درآمد نصب دوربین مدار بسته

درآمد نصب دوربین مدار بسته

تامین امنیت در جامعه یکی از مواردی است که باید اهمیت زیادی برای آن قائل شد و کشورهای مختلف تجهیزات مختلفی را برای ایجاد امنیت در جوامع مختلف طراحی کرده اند. در این مقاله درآمد نصب دوربین مدار بسته به همراه بازار کار و میزان سرمایه لازم و نیز روشهای ورود به شغل نصب دوربین مدار بسته را بررسی می‌کنیم.

آموزش نصب دوربین مدار بسته

پیشرفت تکنولوژی باعث شده است تا در سال های اخیر افراد برای تامین امنیت و حفاظت از ساختمان های خود از ابزارهایی استفاده نمایند تا از به وجود آمدن سرقت و سوء استفاده جلوگیری گردد.

دوربین های مداربسته سال هاست که وارد بازار شده اند و مورد استقبال فراوانی قرار گرفته اند. برای نصب این دوربین ها نیاز به مهارت و تخصص می باشد و افرادی که در این حوزه کار می کنند دارای درآمد بالایی می باشند.

شغل نصب و تعمیرات دوربین مدار بسته از جمله مشاغلی است که به علت درآمد بالا افراد زیادی جذب آن شده اند و تمایل به کار در این زمینه می باشند. در این مطلب به آشنایی با بازار کار و درآمد نصب دوربین مدار بسته و میزان سرمایه از آن پرداخته شده است.

آموزشگاه فن آموزان در دروه  آموزش نصب دوربین مدار بسته تمامی مهارتهای لازم برای ورود به این حرفه را بصورت کاملا عملی و پروژه محور ، تخصصی و فنی توسط اساتید مجرب ارائه می دهد . برای اطلاع از نحوه برگزاری دوره ها با َماره 02191321001 تماس بگیرید .

دوربین مداربسته چیست؟

Closet circuit television یا دوربین مدار بسته نوعی از تجهیزات امنیتی است که از آن جهت حفظ امنیت و نظارت بر ساختمان ها استفاده می شود. ساختار دوربین های مدار بسته از یک دوربین برای تصویربرداری و یک DVR یا NVR برای انتقال تصاویر به حافظه و ضبط و ذخیره تشکیل شده است.

سنسور تصویر از اجزای تشکیل دهنده دوربین مدار بسته می باشد که از دو نوع CCD و CMOS  تشکیل شده است. لنزهای مختلفی در دوربین های مختلف به کار رفته است که هر یک رزولوشن مشخصی را به ما می دهد و کیفیت تصاویر مختلفی را ایجاد می کند.

بدنه های به کار رفته در دوربین های مختلف، متفاوت بوده و در مدل های متنوعی مانند مینیاتوری، اسپیددام، بولت، باکس، کیوب و … تولید می شود.

دوربین های مدار بسته را در فروشگاه های بزرگ و ساختمان های تجاری مختلف برای حفاظت و جلوگیری از سرقت به کار می برند. همچنین شرکت ها و سازمان های مختلف که دارای بخش های متنوعی می باشند از دوربین مدار بسته برای کنترل و نظارت بر عملکرد کارمندان شرکت استفاده می کنند.

این کار باعث می شود تا ورود و خروج کارکنان و سایر افراد در شرکت کنترل گشته و  کیفیت کار در شرکت بالاتر رود و همچنین از اسناد و مدارک مهمی که در ادارات وجود دارد محافظت گردد.

انواع مختلف دوربین های مداربسته

دوربین های مدار بسته از لحاظ نوع سیگنال ، شکل ظاهری و کاربرد و قالب و پوشش به سه گروه تقسیم بندی میشوند که به شرح ذیل میباشد :

دوربین ها از نظر نوع سیگنال

  • آنالوگ
  • دو منظوره
  •   آی پی تحت شبکه

دروبین ها از نظر شکل ظاهری

  • دوربین های دام
  • دوربین های صنعتی
  • دوربین های مینیاتوری
  • دوربین های مادون قرمز
  • اسپید دام
  • دوربین های چرخشی

دوربین ها از نظر قاب و پوشش

  • ضد آب با  قاب بزرگ یا (پمپ بنزینی)
  • مخفی
  • قاب فانتزی

همچنین بخوانید: انواع دوربین مدار بسته

شغل نصب دوربین مدار بسته

امروزه یکی از دغدغه هایی که برای اکثر جوانان وجود دارد شغل می باشد.با توجه به شرایط اقتصادی بدی که کشور ما در سال های اخیر داشته است داشتن شغلی که بتواند درآمد بالایی برای فرد ایجاد کند و همچنین دارای ثبات باشد ممکن است به سختی برای فرد به وجود آید.

شغل نصب دوربین مدار بسته

با توجه به این که افراد و سازمان های مختلف برای تامین امنیت ساختمان های خود از دوربین های مدار بسته استفاده می کنند می توان گفت که افرادی که در حوزه فروش یا نصب و تعمیرات این تجهیزات فعالیت دارند می توانند امنیت شغلی بالایی داشته باشند.

نصب دوربین مدار بسته از عهده افراد عادی خارج بوده و نیاز به متخصص در این کار می باشد در نتیجه شغل نصب و تعمیرات دوربین مدار بسته می تواند درآمد بالایی را برای فرد به دنبال داشته باشد.

فرصتهای شغلی برای یک نصاب دوربین مداربسته می تواند در موارد زیر باشد:

  • نصب و تعمیر دوربین‌های کنترل ترافیک در راهنمایی و رانندگی
  • نصب و سرویس دوربین‌های مداربسته در شرکت‌ها، اداره‌ها و کارخانجات
  • نصب و سرویس دوربین‌های مداربسته فروشگاه‌های زنجیره‌ای مواد غذایی و پوشاک
  • نصب و سرویس دوربین‌های مداربسته در مغازه‌ها، منازل و پارکینگ‌ها
  • نصب و سرویس دوربین‌های مداربسته در بیمارستانها و مراکز بهداشتی
  • نصب و سرویس دوربین مداربسته در شرکت مترو
  • نصب و سرویس دوربین مداربسته در مراکز آموزشی و دانشگاه‌های بزرگ
  • تاسیس مغازه با دریافت گواهینامه از مراکز معتبر فنی و حرفه‌ای و با گرفتن جواز از اتحادیه

بازار کار و درآمد نصب دوربین مدار بسته

مسلما قبل از راه اندازی و شروع هر کاری نیاز است تا از بازار کار و میزان درآمدی که برای فرد خواهد داشت اطلاعات لازم را کسب نمود. معمولا مشاغل فنی درآمد بالایی را برای افراد در پی خواهند داشت. شغل نصب و تعمیرات دوربین های مداربسته نیز یک شغل فنی محسوب شده که مشتریان زیادی نیز دارد.

بازار کار نصب دوربین مدار بسته

حتما مشاهده کرده اید که در سال های اخیر استفاده از این دوربین ها در فضاهای مختلف گسترش زیادی یافته است و علاوه بر مکان های خصوصی، ادارات و سازمان های دولتی اقدام به نصب دوربین های مدار بسته به صورت گسترده می کنند.

افرادی که در حوزه نصب دوربین فعال هستند می توانند با پروژه های مختلفی قرارداد ببندند و سیستم دوربین های مداربسته آنها را تامین نمایند و همچنین در صورت خراب شدن و به وجود آمدن مشکل در سیستم دوربین مداربسته مکان های مختلف اقدام به تعمیر آنها نمایند؛ در نتیجه میزان درآمدی که از این شغل حاصل می شود قابل توجه بوده و می تواند پس اندازی برای فرد داشته باشد.

اما به علت این که روز به روز بر میزان استفاده از دوربین های مداربسته افزوده می شود و افراد مختلفی برای نصب این تجهیزات تمایل نشان می دهند، می توان پیش بینی کرد که فرا گرفتن این حرفه و وارد شدن در این شغل، نه تنها امروز بلکه در سال های آینده نیز می تواند درآمد زایی خوبی برای افراد داشته باشد.

نکته قابل توجه این است که افرادی که حرفه نصب و تعمیرات دوربین را فرا می گیرند علاوه بر ایران می توانند در خارج از کشور از این مهارت فنی استفاده نموده و در آنجا هم به این شغل مشغول شوند.

مدرکی که بابت این مهارت از طرف فنی و حرفه ای داده می شود بین المللی بوده و در کشورهای دیگر نیز دارای اعتبار خواهد بود. در کشورهای دیگر نیز مانند ایران این شغل درآمد زایی بالایی برای فرد ایجاد کرده و آینده روشنی خواهد داشت.

دروه های پرطرفدار با درآمد بالا : آموزش هوشمند سازی ساختمان ، آموزش plc

سرمایه لازم برای ورود به شغل نصب دوربین مدار بسته

یکی از دغدغه هایی که معمولا افراد برای راه اندازی یک شغل با آن مواجه می باشند سرمایه اولیه ای است که باید داشته باشند.

در شغل نصب و تعمیرات دوربین مداربسته تنها سرمایه ای که مورد نیاز است آموزش می باشد و سرمایه مالی آنچنانی برای شروع به کار نیاز نخواهد بود.

سرمایه لازم برای شغل نصب دوربین مداربسته

تجهیزات و دستگاه های سنگین و خاصی نیز برای انجام این کار مورد نیاز نیست و تنها ابزار کار ساده ای که نیاز به هزینه خاصی ندارد می تواند به فرد برای شروع به کار کمک نماید.

افرادی که در این زمینه تخصص پیدا می کنند می توانند در صورت توان، اقدام به راه اندازی یک مغازه نمایند و به صورت مستقل شروع به کار کنند و یا این که با شرکت های مختلف قرارداد بسته و به صورت سیار کار کنند.

چگونه نصاب دوربین مدار بسته حرفه ای شویم؟

برای این که بتوانید وارد شغل نصب و تعمیرات دوربین های مداربسته شوید در ابتدا باید مهارت و دانش خود را در این رابطه افزایش دهید. برای این کار آموزشگاه های مختلفی وجود دارند که به آموزش به افراد علاقمند در این زمینه می پردازند.

درست است که مقاله‌ها و کتاب‌های زیادی تحت عنوان “چگونه نصاب حرفه‌ای دوربین مداربسته شویم” در بازار وجود دارد، درست که مطالعه در یادگیری بی‌تأثیر نیست، اما باید بدانید که تنها مطالعه این مطالب برای یک نصاب حرفه‌ای شدن کافی نمی‌باشد، و لازمه‌ی این کار گذراندن دوره‌ها و کار کردن عملی به مقدار زیاد است.

شما می‌توانید از طریق چندین راه مختلف نصب دوربین حرفه‌ای را یاد بگیرید، که در ذیل به شرح آن‌ها پرداخته‌ایم:

  • یکی از راه‌ها برای یادگیری، شاگردی کردن در مغازه‌های نصب دوربین می باشد. این روش یادگیری در سال‌های قبل مرسوم‌تر بوده است و اگر شما قصد دارید که سریع وارد این بازار کار شوید باید راه دیگری را انتخاب کنید. البته ناگفته نماند که شاگردی کردن تجربه خیلی زیادی را در اختیار شما می‌گذارد.
  • اگر در سن نوجوانی هستید و متوجه شده‌اید که به این رشته علاقمند هستید، می‌توانید در طی مدت 3 سال در هنرستان‌های کار و دانش در رشته برق ساختمان، این رشته را بیاموزید و یا اینکه در رشته مهندسی برق در دانشگاه‌های معتبر کشور به مدت 4 سال به تحصیل بپردازید.
  • یکی از بهترین راه‌ها که می‌توانید سریع وارد بازار کار شوید، ثبت‌نام و شرکت در آموزشگاه های معتبر و آزاد فنی‌ حرفه‌ای می باشد.

از میان سه راه بالا، هر روشی را که باری یادگیری انتخاب کنید باید درآن‌ها به صورت کاملا عملی و تخصصی این حرفه را آموزش ببینید.

در ادامه به شرح ویژگی‌های یک نصاب حرفه‌ای ماهر می پردازیم.

برای آن که به فردی ماهر در این شغل تبدیل شوید، لازم است که ضمن آشنایی با تکنولوژی‌های روز دنیا، مهارت‌های خود را نیز تقویت کنید تا در این حرفه فردی موفق شناخته شوید. در ادامه ویژگی‌های یک نصاب حرفه‌ای را برایتان توضیح داده‌ایم:

  • توانایی نصب انواع دوربین‌های مداربسته از جمله: سامسونگ، داهوا، یونی ویو، پاناسونیک، هایک ویژن، …
  • توانایی کابل‌کشی از دوربین‌ها تا دستگاه ضبط تصویر
  • آشنایی با نحوه سوکت زدن و نصب انواع BNC
  • آشنایی با سیستم‌ دوربین های تحت شبکه و قسمت‌های مختلف ‌آن
  • آشنایی با حالت‌های مختلف قرار‌گیری هارد
  • توانایی وارد کردن IP به دوربین و آشنایی با تنظیمات IP
  • شناخت قسمت‌های مختلف دوربین مداربسته
  • توانایی طراحی اتاق کنترل و نظارت بر دوربین‌ها
  • توانایی تنظیم تصویر در هر دوربین
  • داشتن مهارت کافی در نصب دوربین‌های دیجیتال و آنالوگ و دستگاه‌های ضبط تصویر NVR و DVR
  • دوربین‌های جدیدی که به بازار عرضه می‌شود دارای ویژگی جدید است، که می‌توان دوربین‌ها را به موبایل و کامپیوتر متصل کرد و تصاویر دریافتی را از طریق ایترنت به صورت آنلاین دریافت کرد. یک نصاب ماهر باید در انجام این کار تسلط کافی را داشته باشد.
  • آگاهی از چگونگی طراحی مسیر‌های کابل‌کشی، چیدمان دوربین‌ها، تعداد دوربین مورد نیاز برای مکان موردنظر، چرا که اکثر مشتری‌ها قبل از خرید، در مورد نقشه محل موردنظر و تعداد دوربین‌های مورد نیاز برای نصب سوال می‌پرسند و سپس اقدام به خرید و نصب می‌کنند.

همچنین گذراندن دوره آموزش تعمیرات دوربین مدار بسته در کنار مهارت های نصب ، درآمد این حرفه را بصورت قابل توجهی افزایش می دهد.

علاوه بر داشتن مهارت‌های بالا ، باید با ابزار‌های موردنیاز و مخصوص این حرفه آشنا بوده و در زمان نصب همراه داشته باشیم.

ابزارهای مورد نیاز برای نصب دوربین مداربسته

حال که اولین پاسخ پرسش “چگونه نصاب حرفه ای دوربین مداربسته شویم” را دانستید لازم است که ابزار این کار را، نیز بشناسید.

ابزار مورد نیاز برای نصب دوربین مدار بسته

ابزار‌های مورد نیاز برای نصب عبارت اند از:

  • چکش کوچک
  • مولتی متر
  • کاتر، فازمتر، انواع پیچ گوشتی‌های چهارسو و دوسو
  • فنر سیم‌کشی
  • آچار مخصوص سوکت زدن
  • استریپر برای لخت کردن کابل‌ها
  • آچار BNC
  • دریل برای نصب دوربین و داک کشی
  • نردبان برای نصب و دوربین و تنظیم آن در ارتفاع

بهترین برندهای دوربین مدار بسته

  • SAMSUNG  (سامسونگ)
  • DAHUA(داهوا )
  •  HikVision (هایک ویژن)
  • PELCO (پلکو)
  •  AXIS  (اکسیس)
  •  Sony (سونی )
  • LG (ال جی)
  • Panasonic (پاناسونیک)
  • uniview (یونی ویو)

آموزشگاه فن اموزان بیش از هشتاد دوره فنی حرفه ای پردرآمد و ویژه بازار کار از جمله آموزش تعمیرات موبایل ، آموزش تعمیرات برد الکترونیکی ، آموزش تعمیرات لوازم خانگی ، آموزش تابلو برق صنعتی ، آموزش تعمیرات پکیج و … را بصورت تخصصی و فنی برگزار می کند. برای مشاهد ه عناوین تمامی دوره ها به صفحه اصلی سایت مراجعه نمایید.

4.2/5 - (5 امتیاز)
نویسنده مطلب
سیامک رشوند
سیامک رشوند

سیامک رشوند هستم فعال در حوزه نصب و تعمیر سیستم های حفاظتی و امنیتی مجتمع های مسکونی ، تجاری ،اداری و .... در این سایت در مورد نصب دوربین ها ، دزدگیرهای اماکن و منازل ، نصب اعلام حریق های متعارف و آدرس پذیر، نصب سانترال و کرکره برقی و حوزه های مرتبط دیگر مطلب می نویسم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *