از جمله مکانیکی و تعمیر موتور و گیربکس خودرو ، جلوبندی ماشین ، دیاگ زدن و ... دارم و در این سایت محتواهای مرتبط با مکانیک خودرو را با شما به اشتراک می گذارم.

7 پاسخ به “علت کم شدن شتاب موتور سیکلت”

  1. موتور سیکلت یاماها وینو موقعیکه به سرعت ۵۰ میرسد دیکر خوب گاز نمیخورد مثل اینکه یکی از پشت موتور گرفته است علت را توضیح بفرمایید متشکرم‌

  2. سلام ببخشین مزاحم شدم موتور سیکلت من تک نفرخیلی خوب راه میره ولی دونفرکه سوارمیشن میمیره اصلا راه نمیره شتابش کم میشه اصلا راه نمیره نمیکشه اصلا دونفره علتش ازچی میتونه باشه

  3. احتمالا شاتون یا میلنگ مشکل داره باعث میشه پیستون به درستی داخل سیلندر حرکت نکنه….

  4. احتمالا شاتون یا میلنگ مشکل داره باعث میشه پیستون به درستی داهل سیلندر حرکت نکنه….

  5. مرسی از یاد دهی شما امیدوارم خداون پشتوپناهتون باشه.

  6. یه موتور سیکلت دارم هرماه بوش وپستن خراب می کنه مدل ۸۹ افتاب مثلان مشکلش چیه با تشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمامی حقوق این وبسایت متعلق به آموزشگاه فن آموزان فیدار می‌باشد. (طرف قرارداد با خانه کارگر)
اینستاگرام
تلگرام
یوتیوب
آپارات
بستن X
ارتباط با فن آموزان
تماس با فن آموزان تلگرام واتس آپ ایتا روبیکا بله