صفر تا صد مهاجرت از طریق plc

صفر تا صد مهاجرت از طریق plc

امروزه اکثر افراد دنبال مهاجرت هستند و نمی توان آن را نفی کرد. متاسفانه بسیاری از افراد دنبال پناهنده شدن می باشند که ما اصلا این مورد را توصیه نمی کنیم و ترجیح می دهیم فرد به صورت دانش آموخته یا داشتن مهارت به کشور خارجی وارد شود. بحث PLC بحثی می باشد که خواهان زیادی دارد.

آموزش plc

در نظر بگیرید که تمامی کار ها به صورت اتوماتیک و اتوماسیون انجام می شود. یعنی به جای این که یک نفر وسیله ای را برداشته و سر جایش قرار دهد، در تمامی شرکت های تولیدی چه در داخل و چه در خارج از ایران، PLC ها انجام می دهند. شرکت ها یا کشور های صنعتی نیازمند نیرو هایی هستند که این ربات ها را کنترل کند.

در کشور های آلمان، کانادا، استرالیا و غیره تعداد زیادی کارخانه وجود دارد که بسیاری از امور به وسیله ربات انجام می شود. به این معنا که خط تولید کاملا رباتیک بوده ولی رباتیک بودن به معنی از بین رفتن شغل ها نیست. چه کسانی باید این ربات ها را برنامه ریزی کرده و در صورت لزوم، تغییر برنامه دهد؟ مسلما جواب این سوال مشخص است. کسی که برنامه نویس، اجرا کننده، طراح یا مسلط به عوامل مختلف بحث PLC باشد. به خاطر همین موضوع بحث PLC به یکی از باب ترین تقاضا ها برای کشور های مهاجرت پذیر می باشد. به طور مثال اگر شرکتی در آلمان بخواهد افرادی را به عنوان مهاجر قبول کند، ترجیح می دهد شخصی را قبول کند که بتواند به آسانی سیستم شرکت را به طور کامل اجرا کند.

به همین دلیل بحث PLC را برای مهاجرت توصیه کرده و در آموزشگاه قسمت های مختلف را پوشش می دهیم. تمرکز اصلی ما روی PLC های زیمنس و نرم افزار تیا پرتال می باشد. بالاخره خیلی از شرکت های خارج از ایران از PLC های شرکت زیمنس استفاده می کنند. در کنار این ها، PLC های دیگر مانند دلتا، فتک و کینکو و به جز بحث پی ال سی، بحث تاچ پنل ها، درایو ها به کار آموزان توضیح داده می شود. در انتها مبحث نقشه کشی و نرم افزارEplan آموزش داده می شود. مهم ترین قسمتی که خواهان زیادی دارد، مبحث شبکه های صنعتی است.

افرادی که علاقه به مهاجرت هستند، در صورتی که کاریابی های خارج از کشور مانند آلمان را بررسی کنند، در بحث PLC به دنبال افرادی مسلط به پروفی نت، پروفی باس در شبکه های صنعتی هستند. بحث پروگرم کردن PLC ها، سروو درایو ها، اینورتر ها و تاچ پنل یا همان HMI مربوط به بحث PLC بوده که از تقاضا های خارج از کشور می باشد.

آموزشگاه فن آموزان با توجه به داشتن اطلاعات کافی در مورد تقاضا های خارج از کشور، سر فصل های دوره آموزش PLC را طوری طراحی کرده است که افرادی که مایل به مهاجرت از طریق PLC هستند، بتوانند این کار به صورت کاملا راحت انجام دهند. بسیاری از کار آموزان آموزشگاه ما، بالغ بر 70 تا 80 درصد آن ها در کشور های خارجی مانند آلمان مشغول به فعالیت هستند و حقوق های بالایی دارند. پایین ترین میزان حقوق افراد شاغل در حوزه PLC، 3000 یورو بوده که با جست و جو در اینترنت متوجه حقوق بالا و درآمد عالی آن ها خواهید شد.

کارآموزان ما به جز آلمان، کشور های دیگری مانند آمریکا، کانادا، استرالیا و دیگر کشور های اروپایی را انتخاب کرده و مشغول به کار هستند. این دوره دارای گروه واتساپی بوده که شرکت کنندگان دوره به صورت نامحدود در این گروه عضو بوده و دارای پشتیبانی نامحدود هستند. می توانند سوالات و اشکالات را در گروه مطرح کرده و اساتید به آن ها پاسخگو باشند. پروژه های مشترک از راه دور قابل انجام بوده و در برنامه نویسی و سایر قسمت ها به آن ها کمک می کنیم. در تمامی زمبنه ها له افراد کمک کرده و این طور نیست که در ادامه راه آن ها را رها کنیم.

همچنین آموزشگاه فن آموزان دوره های تخصصی آموزش تابلو برق صنعتی ، آموزش رباتیک و آموزش هوشمند سازی ساختمان را بصورت عملی و ویژه بازار کار و مهاجرت برگزار می کند. تمامی دوره ها با اعطای مدرک فنی حرفه ای قابل ترجمه می باشد. جهت اطلاع از نحوه شرکت در دوره ها و دریافت مشاوره رایگان با شماره 02191321001 تماس بگیرید.

فیلم توضیح کامل مهاجرت از طریق plc

مهاجرت از طریق PLC

امروزه افراد زیادی به دنبال مهاجرت به کشور های خارجی از طریق مهاجرت کاری می باشند. یکی از حوزه های محبوب افراد فنی علاقه مند به مهاجرت، PLC می باشد. با توجه به انجام امور به صورت اتوماتیک توسط ربات ها و تجهیزات در کارخانه ها، شاهد بالا رفتن میزان نیاز به نیروی کار متخصص در طراحی، برنامه نویسی، اجرا و کنترل امور صنعتی در کشور های در حال توسعه و توسعه یافته هستیم. در این مقاله ضمن معرفی شغل PLC و شرح وظایف افراد شاغل در این حوزه، به بررسی بازار کار و درآمد شغل PLC در خارج از کشور می پردازیم.

صفر تا صد مهاجرت از طریق plc

معرفی شغل PLC

PLC ها کنترل کننده منطقی برنامه پذیر بوده که در پروژه های صنعتی و خط تولید کاربرد زیادی دارند. این کنترل کننده ها با دریافت ورودی از سنسور ها و پردازش آن ها به منظوردستیابی به هدف مورد نظر، خروجی های قابل اندازه گیری را تولید می کنند. PLC مخفف Programmable Logic Control بوده که نقش مهمی در خطوط تولید، دستگاه های رباتیک، فرآیند های صنعتی و شبکه های صنعتی دارند. امروزه استفاده از دانش پی ال سی در خودکار سازی و انجام امور مربوط به شروع، توقف، افزایش یا کاهش سرعت و غیره به صورت اتوماتیک در سطح های مختلف چه در داخل و چه در خارج از کشور گسترش یافته است.

معرفی شغل plc

وظایف برنامه نویس PLC

برنامه نویس PLC بسته به میزان مهارت و تخصص در این حوزه وظایف مختلفی بر عهده دارد.اما مسئولیت های اصلی بین تمامی برنامه نویسان شاغل در پروژه های صنعتی یکسان بوده و شامل موارد زیر است:

  • ارزیابی پروژه از طریق بازدید حضوری از محیط های تولید
  • ترسیم مدار های شماتیک
  • مستند سازی برنامه ها
  • تست و عیب یابی برنامه ها
  • نصب برنامه ها
  • پشتیبانی فنی از پروژه
  • تعمیر و نگهداری در صورت وجود مشکل

مهارت های مورد نیاز برای شغل PLC

افراد موفق در زمینه OLC و برنامه نویسی پروژه های صنعتی باید در حوزه مهندسی برق، مهندسی مکانیک و هم چنین توسعه نرم افزار تخصصی کافی داشته و با تجزیه و تحلیل مسائل در ارئه پروژه های صنعتی موفق شوند. مهارت های مورد نیاز برای شغل PLC شامل موارد زیر است:

  • دانش فنی در خصوص برق و مکانیک
  • طراحی و توسعه نرم افزاری
  • ذهنیت تحلیل و انتقادی
  • حل مسئله
  • داشتن دقت و ظرافت
  • توجه به جزئیات
  • برنامه نویسی

وظایف برنامه نویس PLC

مشاغل مرتبط با PLC

با توجه به انجام بسیاری از امور به صورت اتوماتیک و راه اندازی خط تولید در کارخانه های مختلف، زمینه های شغلی برای افراد آشنا با شبکه های صنعتی گسترش یافته است. افراد آشنا با اتوماسیون صنعتی و PLC می توانند در حوزه های مختلفی در داخل و خارج از کشور مشغول به کار شوند. در این قسمت به مشاغل مرتبط با PLC اشاره می کنیم.

  • طراحی تجهیزات الکترونیکی
  • توسعه سیستم های ارتباطی
  • تست و عیب یابی سیستم های الکتریکی
  • صنایع خودرو سازی
  • نظارت بر تولید ابزار و تجهیزات
  • طراحی دستگاه های مکانیکی
  • مطالعه چرخه عمر سیستم ها
  • افزایش کارایی و طول عمر تجهیزات

مشاغل مرتبط با PLC

مدرک فنی و حرفه ای

مهاجرت به کشور های خارجی از راه های مختلفی امکان پذیر می باشد. در صورتی که تمایل به مهاجرت از طریق PLC را دارید، می توانید با شرکت در دوره آموزشی PLC و کسب مدرک معتبر و دو زبانه فنی و حرفه ای رزومه خود را تقویت کرده و با کسب تجربه و کار با پی ال سی ها در برند های مختلف زیمنس، دلتا، فتک و غیره به درجه بالای تخصص برسید. مدرک فنی و حرفه ای مورد تایید سازمان جهانی کار بوده و در کشور های مختلفی از جمله آلمان، آمریکا، کانادا و غیره مورد تایید می باشد.

بهترین برند PLC برای کار در خارج از کشور

با توجه به کاربرد وسیع PLC ها در جوامع صنعتی امروزی از برند های مختلف زیمنس، دلتا، فتک، ABB و غیره در کشور های مختلفی استفاده می شود. شرکت تولید کننده پی ال سی زیمنس به دلیل تولید پی ال سی در تنوع بالا و قابلیت های متفاوت نسبت به برند های مشابه کاربرد بیشتری داشته و می توان گفت یکی از محبوب ترین برند های پی ال سی در تمام جوامع می باشد.

بهترین برند PLC برای کار در خارج از کشور

اگر قصد مهاجرت از طریق PLC به کشور های اروپایی و آسیایی توصیه می شود علاوه بر یادگیری برند زیمنس، نحوه کار با پی ال سی ABB را فرا بگیرید. به دلیل استفاده از برند آمریکایی پی ال سی به نام آلن بردلی لازم است به برنامه نویسی و کنترل آن برای مهاجرت به کشور های آمریکایی و استرالیا مسلط باشید.

بیشتر بخوانید: معرفی plc زیمنس و انواع آن

بازار کار PLC در خارج از کشور

بازار کار PLC بهدلیل تخصصی بودن این حرفه و نیاز به افراد دارای دانش و تجربه بالا در این حوزه باعث پر رونق شدن بازار کار PLC در داخل و خارج از کشور شده است. کشور های صنعتی مختلفی مانند آمریکا، کانادا، استرالیا؛ آلمان، بلژیک و غیره به دلیل توسعه پذیری سریع با کمبود نیروی متخصص PLC روبرو بوده و به دنبال استخدام افراد ماهر در حوزه برنامه نویسی و کنترل PLC هستند.

طبق آمار و داده های رسمی، ارزش بازار کار PLC در سال 2020 میلادی به میزان 11.21 میلیارد دلار بوده و طبق پیش بینی های انجام شده تا سال 2026 میلادی با افزایش نرخ 5.3 درصدی به 15.58 میلیارد دلار خواهد رسید. هم چنین با توجه به آمار گزارش شده مربوط به تولید ربات ها، میزان فروش ربات های صنعتی از سال 2009 با پیشرفت چشمگیری روبرو شده و 4 برابر شده است.

بازار کار PLC در خارج از کشور

یکی از کشور های مناسب برای مهاجرت از طریق PLC ایالات متحده آمریکا بوده که به دلیل استفاده از پی ال سی ها در بخش های معدن، نفت و گاز سهم اصلی را در میزان رشد بازار کار پی ال سی را دارد. افراد علاقه مند به مهاجرت از طریق PLC می توانند به منظور آشنایی با بازار کار PLC در خارج از کشور به سایت های کاریابی خارجی مانند indeed.com مراجعه کرده و با جستجو در آن زمینه های شغلی گسترده در حوزه برق و پی ال سی را پیگیری نمایند.

بیشتر بخوانید: درآمد plc

درآمد PLC در خارج از کشور

میزان درآمد PLC در خارج از کشور به عوامل متعددی از جمله کشور مورد نظر، تخصص فرد، سط تجربه و مهارت، میزان تسلط به زبان مادری کشور مورد نظر و غیره بستگی دارد. به همین دلیل اعلام آمار دقیق برای درآمد PLC در خارج از کشور امکان پذیر نبوده و باید به آما های گزارش شده از سوی سازمان جهانی کار توجه کنیم.

درآمد PLC در خارج از کشور

طبق آمار گزارش شده، میانگین دستمزد ساعتی برای برنامه نویسان شاغل در ایالات متحده آمریکا در سال 2021 بین 28 تا 38 دلار می باشد. هم چنین میزان حقوق پایه برای افراد مبتدی و تازه کار در پی ال سی در آمریکا بین 30 تا 40 هزار به صورت سالیانه می باشد. هم چنین طبق آمار و گزارشات، میزان حقوق در کشور های اروپایی به طور تقریبی 3000 یورو می باشد.

اموزشگاه فن آموزان در دپارتمان برق خود دوره های تخصصی الکترونیک، تعمیرات و کنترل ابزار دقیق نظیر دوره آموزش طراحی برد ، آموزش تعمیرات موبایل ، آموزش تعمیرات لوازم خانگی ، آموزش برق ساختمان و بالغ بر هشتاد دوره تخصصی دیگر را تحت نظارت سازمان فنی و حرفه ای و با اعطای مدرک معتبر برگزار می کند. تمامی دوره ها بصورت عملی و در کارگاههای مجهز ارائه می شود. جهت دریافت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

امتیاز بدهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *