آموزشگاه فنی و حرفه ای فن آموزان

درآمد اتوماسیون کار صنعتی ( PLC )

درآمد اتوماسیون کار صنعتی ( PLC )
چکیده مطلب :

اتوماسیون کار صنعتی ( PLC ) در صنایع مختلفی از جمله خودرو سازی، صنایع پلاستیک سازی، صنایع غذایی و… استفاده می شود که بازار کار خوب و قابل توجهی را دارد. ما در این مقاله به بازارکار پی ال سی در ایران، آینده شغلی، روشهای کسب درآمد و… پرداخته ایم.

اتوماسیون صنعتی از خانواده کامپیوترها به حساب می آید و یک کنترل کننده منطقی برنامه پذیر است که عمدتاً در سیستم های صنعتی به کار برده می شود. از این حرفه در صنایع خودرو سازی، صنایع پلاستیک سازی، صنایع شیمیایی، صنایع غذایی، صنایع سنگین نظیرسیستم های کنترل کننده تجهیزات ذوب فلزات و غیره استفاده می شود. در این مطلب می خواهیم توضیح بدهیم که بازار کار اتوماسیون کار صنعتی در ایران چگونه است و به چه طریقی می توان وارد این حرفه شد و از آن کسب درآمد کرد. اگر می خواهید وارد این حرفه شوید باید بدانید که به چه روش هایی می توان از این حرفه درآمد به دست آورد و در آن به موفقیت رسید.

آموزش plc

قابل توجه علاقه مندان برق صنعتی و اتوماسیون صنعتی که آموزشگاه فن آموزان دوره های آموزش برق صنعتی که شامل آموزش تابلو برق و دوره جامع آموزش plc که خود شامل پی ال سی کینکو، زیمنس، دلتا، فتک و … میباشد را به صورت تخصصی از صفر تا صد و 100% عملی به صورت حضوری و غیر حضوری برگزار مینماید. جهت دریافت اطلاعات و مشاوره رایگان با آموزشگاه فن آموزان تماس حاصل فرمایید.

تماس با فن آموزان

معرفی شغل اتوماسیون صنعتی و اهمیت آن

اتوماسیون صنعتی به مجموعه‌ ای از فرآیندها و تکنولوژی‌ هایی گفته می‌شود که در جهت خودکارسازی تولید و فرآیندهای صنعتی به کار می‌ روند. این حوزه شامل استفاده از دستگاه‌ ها و سیست م‌های کنترل مانند پی ال سی‌ ها، ربات‌ ها، حسگرها و نرم‌افزار های کنترلی است که به منظور افزایش بهره‌ وری، کاهش هزینه‌ ها و کاهش خطاهای انسانی استفاده می‌ شوند. در دنیای امروز، اتوماسیون صنعتی به یک بخش حیاتی از صنایع مختلف تبدیل شده و تقاضا برای افرادی که در این زمینه تخصص دارند، روز به روز افزایش یافته است.

کارشناسان اتوماسیون صنعتی وظایف زیادی برعهده دارند که شامل برنامه‌ نویسی سیستم‌ های کنترل، نصب و راه‌ اندازی تجهیزات اتوماسیون و بررسی و بهینه‌ سازی فرآیندهای تولید است. یکی از مهم‌ ترین وظایف این متخصصان، رفع عیب و انجام تعمیرات لازم برای اطمینان از عملکرد صحیح سیستم‌هاست.

متخصصان اتوماسیون صنعتی باید مهارت‌ های فنی و عملی زیادی داشته باشند و توانایی کار با تجهیزات پیچیده و نرم‌ افزارهای پیشرفته را داشته باشند تا بتوانند در صنایع مختلف ایفای نقش کنند. علاوه بر این، داشتن دانش کافی در زمینه برنامه‌ نویسی و اصول کنترلی برای این افراد ضروری است.

شغل اتوماسیون صنعتی به دلیل ماهیت فنی و تخصصی خود، آینده روشنی دارد و به‌خصوص در ایران که صنایع مختلف در حال توسعه هستند، تقاضا برای این حرفه بیشتر شده است. با گسترش نیاز به بهبود کیفیت محصولات و افزایش بهره‌وری، شرکت‌ های مختلف به دنبال متخصصانی هستند که بتوانند با ایجاد اتوماسیون، به فرآیندهای تولید کمک کنند. به همین دلیل، متخصصان اتوماسیون صنعتی از حقوق و مزایای خوبی برخوردار هستند و با توجه به نیاز روزافزون به این تخصص، می‌توانند فرصت‌های شغلی متنوعی را در صنایع گوناگون تجربه کنند.

معرفی شغل پی ال سی

بازار کار و درآمد اتوماسیون کار صنعتی در ایران چگونه است؟

در کشورهای پیشرفته و صنعتی P L C به شدت درآمدزا است و جای پیشرفت دارد زیرا همان طور که گفته شد این مهارت بیشتر در صنعت کاربرد دارد. این شغل یکی از مشاغل فنی است که بسیار تخصصی است و نیازمند آموزش plc و کسب مهارت های لازم است.

شما باید در یکی از آموزشگاه های خوب و معتبر دوره های لازم را بگذرانید و پس از کسب مهارت و تجربه لازم وارد بازار کار این حرفه شوید. امروزه در بسیاری از صنایع و کارخانجات ایران از PLC های زیمنس و دلتا استفاده می کنند و اگر در آن ها مهارت پیدا کنید می توانید درآمد خوبی به دست آورید.

لازم است بدانید که درآمد اتوماسیون کار صنعتی در ایران نسبت به کشورهای پیشرفته که تولیدات و صنایع بسیار گسترده تری دارند حدود 80 درصد کمتر است اما با این وجود هنوز هم به عنوان یکی از مشاغل فنی خوب و پر درآمد به شمار می رود.

اگر در کار خود مهارت کافی داشته باشید می توانید به طور میانگین ماهانه بین 30 الی 50 میلیون تومان از طریق این حرفه درآمد داشته باشید. البته این مقدار درآمد ثابت نیست و یک میانگین تقریبی است.

بسته میزان مهارت و دانش فرد متخصص درآمد متفاوت است و گاهی ممکن است بنا به دلایلی درآمد کمی داشته باشید و گاهی درآمدتان از حد تصورتان هم بیشتر شود.

اگر می خواهید همواره مشغول به کار باشید و بازار کار پر رونقی داشته باشید باید به اندازه کافی مهارت و تجربه کسب کنید و نه فقط بر یک نوع PLC بلکه به انواع مختلفی از آن با برندهای متفاوت تسلط کافی داشته باشید.

هر چه توانا تر و آگاه تر باشید کارخانجات برای قرارداد بستن با شما مشتاق تر خواهند بود. این توانایی را می توانید طی چند دوره آموزش و شروع کار با برندهای ساده تر به دست آورید. به این ترتیب باید در حین آموزش به اندازه کافی تلاش کنید و صبور باشید زیرا تسلط کامل بر انواع پی ال سی ها و کسب تجربه چند سال زمان لازم دارد.

درآمد پی ال سی

درآمد شغل پی ال سی در ایران

درآمد شغل پی ال سی در ایران به میزان تجربه و مهارت فرد در برنامه‌ نویسی و کار با تجهیزات پی ال سی بستگی دارد. کسانی که تجربه بیشتری دارند و با انواع برندهای مختلف PLC آشنا هستند، در پروژه‌ های بزرگ‌ تری مشارکت میکنند و دستمزد بالاتری دریافت میکنند. علاوه بر این، میزان تحصیلات و توانایی‌ های فنی مانند تسلط بر نرم‌ افزارهای تخصصی نیز بر درآمد تاثیرگذار است و فرد  با ارتقاء این مهارت‌ ها، موقعیت‌های شغلی با درآمد بهتر را پیدا کند.

در ایران، درآمد شغل پی ال سی در صنایع مختلف از جمله صنایع خودروسازی، فولاد، پتروشیمی و حتی صنایع غذایی متفاوت است. برخی صنایع مانند نفت و گاز به دلیل نیاز بیشتر به دقت و ایمنی در فرآیندها، حقوق بالاتری به متخصصان پی ال سی پرداخت می‌ کنند.

در پروژه‌ های دولتی و خصوصی نیز تفاوت‌ هایی در میزان دستمزد وجود دارد. علاوه بر این، بسیاری از مهندسان پی ال سی به صورت پروژه‌ ای فعالیت می‌ کنند که به افزایش درآمدشان کمک میکند. فعالیت پروژه‌ ای به فرد امکان می‌ دهد تا همزمان با چندین شرکت همکاری کند و درآمد بیشتری کسب کند.

با توجه به رشد صنعتی و نیاز روزافزون به اتوماسیون در ایران، فرصت‌ های شغلی بیشتری برای متخصصان پی ال سی ایجاد شده است. از آنجا که اتوماسیون صنعتی در حال توسعه است، انتظار می‌ رود که درآمد این حرفه نیز در آینده افزایش یابد. با این حال، یکی از چالش‌ های این شغل، نیاز به‌ روز نگه‌ داشتن دانش و آشنایی با تکنولوژی‌ های جدید است که به فرد کمک میکند تا در این زمینه درآمد خوبی داشته باشد و به عنوان یک متخصص حرفه‌ ای در صنعت شناخته شود.

درآمد پی ال سی در ایران

روش های کسب درآمد ازاتوماسیون صنعتی

  • روش اول این است که از طریق سایت ها یا کانال های شغل یابی، شرکت هایی که خواستار نیروی ماهر در این زمینه هستند را پیدا کنید و با ارسال رزومه خود و پذیرفته شدن در آن جا به عنوان PLCman مشغول به کار شوید. در این صورت یک درآمد ثابت و مشخص خواهید داشت و این مبلغ تقریباً بین 5 الی 10 میلیون تومان خواهد بود. اگر دوست دار درآمد ثابت و استخدام در شرکت هستید این روش می تواند برایتان روش مناسبی باشد.
  • می توانید به صورت آزاد پروژه های مربوطه را قبول کنید و درآمد بیشتری داشته باشید. این روش درآمد بیشتری دارد اما ریسک آن بیشتر است و گرفتن پروژه برای خود سخت تر است. در این روش شما به تبلیغات احتیاج دارید و می توانید با انجام تبلیغات در کانال های پر بازدید تلگرامی یا سایت هایی نظیر دیوار و شیپور خود را به مسئولان کارخانه ها معرفی کنید و اطمینان آن ها را برای بستن قرار داد جلب کنید.
  • روش سوم این است که آموخته ها و تجربیاتی که در زمینه انواع P L C دارید در داخل آموزشگاه های فنی به دیگران آموزش دهید. این کار را می توانید همزمان با کارهای دیگر هم انجام دهید اما اگر از راه های دیگر موفق به کسب درآمد در این زمینه نشدید، آموزش دادن مباحث مربوط به این حرفه در آموزشگاه های تحت نظر فنی و حرفه ای می تواند گزینه خوبی برای درآمدزایی باشد.

برای وارد شدن به بازار کار اتوماسیون صنعتی چه باید کرد؟

برای این که بتوانید وارد این حرفه شوید باید تمامی مباحث نرم افزاری و سخت افزاری مربوط  را به طور کامل از مبتدی تا پیشرفته یاد بگیرید. هر چه اطلاعات و مهارت بیشتری داشته باشید در این عرصه موفق تر خواهید بود.

به یاد داشته باشید که پروژه های بزرگ و پردرآمد فقط نصیب کسانی می شود که اطلاعات، تجربه ورزومه خوبی دارند. از کارهای کوچک شروع کنید و اعتماد به نفس خود را بالا ببرید زیرا بدون انجام کارهای کوچک و کار با انواع P L C نمی توانید در این زمینه تجربه کافی را به دست آورید.

در بین روش هایی که در بالا گفته شد روش اول راحت ترین و مطمئن ترین روش برای درآمد زایی است اما اگر به دنبال ریسک و درآمد بیشتر هستید می توانید دومین روش را انتخاب کنید و به دنبال پروژه های بزرگ تر باشید. اولین قدم برای یادگیری و کسب مهارت انتخاب یک آموزشگاه مناسب است که بدون هیچ کم و کاستی تمامی مباحث مربوط به PLC را به شما آموزش دهد.

برای وارد شدن به بازار کار اتوماسیون صنعتی چه باید کرد؟

مهارت های مورد نیاز برای یک اتوماسیون کار صنعتی چه چیزهایی هستند؟

افرادی که خواهان کار در این زمینه هستند باید بتوانند سیستم های PLC را طراحی، محاسبه و پیاده سازی کنند. از آن جا که این کنترل کننده ها بیشتر مصارف صنعتی دارند یک تکنسین  باید در زمینه های تابلو برق صنعتی، هیدرولیک، پنوماتیک و سایر مفاهیم اصلی تابلو برق صنعتی اطلاعات داشته باشد.

داشتن مهارت در برنامه نویسی هم از دیگر مهارت هایی است که برای ورود به این شغل و موفقیت در آن لازم است.

بهترین آموزشگاه برای گذراندن دوره های PLC کجاست؟

آموزشگاه فن آموزان یکی از آموزشگاه های معتبری است که از سطح مبتدی تا پیشرفته تمامی مباحث مورد نیاز برای کار در زمینه پی ال سی را به شما آموزش می دهد.

برای یادگیری بهتر این مهارت  گذراندن دوره تابلو برق صنعتی به کارآموزان پیشنهاد می شود. این آموزشگاه هم به صورت تئوری و هم به صورت عملی مباحث را به شما آموزش می دهد اما از آن جا که این کار به مهارت عملی و تجربه احتیاج دارد حدود 90 درصد از کلاس ها صرف آموزش به صورت عملی خواهد شد. در پایان دوره کار آموزان مدرکی معتبر تحت نظر فنی و حرفه ای دریافت می کنند که برای تمام شرکت های خصوصی و دولتی دارای اعتبار است در نتیجه کارآموزان با اتمام دوره ها به راحتی می توانند وارد بازار کار شوند.

اگر سوالی درباره شرکت در دوره پی ال سی داری از مشاوران ما بپرس!

جهت دریافت مشاوره رایگان شماره موبایل خود را وارد کنید.

"*" فیلدهای الزامی را نشان می دهد

Hidden
این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .
person
دریافت مشاوره رایگان

مطلبی که خواندید حاصل تلاش تیم تحریریه واحد برق و اتوماسیون صنعتی آموزشگاه فنی حرفه ای فن آموزان بود. فن آموزان با برگزاری دوره های تخصصی رشته برق صنعتی همچون آموزش PLC و آموزش برق صنعتی در تلاش است تا در بهبود اشتغال زایی در صنعت کشور تاثیری حتی کوچک داشته باشد. از آموزش تا اشتغال باشماییم.

کامنت بگذارید

5/5 - (3 امتیاز)

2 پاسخ به “درآمد اتوماسیون کار صنعتی ( PLC )”

  1. سلام*
    ببخشید ما الان اتوماسیون 1 که تموم کردیم باید امتحان بدیم یا کل دوره plc وقتی تموم شد امتحان بدیم؟

    • سلام. هر دوره امتحانش خودش رو داره. تماس بگیرید بیشتر توضیح میدن خدمتتون. 02191321001

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس
واتساپ
icon-angle icon-bars icon-times