شغل تعمیرکار پکیج : بازار کار و درآمد تعمیرکار پکیج
شغل تعمیرات پکیج یکی از حیاتیترین شغلها در عرصه تاسیسات و گرمایش است. امروزه با توجه به پیشرفت تکنولوژی، بیش از پیش از پکیج های دیواری استفاده می شود. از این رو، همواره نیاز به تعمیرکار و تکنسین در این زمینه حس می شود. در این مقاله درباره شغل پکیج بصورت کامل توضیح داده ایم
تکنسین های پکیج، پکیج های بخار را نصب می کنند، مخازن آن را مونتاژ می کنند و سیستم های پکیج را بازرسی و آزمایش می کنند تا مطمئن شوند که به درستی کار می کنند. آنها همچنین ممکن است تعمیراتی را انجام دهند و در صورت نیاز قطعات را تعویض کنند. این افراد می توانند روی کوره های بلند، دودکش ها و تجهیزاتی کار کنند که به کاهش آلودگی هوا کمک می کند.
سرویس پکیج برای شناسایی پیشگیرانه هر گونه مشکل احتمالی که می تواند به مشکلات گران تبدیل شود بسیار مهم است. سرویس دیگ شما باید به طور منظم انجام شود تا اطمینان حاصل شود که هیچ مشکل جدیدی مانند نشت گاز یا ترک خوردگی لوله ها وجود ندارد. به طور کلی، شما باید دیگ بخار خود را هر 12 ماه یکبار توسط یک مهندس یا تکنسین ایمنی سرویس کنید که تعدادی بررسی مختلف را انجام می دهد و مطمئن می شود که پکیج شما مطابق انتظار کار می کند.
اگر علاقه مند به تعمیرات پکیج هستید میتوانید در دوره آموزش تعمیرات پکیج که به صورت صفر تا صد و کاملاً عملی و تخصصی در آموزشگاه فن آموزان برگزار میشوند شرکت کرده و مدرک فنی حرفه ای آن را دریافت کنید. جهت مشاهده شرایط این دوره روی تصویر بالا کلیک کنید و یا با ما تماس بگیرید.
عناوین این نوشته:
- شغل تعمیرکار پکیج
- بازار کار شغل تعمیرات پکیج
- مهارت های مورد نیاز برای شغل تعمیرکار پکیج
- میزان درآمد یک تعمیرکار پکیج چه قدر است؟
- چه عواملی بر میزان درآمد یک تعمیرکار پکیج تأثیر می گذارند؟
- نکات مهم در رابطه با شغل تعمیرکار پکیج
- مهارت های لازم برای شغل نصب و تعمیرکار پکیج
- ابزار و لوازم مورد نیاز نصب و سرویس پکیج
شغل تعمیرکار پکیج
از آن جا که سر و کار داشتن با سیستم پیچیده پکیج به دانش و مهارت بالایی نیاز دارد باید نصب، تعمیر و سرویس کردن پکیج را به عهده کسانی بگذارید که در این زمینه آموزش های لازم را دیده اند و دوره های مربوطه را گذرانده اند. این متخصصان در طول دوره ها اطلاعات و تجربیات زیادی را کسب می کنند و کار کردن با ابزارهای مختلف را یاد می گیرند که آن ها را قادر می سازند به تمامی امور مربوط به پکیج رسیدگی کنند. به این ترتیب هر فردی که زمانی آبگرمکن تعمیر می کرده است نمی تواند بدون آموزش وارد این شغل شود.
یک تعمیرکار پکیج نیازی به تحصیلات آکادمیک ندارد و فقط کافی است که اندکی علاقه و پیش زمینه در انجام کارهای فنی داشته باشد. البته بهتر است که تحصیلات مقدماتی فرد در رابطه با مکانیک و الکترونیک باشد تا بهتر بتواند در این زمینه فعالیت کند. اگر کسی این گونه تحصیلات را نداشته باشد هم می تواند با گذراندن دوره های مقدماتی و پیشرفته مرتبط با نصب و تعمیرات پکیج و قبول شدن در امتحانات می تواند وارد بازار کار شود.
بازار کار شغل تعمیرات پکیج
به طور کلی در برهه ای از زمان زندگی می کنیم که در سراسر کشور ساخت و سازهایی در حال انجام است و سعی بر آن است که در این ساختمان ها اصول مدیریت و بهینه سازی مصرف انرژی تا حد امکان رعایت شود. از سوی دیگر، با توجه به اینکه تکنولوژی پکیج ها سخت و پیچیده است بهتر است که خدمات نصب و یا تعمیر این حوزه را یک فرد متخصص در این زمینه انجام دهد. بنابراین شغلی رو به رشد است که نیاز به آن روز به روز بیشتر حس می شود.
میزان موفقیت شما در این شغل تاثیر پذیر از موارد متعددی می تواند باشد. از جمله این عوامل می توان به میزان سرعت عمل شما و همچنین نحوه برخورد با مشتری و خوش قول بودن اشاره کرد. علاوه بر آن هرچه شهر بزرگتر و پر جمعیت تر باشد نیاز به تعمیرکاران پکیج بیشتر حس می شود و این کار بیشتر رونق دارد.
مهارت های مورد نیاز برای شغل تعمیرکار پکیج
- توانایی لوله کشی آب پکیج دیواری
- توانایی جوشکاری
- توانایی فلزکاری
- توانایی رسوب گیری پکیج
- آشنایی با نحوه تعویض و تست قطعات پکیج
- فلزکاری
- هواگیری پکیج
- آشنایی با نحوه سرویس پکیج
- تشخیص و عیب یابی مشکلات مربوط به پکیج
- توانایی رفع کدهای خطای مربوط به انواع پکیج ها
- قابلیت انجام محاسبات مربوط به دودکش و تست کیفیت آن
میزان درآمد یک تعمیرکار پکیج چه قدر است؟
جا دارد در این قسمت به این موضوع اشاره کنیم که تعرفه هریک از خدمات مربوط به تعمیر و سرویس پکیج از جانب اتحادیه مربوط به آن شغل تعیین می شود. در نتیجه هرچه مشتریان شما بیشتر باشد به همان نسبت درامد شما هم بیشتر می شود. البته توانایی های شما هم تعیین کننده درآمد شماست. هرچه سعی کنید بصورت تخصصی تر روی یکسری از خدمات کار کنید و بر روی برندهای به نام تسلط بالایی داشته باشید، و علاوه بر همه این موارد تبلیغات موثری انجام دهید، درآمد شما می تواند رشد زیادی داشته باشد.
با این اوصاف در نهایت علاوه بر تمام موارد ذکر شده در بالا باید دانست که در حرفه های فنی میزان درآمد هر فرد به توانایی ها و پشتکار شما وابسته خواهد بود. به طور میانگین درآمد یک فرد تعمیرکار پکیج می حدود 15 تا 30 میلیون است که البته برای هرکسی این میزان متغیر می باشد و رقم ثابتی نیست.
چه عواملی بر میزان درآمد یک تعمیرکار پکیج تأثیر می گذارند؟
هر چه پشتکار بیشتری داشته باشید و میزان ساعت کاری شما بیشتر باشد طبیعتاً درآمد بیشتری خواهید داشت. عامل دیگری که بر میزان درآمد یک تعمیرکار تأثیر می گذارد سطح سواد و اطلاعات فرد است. هرچه اطلاعات بیشتری درباره سیستم پکیج های مختلف داشته باشید و هر چه بیشتر دانش خود را به روز کنید با گذشت زمان مشتری های خود را از دست نخواهید داد و همواره کارآیی خود را حفظ می کنید. بدیهی است که مشتریان همواره به دنبال تعمیرکاران ماهر هستند و حتی اگر از سطح مهارت شما راضی باشند شما را به اطرافیان خود نیز معرفی خواهند کرد.
عامل دیگری که منجر به افزایش درآمد تعمیرکار پکیج میشود سرعت عمل است. از آن جا که پکیج آب گرم مورد نیاز اهالی منزل را فراهم می کند و در زمستان گرمای خانه را به تعمین میکند و یک دستگاه بسیار مهم محسوب می شود که خراب شدن آن دردسرهای زیادی را به دنبال دارد.
معمولاً زمانی که پکیج خانه ای با مشکل رو به رو می شود افراد آن خانه تمایل دارند که هرچه سریعتر مشکل آن حل شود و به عملکرد عادی خود بازگردد. بنابراین، اگر در کار خود سرعت عمل داشته باشید و با مهارت بالای خود بتوانید فوراً عیب سیستم را تشخیص دهید و به تعمیر بپردازید قطعاً در جلب رضایت مشتریان موفق خواهید بود.
داشتن روابط عمومی بالا و توانایی در برقراری ارتباط با مشتریان یکی دیگر از عوامل موفقیت در کار است. زمانی که به عنوان تعمیرکار پکیج وارد یک خانه یا اداره می شوید باید بتوانید با مشتری خود ارتباط برقرار کنید و هر سؤالی که باعث می شود به تشخیص شما سرعت داده شود را از او بپرسید. بدیهی است که در هر رشته و شغلی انجام تبلیغات خوب، بر افزایش تعداد مشتریان و متعاقباً افزایش درآمد اثر گذار خواهد بود.
نکات مهم در رابطه با شغل تعمیرکار پکیج
شغل تعمیر و نصاب پکیج دیواری از جمله مشاغلی است که همانند شغل کولر گازی نیاز به آن در برخی از فصول سال بیشتر استو دارای بازار کار بهتری در آن زمان ها است. برای مثال، در ماه هایی از سال مثل ابتدای زمستان به علت سرما در تمام طول این فصل، تقاضای تعمیر، سرویس و یا نصب و راه اندازی پکیج برای سیستم گرمایشی ساختمان ها بیشتر است.
به همین خاطر، افرادی که در این حرفه مشغول به کار هستند باید آمادگی لازم برای ایام ابتدای زمستان را داشته باشند تا بتوانند خدمت به موقع و خوبی را به مشتریان ارائه دهند. برای مثال چنانچه به تنهایی مشغول به فعال هستید برای این فصول یک نیروی کمکی استخدام کنید تا هم درآمد بیشتری کسب کنید و هم با کیفیت بهتری به امورات مشتریان رسیدگی کنید.
دانش خود را به روز رسانی کنید. شرکت های تولید کننده همواره در حال تولید سیستم های جدید با قابلیت های بیشتر و بهتر هستند و در تولیدات خود تنوع ایجاد می کنند. برای این که بتوانید از پس تعمیر و نصب انواع مدل های پکیج بربیایید باید همواره در مورد پکیج های جدید و نوع عملکرد آن ها مطالعه کنید و دانش خود را به روز نگه دارید.
مهارت های لازم برای شغل نصب و تعمیرکار پکیج
- فلزکاری
- جوشکاری
- لوله کشی آب سرد و گرم
- نصب پکیج
- نصب و تست دودکش پکیج
- تشخیص مشکلات اجزای مختلف پکیج و تعمیر آن ها
- نحوه تعویض قطعات پکیج
- طریقه رسوب گیری پکیج
علاوه بر موارد گفته شده یک تعمیرکار باید بتواند شوفاژهای متصل به پکیج را نیز رسوب گیری و راه اندازی کند. آشنایی با انواع کدهای خطا و تست کیفیت دودکش و انجام لوله کشی پکیج نیز از وظایف دیگر تعمیرکاران پکیج هستند که باید در آن ها مهارت لازم را کسب کنند.
ابزار و لوازم مورد نیاز نصب و سرویس پکیج
- دریل
- انواع پیچ گوشتی
- دم باریک
- انواع آچار
- انبر قفلی
- فاز متر
- گیج فشار سنج
- تلمبه
- شیر پر کن
- دستگاه اتو لوله
- دستکش کار نازک
- سیم سیار
- متر
- تراز
- سمباده پوساب
- مسواک یا برس
- چراغ قوه کوچک
- آهنربا
- ماژیک
- چکش
- سوزن
- جک یا پایه اجاق گاز
- سیم چین
جهت دریافت مشاوره رایگان شماره موبایل خود را وارد کنید. فیلد های "*" اجباری هستند
مقاله “شغل تعمیرات پکیج” حاصل تلاش تیم تحریریه دپارتمان تاسیسات آموزشگاه فن آموزان بود که دوره های آموزش نصب پکیج و… در آن با ارائه مدرک فنی حرفه ای برگزار میگردد.
امیررضا فیروزبخت هستم؛ حدود یازده سال است که کار تاسیسات انجام میدهم. از جمله موتورخانه، تعمیرات پکیج ، کولرهای گازی، چیلر ، وی آر اف ، انواع لوله کشی و تمامی رشته هایی که مربوط به تاسیسات می شود.
سلام جناب مهندس وقتتون بخیر
پکیج ما بوش مدل کلاسیک دودکشدار هست به صورت مکرر روشن میشه بعد از ۶ ثانیه جرقه زدن علامت تشخیص شعله میاد، بعد شعله زیاد میشه بعد کم میشه یهو قطع میشه کلأ حدود هفت هشت ثانیه میشه. به همین روال هم آب گرم متناسب با درجه تنظیم شده میده هم رادیاتور رو متناسب گرم میکنه تقریبا تو زمان بیشتر. چندتا تعمیرکار آوردم بی نتیجه بود. تعداد میله یون ها یا طول میله رو زیاد میکنم که با نقاط بیشتری از شعله تماس داشته باشه خوب میشه و بعد از یه مدت باید دوباره افزایش بدم تا درست بشه مثلا پارسال دوتایی کردم سه ماه بعد سه تایی جواب داد والان چهارتایی. اینکه علامت شعله رو ال سی دی میاد یعنی شعله رو تشخیص میده؟ ممنون میشم راهنمایی کنید اشکال از کجاست با تشکر
سلام مطالب خیلی مفید بود باتشکر
سلام دوست عزیز، زنده باشید. ممنون از توجهتون.