0 روز
0 ساعت
0 دقیقه
0 ثانیه

پایه (Bracket) در دوربین مدار بسته

پایه (Bracket) در دوربین مدار بسته
چکیده مطلب :

یکی دیگر از لوازم جانبی، پایه است. دوربین مدار بسته جهت فعالیت باید روی پایه قرار گیرند. دوربین cctv بر حسب نوع عملکرد درون کاور قرار می گیرد و کاور هم روی یک پایه قرار گرفته و در محل مربوط نصب می شود. اما در بسیاری از موارد به کاور نیازی نیست. در این حالت پایه دوربین روی دوربین نصب می شود. پایه بر دو نوع است

دوربین‌های مدار بسته که امروزه بسیار استفاده می‌شوند، هر روزه دارای امکانات پیشرفته‌ای می‌شوند و در حال توسعه هستند. همینطور این توسعه و گسترش بر روی شکل و ظاهر آن‌ها نیز تاثیر می‌گذارد.پیش آمده است که به خاطر شکل و طراحی دوربین مدار بسته نصب آن بر روی دیوار سخت بوده است یا به خاطر مکان نصب زاویه دید مناسب نداشته است.

در نتیجه استفاده از پایه در دوربین مدار بسته بسیاری از مشکلات را حل کرده است و استفاده از آن ضروری خواهد بود.در این مقاله به بررسی پایه (Bracket) دوربین مدار بسته می پردازیم.

آموزشگاه فن آموزان دوره های آموزش نصب دوربین مدار بسته ، آموزش برق ساختمان ، آموزش ساخت تابلو روان و بیش از هشتاد دوره تخصصی دیگر را بصورت 100%عملی از پایه تا پیشرفته تحت نظارت سازمان فنی حرفه ای کشور برگزار می کند. برای دریافت مشاوره رایگان و اطلاع از نحوه برگزاری دوره ها با شماره 02191321001 تماس بگیرید.

جنس پایه(Bracket) در دوربین مدار بسته

پایه‌های دوربین مدار بسته باید دارای جنسی باشد تا بتواند مقاومت کافی را در برابر نور آفتاب، سرما، طوفان و … داشته باشد. معمولا آن‌ها را از آهن و یا آلمینیوم و یا پلاستیک می‌سازند که با توجه به مکانی که دوربین قرار می‌گیرد و باید نصب شود، انتخاب می‌گردد.پایه (Bracket) در دوربین مدار بسته

پایه‌ی پلاستیک: این جنس بسیار سبک و ارزان قیمت است و از پلاستیک با کیفیت ساخته شده است و می‌تواند در برابر باد و وزن دوربین و … مقاومت کافی را داشته باشد. اگر پایه‌ها بلند باشند و یا در محیط باز نصب شوند بهتر است از این جنس استفاده نگردد.

پایه‌ی آهن: ممکن است بر خلاف جنس پلاستیک سنگین و گران باشند اما مقاومت و کیفیت بالایی خواهند داشت و انواع پایه‌ها را می‌توان از این جنس ساخت.

پایه‌های آلومینیوم: نسبت به نوع پلاستیکی گزینه‌ی بهتری هستند. همینطور گزینه مناسبی برای نصب در محیط بیرون به شمار می‌روند زیرا هنگام برخورد با قطرات آب زنگ نمی‌زند. خود دوربین مدار بسته اگر در محیط بیرون نصب شود یا باید دارای محافظ ضد آب بوده و یا باید در برابر بارندگی و قطرات آب مقاومت لازم را داشته باشد. البته برای ساخت پایه‌های خیلی بلند نمی‌توان از آن‌ها استفاده کرد و بهتر است جنس آهنی داشته باشند.

به طور کل دوربین مدار بسته برای آنکه محیط را زیر نظر داشته باشد به پایه نیاز خواهد داشت. این پایه می‌تواند ثابت و یا متحرک باشد.

پایه ثابت: در صورتی که پایه‌ی دوربین مدار بسته ثابت باشد نمی‌توان آن را به صورت اتوماتیک کنترل کرد و باید دستی آن را تنظیم کرد. این پایه‌ها نیز انواع گوناگونی دارند مانند: بزرگ، کوچک، دیواری، سقفی وجود دارد.

پایه متحرک: این پایه ممکن است به همراه دوربین باشد و یا باید جداگانه خریداری شود ولی در کل ویژگی‌های بهتری نسبت به نوع ثابت آن دارد. یک از ویژگی‌های مهم پایه ثابت آن است که با یک دوربین می‌توان به مساحت زیادی با زاویه‌های متفاوت دسترسی داشت. همچنین آن‌ها ممکن است دارای مدل افقی و یا افقی- عمودی باشند.

پایه افقی متحرک: این مدل فقط به سمت چپ و یا راست حرکت می‌کنند و بر روی این بخش‌ها دید خواهند داشت.

پایه افقی-عمودی: این نوع متحرک نیز می‌تواند حرکات بالا و پایین و چپ و یا راست داشته باشد. در نتیجه نسبت به مدل افقی گزینه‌ی بهتری خواهد بود.

به طور کل پایه‌هایی که برای این وسیله استفاده می‌شود در انواع اندازه‌ها و شکل‌ها وجود دارد. از جمله پایه‌هایی در بازار موجودند می‌توان انواع زیر را نام برد.

پایه افقی یا دیواری: این پایه برای آنکه زاویه دید دوربین مدار بسته تنظیم شود استفاده شده و همینطور بر روی دیوار نصب می‌شود. طول این پایه قابل تنظیم است و تا 50 متر نیز می‌رسد. این مدل پایه اگر طول زیادی داشته باشد بهتر است از جنس آهن انتخاب شود. همینطور برای نصب در مکان‌هایی مانند پارکینگ و یا درب ورودی مناسب خواهد بود.

پایه سقفی: این پایه‌ها بر روی سقف نصب می‌شوند و یک از ویژگی‌های آن قرار

گرفتن دوربین مدار بسته در ارتفاع بالا خواهد بود. این پایه نیز دارای اندازه‌ی قابل تغییر است و می‌توان آن را از 18 تا 36 اینچ تغییر داد. اندازه پایه بستگی به زاویه دیدی دارد که قرار است مشاهده شود. این مدل می‌تواند از جنس پلاستیک و یا آهن و آلومینیوم باشند. همینطور برای نصب در خانه و راه‌پله و سقف پارکینگ گزینه مناسبی خواهد بود.

پایه ستونی: پایه ستونی مانند دکل و یا تیرک خواهد بود و برای محیط‌های باز ماننند پارک و خیابان بسیار مناسب خواهد بود خصوصا اگر بخواهید بر محیط زیادی دید داشته باشید می‌توانید از این نوع استفاده کنید و آن را در ارتفاع بالایی نصب کنید. این مدل، پایه‌ی عمودی نیز نام دارد و دوربین در واقع برروی دستک و یا بدنه پایه قرار می‌گیرد. جنس ‌آن‌ باید از آلومینیوم باشد تا زمانی که در پارک و خیابان نصب می‌شود در برابر عوامل گوناگون مقاومت کافی را داشته باشد.

پایه دوربین مدار بسته دام: این مدل برای دوربین‌های مداربسته‌ی دام مورد استفاده قرار می‌گیرد. زیرا این دوربین بر روی سقف نصب می‌شود اگر نیاز باشد تا بر روی دیوار نصب شود می‌توان از این مدل پایه استفاده کرد. در برخی از مدل‌های پایه دام می‌توان آداپتور و سایر اتصالات مورد نیاز را قرار داد. جنس‌ آن‌ها بسته به محیطی که در آن نصب می‌شود می‌تواند متفاوت باشد. همینطور برای نصب در مکان‌هایی مانند سالن و خانه و …. گزینه مناسبی خواهد بود.

پایه در دوربین مدار بسته

پایه لوکس دوربین مدار بسته: پایه لوکس بر روی دیگر پایه‌ها قرار می‌گیرد و همینطور دارای دکمه‌هایی است که می‌تواند زاویه‌ها را به وسیله‌ی آن‌ها تنظیم کرد. این مدل با توجه به نحوه‌ی قرار گیری آن دوام بالایی دارد و می‌توان از آن در محیط‌های متفاوتی استفاده کرد. جنس آن‌ها نیز معمولا از آهن و یا آلومینیوم ساخته می‌شود.

پایه‌های نصب روی لوله: اگر بخواهیم دوربین مدار بسته را بر روی وسیله‌ای مانند لوله و یا ستون نصب کنیم می‌توان از این مدل استفاده شود. این وسیله دارای بست‌های سیمی خواهد بود تا برروی لوله محکم شود. از این پایه می‌توان در خیابان و مکان‌های باز استفاده کرد و بهتر است جنس آن از آهن باشد تا بتواند در برابر عوامل گوناگون پایداری داشته باشد.

پایه گوشه: زمانی که نیاز باشد تا دوربین مدار بسته در گوشه دیوار نصب شود این مدل پایه برای نصب در گوشه‌ها مناسب خواهد بود. جنس ‌آن‌ها می‌تواند از پلاستیک، آهن و یا آلومینیوم باشد همینطور باری نصب در مکان‌هایی مانند درب ورودی و یا پارکینگ و … مناسب خواهد بود.

پایه گردان: یکی از بهترین پایه‌های موجود برای دوربین مدار بسته به حساب می‌آید. این نوع دارای موتور می‌باشد و با جریان برق کار می‌کند. و می‌تواند در زاویه‌ای در حدود 350 درجه بچرخد در نتیجه وسعت دید بالایی خواهد داشت. جنس بدنه‎‌ی آن ممکن است پلاستیکی با کیفیت شاخته شده باشد و یا داری مدل‌های فلزی باشد. چون از چنس پلاستیک است در نتیجه وزن کمی خواهد داشت.

پایه‌های عصایی: این مدل پایه شکل زاویه‌دار دارد. در نتیجه می‌توانید زاویه‌های دید را تنظیم کنید تا اشراف بالایی به محیط داشته باشید. جنس آن نیز می‌تواند از پلاستیک، آهن و یا الومینوم باشد و در محیط‌هایی مانند حیاط خانه و یا پاساز قابل استفاده خواهد بود.

پایه‌ کاور: این مدل باید با دوربین مدار بسته همخوانی داشته باشد. آن‌ها با توجه به وزنی که دارند ممکن است دارای تقسیم بندی باشند. همچنین یکی از ویژگی‌های این مدل کاور کردن دوربین است که از آن در برابر نورآفتاب و گردوغبار و …. محافظت می‌کند. معمولا جنس‌ آن از فلز است و در محیط‌های گوناگونی نصب می‌شود.

آموزشگاه فن آموزان مجری برگزاری دوره های تخصصی الکترونیک ، تعمیرات و کنترل ابزار دقیق از جمله دوره های آموزش plc ، آموزش تعمیرات موبایل ، آموزش طراحی برد ، آموزش تعمیرات پکیج و بیش از هشتاد دوره آموزشی دیگر با مجوز رسمی از سازمان فنی حرفه ای می باشد. تمامی دوره ها بصورت تضمینی و با تمرکز بر یادگیری عملی کارآموزان برگزار می شود. برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

امتیاز بدهید
نویسنده مطلب
سیامک رشوند
سیامک رشوند

سیامک رشوند هستم فعال در حوزه نصب و تعمیر سیستم های حفاظتی و امنیتی مجتمع های مسکونی ، تجاری ،اداری و .... در این سایت در مورد نصب دوربین ها ، دزدگیرهای اماکن و منازل ، نصب اعلام حریق های متعارف و آدرس پذیر، نصب سانترال و کرکره برقی و حوزه های مرتبط دیگر مطلب می نویسم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *