معرفی سبک های مختلف عکاسی

سبک های مختلف عکاسی
چکیده مطلب :

عکاسی یکی از جذاب ‌ترین و پر طرفدار ترین حرفه ‌های دنیای امروز در میان افراد است. عکاسی در سبک ‌ها و ژانر های بسیار متنوعی از عکاسی مستند و خبری گرفته تا عکاسی تبلیغاتی، عکس‌های حیات وحش، منظره، مد و پرتره ارائه می‌ شود. در این مطلب به 17 سبک عکاسی محبوب پرداخته ایم که معتقدیم هر عکاسی باید با این سبک های عکاسی آشنا باشد.

امروزه عکاسی به یکی از جذاب ‌ترین و پر طرفدار ترین حرفه ‌ها در میان جوانان و هنرمندان تبدیل شده است. عکاسی در سبک ‌ها و ژانر های بسیار متنوعی ارائه می‌ شود. از عکاسی مستند و خبری گرفته تا عکاسی تبلیغاتی، عکس‌های حیات وحش، منظره، مد و پرتره.

دوره عکاسی حرفه ای

اگر به هنر عکاسی و دوربین علاقه مند هستید میتوانید در دوره آموزش عکاسی حرفه ای که به صورت صفر تا صد و کاملاً عملی و تخصصی در آموزشگاه فن آموزان برگزار میشود شرکت کرده و مدرک فنی حرفه ای آن را دریافت کنید. جهت مشاهده جزئیات و شرایط این دوره روی تصویر زیر کلیک کنید و یا با آموزشگاه تماس حاصل فرمایید.

تماس با فن آموزان

هر عکاس برای موفقیت در این عرصه، نیازمند آشنایی با انواع سبک ‌ها و ژانر های عکاسی است تا بتواند حوزه و تخصص کاری مورد علاقه خود را به خوبی شناسایی و انتخاب کند. تنها با تسلط و تخصص بر یک یا چند ژانر مشخص، عکاس می ‌تواند در بازار کار این حرفه رقابت کند و به موفقیت برسد. در زیر لیستی از سبک های عکاسی که امروزه محبوب هستند، آورده شده است.

  • عکاسی مدلینگ
  • عکاسی پرتره
  • عکاسی منظره
  • عکاسی مفهومی
  • عکاسی فرمالیته
  • عکاسی ورزشی
  • عکاسی مراسمات
  • عکاسی انتزاعی
  • عکاسی سیاه و سفید
  • عکاسی تبلیغات
  • عکاسی صنعتی
  • عکاسی غذا
  • عکاسی پرسپکتیو
  • عکاسی با موبایل
  • عکاسی در شب
  • عکاسی خیابانی
  • عکاسی NUDE

عکاسی مدلینگ

عکاسی مدلینگ یا عکاسی فشن (Fashion) یکی از شاخه ‌های عکاسی تبلیغاتی می باشد که بر زیبایی‌ شناسی تاکید دارد و پایه و اساس آن لباس‌ ها، اکسسوری ‌ها و ظاهر زیبای انسان استدر عکاسی مدلینگ از تجهیزات گران ‌قیمت و مدل ‌های حرفه ‌ای استفاده می شود و می توان به عنوان یکی از سود آور ترین سبک ‌های عکاسی به شمار برد. در عکاسی مد اغلب از لنز های زاویه باریک برای فواصل دور استفاده می ‌شود. گاهی این سبک علاوه بر تاکید بر عناصر زیبایی‌، به دنبال بازتاب فضای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی یک جامعه نیز می باشد.

عکاسی مدلینگ ثبت تصاویری از مدل ‌های حرفه‌ای به منظور تبلیغ و فروش محصولات و خدمات گوناگون است. این سبک معمولا توسط سازمان ‌های تجاری و با هدف برند سازی انجام می ‌شود و از پر درآمد ترین شاخه ‌های عکاسی محسوب می‌ گردد.

عکاسی مدلینگ

عکاسی پرتره

ثبت چهره انسان، داستانی به قدمت تاریخ عکاسی است. از زمان اختراع دوربین، عکاسی پرتره به عنوان ابزاری برای به تصویر کشیدن هویت، شخصیت و احساسات سوژه، جایگاهی ویژه داشته است. نور پردازی و کادر بندی دو عنصر کلیدی در خلق پرتره ‌ای جذاب و چشم ‌نواز هستند. بازی با نور و سایه، عمق و بعد به تصویر می ‌بخشد و سوژه را در کانون توجه قرار می ‌دهد. هم چنین کادر بندی مناسب، حسی از تعادل و زیبایی را به ارمغان می ‌آورد و داستان عکس را به بهترین نحو روایت می ‌کند.

عکاسی پرتره دنیای گسترده ‌ای دارد که از عکس ‌های خانوادگی و دوستانه تا پرتره‌ های هنری و تجاری را شامل می‌ شود. هر نوع پرتره، زیبایی و چالش‌ های خاص خود را دارد. برای شروع عکاسی پرتره به تجهیزات پیچیده‌ ای نیاز ندارید. شما می توانید کار خود را با یک لنز پرایم شروع کنید و با داشتن خلاقیت در یان حرفه موفق شوید. اما تسلط بر این هنر و رسیدن به عمق وجود سوژه، نیازمند تمرین و ممارست است.

امروزه، عکاسی پرتره از نقاشی ‌های کلاسیک فراتر رفته و به ابزاری همه ‌گیر برای ثبت خاطرات، خلق تصاویر هنری و معرفی برند ها تبدیل شده است. این سبک عکاسی بسیار محبوب بوده و هر روزه هزاران عکس پرتره به صورت سلفی اینستاگرام در اینترنت آپلود می شود.

عکاسی پرتره

عکاسی منظره

عکاسی منظره یکی دیگر از سبک های عکاسی می باشد که همان طور که از نامش پیداست از طبیعت عکاسی می شود. این سبک در واقع فراتر از ثبت یک تصویر، دریچه ‌ای به سوی عظمت و زیبایی طبیعت است. به طوری که با خلق هر عکس، زیبایی خلقت را به گوش جهانیان می ‌رسانیم.

در این سبک عکاسی، زمین با تمام ظرافت و شکوه خود به نمایش گذاشته می ‌شود. از دشت‌ های وسیع و بی‌‌ کران تا کوه ‌ها، جنگل‌ های انبوه و سرسبز تا ساحل ‌های آرام، هر منظره داستانی ناگفته دارد.

عکاسی منظره، هنری دیرینه و در عین حال پویا است. از همان ابتدای پیدایش دوربین، انسان مجذوب ثبت زیبایی‌ های طبیعت بوده است و امروزه، با پیشرفت تکنولوژی، این امکان بیش از پیش فراهم شده است. عکاسی منظره، فقط برای عکاسان حرفه ‌ای نیست. هر کسی با هر سطحی از مهارت می ‌تواند از این هنر لذت ببرد. کافی است دوربین خود را بردارید و به دنیای شگفت ‌انگیز طبیعت قدم بگذارید.

دو فاکتور مهم در بهتر شدن عکاسی از منظره ها، شناخت نور و قرار گیری صحیح عناصر در عکس است. عکاسی منظره به صبر و حوصله نیاز دارد. شما باید منتظر زمان مناسب بمانید و از زوایای مختلف عکاسی کنید.

عکاسی منظره

عکاسی مفهومی

عکاسی مفهومی از جنبش هنر مفهومی در اواخر دهه 1980 میلادی پدیدار شد. عکاسی مفهومی سعی می کند آنچه را که در ذهن عکاس است تجسم کند و ذهن بیننده را مانند تصاویر سورئال (سبک سورئالیسم یا فوق رئالیسم) به تفکر وادار کند. در این سبک، عکاس به دنبال خلق یک مفهوم یا ایده خاص با استفاده از عناصر بصری است.

همان طور که گفته شد این سبک عکاسی، قدیمی بوده و سال هاست هنرمندان زیادی در این حیطه کار می کنند. اما این ژانر کاسی امروزه پر رونق تر شده و عکاسان مختلف برای انتقال فکر و نظرات خود از این سبک عکاسی پیچیده استفاده می کنند. به همین دلیل آن ها باید از تمام ابزار ها و عناصر بصری برای بیان ایده خود استفاده ‌کند. از نور و سایه گرفته تا ترکیب ‌بندی و سوژه، همه چیز در خدمت خلق مفهوم نهایی است.

عکاسی مفهومی شکل پیشرفته ‌تری از بیان احساسات هنری است که عکاسی را در هنر هایی مانند نقاشی، شعر، موسیقی و غیره گنجانده است. عکاسی مفهومی، ژانر های مختلفی را در بر می ‌گیرد. از عکاسی پرتره و طبیعت تا عکاسی انتزاعی و صنعتی همه عکس ‌ها می‌ توانند در این دسته قرار بگیرند به شرطی که مفهوم خاصی را به بیننده ارائه دهند.

عکاسی مفهومی

عکاسی فرمالیته

عکاسی فرمالیته، سبکی از عکاسی است که زوج ‌ها قبل از عروسی، برای ثبت خاطرات عاشقانه خود انجام می‌ دهند. این سبک عکاسی، به زوج‌ ها این امکان را می ‌دهد تا در محیطی آرام و بدون استرس روز عروسی، عکس ‌های خلاقانه و زیبایی از خود بگیرند.

برای بهتر شدن عکاسی فرمالیته لازم است چند نکته رعایت شود. یکی از آن ها انتخاب زمان مناسب می باشد. بهترین زمان برای این کار، فصل ‌های بهار و پاییز است که هوا معتدل و طبیعت زیبا است. هم چنین لازم است عکاس فرمالیته، مکانی عاشقانه و رمانتیک را مطابق با سلیقه مشتری های خود انتخاب کند و ژست های مختلفی را به آن ها پیشنهاد دهد.

عکاسی فرمالیته

عکاسی ورزشی

عکاسی ورزشی، فراتر از ثبت یک مسابقه، به تصویر کشیدن شور و هیجان، تلاش و پویایی ورزش است. در این سبک، عکاس با چالش ثبت لحظات ناب و گذرا در کسری از ثانیه روبرو است. عکاسی ورزشی، ژانری جذاب و پر هیجان است که طرفداران بسیاری دارد. از مسابقات المپیک و جام جهانی تا لیگ‌ های ورزشی محلی، هر رویداد ورزشی فرصتی برای خلق تصاویر ماندگار و حماسی است.

عکاس ورزشی، نقشی کلیدی در روایت داستان یک مسابقه دارد. او با چشمان تیزبین و توانمند خود، لحظات اوج و فرود، شادی و غم، تلاش و پیروزی را ثبت می ‌کند.

عکاسی ورزشی، به مهارت و تجربه نیاز دارد. شناخت کامل از قوانین و ظرافت ‌های هر رشته ورزشی، تسلط بر تکنیک‌ های عکاسی و استفاده از تجهیزات مناسب، از جمله الزامات این سبک عکاسی است.

فعالیت در سبک عکاسی ورزشی، فقط به عکاسان حرفه ‌ای محدود نمی ‌شود. هر کسی که به ورزش علاقه داشته باشد، می ‌تواند در این دنیای جذاب قدم بگذارد و با خلاقیت خود به جایگاه عالی برسد. لنز های تله ‌فوتو، دوربین ‌های با سرعت شاتر بالا و کارت ‌های حافظه پر سرعت، از جمله تجهیزات ضروری برای عکاسی ورزشی هستند.

عکاسی ورزشی

عکاسی مراسمات

عکاسی مراسمات، ژانری متنوع و جذاب است که شامل عکاسی از عروسی‌ ها، تولد ها، جشن ‌ها، کنسرت ‌ها، رویداد های ورزشی، همایش ‌ها و بسیاری از رویداد های دیگر می ‌شود و هدف آن، به تصویر کشیدن لحظات شاد و خاطرات ماندگار است. عکاسی مراسمات، به مهارت و تجربه نیاز دارد. شناخت نور پردازی مناسب، تسلط بر تکنیک ‌های عکاسی و استفاده از تجهیزات مناسب، از جمله الزامات این سبک عکاسی است.

یک عکاس مراسمات برای این که در حرفه خود موفق شود باید به روند هر نوع مراسم آشنایی داشته باشد و به جزئیات توجه ویژه ای داشته باشد. این سبک عکاسی زرفداران خاص خود را دارد. به این دلیل که عموم مردم جامعه تمایل دارند از مراسمات خاص خود عکس های یادگاری داشته باشند. به همین علت این ژانر عکاسی را می توان به عنوان پر درآمد ترین سبک های عکاسی محسوب کرد.

عکاسی مراسمات

عکاسی انتزاعی

یکی دیگر از سبک های عکاسی که نسبت به بقیه کمتر شناخته شده است، عکاسی انتزاعی می باشد. در این ژانر، عکاس اشیا را از بافت و معنای معمولی ‌شان خارج می ‌کند و بیشتر به شکل و الگو ها توجه دارد. می توان گفت این سبک، در مقابل عکاسی رئالیستی قرار می ‌گیرد و الزاما به دنبال بازنمایی دقیق واقعیت نیست.

در این نوع عکاسی، عکاس آزادی عمل زیادی داشته و می ‌تواند اجزای اضافی را حذف کند، زاویه‌ دید را تغییر دهد یا جنبه ‌هایی از سوژه را برجسته کند تا تصویری متفاوت از واقعیت ارائه دهد. استفاده از زوایای غیر معمول، یک عامل مهم در عکاسی انتزاعی است. باید به این نکته توجه داشت که این سبک می‌ تواند در ژانر های مختلف عکاسی مانند عکاسی از طبیعت به ‌کار رود. برای بهتر شدن کیفیت عکس های انتزاعی، سعی کنید با لنز تله فوتو عکاسی کنید تا قسمت کوچکی از سوژه را به تصویر بکشید.

سبک عکاسی انتزاعی

عکاسی سیاه و سفید

عکاسی سیاه و سفید، فقط حذف رنگ از عکس نیست، بلکه دنیای جدیدی از خلاقیت و احساسات است. در این سبک، عکاس به جای تکیه بر رنگ، به دنبال عناصر دیگری مانند کنتراست، بافت و ترکیب ‌بندی می ‌گردد تا عکس خود را جذاب کند.

عکاسی سیاه و سفید، سابقه‌ای طولانی دارد و در قدیم تنها نوع عکاسی موجود بود. با ظهور فیلم‌ های رنگی، عکاسی سیاه و سفید برای مدتی به حاشیه رانده شد، اما امروزه دوباره به محبوبیت رسیده است. بسیاری از افراد به دلیل حس نوستالژی عکس های سیاه و سفید، به این نوع عکاسی علاقه مند هستند. چرا که این عکس ها می توانند احساسات را به طور عمیق ‌تر منتقل ‌کنند.

شما می توانید با کمک نرم افزار های ادیت و ویرایش عکس مانند فتوشاپ، عکس های رنگی خود را به عکس های سیاه و سفید تبدیل کرده و تصاویر خود را جذاب تر کنید.

عکاسی سیاه و سفید

عکاسی تبلیغات

عکاسی تبلیغاتی، در واقع هنری است که برای جلب توجه مخاطب و متقاعد کردن او به خرید یا استفاده از یک محصول یا خدمات به کار می ‌رود. این سبک عکاسی، از تصاویر خلاقانه و جذاب برای معرفی برند و کالا ها استفاده می ‌کند. این سبک عکاسی در تبلیغات چاپی مانند بروشور و کاتالوگ ها و هم چنین تبلیغات آنلاین در وب سایت ها و شبکه های اجتماعی کاربرد دارد. کیفیت تصویر در این ژانر عکاسی حرف اول می زند. به همین علت لازم است عکاسان ژانر تبلیغات، از تجهیزات پیشرفته استفاده نمایند.

عکس تبلیغاتی باید منحصر به فرد و جذاب باشد تا توجه مخاطب را جلب کند. به علاوه هنگام گرفتن عکس از هر محصول باید به نیاز ها و سلیقه مخاطب نیز توجه ویژه ای شود. در کمپین های تبلیغاتی و تجاری، برای بازاریابی برند و تحت تاثیر قرار دادن مشتری ها، باید عکس های تبلیغاتی گرفته شود.

عکاسی تبلیغاتی

عکاسی صنعتی

به جرات می توان گفت که عکاسی صنعتی بدون اغراق ترین سبک عکاسی می شود که عکاس، تلاش می کند واقعیت را به چشم مخاطب نشان دهد و هیچ گونه بزرگ نمایی در آن دخیل نمی باشد. بسیاری از افراد ممکن است این سبک را با سبک تبلیغات یکی بدانند. اما باید توجه کرد که عکاس صنعتی روی نمایش دقیق دستاورد ها و خدمات به طور دقیق تمرکز دارد. در حالی که عکاس تبلیغات قصد دارد با استفاده از امکاناتی که دارد، توجه مخاطب را برای خرید محصول یا گرفتن خدمات جلب نماید.

عکاسی صنعتی، به ثبت تصاویر از محصولات، تجهیزات، فرآیند ها و محیط‌ های صنعتی می ‌پردازد. بنابراین فرد عکاس باید نکات ایمنی را رعایت کند تا از آسیب به جان و تجهیزات خود جلوگیری شود. برای داشتن عکس های صنعتی با کیفیت بهتر است با متخصصان آن صنعت مشورت کنید تا به شما در شناخت بهتر سوژه و انتخاب زوایای مناسب برای عکاسی کمک کند.

از مثال های عکاسی صنعتی می توان به عکاسی از لوله های نفتی و گازی در پالایشگاه ها، عکاسی از داخل بدن انسان با کمک دوربین های کوچک اشاره کرد.

عکاسی صنعتی

عکاسی غذا

عکاسی از غذا صنعتی بزرگ و پر طرفدار است. امروزه با گسترش رسانه‌ های اجتماعی و وبلاگ ‌نویسی، عکس ‌های جذاب از غذا بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است. عکاسی غذا فراتر از ثبت یک تصویر ساده است. عکاس باید بتواند طعم و مزه‌ غذا را از طریق تصویر منتقل کند و مخاطب را وسوسه نماید. این کار نیاز به مهارت، دانش و تجهیزات خاص دارد.

عکاسی از غذا در سال‌های اخیر به لطف شبکه های اجتماعی رشد قابل توجهی در محبوبیت داشته است. در گذشته، این سبک عکاسی یک زیر مجموعه از کار های تجاری، تبلیغات، کتاب های آشپزی و غیره بود، اما امروزه بیشتر به بخشی از عکاسی مستند تبدیل شده است.

رستوران ها و کافی شاپ ها برای داشتن یک منو جذاب، به عکس هایی از غذا های شگفت انگیز نیاز دارند و خوب جلوه دادن غذا سخت تر از آن چیزی است که فکر می کنید. عکاسان حرفه ‌ای غذا اغلب از جایگزین‌ های مصنوعی برای ایجاد تصاویر جذاب و وسوسه ‌بر انگیز استفاده می ‌کنند.

عکاسی غذا

عکاسی پرسپکتیو

عکاسی پرسپکتیو، هنری است که به واسطه آن عکاس با استفاده از تکنیک ‌های مختلف،حس عمق و بعد را در عکس‌ های خود ایجاد می ‌کند. این سبک عکاسی، به بیننده کمک می‌ کند تا رابطه فضایی بین اشیا در عکس را درک کند. برای داشتن عکس های پرسپکتیو باید به نکات مختلفی توجه کنید. به عنوان مثال خطوط می ‌توانند حس عمق را در عکس ایجاد کنند. بنابراین باید به خطوط موازی یا متقاطع توجه داشته باشید تا بتوانید فرم صحیحی از فضا را به تصویر بکشید.

عکاسی از زاویه‌ های مختلف، می ‌تواند پرسپکتیو عکس را تغییر دهد. عکاسی از زوایای پایین، اشیا را بلند تر و عکاسی از زوایای بالا، اشیاء را کوتاه‌ تر نشان می ‌دهد. به علاوه استفاده از فوکوس انتخابی، می ‌تواند توجه بیننده را به یک نقطه خاص در عکس جلب کند و ترکیب صحیح نور و سایه به برجسته سازی اشیا در عکس کمک می کند.

برای عکاسی پرسپکتیو شما به تجهیزات مختلفی نیاز دارید. هر دوربینی می ‌تواند برای عکاسی پرسپکتیو استفاده شود، اما دوربین‌ های DSLR  به شما امکان می ‌دهند تا از تکنیک ‌های مختلف عکاسی پرسپکتیو استفاده کنید. شما می توانید از لنز های واید، نرمال و تله ‌فوتو و فیلتر های ND برای ایجاد حس حرکت در عکس کمک بگیرید.

عکاسی پرسپکتیو

عکاسی با موبایل

همان طور که ار نام یان سبک مشخص است، به ثبت تصاویر با استفاده از دوربین گوشی ‌های هوشمند می ‌پردازد. این سبک عکاسی، به دلیل دسترسی آسان و قابلیت حمل گوشی‌های هوشمند، به یکی از محبوب ‌ترین سبک‌های عکاسی تبدیل شده است.

عکاسی با موبایل، ابزاری آسان و سریع برای ثبت خاطرات روزمره است. شما می توانید عکس ‌های گرفته شده با موبایل را در شبکه ‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید و از اپلیکیشن‌ های مختلف برای ادیت و ویرایش آن ها استفاده کنید.

برای بهتر شدن عکاسی با موبایل، بهتر است از نور طبیعی استفاده کنید. از زوایای مختلف عکاسی کنید تا بهترین زاویه را برای عکس خود پیدا کنید. با کمی تمرین و خلاقیت، می ‌توانید عکس ‌های زیبا و جذابی با موبایل خود بگیرید.

عکاسی با موبایل

عکاسی در شب

عکاسی شب یکی از ژانر های زیبا و جذاب عکاسی است که طرفداران زیادی دارد. در این نوع عکاسی، عکاسان از نور های مصنوعی شهر در شب و هم چنین نور ماه و ستارگان بهره می ‌برند تا تصاویری زیبا و حساس از مناظر و لحظات شبانه خلق کنند.

عکاسی شب کاربرد های متنوعی دارد. به عنوان مثال می توان به عکاسی معماری و ساختمان‌ ها در شب، عکاسی آسمان و ستاره‌ ها اشاره کرد. برای بهبود کیفیت عکاسی شب، لازم است از دوربین ‌های حرفه ‌ای با حساسیت بالا، لنز هایی با دیافراگم باز تر، سه ‌پایه برای ثبات بیشتر استفاده نمایید و با تنظیم درست سرعت شاتر، عکس های با کیفیت تری بگیرید. یکی از تکنیک های عکاسی در شب، لانگ اکسپوژر می باشد که در دوربین های گوشی نیز فعال می باشد.

عکاسی در شب

عکاسی خیابانی

عکاسی خیابانی یکی از جذاب ‌ترین و پر طرفدار ترین سبک ‌های عکاسی است که میلیون ‌ها عکاس در سراسر جهان عاشق ثبت لحظات زندگی روزمره در بافت شهری هستند. عکاسی خیابانی به دنبال ثبت واقعیت‌ های زندگی و خیابان است. عکس‌ هایی صادقانه که شهر و جامعه را به تصویر می ‌کشند. اما برخلاف عکاسی مستند، هیچ داستان یا روایتی در کار نیست و عکاس صرفا یک ناظر لحظه ‌ای است.

قوانین مربوط به عکاسی خیابانی در کشور های مختلف، متفاوت است و عکاس باید نسبت به حقوق خود آگاه باشد. سبک عکاسی خیابانی را نمی ‌توان به راحتی از سایر سبک ‌ها متمایز کرد، اما به ‌طور ‌کلی شامل ثبت زندگی روزمره و رویداد هایی است که توجه عکاس را جلب می ‌کند. گاهی پیامی سیاسی یا اجتماعی در آن نهفته است و رویکردی مستند گونه دارد.

سبک عکاسی خیابانی

عکاسی NUDE

عکاسی NUDE را می توان مخالف سبک عکاسی پرتره در نظر گرفت. به طوری که عکاس به جای تمرکز روی صورت فرد، روی اندام و بدن سوژه دقت دارد. این سبک برای نشان دادن زیبایی های خلقت کاربرد دارد. این ژانر عکاسی به دسته های مختلفی تقسیم بندی می شود که در فشن و مد هم کاربرد دارد. این سبک عکاسی با نام های عکاسی گلامور یا برهنه نیز شناخته می شود.

دوره عکاسی حرفه ای

مطلبی که خواندید حاصل تلاش تیم تحریریه دپارتمان هنر آموزشگاه فن آموزان بود که شامل دو بخش آموزش هنر های تجسمی نظیر دوره های آموزش نقاشی و بخش هنر های نمایشی نظیر دوره های آموزش بازیگری، آموزش فیلم برداری و عکاسی و … میباشد.

کامنت بگذارید

امتیاز بدهید
نویسنده مطلب
قاسم عبداللهی
قاسم عبداللهی

دارای مدرک کارشناسی کارگردانی سینما از دانشگاه سروش تهران، دارای مدرک کارشناسی ارشد ادبیات نمایشی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز، نویسنده، کارگردان، بازیگر، مدیر فیلمبرداری و مدرس، عضو پیوسته کانون کارگردانان خانه تئاتر

دوره های آموزشی مرتبط با این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمامی حقوق این وبسایت متعلق به آموزشگاه فن آموزان فیدار می‌باشد. (طرف قرارداد با خانه کارگر)
اینستاگرام
تلگرام
یوتیوب
آپارات
بستن X
ارتباط با فن آموزان
تماس با فن آموزان تلگرام واتس آپ ایتا روبیکا بله