0 روز
0 ساعت
0 دقیقه
0 ثانیه

درآمد شغل تعمیرات موبایل

درآمد شغل تعمیرات موبایل

گوشی های هوشمند دستگاه هایی هستند که زندگی انسان ها را به شدت به خود وابسته کرده اند. هر روزه مدل های مختلفی از گوشی های هوشمند توسط برندهای مختلف یه بازار عرضه می شوند که هر کدام قابلیت های خاص خود را دارند. در این مقاله درآمد شغل تعمیرات موبایل به همراه بازار کار و میزان و سرمایه این شغل را بررسی می‌کنیم.

مردم دیگر نه تنها برای سرگرمی و گذراندن وقت بلکه برای تبلیغات و کار نیز از گوشی های موبایل خود استفاده می کنند. ماشین حساب های پیشرفته، انواع دیکشنری ها، نرم افزارهای مایکروسافت و برنامه های مخصوص مشاغل مختلف همگی قابل نصب بر روی گوشی ها هستند و مردم هنگام کار از آن ها استفاده می کنند.

آموزش تعمیرات موبایل

با وجود قابلیت های ویژه ای که این دستگاه ها دارند نمی توان گفت که همیشه مانند روز اول سالم می مانند و درست کار می کنند. هر چه زمان می گذرد و بیشتر از گوشی موبایل خود استفاده می کنید احتمال این که قطعات مختلف آن نظیر پورت شارژ، باتری، دوربین ها و بلندگوها دچار مشکل شوند بیشتر می شود.

البته گاهی اوقات برخورد موبایل به یک جسم سفت یا افتادن گوشی روی زمین باعث آسیب رسیدن به صفحه نمایش، تاچ ال سی دی و یا قطعات دیگر می شود و خرابی ربطی به گذر زمان ندارد.

با توجه به این که افراد بیشتر وقت خود را با گوشی های موبایل می گذرانند و وجود آن را ضروری می شمارند لازم است گروهی از افراد که به تکنولوژی جدید و کارهای فنی علاقه مند هستند در زمینه این حرفه آموزش های لازم را ببینند و وارد بازار کار شوند.

این شغل یکی از مشاغل فنی پر درآمد است که عده زیادی از جوانان به آن علاقه مند هستند و تمایل دارند که در این زمینه فعالیت کنند. در این مقاله قصد داریم به بررسی سرمایه مورد نیاز، در آمد و مهارت های لازم برای ورود به شغل تعمیرات گوشی های هوشمند و تبلت بپردازیم.

پیشنهاد ویژه: فن آموزان یکی از آموزشگاه‌های پیشرو در زمینه آموزش تعمیرات موبایل می‌باشد، شما می‌توانید برای اطلاع نحوه برگزاری کلاس‌ها و آموزش‌ها از طریق شماره 02191321001 با کارشناسان فن آموزان تماس حاصل فرمایید.

فیلم توضیح بازار کار و درآمد تعمیرات موبایل

چگونه تعمیرکار موبایل شویم؟

برای این که بتوانید یک تعمیرکار موبایل شوید به تحصیلات خاصی احتیاج ندارید. شما در هر رشته دانشگاهی و دبیرستانی که تحصیل کرده باشید می توانید با گذراندن دوره های تخصصی تعمیرات گوشی های همراه در یکی از آموزشگاه های معتبری که تحت نظر سازمان فنی و حرفه ای فعالیت می کند می توانید مهارت های لازم را کسب کنید و کار خود را به عنوان یک تعمیرکار موبایل شروع کنید.

امروزه تعداد آموزشگاه های فنی که در زمینه های مختلف دوره های آموزشی برگزار می کنند زیاد شده است پس لازم است که قبل از ثبت نام در این آموزشگاه ها از مجرب و آگاه بودن اساتید آن ها و معتبر بودن مدرکی که در انتهای دوره به شما اعطا می کنند اطمینان حاصل کنید.

آموزشگاه فن آموزان برای دوره های آموزشی مختلف از بهترین و با مهارت ترین اساتید استفاده می کند که می توانند تا پایان دوره ها شما را به سطح ایده آلی از مهارت و تجربه برسانند. از طرف دیگر اگر بتوانید در آزمون پایانی نمره لازم را کسب کنید آموزشگاه به شما مدرکی اعطا می کند که تحت نظر سازمان فنی و حرفه ای صادر شده است و یک مدرک بین المللی محسوب می شود.

یعنی شما می توانید این مدرک را ترجمه کنید و در کشورهایی که عضو سازمان جهانی کار هستند مشغول به کار شوید. بعد از دریافت مدرک باید برای دریافت مجوز اقدام کنید و پس از دریافت مجوز می توانید مغازه دلخواه خود را انتخاب کرده و شروع به کار در بازار این شغل کنید.

فردی که به عنوان تعمیرکار موبایل فعالیت می کند علاوه بر صبر و حوصله باید دارای دقت بالا و قدرت بینایی قوی باشد تا بتواند مشکل قطعات به کار رفته در داخل گوشی را به خوبی تشخیص دهد و برای برطرف کردن آن اقدام کند. مشتری مداری و ارتباط برقرار کردن با مشتری ها از ویژگی های دیگری است که تعمیرکار موبایل باید آن را داشته باشد.

اگر می خواهید تعمیرکار موبایل شوید باید همواره اطلاعات خود را درمورد انواع گوشی ها و ساختمان آن ها به روز نگه دارید. در داخل کلاس ها مباحث کلی و تخصصی آموزش داده می شوند اما روز به روز گوشی هایی وارد بازار می شوند که با دیگر گوشی ها متفاوت هستند و شما باید با جستجو و مشاهده ویدیوهای آموزشی نحوه تعمیر این گوشی های جدید را هم یاد بگیرید تا مشتریان خود را از دست ندهید و به کسب درآمد در این حوزه ادامه دهید.

نکات مهم در رابطه با شغل تعمیرات موبایل

  • برای این که هیچ گاه مشتری های خود را از دست ندهید و همواره درآمد خوبی داشته باشید لازم است که اطلاعات و مهارت خود را به روز نگه دارید. گوشی های هوشمند روز به روز باریک تر و پیشرفته تر می شوند و تعمیر قطعات آن ها هم سخت تر و متفاوت تر می شود. شما باید همواره در حال آموزش دیدن باشید و هر گاه گوشی جدیدی به بازار می آید نحوه تعمیر قطعات مختلف آن را فرا بگیرید.
  • ورود به بازار کار این شغل نیاز به تحصیلات آکادمیک خاص ندارد. حتی اگر در رشته های دیگری تحصیل کرده اید یا به درس علاقه ای نداشته اید و تمایل به انجام کارهای فنی دارید می توانید با گذراندن دوره های اموزشی این شغل را برای خود انتخاب کنید.
  • برای کسب درآمد بهتر می توانید برخی از گوشی های معیوب را که صاحب آن ها قصد فروش دارند خریداری کنید و بعد از تعمیر کردن گوشی آن را به قیمت بالاتری بفروشید و از این طریق سود خوبی به دست آورید.

بررسی بازار کار موبایل

قبل از این که به بررسی بازار کار این شغل بیاندازیم نگاه کوتاهی به بازار فروش موبایل های هوشمند می اندازیم. پیشرفت روز افزون تلکنولوژی و افزودن قابلیت های خاص و منحصر به فرد به گوشی های هوشمند باعث شده است که مردم ایران و حتی سراسر دنیا تمامی کارهای خود نظیر خرید، کارهای بانکی، پرداخت قبض ها، تبلیغات و فروش اجناس و بسیاری از کارهای مرتبط با شغل خود را از طریق گوشی های هوشمند انجام دهند.

بازار کار تعمیرات موبایل

این که گوشی های هوشمند انجام بسیاری از کارها را تسهیل کرده اند باعث شده است که میزان تقاضا برای خرید گوشی های هوشمند افزایش یابد.

بدیهی است هر چه میزان تقاضا برای خرید انواع گوشی ها بیشتر شود میزان تقاضا برای تعمیر آن ها نیز بیشتر خواهد شد. بسیاری از افراد گوشی خود را زمین می اندازند که این باعث شسکتن صفحه نمایش یا آسیب دیدن تاچ اسکرین می شود.

علاوه بر صفحه نمایش قطعات مختلفی نظیر بلندگو، دوربین، باتری و غیره نیز ممکن است در اثر اتفاقات مختلف آسیب ببینند. به غیر از مشکلات سخت افزاری مشکلات نرم افزاری زیادی هم وجود دارند که تعمیرکاران موبایل باید به آن ها رسیدگی کنند.

علاوه بر استفاده گسترده از گوشی های موبایل عامل دیگری که در ایران باعث بهبود یافتن بازار کار این حرفه شده است بالا رفتن چشمگیر قیمت گوشی های هوشمند است. در سالهای اخیر تحریم ها و بالا رفتن قیمت دلار باعث شده است که قیمت گوشی های هوشمند به شدت افزایش یابد.

این بدان معناست که دیگر افراد ترجیح می دهند به جای خریدن یک گوشی جدید همان گوشی قبلی خود را تعمیر و استفاده کنند. در نتیجه بازار کار این کار پر رونق تر خواهد بود.

این شغل به سادگی اشباع نمی شود و بازار کار شما به این بستگی دارد که در شهر شما چه مقدار مغازه یا کارگاه  برای این حرفه وجود دارد. در شهرهای بزرگ و شلوغ که این شغل همواره مشتریان خود را دارد اما اگر در شهرهای کوچک زندگی می کنید باید ببینید که این شغل در شهر شما اشباع شه است یا نه.

درآمد شغل تعمیرکاری موبایل

موارد مختلفی از جمله سابقه کار و تجربه در این حرفه از عواملی است که اکثر ما توجه ویژه ای به آنها داریم و ترجیح می دهیم تلفن خود را به شخص به اصطلاح ماهر بسپاریم و کمتر تحویل تلفن خود را به شخص تازه کار و کم تجربه را می پذیریم.
طبق آماری که در سال 1397 منتشر شده ، متوسط درآمد این شغل از 7 تا 15 میلیون تومان است. به طور خلاصه می توان گفت که در میزان درآمد از این حرفه عوامل زیر تاثیر گذار است:

محل مغازه یا تعمیرگاه موبایل

اگر مغازه را در مکانی شلوغ یا مکانی شناخته شده تاسیس کنید ، بدون شک بر تعداد مشتریان فروشگاه و قطعاً درآمد تأثیر خواهد گذاشت.

تجربه تعمیرکار

اگر تعمیرکار باتجربه باشد و مشتریان از این امر مطمئن باشند ، با اطمینان بیشتری تعمیر تلفن خود را به او می سپارند و این امر در درآمد این شغل بی تأثیر نخواهد بود.

مهارت و میزان تسلط بر فناوری های روز

تعمیرکار موبایل باید اطلاعات به روز داشته باشد ، از آخرین تحولات روز مطلع باشد و بر کار خود تسلط داشته باشد تا بتواند درآمد تعمیر موبایل کافی و رضایت بخشی داشته باشد.

مشتری مداری

نحوه برخورد شما با مشتری در جذب مشتری بیشتر و البته درآمد بیشتر بسیار موثر خواهد بود. تعمیرکار موبایل باید به دلایل منطقی وقتی مشتری وارد کارگاه می شود به سوالات او پاسخ دهد و ترجیح آن است که تلفن همراه را در حضور مشتری تعمیر کنید ، در حین کار با مشتری صحبت کنید و جزئیات را برای او توضیح دهید. روابط دوستانه مشتریان بیشتری را به خود جلب می کند.

ساعات کار

اگر مغازه از صبح تا شب کاملاً باز باشد ، هیچ مشتری ای با درب بسته روبرو نخواهد شد ، این بدان معناست که هیچ مشتری از دست نمی رود و درآمد تعمیر موبایل بیشتری را به همراه دارد و رضایت مشتری بیشتری را به همراه دارد.

هزینه تعمیر موبایل

رعایت انصاف و دریافت هزینه طبق تعرفه اتحادیه امری است که ممکن است اندکی از سود شما بکاهد ، اما باعث جذب بیشتر مشتری و افزایش متوسط درآمد می شود.

میزان تبلیغات

برای موفقیت در هر شغلی ، باید حرفه خود را تبلیغ کنید و آن را به دیگران ارائه دهید. استفاده از سایت های آنلاین یا تبلیغات پیامکی گزینه دیگری برای تبلیغات بیشتر و موثر است.

سرعت ارائه خدمات

اگر مشتری مطمئن باشد که تلفن همراه وی در کمترین زمان و با بهترین کیفیت تعمیر می شود ، پس نه تنها تعمیرکار را به دیگران پیشنهاد می دهد ، بلکه اگر چندین نیاز به تعمیر موبایل داشته باشد به همان تعمیرکار مراجعه کنید. این به معنای درآمد بیشتر تعمنیرکار موبایل است

ارائه خدمات اضافی

ارائه ضمانت یا موارد مشابه این مشتریان را ترغیب می کند که دوباره به شما مراجعه کنند. همچنین ارائه خدمات اضافی مانند فروش لوازم جانبی موبایل و … میزان درآمد تعمیرات گوشی های هوشمند را افزایش می دهد.

درآمد شغل تعمیرات موبایل به عوامل مختلفی بستگی دارد. برای مثال هرچه مهارت بیشری داشته باشید می توانید نظر مشتری های بیشتری را به خود جلب کنید.

زمانی که در کار خود خلاقیت و مهارت بالا داشته باشید مشتریان شما را به دیگران نیز معرفی خواهند کرد و به این صورت با گذر زمان هم درآمد و هم تعداد مشتری ها بیشتر خواهد شد.

از طرف دیگر برای افزایش درآمد خود لازم است که تبلیغات انجام دهید. می توانید از کانال های تلگرامی یا پیج های پر بازدید اینستاگرام برای تبلیغ مغازه خود استفاده کنید یا مقداری تراکت چاپ کنید و در اماکن شلوغ پخش کنید. تبلیغات درست می تواند تأثیر خوبی روی درآمد شما داشته باشد.

برخورد خوب با مشتری و خوش قول بودن هم از عموامل دیگری هستند که می توانند به افزایش درآمد شما کمک کنند. هرچه سریعتر بتوانید گوشی را تعمیر کنید و به صاحبش تحویل دهید میزان رضایت مشتری بیشتر خواهد بود اما یادتان باشد که کیفیت را فدای سرعت نکنید.

به طور کلی اگر بتوانید کارتان را درست انجام دهید می توانید ماهانه بین 7 الی 15 میلیون تومان از این شغل درآمد کسب کنید.

سرمایه مورد نیاز برای راه اندازی کسب و کار تعمیر موبایل

هرچه مغازه مورد نظر شما در محله شلوغ تری باشد بهتر است. معمولاً مغازه های نزدیک به مراکز خرید به رهن و اجاره بیشتری احتیاج دارند. اگر سرمایه کمی در اختیار دارید می توانید در محله خود یک مغازه اجاره کنید فقط توجه داشته باشید که در آن نواحی مغازه دیگری برای ارائه این خدمات نباشد.

به غیر از اجاره کردن می توانید بدون نیاز به پول رهن در مغازه های موبایل فروشی که بخشی از مغازه را به تعمیرکار اجاره می دهند مراجعه کنید. در این صورت شما یا باید اجاره مشخصی بپردازید یا بنا به توافق دو طرف درصدی از درآمد شغل تعمیرات موبایل را به صاحب مغازه می دهید.

سرمایه مورد نیاز تعمیرات موبایل

این کار می تواند برای شروع کار بهتر باشد زیرا هم پول زیادی بابت دکور مغازه و رهن نمی دهید و هم از مشتریان سابق آن مغازه بهره مند می شوید.

برای خرید وسایل مورد نیاز کار خود هم باید مقداری هزینه بپردازید. دستگاه هیتر و هویه، ست پیچ گوشتی و آچار، مولتی متر، شابلون، سیم و روغن لحیم کاری، ساکشن و پیک باز کننده قاب و غیره از لوازم مورد نیاز برای کار موبایل هستند.

قبل از شروع به کار لازم است که در یک آموزشگاه فنی معتبر دوره های اموزشی را بگذرانید که طبیتاً شرکت در این کلاس ها هم هزینه هایی دارد.

در این کلاس ها علاوه بر کسب مهارت متوجه می شوید که چه ابزارهایی برای کار شما ضروری هستند و چه نوع ابزارهایی باید خریداری کنید.

معمولاً خرید ابزارها بین 10 الی 50 میلیون تومان برای شما هزینه بردار است که این به تعداد خدماتی که شما ارائه می دهید بستگی دارد.

همچنین بیش از هشتاد دوره آموزشی درآمدزا از جمله آموزش تعمیرات لوازم خانگی ، آموزش برق خودرو ، آموزش مکانیک خودرو ، آموزش تعمیرات برد الکترونیکی ، آموزش هوشمند سازی ساختمان و … در آموزشگاه فن آموزان در حال برگزاری است. عناوین کامل دوره ها در صفحه اصلی سایت موجود است.

3.2/5 - (4 امتیاز)
نویسنده مطلب
نیما ستوده
نیما ستوده

نیما ستوده هستم. با سابقه دوازده سال فعالیت در زمینه تعمیرات گوشی های برندهای مختلف (از جمله سامسونگ ، آیفون ، شیائومی) با سیستم عامل های اندروید و ios در بازار تعمیر گوشی. در این سایت مطالب مرتبط با تعمیرات موبایل را به اشتراک می گذارم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *