مقایسه انواع پکیج های دیواری و مشخصات هرکدام

مقایسه انواع پکیج های دیواری و مشخصات هرکدام

امروزه از انواع پکیج ها جهت گرم کردن آب مصرفی ساختمان ها و تامین گرمای آب گرم شوفاژها و رادیاتورها استفاده می شود. در گذشته برای گرم کردن آب از موتورخانه ها استفاده میشد که این کار هزینه اضافی در بر داشت و برای ساخت موتورخانه دردسرهای زیادی را باید متحمل میشد.

اما با ورود انواع پکیج ها به بازار از این دردسرها و قیمت ها کاسته شد و هر واحد ساختمانی امکان استفاده از یک پکیج را دارد و در نتیجه نیاز به پرداخت شارژ نمی باشد. پکیج ها در انواع مختلفی دیواری و زمینی تولید می شوند که نوع دیواری آن بیشتر در ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرد. در این مقاله به معرفی و مقایسه انواع پکیج های دیواری و مشخصات هر کدام پرداخته شده است.

آموزشگاه فن آموزان دوره های تخصصی آموزش تعمیرات پکیج و آموزش نصب پکیج را تحت نظارت سازمان فنی حرفه ای کشور و بصورت 100% عملی در کارگاههای مجهز برگزار می کند. جهت شرکت در دوره ها و دریافت مشاوره رایگان با شماره 02191321001 تماس بگیرید.

پکیج دیواری چیست؟

پکیج وسیله ای است که از آن جهت گرم کردن آب مورد نیاز شوفاژها، سیستم گرمایش از کف و رادیاتور استفاده می شود. پکیج ها دارای اندازه هایی کوچک می باشند و جای زیادی را در ساختمان اشغال نمی کنند و این یکی از مزایای پکیج می باشد. همچنین با وجود استفاده از پکیج، واحدهای ساختمانی کاملا مستقل بوده و همچنین برای هزینه های موتورخانه نیازی به پرداخت شارژ ندارند. پکیج ها مصرف بهینه تری را نسبت به موتورخانه ها دارند و از این رو نقش مهمی در مصرف بهینه انرژی ایفا می کنند.
پکیج ها به طور کلی در دو دسته پکیج دیواری و پکیج زمینی قرار می گیرند که هر یک دارای ویژگی های مخصوص به خود می باشند. در ساختمان هایی که متراژ بزرگی دارند و بیش از یک حمام در آنها ساخته شده است معمولا پکیج های زمینی را مورد استفاده قرار می دهند. اما پکیج های دیواری را معمولا بر روی دیوار آشپزخانه نصب کرده و دودکشی را برای خروج دود و همچنین مکش اکسیژن به سمت بیرون هدایت می کنند. در ادامه به مقایسه انواع پکیج دیواری و مشخصات هر کدام اشاره شده است.

انواع پکیج های دیواریمقایسه انواع پکیج های دیواری و مشخصات هر کدام

پکیج های دیواری در انواع مختلفی تولید می شوند که هریک دارای مشخصاتی می باشند و در موارد مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند. یکی از طبقه بندی هایی که برای انواع پکیج های دیواری شده است بر اساس نوع محفظه احتراق آنها و همچنین تعداد مبدل هایی که دارند می باشد. در مطلب زیر به معرفی و مقایسه انواع پکیج دیواری و مشخصات هر کدام می پردازیم.

پکیج دیواری یک مبدله

تعداد مبدل های پکیج های دیواری می تواند یک یا دو عدد باشد. در پکیج دیواری یک مبدله، میان آب و شعله تنها یک مبدل وجود دارد. در واقع این پکیج ها، پکیج های قدیمی بوده و در حال حاضر استفاده چندانی ندارند. به علت استفاده از یک مبدل در این نوع پکیج ها امکان ایجاد رسوب بسیار بالاست و زمانی که اقدام به زدودن رسوب می گردد ممکن است پکیج دچار سوراخ شدن گردد.

مقایسه انواع پکیج های دیواری

پکیج دیواری دو مبدله

این پکیج ها از دو مبدل مجزا تشکیل شده اند که استفاده از دو مبدل باعث می شود تا آب گرم به صورت دائم در گردش باشد و پکیج دچار رسوب گیری نگردد. یک مبدل آب گرمی که برای شوفاژ نیاز است را تامین کرده و مبدل دیگر آب گرمی که با باز کردن شیر آب گرم مصرف می شود را تامین می نماید.

پکیج فن دار مناسب برای دودکش های کوتاهتر از 4 متر

نوع دیگری از پکیج های دیواری پکیج های فن دار می باشند. زمانی که طول دودکشی که به سمت بیرون هدایت شده است از 4 متر کمتر باشد، نیاز است تا از پکیج های دیواری فن دار استفاده شود. در واقع با استفاده از این نوع از پکیج ها دیگر نیازی نیست تا از دودکش های معمولی ساختمانی استفاده نمود.

مقایسه انواع پکیج های دیواری

پکیج بدون فن نوع دیگری از پکیج دیواری

در ساختمان هایی که دارای بالکن و یا تراس می باشند از این نوع از پکیج ها استفاده می شود. در مواقعی که ساختمان دارای دودکش باشد این نوع پکیج مورد استفاده قرار می گیرد. در واقع اکسیژنی که پکیج برای روشن شدن نیاز دارد در محل نصب تامین می گردد و مواد آلی که دی اکسید کربنی که از سوختن به وجود می آیند از دودکش به سمت بیرون هدایت می شوند.

نکات مورد نیاز در خرید پکیج دیواری

در هنگام خرید پکیج دیواری نیاز است تا به نوع پکیج مورد نظر توجه زیادی نمود و با توجه به فضای مورد استفاده، متراژ ساختمان و شرایط محیطی یکی از انواع پکیج های دیواری را انتخاب نمود. مقایسه انواع پکیج دیواری و مشخصات هر کدام می تواند کمک بسیاری را در هنگام خرید به شما نماید تا بتوانید بهترین و مناسب ترین خرید را داشته باشید.

آموزشگاه فن آموزان دوره های تخصصی پردرآمد و ویژه بازار کار از جمله دوره های آموزش تعمیرات موبایل ، آموزش برق ساختمان ، آموزش تعمیرات لوازم خانگی ، آموزش لوله کشی ساختمان و بیش از هستاد دوره دیگر را بصورت عملی و کاربردی با امکالن تجدید دوره رایگان برگزار می کند. دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان از طریق شماره 02191321001 امکانپذیر است.

4/5 - (3 امتیاز)
نویسنده مطلب
امیررضا فیروزبخت
امیررضا فیروزبخت

امیررضا فیروزبخت هستم؛ حدود یازده سال است که کار تاسیسات انجام میدهم. از جمله موتورخانه، تعمیرات پکیج ، کولرهای گازی، چیلر ، وی آر اف ، انواع لوله کشی و تمامی رشته هایی که مربوط به تاسیسات می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *