0 روز
0 ساعت
0 دقیقه
0 ثانیه

تلفن کننده ها در دستگاه های دزدگیر اماکن

تلفن کننده ها در دستگاه های دزدگیر اماکن
چکیده مطلب :

معمولاً سیستم های دزدگیر اماکن به دستگاه تلفن کننده مجهزند تا بتوانند هنگام بروز سرقت به محلی ها یا افراد خاصی اطلاع دهند. تلفن کننده ها یا روی دستگاه مرکزی قرار دارند یا به صورت دستگاه جداگانه اند. تلفن کننده ها می توانند شماره گیری را از طریق خط تلفن ثابت یا خط همراه (موبایل) انجام دهند. در شکل یک نوع تلفن کننده را مشاهده می کنید.

آیا تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که اگر منزل یا محل کار شما مورد هدف سرقت قرار گیرد چه کاری باید انجام دهید تا مورد خسارت واقع نگردید؟ نصب تجهیزات امنیتی مختلف می تواند تا حد بسیار زیادی از وقوع سرقت جلوگیری کرده و در صورتی که سرقتی هم اتفاق افتاد امکان اطلاع رسانی به شما و اطرافیان وجود داشته باشد. یکی از تجهیزات امنیتی مهمی که سال هاست در ساختمان های مختلف نصب شده و آمار سرقت ها و جرائم را کاهش داده است دزدگیر اماکن می باشد. یکی از ویژگی هایی که برخی از دزدگیرهای اماکن دارند برخورداری از تلفن کننده ها می باشد که این قطعه قادر به تماس با شماره هایی مانند پلیس بوده و می تواند در آگاه کردن افراد از وقوع سرقت نقش مهمی داشته باشد. ما در این مقاله به معرفی این تلفن کننده ها در دستگاه های دزدگیر اماکن پرداخته ایم.

معرفی دزدگیر اماکن و بخش های تشکیل دهنده آن

ساختمان هایی که به دزدگیر اماکن مجهز می باشند، در هنگام ورود افراد غیر مجاز به داخل ساختمان، با استفاده از سنسورهایی که دارند، موارد مشکوک را تشخیص داده و سیستم های هشدار دهنده و آژیرهای به کار رفته در این دستگاه شروع به هشدار دادن می نمایند. تامین امنیت اماکن مختلف با نصب این دزدگیرها و همچنین نصب دوربین های مدار بسته در کنار آنها، امکان پذیر بوده و تا حد زیادی از وقوع سرقت و جرایم مختلف جلوگیری می شود.

دزدگیرهای اماکن از اجزای مختلفی تشکیل شده اند که در ادامه به معرفی آنها و به ویژه تلفن کننده ها در دستگاه های دزدگیر اماکن می پردازیم.

آشکارساز یا چشمی دزدگیر: سنسورها یا چشمی های دزدگیر، پارامترهای فیزیکی مختلف در اطراف دوربین را تشخیص داده  و با شناسایی آنها و انتقال سیگنال به پنل مرکزی موجب هشدار دادن دزدگیر می گردند. سنسورها در انواع مختلفی وجود داشته که از آن میان می توان به سنسورهای تشخیص حرکت، سنسور شکست شیشه، سنسور درب و پنجره، سنسور دود و … اشاره کرد. علاوه بر آن چشمی ها یا سنسورها در مدل های بی سیم  و با سیم نیز وجود دارند و هر یک دارای طرفداران خود می باشند.

پنل مرکزی: ریزپردازنده ای که در یک محفظه فلزی یا پلاستیکی قرار داده شده است پنل مرکزی نام دارد. این قطعه را می توان مهم ترین قطعه در سیستم دزدگیر دانست چرا که سیگنال از سنسورهای سیستم به این قسمت رسیده و مورد پردازش قرار می گیرد و در نهایت این قسمت است که فرمان های لازم را به قسمت های هشدار دهنده دزدگیر می دهد تا آژیرها به صدا درآیند.

آژیر دزدگیر اماکن: به صدا در آمدن آژیر موجب ترساندن سارق شده و همچنین باعث می شود صدای ایجاد شده موجب اطلاع رسانی به اطرافیان شده و صاحب ملک از وقوع سرقت مطلع گردد.

پدال در دزدگیر اماکن: در مواقعی که افرادی در ساختمان می باشند و متوجه ورود سارق می گردند می توانند با فشار دادن پدال که در بخش های مختلف ساختمان نصب شده است، موجب فرمان دادن پنل مرکزی جهت اعلام هشدار می گردند. پدال ها را بیشتر در اماکنی مانند بانک ها یا طلافروشی ها که امکان وقوع سرقت در آنها بسیار زیاد است تعبیه می کنند.

ریموت دزدگیر: با استفاده  از ریموت امکان کنترل نمودن دستگاه از راه دور وجود داشته و می توان دزدگیر را فعال یا غیر فعال نمود. برد ریموت ها با یکدیگر متفاوت بوده و از 50 تا 150 متر را پوشش دهی می نمایند.

تلفن کننده دزدگیر: تلفن کننده دزدگیر همانطور که از نامش پیداست، در هنگام وقوع سرقت قادر به تماس با پلیس یا شماره هایی که از قبل به آن داده شده است می باشد و نقش مهمی را در دزدگیرهای اماکن ایفا می کند. هدف این مقاله معرفی این قطعه، نحوه عملکرد آن و اجزای تشکیل دهنده اش می باشد.

سیستم تلفن کننده دزدگیر چیست؟

در هنگام وقوع سرقت ممکن است به دلیل نگرانی و استرسی که برای افراد ایجاد می شود، افراد تماس با پلیس را به تعویق انداخته و این موضوع باعث شود اقدامات زود هنگام برای دستگیری سارق صورت نگیرد. در برخی از دزدگیرهای اماکن، از یک سیستم تلفن کننده دزدگیر استفاده می شود که می توان در تنظیمات آن شماره های دلخواه را وارد کرده تا در مواقع خطر به صورت اتوماتیک با این افراد تماس گرفته شود. علاوه بر آن این سیستم می تواند با پلیس نیز تماس گرفته و پیام صوتی پیش فرضی را که از قبل ضبط شده است برای پلیس پخش نماید. با توجه به تعداد شماره هایی که در تلفن کننده های دزدگیر ذخیره می شود این سیستم ها در انواع 4 حافظه ای، 8 حافظه ای و 16  حافظه ای وجود دارند. 

محل قرارگیری تلفن کننده ها می تواند بر روی پنل مرکزی بوده و یا این که به صورت جداگانه از سیستم وجود داشته باشد. تلفن کننده ها یا به صورت سیم کارتی وجود دارند و یا این که با خط تلفن ثابت کار می کنند که هر یک از این مدل ها دارای ویژگی های مخصوص به خود می باشند.

تلفن کننده ها در دستگاه های دزدگیر اماکن

تلفن کننده معمولی دزدگیر اماکن چیست؟

در این نوع از سیستم های تلفن کننده نیاز است تا یک  شماره تلفن به آن معرفی شود تا در مواقع بروز خطر با این شماره تلفن تماس گرفته و آژیر خطر به صدا درآید. در صورتی که پیغامی به صورت صوتی در این سیستم ضبط گردد در این گونه مواقع به جای هشدار، این پیغام پخش می گردد. اما در این نوع تلفن کننده ها در صورتی که خط تلفن به هر دلیلی قطع شده و یا خراب گردد، دستگاه قادر به کار کردن نخواهد بود. امکان فعال و یا غیر فعال کردن تلفن کننده های معمولی از راه دور وجود نداشته و در صورتی که به دلیلی غیر از سرقت هشدار دستگاه فعال شود نمی توان آن را از طریق ریموت غیر فعال نمود و ممکن است باعث آزردگی اطرافیان و همسایگان گردد.

تلفن کننده سیم کارتی دزدگیر اماکن

برای حل مشکل از کار افتادن سیستم تلفن کننده معمولی در هنگام قطعی یا خرابی تلفن، از تلفن کننده های سیم کارتی استفاده می کنند. در این نوع از سیستم ها از یک سیم کارت در کنار خط تلفن ثابت استفاده می گردد که می تواند ویژگی های مثبتی را برای سیستم به همراه داشته باشد. از جمله مزیت هایی که در این نوع از سیستم ها وجود دارد امکان کنترل و فعال و غیر فعال نمودن دزدگیر از راه دور و با استفاده از ریموت می باشد و این ویژگی باعث می شود تا در صورتی که به علت خطاهایی مانند ورود حیوانات به داخل ساختمان، آژیر خطر به صدا در آمده  است بتوان به سرعت و از راه دور آژیر را غیر فعال نمود. همچنین در مواقعی که در سفر می باشید و فراموش کرده اید که سیستم را فعال نمایید می توانید به راحتی بدون نیاز به وجود فردی دیگر، از هر فاصله ای که باشید سیستم تلفن کننده  دزدگیر اماکن را فعال نمایید. در این نوع از تلفن کننده های مدرن، فعال یا عدم فعال بودن سیستم به صورت پیامک و یا از طریق اپلیکیشن مخصوص به شما اطلاع داده می شود. ویژگی جالب دیگری که در این سیستم های تلفن کننده وجود دارد امکان وصل کردن این سیستم به سایر وسایل مانند سیستم های سرمایشی و گرمایشی، چراغ های منزل و … می باشد و می توان چندین رله آزاد را در اختیار داشت.

نکات مورد توجه در تلفن کننده های سیم کارتی

برای این که تلفن کننده سیم کارتی شما فعال باشد، نیاز است تا سیم کارتی که درون آن قرار داده می شود را فعال نمایید چرا که در صورت غیر فعال بودن سیم کارت امکان کار کردن دستگاه وجود نخواهد داشت. همچنین نباید در این سیم کارت هیچ گونه شماره تلفنی از قبل وجود داشته باشد و خام بودن آن الزامی می باشد.

سیم کارت قرار داده شده در دستگاه باید از اعتبار مالی یا همان شارژ برخوردار باشد در غیر این صورت دستگاه تلفن کننده قادر به کار کردن نخواهد بود. علاوه بر آن سیگنال یا آنتن موجود در سیم کارت باید مورد بررسی قرار گرفته و در مکانی قرار داده شود که اپراتور مورد نظر قابلیت آنتن دهی داشته باشد.

تلفن کننده های خط شهری مجهز به میکروفن نیز بوده و با استفاده از آنها این امکان وجود دارد که صداهای موجود در محیط را به راحتی گوش کرد. تلفن کننده های خط شهری دارای 20 تا 30 حافظه برای ذخیره شماره تلفن های مورد نظر می باشند.

امروزه انواع مختلفی از سیستم های تلفن کننده با امکانات مختلف در بازار وجود دارند که قابلیت نامگذاری بخش ها و خروجی های مختلف، تست زون ها، اجرای کد USSD، اعلام شارژ سیم کارت و بروزرسانی برنامه ها را دارند. با توجه به بودجه ای که برای سیستم تلفن کننده در نظر گرفته اید و همچنین مکانو ساختمانی که قرار است دزدگیر در آن نصب گردد می توان انواع متنوعی از این سیستم های موجود در بازار را خریداری نمود. 

آموزشگاه فن آموزان برگزار کننده دوره های آموزشی از جمله آموزش نصب دزدگیر اماکن می باشد . برای اطلاع از نحوه برگزاری دوره ها با کارشناسان ما تماس بگیرید .

5/5 - (1 امتیاز)
نویسنده مطلب
سیامک رشوند
سیامک رشوند

سیامک رشوند هستم فعال در حوزه نصب و تعمیر سیستم های حفاظتی و امنیتی مجتمع های مسکونی ، تجاری ،اداری و .... در این سایت در مورد نصب دوربین ها ، دزدگیرهای اماکن و منازل ، نصب اعلام حریق های متعارف و آدرس پذیر، نصب سانترال و کرکره برقی و حوزه های مرتبط دیگر مطلب می نویسم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *