درآمد تعمیرات لوازم خانگی
هر چه زمان می گذرد میزان وابستگی زندگی انسان ها به لوازم برقی بیشتر می شود. تمامی ابزارها و وسایلی که در گذشته به صورت مکانیکی در اختیار انسان قرار داشتند امروزه به صورت الکتریکی و بدون نیاز به نیروی انسانی کار می کنند.
در داخل همه خانه ها تعداد زیادی لوازم برقی وجود دارد که بعضی از آن ها مهمتر و ضروری تر هستند مانند یخچال، تلویزیون، ماشین لباسشویی و غیره. این دستگاه ها به کارها سرعت بخشده اند و موجب آسایش انسان ها شده اند.
حال اگر یکی از این وسایل برقی کار نکند به شدت برای ما آزار دهنده خواهد بود. در این مطلب قصد داریم شما را با شغل و میزان درآمد تعمیرات لوازم خانگی آشنا کنیم.
آموزشگاه فن اموزان برگزار کننده دوره های پیشرفته آموزش تعمیرات لوازم خانگی با ارائه مدرک فنی حرفه ای در تهران می باشد. همچنین دوره های تخصصی تر نظیر آموزش تعمیرات ماشین لباسشویی ، آموزش تعمیرات یخچال ، آموزش تعمیرات کولر گازی و سایر لوازم خانگی را با تمرکز بر تعمیر این لوازم ارائه می دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر و هماهنگی با شماره 91690040-021 تماس بگیرید.
عناوین این نوشته:
شغل تعمیرات لوازم خانگی
معمولاً لوازم برقی منزل ساختار پیچیده ای دارند و از طرف دیگر با یکدیگر بسیار متفاوت هستند پس عملاً یک فرد عادی بدون داشتن مهارت لازم نمی تواند همه لوازم برقی را تعمیر کند. از طرف دیگر تعمیرات لوازم برقی نیازمند ابزارها و لوازم خاصی است که شما آن ها را در دسترس ندارید.
در این جا کاری که فرد باید انجام دهد این است که از یک تعمیرکار متخصص که در زمینه تعمیر انواع لوازم برقی مهارت، دانش و تجربه کافی دارد تماس بگیرد و از او بخواهد که دستگاه مورد نظر را تعمیر کند.
درآمد تعمیرات لوازم خانگی
درامد شغل تعمیرات لوازم خانگی برای یک تازه کار در همان سال اول به بیش از سقف حقوق یک کارمند می رسد و پس از آن نیز بسته به عوامل مختلفی مانند تخصص ، مکان مغازه، تبلیغات و … می تواند از 15 تا 20 میلیون و بالاتر باشد.
چگونه تعمیرکار لوازم خانگی شویم
برای این که بتوانید به عنوان تعمیرکار لوازم خانگی مشغول به کار شوید لازم نیست در رشته خاصی تحصیل کنید و مدرک دبیرستانی یا دانشگاهی خاصی دریافت کنید. فردی که به این شغل علاقه دارد می تواند پس از گرفتن دیپلم یا حتی قبل تر از آن دوره های تخصصی را بگذراند و مشغول به کار شود.
البته افرادی که در رشته های برق و الکترونیک تحصیل کرده اند به علت آشنا بودن با قطعات الکترونیکی و نحوه عملکرد آن ها راحت تر و سریع تر مباحث تدریس شده در دوره ها را یاد می گیرند. آموزشگاه های فنی بسیاری در سطح شهر وجود دارند اما شما باید در یک آموزشگاه معتبر که بتواند پس از اتمام دوره ها مدرک بین المللی فنی و حرفه ای را به شما اعطا کند و از بهترین و برجسته ترین اساتید برای تدریس مباحث بهره گیرد ثبت نام کنید.
یکی از این روش ها که روشی سنتی هم می باشد و بسیاری از افراد در گذشته تجربه آن را در مشاغل مختلف داشته اند، این است که برای مدتی در کنار یک استادکار با تجربه به عنوان کارآموز مشغول به کار شد و با فوت و فن های این حرفه آشنا گردید.
این کار ممکن است کمی زمان بر بوده و یا این که استادکاران اقدام به پذیرش شاگرد و کارآموز ننمایند. از روش های دیگر ورود به این شغل این است که تحصیلات خود را در این زمینه ادامه داد.
در رشته کار و دانش گرایشی به نام تعمیرات لوازم خانگی وجود دارد که افراد علاقمند می توانند با انتخاب این رشته با انواع لوازم خانگی و نحوه تعمیرات آنها آشنا گشته و در ادامه به این شغل وارد گردند.
علاوه بر روش های گفته شده روشی وجود دارد که بسیار مطمئن بوده و در زمانی کوتاه مهارت های فنی افراد را تقویت کرده و نحوه عیب یابی و تعمیرات انواع لوازم خانگی را به آنها آموزش می دهد.
این روش شرکت کردن در دوره های آموزشی تعمیرات لوازم خانگی می باشد که توسط آموزشگاه های مختلف ارائه می گردد. این آموزشگاه ها تحت نظر سازمان فنی و حرفه ای بوده و پس از پایان دوره به کارآموزان مدرک فنی و حرفه ای را اعطا می کند.
در صورتی که آموزشگاه از اعتبار کافی برخوردار باشد این افراد را به بازار کار معرفی نموده و آینده شغلی آنها را تضمین می نماید. این دوره ها کوتاه مدت بوده و حداکثر مدت زمان دو ماه به طول می انجامد که در صورت درخواست فرد می توان کلاس ها را به صورت فشرده نیز برگزار کرد.
دوره های تخصصی تعمیرات لوازم خانگی شامل کلاس های عملی و کلاس های تدریس مباحث به صورت تئوری می باشد اما از آن جا که در آموزش تعمیرات لوازم خانگی، مهارت عملی و تجربه حرف اول را می زند بیشتر کلاس های این دوره ها صرف تدریس عملی می شوند.
در طی دوره ها کارآموزان با تک تک قطعات الکترونیکی و نقش آن ها آشنا می شوند و یاد میگیرند که چگونه لوازم برقی مختلف را عیب یابی کنند. کارآموزان پس از تشخیص عیب دستگاه باید بتوانند آن را تعمیر کنند. از طرفی نحوه کار کردن با ابزارهای تخصصی مختلف به آن ها آموزش داده می شود تا بتوانند برای عیب یابی و تعمیر دستگاه های مختلف از ابزارهای لازم استفاده کنند.
در کلاس های آموزش تعمیرات لوازم خانگی به کارآموزان نحوه تعویض انواع قطعات الکترونیکی آموزش داده می شود و کارآموزان نحوه تشخیص قطعات اصل و کپی را نیز فرا می گیرند. به این ترتیب کارآموز بعد از اتمام دوره تخصصی تعمیرات لوازم خانگی و أخذ مدرک معتبر می تواند نسبت به باز کردن مغازه و فعالیت مستقل اقدام کند.
مهارتهای مورد نیاز شغل تعمیرات لوازم خانگی
داشتن مهارت کافی شرط اصلی موفقیت در انجام کارهای فنی است. تا زمانی که در کار خود مهارت نداشته باشید نمی توانید به درآمد مناسب و موفقیت دست پیدا کنید. اول این که اگر به کارهای فنی علاقه دارید و شغل تعمیرات لوازم خانگی را به عنوان شغل آینده خود انتخاب کرده اید لازم است که در دوره های آموزشی شرکت کنید.
آموزشگاه فنی فن آموزان یکی از آموزشگاه های تخصصی و معتبر است که در دوره های آموزشی خود، تعمیرات انواع لوازم خانگی، تعمیر بردهای لوازم خانگی، نحوه تعمیر و تعویض قطعات مختلف لوازم خانگی و تمام مسائل ضروری دیگر را به شما آموزش می دهد. پس از گذراندن دوره های تخصصی هم زیر نظر سازمان فنی و حرفه ای به کارآموزان سازمان مدرک معتبر اعطا می شود.
داشتن اطلاعات : یک تعمیرکار باید درباره سیستم های انواع لوازم برقی اطلاعات کافی داشته باشد و بتواند این اطلاعات را در کار خود عملی کند. همچنین به علت تولید روز افزون لوازم برقی جدید باید بتواند دانش خود را به روز نگه دارد تا مشتریان خود را از دست ندهد.
مهارت در عیب یابی و تعمیر : لازمه کار یک تعمیرکار فنی مهارت است. او باید بتواند با دقت انواع لوازم برقی را عیب یابی کند و در تشخیص مشکل آن ها توانا باشد. یک تعمیرکار لوازم خانگی باید بر کدهای خطا مسلط باشد و بداند که کدها نشان دهنده چه مشکلاتی هستند تا هر چه سریعتر برای رفع آن ها اقدام کند. او باید وظیفه و محل قرار گرفتن تمامی قطعات لوازم برقی را بداند و در صورت لزوم بتواند هر یک از آن ها را تعمیر یا تعویض کند.
بازارکار تعمیرات لوازم خانگی
با توجه به این که روز به روز لوازم برقی متنوع تری وارد بازار می شوند که باگذشت زمان مردم را به خود وابسته می کنند می توان گفت که بازارکار تعمیرکاران لوازم خانگی همیشه داغ و پر رونق است. در داخل هر خانه تعداد زیادی لوازم برقی وجود دارد که پس از مدتی همه آن ها دچار ایرادها و مشکلاتی می شوند و باید به دست متخصصان این حوزه عیب یابی و تعمیر شوند.
به این ترتیب همواره نیاز به وجود تعمیرکارانی با مهارت برای تعمیر انواع لوازم خانگی در جامعه وجود دارد. به دلیل این که دامنه استفاده از لوازم برقی بسیار گسترده است این شغل به راحتی اشباع نمی شود.
یکی دیگر از دلایل مهم بودن این شغل این است که بعضی از لوازم برقی همچون یخچال، تلویزیون و ماشین لباسشویی در تمام خانه ها وجود دارند و وجود آن ها بسیار ضروری است. برای مثال هیچ کس نمی تواند چند روز را بدون یخچال سپری کند زیرا اندکی پس از از کار افتادن یخچال مواد غذایی کم کم شروع به فاسد شدن می کنند.
جالب است بدانید بسیاری از افرادی که فقط به تعمیرات ماشین لباسشویی و یخچال می پردازند به طور متوسط ماهانه بین پنج تا هفت میلیون درآمد دارند. هر چه مهارت خود را گسترده تر کنید و بتوانید لوازم برقی متنوع تری را تعمیر کنید طبیعتاً مشتری و درآمد تعمیرات لوازم خانگی بیشتری خواهید داشت.
یکی دیگر از عواملی که موجب شده اند بازار کار تعمیرات لوازم خانگی داغ و پررونق شود افزایش بیش از حد قیمت لوازم برقی در سال های اخیر بوده است. زمانی که قیمت لوازم برقی افزایش می یابد قدرت خرید مردم کمتر می شود و آن ها بیشتر تمایل پیدا می کنند که دستگاه قبلی خود را برای تعمیر به تعمیرکاران لوازم خانگی بسپارند.
از آن جا که شغل تعمیر لوازم خانگی یک شغل فنی و خدماتی است به سرمایه زیادی احتیاج ندارد زیرا هزینه قطعاتی که تعویض می شوند از مشتری دریافت می گردد. برای گذراندن دوره های تخصصی و خریدن ابزارهای مورد نیاز برای کار خود به مقداری سرمایه احتیاج دارید. چاپ کارت و انجام تبلیغات هم هزینه هایی به همراه دارند که شما باید آن را متقبل شوید.
عوامل مختلفی وجود دارند که می توانند بر میزان درآمد تعمیرات لوازم خانگی تأثیر بگذارند. اصلی ترین ویژگی یک تعمیرکار ماهر بودن او است. اگر مهارت خوبی داشته باشید و در تعمیر و عیب یابی درست لوازم برقی توانایی داشته باشید می توانید مشتریان زیادی را از آن خود کنید.
اگر بتوانید بر انواع لوازم برقی تسلط پیدا کنید می توانید درآمد بسیار خوبی کسب کنید. با توجه به تعرفه های کنونی درآمد تعمیرات لوازم خانگی می تواند ماهانه در حدود 10 میلیون (فروردین 99) یا حتی بیشتر باشد.
چالش های ورود به بازار کار
تعمیرکاران لوازم خانگی با چالش های زیادی در هنگام ورود به این شغل رو به رو می باشند. یکی از چالش های پیش روی تعمیرکاران لوازم خانگی به روز بودن می باشد.
با توجه به این که هر روزه فناوری های جدیدی به دستگاه های مختلف افزوده می شود و تعمیر آنها نیاز به روش جدیدی دارد، نیاز است تا این افراد با تکنولوژی های روز دنیا آشنا بوده و با تمام برندهای لوازم خانگی با جزئیات آشنا باشند.
این کار باعث می شود تا مشتری به آنها اعتماد کرده و وسایل خود را بدون هیچ گونه نگرانی به دست این تعمیرکاران بسپارد.
با کسب مهارت های لازم و به روز کردن خود در شغلی که قصد دارید در آن وارد شوید و همچنین داشتن اعتماد به نفس کافی در انجام کار می تواند شما را از نگرانی هایی که در هنگام راه اندازی یک شغل وجود دارد آزاد کرده و با صبوری به آینده شغلی اطمینان بخشی دست پیدا نمایید.
افزایش درآمد تعمیرات لوازم خانگی
از آن جایی که مشاغل فنی مانند تعمیرات لوازم خانگی مهارت محور می باشند، لازمه موفقیت در این مشاغل افزایش و تقویت مهارت های فنی خود می باشد.
ارائه کار با کیفیت به مشتری می تواند درآمد تعمیرات لوازم خانگی را تا حد زیادی بالا ببرد. عیب یابی و انجام تعمیرات به گونه ای که مشتری از کیفیت و زمان انجام کار تعمیرکار رضایت کافی داشته باشد می تواند باعث معرفی شما به دیگر مشتریان شده و به افزایش درآمد ماهانه کمک بسیاری نماید.
مهم ترین نکته ای که برای افزایش سوددهی در شغل تعمیرات لوازم خانگی باید در نظر داشت افزایش مهارت های فنی خود می باشد. واضح است که افراد لوازم خانگی خراب خود را نزد فردی مطمئن و با تجربه می سپارند و در صورت مشاهده کیفیت کار بالا، وی را به دیگران نیز معرفی کرده و همچنین برای تعمیر سایر وسایل خود نیز، از این تعمیرکار استفاده می کنند. پس گام اول برای افزایش درآمد تعمیرات لوازم خانگی ارائه خدمات و کار با کیفیت می باشد.
سرعت عمل بالا پس از کیفیت خوب، دومین نکته ایست که تعمیرکاران لوازم خانگی باید در نظر داشته باشند. به طور کلی مشاغل خدماتی که با افراد مختلف در ارتباط مستقیم می باشند، در صورتی که کار مشتری را در وقت و زمان مناسب تحویل دهند به جلب رضایت مشتریان کمک بسیاری می نمایند. خوش قول بودن در این شغل می تواند مشتریان زیادی را برای جذب کرده و درآمدتان را تا میزان زیادی افزایش دهد.
برخورد مناسب با مشتری و خوش رفتاری با آنها از جمله نکات مهمی است که باید در شغل تعمیرات لوازم خانگی در نظر گرفته شود. پاسخگویی به تمام سوالات مشتریان با سعه صدر می تواند در عیب یابی و تعمیر آن وسیله کمک بیشتری به تعمیرکار کرده و با سرعت بیشتری آن را تعمیر نماید.
توانایی تعمیر انواع لوازم خانگی از ویژگی هایی است که یک تعمیرکار حرفه ای باید داشته باشد و مهارت خود را تنها به یک وسیله خاص محدود نکند. سرویس کردن انواع لوازم خانگی مانند یخچال فریزر، ماشین لباسشویی و ظرفشویی و دیگر وسایل کوچک و بزرگ از مواردی است که تعمیرکار با رعایت آنها می تواند به یک فرد حرفه ای در این شغل تبدیل شده و به درآمدزایی بالایی برسد.
تعمیرکار حرفه ای برای افزایش درآمد تعمیرات لوازم خانگی باید کاملا به روز بوده و از ویژگی ها و امکانات جدیدی که به وسایل مختلف افزوده می شود کاملا آگاه باشد. عصر تکنولوژی باعث طراحی و تولید انواع لوازم خانگی با امکانات متنوع می باشد که در صورتی که تعمیرکار از این ویژگی های جدید اطلاع کافی داشته باشد عیب یابی و تعمیر آن بسیار راحت و سریع صورت می گیرد.
آشنایی با ابزار کار مختلف و نحوه کار کردن با آنها از جمله نکاتی است که یک تعمیرکار لوازم خانگی باید در نظر داشته باشد. مدارها و طرح های مختلفی که در انواع لوازم خانگی وجود دارند که یک تعمیرکار حرفه ای باید با انواع این مدارها آشنایی داشته و نحوه کار با آنها را بداند.
در نهایت انجام تبلیغات مناسب می تواند در بالا بردن درآمد در مشاغل مختلف از جمله تعمیرات لوازم خانگی تاثیر بسزایی داشته باشد. انجام تبلیغات به کسب و کار کمک می کند تا با بهترین راه کار خود را به مشتری شناسانده و از این طریق درآمد را افزایش دهد. انتخاب نام تجاری برای کسب و کار می تواند راهکار بسیار مناسبی برای رونق بخشیدن به کسب و کار باشد.
قیمت مناسب و رقابتی نیز راه دیگری برای جذب مشتری و افزایش درآمد تعمیرات لوازم خانگی می باشد. این روزها همه به دنبال تعمیرکاری می گردند که قیمت کمتری را جهت انجام تعمیرات دریافت نماید. در نتیجه هزینه ها به ویژه در اوایل کار باید از مقدار کمتری نسبت به سایر رقبا برخوردار باشد.
از طرف دیگر، اگر با نمایندگی های مختلف همکاری کنید آن ها شما را به مشتریان خود معرفی می کنند تا خدمات لازم را به آن ها ارائه بدهید. در این صورت علاوه بر مشتری هایی که به خودتان مراجعه می کنند می توانید از مشتری هایی که با نمایندگی ها ارتباط برقرار می کنند هم بهره مند شوید.
سرمایه مورد نیاز برای ورود به بازار کار تعمیر لوازم خانگی
یکی از دغدغه هایی که برای ورود به بازار کار به ویژه در رابطه با مشاغل آزاد وجود دارد میزان سرمایه ای است که افراد باید در اختیار داشته باشند. موضوع سرمایه به قدری حائز اهمیت است که ممکن است برخی افراد به علت عدم تامین سرمایه مورد نیاز برای آغاز به کار، از ادامه راه منصرف شده و کاملا نا امید گردند.
شغل تعمیرات لوازم خانگی از جمله مشاغلی است که سرمایه آنچنانی برای ورود به بازار کار نیاز نداشته و در ابتدا تنها مبلغ مورد نیاز، هزینه ای است که برای آموزش های لازم در این زمینه باید پرداخت کرد که این هزینه هم مبلغ زیادی نبوده و ممکن است بین 3 تا 4 میلیون تومان باشد.
در صورتی که مایل به اجاره مغازه ای برای انجام امور تعمیرات باشید باید هزینه ای را نیز برای این کار در نظر بگیرید. اما در صورتی که از پس این میزان هزینه بر نمی آیید می توانید در شرکت های مختلف خدماتی و تعمیراتی مشغول به کار شده و زمانی که سرمایه لازم را تامین کردید به اجاره یا خرید مغازه در محلی مناسب بپردازید.
ابزار کار و تجهیزاتی که یک تعمیرکار لوازم خانگی نیاز دارد هزینه زیادی در بر نداشته و نهایتا با 4 الی 5 میلیون تومان می توان ابزار کار خود را خریداری کرد.
مجتمع فن آموزان همچنین برگزار کننده بیش از هشتاد دوره آموزشی درآمد زا ویژه اشتغال و بازار کار از جمله آموزش تعمیرات برد الکترونیکی ، آموزش تعمیرات موبایل ، آموزش هوشمند سازی ساختمان ، آموزش نصب دوربین مدار بسته ، آموزش تابلو برق صنعتی و … می باشد. لیست تمامی دوره ها در صفحه اصلی سایت قابل مشاهده است.
سهراب بهرامی هستم. به مدت یازده سال با شرکت ها و نمایندگی تعمیرات لوازم خانگی برندهای مختلف همکاری داشته ام. در این سایت مطالب مرتبط با تعمیر انواع لوازم خانگی از جمله یخچال ، ظرفشویی ، لباسشویی ، مارکروفر و دیگر وسایل خرد و بزرگ را به اشتراک می گذارم
نوشته بودید با توجه به کاهش درامد مردم وافزایش قیمت محصولات الکتریکی درامد تعمیرکار بالا رفته حالا میخواستم بدانم در کشور های اروپایی که درامد مردم بالا تر است نیز شغل تعمیر کار لوازم الکتریکی بالاست چون مردم ثروت مند میتوانند دستگاه خراب خود را با دستگاه جدید تعویض کنند ممنون میشوم پاسخم را بدهید
سلام وقت بخیر
شغل های فنی خیلی پرطرفدار هستند در خارج از کشور و از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند ، نیاز کشورهای توسعه یافته یه اشخاص فنی و دست به آچار بیشتر از دکتر و مهندس هستش …