تفاوت دزدگیر اماکن معمولی و سیمکارتی
شناخت انواع دزدگیر اماکن برای خرید یا نصب دزدگیر از سری موضوعاتی است که همواره مشتریان در پی دانستن آن هستند. دزدگیر اماکن مانند تمامی محصولات هوشمند دیگر انواع مختلفی دارد از جمله دزدگیر اماکن معمولی و سیمکارتی که خیلی از افراد تفاوت این دو دزدگیر را نمیدانند. ما درباره تفاوت دزدگیر اماکن معمولی و سیمکارتی صحبت کرده ایم.
همانطور که از نام دزدگیر اماکن پیداست ، یک سیستم امنیتی قوی برای اماکن صنعتی و مسکونی هست که تمامی ورودی های غیر مجاز و نامتعارف را گزارش می دهد. در واقع دزدگیر اماکن یکی از لازمههای امنیتی خانهها و اداره جات و مغازهها در قرن اخیر به حساب میآید. این سیستم که به سیستم اعلام سرقت نیز معروف است وسیله ای است که به هنگام گذر از یک حریم خصوصی با درآوردن صدا از خود ، این عمل غیرقانونی را اعلام میکند.
همان محصولی که از ابتدای کار با یک زنگ ساده بر روی درب خروجی خانه ها شروع به کار کرده بود امروزه به کمک پیشرفت تکنولوژی توانسته است تا به تکامل و کارآیی برسد. دزدگیر های موجود در بازار از لحاظ ظاهر در انواع و اشکال مختلفی به بازار آمده اند ، اما به طور کلی همه آنها دارای یک ساختار مشترک می باشند ، اکثر آنها دارای خط تحریک بسته و خط تحریک باز هستند که محل وصل حسگر باز و حسگر بسته میباشند و همچنین دارای کلید سوئیچ آلفا یا کلید معمولی و یا قفل رمزی و یا کلید کنترل از راه دور برای خاموش روشن کردن دستگاه می باشند.
همچنین مدارهای دزدگیر شامل مدار شارژ باطری جهت قطع شدن برق دستگاه بوده و دارای مدار آژیر نیز میباشند. و در انتها دزدگیرها گاهشمار ورود و گاهشمار خروج و گاهشمار آژیر دارد و ممکن است مجهز به تلفن کننده خودکار در زمان تحریک نیز باشند. دزدگیر اماکن از یک سانترال مرکزی شروع میشود که مغز اصلی است و سنسورها و ورودیها بعد از پردازش به صورت کدهای خاص به ترانسیستورها و رله های انتقال دهنده و دزدگیر به کار میافتد. دزدگیرهای اماکن از ماژول ها و سنسورهای مختلف پشتیبانی می کنند که این سنسورها برای شرایط و مکانهای مختلفی طراحی شدهاند و به تولید رسیده اند.
خرید دزدگیر اماکن و پیدا کردن بهترین نوع آن یکی از دغدغههای مهم کسانی هست که به دنبال ایجاد امنیت برای محل کار و زندگی خود هستند. انواع دزدگیر اماکن که در بازار موجود می باشد با تکنولوژیهای مختلف و تنوع بالا ، باعث سردرگمی بسیاری از خریداران دزدگیر اماکن ای و سیستم امنیتی شده است. دزدگیر اماکن انواع مختلفی مانند بیسیم ، سیم کارتی و….. دارد ، که با توجه به استقبالی که مردم برای ایمنسازی اماکن داشتهاند ، فروش برندهای زیر روز به روز در حال افزایش است: پارادوکس و فایروال. در این مقاله به تفاوت دزدگیر اماکن معمولی و سیمکارتی پرداخته ایم. با ما همراه باشید.
آموزشگاه فن آموزان دوره تخصصی آموزش نصب دزدگیر اماکن را در کارگاه های مجهز و با ارائه مدرک بین المللی برگزار می کند. این دوره ها تحت نظارت سازمان فنی و حرفه ای و با امکان بازآموزی رایگان ارائه می شوند. برای مشاهده سرفصلهای دوره تابلو برق روی تصویر بالا کلیک نمایید.
عناوین این نوشته:
انواع دزدگیر اماکن
- دزدگیر اماکن بیسیم
- دزدگیر اماکن سیمکارتی
- دزدگیر اماکن تحت شبکه
- دزدگیر اماکن ساده مبتنی بر آژیر و هشدار محلی
- دزدگیر اماکن با سیستم آلارم با استفاده از خطوط تلفن ثابت
دزدگیر اماکن سیمکارتی یا معمولی؟
البته ما در این مقاله سعی داریم تا تفاوت دزدگیر اماکن سیمکارتی و معمولی را شرح دهیم.
ویژگی های دزدگیر اماکن آژیری یا معمولی
این مدل از دزدگیرهای اماکن ساده ترین و قدیمی ترین نوع دزدگیر میباشند که هیچ آلارم و هشداری را از راه دور ارسال نمیکنند. در این نوع دزدگیر ها تنها اتفاقی که میافتد این است که آژیر به صدا درآمده توسط پنل دزدگیر نقش حفاظت از محیط را بر عهده دارد. متاسفانه از آنجایی که سارقان به راحتی میتواند آژیر این سیستمها را از کار بیندازند ، چنین سیستم هایی از لحاظ امنیتی از امنیت بسیار پایینی برخوردار هستند.
شما به عنوان یک خریدار دزدگیر اماکن ، پیش از هر چیزی برای خرید یک دزدگیری که فقط زننده است ، بهتر است در مورد محلی که در آن زندگی و یا کار می کنید کمی فکر کنید. آیا در محلی که شما کار می کنید و یا زندگی می کنید از همسایگان شما کسی هست که همیشه مراقب باشد و بتواند به محض شنیدن صدای آژیر با پلیس تماس بگیرد ؟ اگر پاسخ شما به این سوال مثبت است شما می توانید از این نوع دزدگیر اماکن استفاده کنید.
ویژگی های دزدگیر اماکن سیمکارتی
دزدگیر اماکن سیمکارتی یکی از محصولات سیستم های حفاظتی هست که مجهز به یک ماژول سیم کارت گردیده و کاربر می تواند توسط این ماژول فرمان ها و امور خود را به صورت کد های دستوری ارسال کند و دستگاه را از راه دور فعال و یا غیر فعال کند و یا از دیگر امکانات دستگاه استفاده کند. دزدگیرهای سیمکارتی مجهز به ماژول ارتباطی هستند و قطع برق و قطع تلفن شهری را از طریق پیامک اطلاع رسانی می کند. این سیستم حفاظتی توسط دستگاه اندروید نیز قابل کنترل است و نرم افزار اندروید مانند ریموت کنترل عمل مینماید و کاربر میتواند از راه دور سیستم حفاظتی را فعال و یا غیر فعال نماید.
دزدگیر اماکن سیم کارتی ، از بروزترین و جدیدترین سیستم های امنیتی ضد سرقت محسوب می شود. دزدگیرهای سیمکارتی ، به دوست گیرهای اطلاق می شود که در هنگام اعلام خطر ، دزدگیر مرکزی از طریق سیم کارت جاسازی شده در داخل دستگاه شروع به ارسال پیامک و یا تماس با شماره های می شود که از قبل در حافظه دستگاه ثبت شده باشد. از جمله مکان هایی که می توانید از این دزدگیر در آن استفاده کنید ، مغازه ها یا دفاتر کار و یا منازل شما می باشد.
دزدگیرهای اماکن سیمکارتی که یکی از انواع دزدگیر اماکن به شمار می رود ، از مهمترین ارکان هوشمندسازی ساختمان نیز محسوب میشود. امروزه با پیشرفت تکنولوژی و ابداع سیمکارتهای تلفن های همراه ، شرکتهای سازنده دزدگیر های اماکن و راهکار دوم برای اطلاع رسانی به هنگام سرقت در نظر گرفتند.
دزدگیر های اماکن معمولی از خط تلفن ثابت شهری برای اطلاع رسانی استفاده می کنند که در این روش متاسفانه با قطع شدن خط تلفن امکان آژیر یا تماس با شماره ای که از قبل ذخیره شده وجود ندارد. در واقع دزدگیرهای اماکن سیم کارتی نسل پیشرفت تر دزدگیرهای اماکن معمولی هستند. از قابلیتهای این دزدگیر اماکن می توان به ارسال پیامک ، اعلام اتمام باتری چشمی بیسیم متصل به پنل مرکزی دزدگیر ، اعلام قطع برق دزدگیر ، امکان فعال کردن و یا غیر فعال کردن دزدگیر از طریق پیامک و یا نرم افزار گوشی هوشمند و……. اشاره کرد.
در این نوع دزدگیر علاوه بر تماس و پخش پیام در هنگام تحریک ، شما پیامک هایی را نیز دریافت می کنید که گزارشاتی از قبیل فعال و یا غیر فعال شدن سیستم توسط کاربران دیگر ، قطع جریان برق شهر، تحریک سیستم در هنگام سرقت ، اعلام زون تحریک شده در محل و…. را به شما اطلاع می دهد.
همچنین محل نصب دزدگیرسیمکارتی باید از لحاظ آنتن دهی بررسی شود ، تا آنتن دهی ضعیف نباشد. زیرا اگر آنتن دهی ضعیف باشد عملکرد سیستم را دچار مشکل می کند و ضریب امنیتی را پایین می آورد. از جمله مزایای دیگر اعلام سرقت سیم کارتی که پیشتر نیز با آن اشاره شد ، این است که نرم افزارهایی برای راحتی کار کنترل این سیستم ها می توانند بر روی موبایل های اندروید شما نصب شوند ، که این نرم افزارها قابلیت های تنظیم دستگاه و کنترل آن را به طور کامل انجام میدهند.
از جمله امکانات تلفن کننده سیمکارتی می توان به موارد زیر اشاره کرد
- امکان شارژ سیم کارت از طریق پیامک و نرم افزار موبایل
- کنترل از راه دور برای مشاهده میزان آنتن دهی تلفن کننده
- قابلیت وصل کردن تلفن خط شهری برای پشتیبانی بیشتر تلفن کننده
- امکان ارسال پیامک برای اطلاع دادن وضعیت های مختلف کاری
- امکان فعال و غیر فعال کردن رله ها از طریق پیامک و نرم افزار موبایل
- قابلیت ضبط پیام بر روی تلفن کننده سیم کارتی
- امکان ارسال پیامک در صورت قطعی برق
- امکان ارسال پیامک در زمان فعال کردن و غیر فعال کردن دستگاه
- قابلیت مشاهده شارژ سیم کارت از طریق پیامک و نرم افزار موبایل
- امکان روشن و خاموش کردن دستگاه از راه دور با پیامک و نرم افزار موبایل
تفاوت دزدگیر اماکن اینترنتی و سیمکارتی
- تفاوت در نحوه اطلاع رسانی
- قابلیت کنترل از راه دور
- امکانات و قابلیتهای پیشرفته
- هزینه و نگهداری
- قابلیت اطمینان و امنیت
تفاوت در نحوه اطلاع رسانی
دزدگیرهای معمولی از طریق آژیر و صدای بلند، وقوع خطر را اعلام می کنند. این صدا همسایگان و افراد نزدیک به محل را مطلع میکند. اما در دزدگیرهای سیمکارتی، علاوه بر آژیر، سیستم از طریق تماس تلفنی یا پیامک، مستقیماً صاحب ملک یا افراد تعیین شده را در هر نقطه ای از دنیا مطلع می سازد. این قابلیت باعث می شود حتی در زمانی که کسی در اطراف محل حضور ندارد، امکان اطلاع رسانی سریع وجود داشته باشد.
قابلیت کنترل از راه دور
یکی از مهم ترین مزیت های دزدگیر سیمکارتی، امکان کنترل از راه دور سیستم است. صاحب ملک از طریق تلفن همراه خود، سیستم را فعال یا غیرفعال میکند، تنظیمات را تغییر میدهد و حتی وضعیت سنسورها را بررسی میکند. در مقابل، دزدگیرهای معمولی تنها از طریق کیپد یا ریموت کنترل در محل قابل کنترل هستند و برای هرگونه تغییر در تنظیمات، نیاز به حضور فیزیکی است.
امکانات و قابلیتهای پیشرفته
دزدگیرهای سیمکارتی مجهز به امکانات پیشرفته تری هستند. این سیستم ها علاوه بر تشخیص سرقت، خطراتی مانند آتش سوزی، نشت گاز و حتی قطع برق را تشخیص داده و گزارش میدهند. همچنین امکان اتصال به دوربین های مداربسته و کنترل همزمان آنها وجود دارد. در دزدگیرهای معمولی، معمولاً این قابلیت ها محدودتر است و عمدتاً بر تشخیص ورود غیرمجاز تمرکز دارند.
هزینه و نگهداری
از نظر هزینه، دزدگیرهای سیمکارتی گران تر از انواع معمولی هستند. علاوه بر هزینه خرید اولیه، نیاز به شارژ مداوم سیمکارت و پرداخت هزینه های مخابراتی دارند. همچنین نصب و راه اندازی آنها پیچیده تر است و نیاز به تخصص بیشتری دارد. در مقابل، دزدگیرهای معمولی هزینه اولیه کمتری دارند و نگهداری آنها ساده تر است، اما امکانات محدودتری ارائه می دهند.
قابلیت اطمینان و امنیت
از نظر امنیتی، دزدگیرهای سیمکارتی قابلیت اطمینان بیشتری دارند. آنها از سیستم های رمزنگاری پیشرفته استفاده می کنند و امکان دستکاری یا قطع سیستم توسط سارقان در آنها کمتر است. همچنین در صورت قطع برق یا خط تلفن ثابت، همچنان قادر به کار هستند. در مقابل، دزدگیرهای معمولی ممکن است با قطع برق یا دستکاری سیم ها از کار بیفتند و امنیت کمتری داشته باشند.
جهت دریافت مشاوره رایگان شماره موبایل خود را وارد کنید. فیلد های "*" اجباری هستند
مطلبی که در رابطه با تفاوت دزدگیر اماکن معمولی و سیمکارتی بود خواندید حاصل تلاش تیم تحریریه آموزشگاه فنی حرفه ای فن آموزان بود. فن آموزان با برگزاری دوره های تخصصی رشته برق مانند آموزش نصب دوربین مداربسته و دیگر رشته های مرتبط با برق در تلاش است تا در بهبود اشتغال زایی در صنعت برق کشور تاثیری حتی کوچک داشته باشد.
سیامک رشوند هستم فعال در حوزه نصب و تعمیر سیستم های حفاظتی و امنیتی مجتمع های مسکونی ، تجاری ،اداری و .... در این سایت در مورد نصب دوربین ها ، دزدگیرهای اماکن و منازل ، نصب اعلام حریق های متعارف و آدرس پذیر، نصب سانترال و کرکره برقی و حوزه های مرتبط دیگر مطلب می نویسم.